SCHOCKMEL

Particuliere bedrijvenBosbouw • SCHOCKMEL
Private companiesForestry • SCHOCKMEL

Contactgegevens SCHOCKMEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHOCKMEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHOCKMEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D'ARLON 33; 6780; MESSANCY, België

Telefoon (phone): 63370570 (+32-63370570) 63370570 (+32-63370570)

Fax (fax): +32 (55) 612-21-59 +32 (55) 612-21-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHOCKMEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHOCKMEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHOCKMEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHOCKMEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHOCKMEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHOCKMEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHOCKMEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHOCKMEL
Products information SCHOCKMEL

BTW identificatienummer (tax): BE06589019775
Ondernemingsnummer: 5628540039
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 741,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in SCHOCKMEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHOCKMEL
(Get full report from official database of BE for SCHOCKMEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHOCKMEL
Addition kinds of activities for SCHOCKMEL

085100. Bosbouwdiensten | Forestry services
14229900. Gebroken en gebroken kalksteen, anders | Crushed and broken limestone, nec
17949900. Graafwerkzaamheden, nec | Excavation work, nec
34239927. Gereedschap of uitrusting voor gebruik met sportwapens | Tools or equipment for use with sporting arms
34930100. Warm gevormde veren | Hot formed springs
51910302. Graszaad | Grass seed
59999907. Canvas producten | Canvas products

Werken bij SCHOCKMEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHOCKMEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHOCKMEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHOCKMEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier bandencentrale m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant - een garage, annex bandencentrale- in regio Zottegem zijn wij op zoek naar een ervaren magazijnier met kennis van autobanden. Je haalt in het ene depot de banden op ( op basis van picklijsten) die je dan naar de centrale brengt. Je voert ook de banden uit naar verschillende klanten in de regio.

  • Procesoperator hars (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en internationaal opererend bedrijf zoeken we een procesoperator. Taken: je beheerst het proces van het maken van hars, je controleert en evalueert grondstoffen en producten, je voorziet de lijn van de nodige producten, etc.

  • Operator - vaste nacht (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Oudenaarde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator voor een job in nachtploeg. De machine waar je mee werkt, bevat verschillende hoogteniveau's. Je takenpakket als operator: Je doet een constante controle op de automatische productie, je controleert steeds diverse parameters, je controleert de kwaliteit,.. Je helpt bij het laden en lossen van vrachtwagens, je houdt de omgeving proper ,... Als er kleine technische defecten zijn, los je die op.. Het gaat om een zeer zelfstandige job. Je organiseert je eigen werk en zorgt dat de productie vlot blijft lopen. Het betreft een interimfunctie met kans op een vast contract. Je werkt in de vaste nachtploeg

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen - Herk.de.stad : onmiddellijk te starten (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meer – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Studentenjob

    Onze klant, marktleider van koelvers bereide maaltijden, is op zoek naar een gemotiveerde jobstudenten: Je doet de opstart van de lijn (o.a. de correcte parameters instellen van de etiketteerlijn) Je bent verantwoordelijk voor het goed functioneren van de lijn waar de eindverpakking van onze producten gebeurt Je meld bestellingen af in het ERP-systeem LISA en volgt nauwkeurig de voorraad op Je streeft naar perfect afgewerkte producten, volgens de vooropgestelde kwaliteitsnormen Je bent medeverantwoordelijk voor de orde, netheid en een vlotte samenwerking van de volledige afdeling

  • Telesecretariaatsmedewerker (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: TELESECRETARIAAT.PRO

    Type: Vaste Job

    Als (tele)-secretariaatsmedewerker beantwoord je oproepen voor, van en in naam van andere bedrijven en rapporteert deze aan de bevoegde contactpersoon, sommige oproepen verbind je ook door met medewerkers van het bedrijf zelf. Voor verschillende van onze klanten beheren we ook een (online) agenda en worden afspraken vastgelegd in functie van hun richtlijnen. Het gaat hier dan om artsen, advocaten, dierenartsen, banken, verzekeraars,... Je zorgt er ook voor dat noodlijnen bemand worden en zorgt er voor dat aan elke oproep onmiddellijk gevolg wordt gegeven. Je bent als het ware de telefoniste van tientallen bedrijven op het zelfde moment. Je werkpost bestaat uit een computer en een aangepast telefoontoestel.

  • International Sales | wereldwijd | 100n/jaar | machines op maat (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    wereldwijd machines 100 nachten/jaar korte trips Machines op maat die in de hele wereld gegeerd zijn... Daar zet jij jouw verkoopschouders verder onder. Je verblijft geregeld, maar kortstondig in het buitenland. Gemiddeld zijn dat 100 nachten per jaar. De overige tijd spendeer je bij lokale klanten en op kantoor, dicht bij de ontwikkeling en productie. Je hebt veelvuldig klantencontact waarbij je de noden en verwachtingen in kaart brengt. Je verzamelt info over de markt en de concurrentie. Je voert voorcalculaties uit en stelt offertes op. Die offertes volg je uiteraard nauwgezet op. Je volgt de klantenorders en de gewenste aanpassingen/wijzigingen goed op Met potentiële klanten leg je proactief contact. Die contacten houd je warm en volg je verder op. In de nieuwe demo room ontvang je deze prospecten, maar ook de bestaande klanten ( upselling / crossselling) Je onderhandelt en sluit verkoopcontracten af. Verder neem je deel aan (internationale) beurzen. Je biedt technische en commerciële ondersteuning bij demo's, zowel inhouse als bij de klant zelf. Je volgt de klant op en neemt de nodige acties om tot een optimale klantentevredenheid te komen.

  • Relatiebeheerder verzekeringen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    Ik heb jouw cv gezien op de site van Stepstone en vroeg mij af of u soms nog op zoek bent naar een nieuwe uitdaging ? Voor een verzekeringsmakelaar in Gent gespecialiseerd in bedrijfsverzekeringen ben ik nog op zoek naar een account advisor en een account manager . Onze klant is sinds 25 jaar een gevestigde waarde in de verzekeringswereld en in de top 10 van beste verzekeringsmakelaars van België. Ze werken met een team van 28 experten in hun vak. Wat zijn de taken? (account advisor)  U onderhandelt met verzekeraars optimale verzekeringsvoorwaarden voor de u toegewezen ondernemingsklanten.  U verzorgt het polisbeheer voor deze klanten.  Voor de u toegewezen klanten bent u een bereikbaar aanspreekpunt voor alle courante wijzigingen in hun dossier.  U ondersteunt de Account manager in de commerciële relatie met de klant. Wat zijn de taken (account manager )  Actief zoeken naar, benaderen en realiseren van doelgroepklanten met de nadruk op property en technische verzekeringen;  Uitbouwen van een sterk zakelijk netwerk;  Adviseren en optreden als contactpersoon voor een eigen portefeuille ondernemingsklanten. Dit uiteraard met ondersteuning van en in team met de Account Advisors en Product Managers;  Correct rapporteren van klantencontacten en andere commerciële activiteiten.

  • TECHNIEKER ELECTRICITEIT/KOELTECHNIEKER (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: FRESH AIR

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zal instaan voor de montage, herstellingen en onderhoud van koelinstallaties bij de diverse klanten Je bent verantwoordelijk voor de besturing en bewaking van de aan jouw toegewezen installaties . Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van de installaties. Je zoekt storingen op. Op basis van een uitvoeringsplan stel je de installatie in werking en je weet eventuele problemen vroegtijdig te signaliseren Koperen leidingen bewerken: braseren, plooien en flare trekken Je brengt de bedrading en labeling aan Je gaat dagelijks op baan, dit zowel zelfstanidg als in team Het gaat hier om een buitenfunctie

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio ZOERSEL (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

Zoek naar antwoorden van SCHOCKMEL in sociale netwerken
Look for responds of SCHOCKMEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHOCKMEL. Laat een reactie achter voor SCHOCKMEL. SCHOCKMEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHOCKMEL. Leave a respond for SCHOCKMEL. SCHOCKMEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHOCKMEL op de google maps. Adres en contacten SCHOCKMEL
Location of SCHOCKMEL on the google maps. Address and contacts of SCHOCKMEL

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHOCKMEL SCHOCKMEL: BANCONTACT-MISTER CASH | Avantage Coiffure | COIFFURE TIF'MODE | ARTIKONA | Herman Tob

Other related companies as SCHOCKMEL: BANCONTACT-MISTER CASH | Avantage Coiffure | COIFFURE TIF'MODE | ARTIKONA | Herman Tob

SCHOCKMEL is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHOCKMEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06589019775. Het bedrijf SCHOCKMEL bevindt zich op het adres: RUE D'ARLON 33; 6780; MESSANCY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 741,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in SCHOCKMEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCHOCKMEL is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHOCKMEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHOCKMEL, openstaande posities, locatie van SCHOCKMEL op de kaart.

SCHOCKMEL is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHOCKMEL, company assigned to the tax number BE06589019775. The company SCHOCKMEL is located at the address: RUE D'ARLON 33; 6780; MESSANCY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 741,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in SCHOCKMEL were not found.
The main activity of SCHOCKMEL is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHOCKMEL is not available. You also can look at reviews of SCHOCKMEL, open positions, location of SCHOCKMEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHOCKMEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHOCKMEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHOCKMEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHOCKMEL, employees, financial statistics.