MATTHEEUWS & C

Contactgegevens MATTHEEUWS & C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MATTHEEUWS & C: address, phone, fax, email, website, opening hours

MATTHEEUWS & C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HUNDELGEMSESTEENWEG 246; 9820; MERELBEKE, België

Telefoon (phone): 92309132 (+32-92309132) 92309132 (+32-92309132)

Fax (fax): +32 (69) 450-18-51 +32 (69) 450-18-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MATTHEEUWS & C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MATTHEEUWS & C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MATTHEEUWS & C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MATTHEEUWS & C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MATTHEEUWS & C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MATTHEEUWS & C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MATTHEEUWS & C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MATTHEEUWS & C
Products information MATTHEEUWS & C

BTW identificatienummer (tax): BE05975158691
Ondernemingsnummer: 3745758056
Hoofdstad (capital): 122,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 181,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in MATTHEEUWS & C zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MATTHEEUWS & C
(Get full report from official database of BE for MATTHEEUWS & C)

Aanvulling soorten activiteiten voor MATTHEEUWS & C
Addition kinds of activities for MATTHEEUWS & C

3731. Scheepsbouw en reparatie | Shipbuilding and repairing
504603. Commerciële keuken- en levensmiddelenuitrusting | Commercial cooking and food service equipment
593202. Antiques | Antiques
871101. Sanitaire ingenieurs | Sanitary engineers
20529904. Kegels, ijs | Cones, ice cream
28190803. silicofluoriden | Silicofluorides
30890614. Vulkanische vezelplaten, lakens, staven of buizen | Vulcanized fiber plates, sheets, rods, or tubes
32750203. Orthopedisch gips, gips | Orthopedic plaster, gypsum
34960111. Screening, geweven draad: gemaakt van aangekochte draad | Screening, woven wire: made from purchased wire
38739908. horloge dozen | Watchcases

Werken bij MATTHEEUWS & C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MATTHEEUWS & C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MATTHEEUWS & C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MATTHEEUWS & C. Looking for open vacancies in other companies

 • Kok (PETEGEM-AAN-DE-SCHELDE)

  Regio: PETEGEM-AAN-DE-SCHELDE

  Bedrijf: GOLF CLUB OUDENAARDE

  Type: Vervanging brugpensioen

  Binnen ons keukenteam zijn we op zoek naar een kok. Uw taken, waarvan je reeds grondige kennis opdeed in de praktijk, bestaan uit: - creatief opstellen van menu's en suggesties - het bereiden van koude en warme gerechten in samenwerking met onze kok, of bij zijn afwezigheid, zelfstandig het restaurant draaiend houden - (mee) organiseren van mis en place en keukenservice - kwaliteitscontrole van het productieproces

 • Heftruckbestuurder m/v (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij rijervaring met de heftruck en een geldig attest? Ben je op zoek naar een tijdelijke job als heftruckbestuurder? Dan hebben wij misschien een job voor jou! We zoeken een ervaren heftruckbestuurder om een 2-tal weken zware lasten te verplaatsen in een groot magazijn.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Schoonmaker (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Studentenjob

  Voor een gezellige Bed & Breakfast in Rumst zoeken wij een medewerker die op zeer regelmatige basis op vrijdag kan werken van 10:00 tot 13:00. Je zal in staan voor het onderhoud van de kamers en de gezamelijke vertrekken. Je zorgt voor een hygiënische badkamer. Je ontdoet de kamer van stof. Je zorgt voor verversen van het beddengoed en voor propere handdoeken.

 • Student verkoop Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in Sint-Truiden, zoeken we studenten die kunnen werken op woensdagnamiddag en in het weekend (zaterdag en zondagvoormiddag). Je zal instaan voor het aanvullen van producten in de winkel en het verderhelpen van klanten indien nodig

 • OPMETER - WERFLEIDER (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Vaste Job

  Als opmeter/werfleider ben je verantwoordelijk voor het opmeten van de liftinstallaties en het in productie geven van de goederen ook stuur je de ploeg van monteurs aan tot slot onderhoud je de eerstelijnscontacten met de klant. je krijgt de kans om veel zelfstandig te werken en hebt veel (Franstalig!) klantencontact! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een metaalverwerkend bedrijf in regio Genk zoeken we een OPMETER/WERFLEIDER.

 • Projectvoorbereider (MEEUWEN)

  Regio: MEEUWEN

  Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

  Type: Vaste Job

  Onze klant realiseert verschillende prestigieuze bouwprojecten in heel België en in verschillende sectoren. Jobomschrijving Je maakt in samenwerking met de interne diensten en externe klanten de projecten klaar voor de uitvoering. Hierbij ondersteun je de projectleider op vlak van werforganisatie, kwaliteit en veiligheid, planningen enz.. Tenslotte sta je mee in voor de opvolging van het verloop van de projecten.

 • ALGEMEEN DAKWERKER m/v (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: WALL & ROOF CONSTRUCT

  Type: Vaste Job

  Wall & Roof Construct bvba, een bouwbedrijf gespecialiseerd in dak- & gevelbeplatingswerken, zoekt voor haar afdeling DAK een ervaren algemeen dakdekker met kennis van dakdichting.

 • Technisch Operator bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant Estée Lauder zijn wij op zoek naar een technisch operator. Je bent verantwoordelijk voor het operationeel houden van de productielijnen zodat de productie verzekerd blijft. Concreet sta je in voor onderstaand taken: bedienen van de productielijn storingen oplossen van zowel technische, mechanische als elektrische aard voeren van preventief onderhoud en actief meewerken aan de verbetering van het productieproces. kwaliteitscontroles uitvoeren en de nodige actienemen indien deze niet voldoen aanvullen van producten zoals verpakkingsmaterialen aan de machines op orde houden van jouw werkpost

 • Installateur sanitair provincie Luik (Regio Verviers)

  Regio: Regio Verviers

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • LEERKRACHTEN BIJLES WISKUNDE (regio LONDERZEEL/VLAAMS-BRABANT) (Regio Londerzeel)

  Regio: Regio Londerzeel

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: LON2018

 • zaalmedewerker flexijob (KLEMSKERKE)

  Regio: KLEMSKERKE

  Bedrijf: DE KRUIDENMOLEN

  Type: Flexijob

  zaal klaarzetten voor klanten, klanten ontvangen en aan tafel begeleiden, hulp in zaal, afruimen tafels, koelkast aanvullen

Zoek naar antwoorden van MATTHEEUWS & C in sociale netwerken
Look for responds of MATTHEEUWS & C in social networks

Lees alle opmerkingen voor MATTHEEUWS & C. Laat een reactie achter voor MATTHEEUWS & C. MATTHEEUWS & C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MATTHEEUWS & C. Leave a respond for MATTHEEUWS & C. MATTHEEUWS & C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MATTHEEUWS & C op de google maps. Adres en contacten MATTHEEUWS & C
Location of MATTHEEUWS & C on the google maps. Address and contacts of MATTHEEUWS & C

Andere gerelateerde bedrijven als come MATTHEEUWS & C MATTHEEUWS & C: GEST-INFO | J. & H. | BUREAU DE RYDT LUK | J.M. SWINNEN | TOP-OFFICE

Other related companies as MATTHEEUWS & C: GEST-INFO | J. & H. | BUREAU DE RYDT LUK | J.M. SWINNEN | TOP-OFFICE

MATTHEEUWS & C is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MATTHEEUWS & C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05975158691. Het bedrijf MATTHEEUWS & C bevindt zich op het adres: HUNDELGEMSESTEENWEG 246; 9820; MERELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 122,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 181,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in MATTHEEUWS & C zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MATTHEEUWS & C is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MATTHEEUWS & C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MATTHEEUWS & C, openstaande posities, locatie van MATTHEEUWS & C op de kaart.

MATTHEEUWS & C is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is MATTHEEUWS & C, company assigned to the tax number BE05975158691. The company MATTHEEUWS & C is located at the address: HUNDELGEMSESTEENWEG 246; 9820; MERELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 122,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 181,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in MATTHEEUWS & C were not found.
The main activity of MATTHEEUWS & C is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MATTHEEUWS & C is not available. You also can look at reviews of MATTHEEUWS & C, open positions, location of MATTHEEUWS & C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MATTHEEUWS & C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MATTHEEUWS & C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MATTHEEUWS & C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MATTHEEUWS & C, employees, financial statistics.