MARIETTE DEGOUY

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • MARIETTE DEGOUY
Private companiesReal Estate • MARIETTE DEGOUY

Contactgegevens MARIETTE DEGOUY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIETTE DEGOUY: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIETTE DEGOUY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE AIMERIES 97BB; 7370; DOUR, België

Telefoon (phone): 65653850 (+32-65653850) 65653850 (+32-65653850)

Fax (fax): +32 (51) 910-18-64 +32 (51) 910-18-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIETTE DEGOUY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIETTE DEGOUY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIETTE DEGOUY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIETTE DEGOUY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIETTE DEGOUY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIETTE DEGOUY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIETTE DEGOUY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIETTE DEGOUY
Products information MARIETTE DEGOUY

BTW identificatienummer (tax): BE04327758789
Ondernemingsnummer: 8780242919
Hoofdstad (capital): 985,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 780,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in MARIETTE DEGOUY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIETTE DEGOUY
(Get full report from official database of BE for MARIETTE DEGOUY)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIETTE DEGOUY
Addition kinds of activities for MARIETTE DEGOUY

871103. Petroleum, mijnbouw en chemische ingenieurs | Petroleum, mining, and chemical engineers
23379901. Uniformen, behalve atletisch: vrouwen, missen 'en junioren' | Uniforms, except athletic: women's, misses', and juniors'
34239906. Gietgereedschap, hand | Caulking tools, hand
38430200. Tandheelkundige materialen | Dental materials
39310111. Sleutels, piano of orgel | Keys, piano or organ
83220612. Telefonische begeleiding | Telephone counseling service

Werken bij MARIETTE DEGOUY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIETTE DEGOUY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIETTE DEGOUY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIETTE DEGOUY. Looking for open vacancies in other companies

 • BEENHOUWER VOOR NIEUWE SUPERMARKT (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een gemotiveerde beenhouwer om mee te stappen in een nieuwe supermarkt! Dit voor het bereiden & versnijden van de vleeswaren + aanvullend Aanspreekpunt voor de verkoopmedewerkers Afwisselend weekendwerk, mooie werkuren

 • Calculator (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Mijn opdrachtgever is dé specialist op het gebied van isolatie, stellingbouw en asbestverwijdering in de (petro-)chemische en voedingsindustrie, nucleaire en elektrische energiecentrales en de civiele bouw.  Ze hebben ruim 450 werknemers in dienst, op diverse projecten in de Benelux. Om onze calculatiedienst verder te kunnen uitbreiden, en de groeiende vraag van onze klanten te kunnen beantwoorden, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Calculator. U bent verantwoordelijk voor het opstellen van de prijsoffertes, na uw technische studie van de prijsaanvragen. Deze studie behelst een volledige analyse van de benodigde materialen, transportkosten, werkuren etc. Dit alles in overleg met de onze Hoofdverantwoordelijke Calculatie en onze ervaren projectleiders en werfverantwoordelijken. U schrikt er niet van terug om ter plaatse op onze werven (in de Benelux) de prijsvragen in detail te bestuderen. Naast onze disciplines Isolatie en Stellingbouw word je ook betrokken in onze andere disciplines zoals tracing, schilderwerken, …. Zowel interne als externe opleidingen worden voorzien door het bedrijf.

 • SCHILDER (GEETBETS)

  Regio: GEETBETS

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Geetbets zijn we op zoek naar een schilder, bij voorkeur met ervaring 

 • Junior boekhouder (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: WaW

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zal de hoofdboekhouder ondersteunen in de dagdagelijkse activiteiten :  Opvolgen van alle boekhoudkundige activiteiten voor de verschillende entiteiten van de onderneming Inboeken van facturen, instaan voor de BTW aangiftes, afsluitingen en andere wettelijke verplichtingen.    Uitvoeren van diverse controles en analyses  Voorbereiding externe audits  …  

 • Poetshulp Bever (BEVER)

  Regio: BEVER

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • Ondernemende hulp in de huishouding (M/V) voor 16u/week bij gezin in Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Wetteren . De uren zijn te presteren 1x8u/per dag en 2 dagen van 4u/per dag. Je komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen. Boodschappen doen en koken behoren ook tot het takenpakket. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Enthousiaste huishoudhulpen te Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Verkopers (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Je bent vlot in de omgang, wil je handen uit de mouwen steken en op verschillende locaties in Antwerpen een superieur reinigingsproduct voor velgen demonstreren en verkopen. Kies zelf je dagen en locatie uit. We voorzien een standje en banden waarop je je volledig kan uitleven. TV shopping en Tel Sell zijn lang achterhaald. Een persoonlijke aanpak en duidelijke oplossing wordt hoog in het vaandel gedragen. Hierdoor vliegt het product van de schappen. Je wordt ondersteund op elk mogelijk vlak zodat je de beste verkoper in jezelf naar boven kan brengen. Twijfel niet om contact op te nemen voor deze flexibele en sociale vacature! perfect polish en wash - Jij biedt de oplossing

 • Frituurmedewerker (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken frituurmedewerker Na opleiding zelfstandig in de frituur staan Avond werk Weekend werk

 • Creator (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: POTCHELLI - SEMPRE

  Type: Vaste Job

  Project, concept en product designer.

 • HOOFDVERPLEEGKUNDIGE IN WOONZORGCENTRUM (WENDUINE)

  Regio: WENDUINE

  Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

  Type: Vaste Job

  Als hoofdverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de zorgverlening van een 40-tal bewoners met hoge zorggraad. Je bent een sterke peoplemanager met ervaring en geeft leiding aan een groot team van zorg-en verpleegkundigen en logistieke medewerkers. Je werkt multidisciplinair samen met onder andere kinesisten, ergotherapeuten en huisartsen.Je houdt van een uitdagend en gevarieerd takenpakket, waarbij je sterk bent in het brengen van structuur op jouw afdeling.

 • Werfleider (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: COFELY FABRICOM

  Type: Vaste Job

  je bent verantwoordelijk voor de uitvoering, opvolging en voortgang van belangrijke werven je controleert o.a. de rendementen en de werkmethodes je volgt de uitvoeringsplanning op en verzorgt de noodzakelijke mondelinge en schriftelijke communicatie met de projectleider en de klant je zorgt voor een technische opvolging van de werf en de tijdige leveringen van materialen je geeft leiding aan meerdere medewerkers, meestal onderaannemers je beheert en bewaakt de veiligheid op de werf je bent bereid om deze taken uit te voeren, zowel in het binnenland als in het buitenland

Zoek naar antwoorden van MARIETTE DEGOUY in sociale netwerken
Look for responds of MARIETTE DEGOUY in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIETTE DEGOUY. Laat een reactie achter voor MARIETTE DEGOUY. MARIETTE DEGOUY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIETTE DEGOUY. Leave a respond for MARIETTE DEGOUY. MARIETTE DEGOUY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIETTE DEGOUY op de google maps. Adres en contacten MARIETTE DEGOUY
Location of MARIETTE DEGOUY on the google maps. Address and contacts of MARIETTE DEGOUY

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIETTE DEGOUY MARIETTE DEGOUY: BANQUE CARREFOUR DE LA SÉCURITÉ ORG.INTERNAT | ART KIOSK | KIDS CORNER | Grootaert Geert | Mi-Ann

Other related companies as MARIETTE DEGOUY: BANQUE CARREFOUR DE LA SÉCURITÉ ORG.INTERNAT | ART KIOSK | KIDS CORNER | Grootaert Geert | Mi-Ann

MARIETTE DEGOUY is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIETTE DEGOUY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04327758789. Het bedrijf MARIETTE DEGOUY bevindt zich op het adres: RUE AIMERIES 97BB; 7370; DOUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 985,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 780,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in MARIETTE DEGOUY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARIETTE DEGOUY is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIETTE DEGOUY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIETTE DEGOUY, openstaande posities, locatie van MARIETTE DEGOUY op de kaart.

MARIETTE DEGOUY is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARIETTE DEGOUY, company assigned to the tax number BE04327758789. The company MARIETTE DEGOUY is located at the address: RUE AIMERIES 97BB; 7370; DOUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 985,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 780,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in MARIETTE DEGOUY were not found.
The main activity of MARIETTE DEGOUY is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIETTE DEGOUY is not available. You also can look at reviews of MARIETTE DEGOUY, open positions, location of MARIETTE DEGOUY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIETTE DEGOUY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIETTE DEGOUY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIETTE DEGOUY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIETTE DEGOUY, employees, financial statistics.