MARIA VANGOMPEL

Contactgegevens MARIA VANGOMPEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIA VANGOMPEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIA VANGOMPEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE BAAN 47; 3540; HERK-DE-STAD, België

Telefoon (phone): 13441367 (+32-13441367) 13441367 (+32-13441367)

Fax (fax): +32 (71) 789-32-16 +32 (71) 789-32-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIA VANGOMPEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIA VANGOMPEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIA VANGOMPEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIA VANGOMPEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIA VANGOMPEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIA VANGOMPEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIA VANGOMPEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIA VANGOMPEL
Products information MARIA VANGOMPEL

BTW identificatienummer (tax): BE05266815185
Ondernemingsnummer: 5257751464
Hoofdstad (capital): 582,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 830,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in MARIA VANGOMPEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIA VANGOMPEL
(Get full report from official database of BE for MARIA VANGOMPEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIA VANGOMPEL
Addition kinds of activities for MARIA VANGOMPEL

1793. Glas- en glaswerk | Glass and glazing work
421299. Lokale vrachtwagens, zonder opslag, nec | Local trucking, without storage, nec
07520204. Schuilplaatsen, dier | Shelters, animal
10110200. Voorbereiding van ijzererts | Iron ore preparation
28990407. Pyrotechnische munitie: fakkels, signalen, raketten, enz. | Pyrotechnic ammunition: flares, signals, rockets, etc.
35590300. Automotive gerelateerde machines | Automotive related machinery
35780202. Calculators, hand-held | Calculators, hand-held
50849912. Veiligheids uitrusting | Safety equipment
73840103. Foto vergroten | Photograph enlarging

Werken bij MARIA VANGOMPEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIA VANGOMPEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIA VANGOMPEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIA VANGOMPEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Assistent projectleider (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Assistent Projectleider ben je mee verantwoordelijk voor de leiding en coördinatie van staalbouwprojecten. Zie je een uitdaging wel zitten? - Na een intensieve inwerk- en opleidingsperiode ben je mee verantwoordelijk voor de leiding en coördinatie van staalbouwprojecten in België of één van de buurlanden. - Je werkt nauw samen met een ervaren projectleider en met de teken-, productie- en engineeringafdeling in België. - Je krijgt al snel verantwoordelijkheden i.f.v. je kennis en initiatief. - Planning, communicatie, probleemanalyse, coördinatie en samenwerking met alle betrokkenen zijn de belangrijkste taken om de realisatie van de projecten op een veilige, kwaliteitsvolle en rendabele wijze te laten verlopen.

 • Deeltijdse Orderpicker in 2 ploegen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  H.Essers zoekt een deeltijdse orderpicker die beschikbaar is op maandag, donderdag en vrijdag en kan werken in 2 ploegen. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen met behulp van de elektronische transpallet en de scanner en het inwikkelen van palletten met folie.

 • TEAMLEADER - REGIO AALTER (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een metaalverwerkend bedrijf in de regio van Aalter, zijn we op zoek naar een leidinggevende persoon die een team kan aansturen en coachen. Je verdeelt en coördineert het werk van de ploeg in de afdeling. Je stuurt de planning bij in samenspraak met de planner en afdelingsleiding. Je draagt informatie over naar je team en je collega's. Je coacht, motiveert en evalueert je medewerkers. Je ziet toe op het respecteren van de veiligheidsvoorschriften en het gebruik van veiligheidsmiddelen en onderneemt preventieve acties om ongevallen te vermijden. Je volgt de productkwaliteit- en kwantiteit en de toepassing van de kwaliteitsvoorschriften op en grijpt in waar nodig. Je volgt de productie- en procesparameters op en stuurt bij waar nodig. Je verzekert de correcte toepassing va de ondersteunende administratieve systemen. Je voert projecten uit in functie van de continue verbetering.

 • cnc-operator (LINT)

  Regio: LINT

  Bedrijf: Konvert Interim Lier

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in dichting -en regelkleppen zijn wij opzoek naar een ervaren cnc- operator die ook de machines kan instellen/programmeren. Je takenpakket zal bestaan uit het bepalen van de verschillende bewerkingsfases, de afstelwaarden en de snijkappen monteren en afstellen, de stukken passioneren en vastzetten. Je kan de storingen aan de machines opmerken en aanpassingen doorvoeren. Verder sta je ook in op het controleren van de geproduceerde stukken, het onderhoud aan de machines. Kan je jezelf terugvinden in deze functie? Wil je graag werken in daguren? En heb je kennis van Fanuc of Heidenhain? Dat zou een pluspunt kunnen zijn. Laat ons dan zo snel mogelijk iets weten.

 • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFDELING LEUVEN

  Type: Studentenjob

  De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Leuven, & Herent.

 • Jobstudent zondagwerk (POEDERLEE)

  Regio: POEDERLEE

  Bedrijf: RUNTIME

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Poederlee zijn we op zoek naar een jobstudent die op zondag wil helpen in de winkel. U zal op verschillende plaatsen in de winkel werken. U bedient de klanten en rekent af aan de kassa. U zorgt ervoor dat de winkel netjes en op orde is en vult rekken aan indien nodig.

 • Lesgevers naschoolse sport (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: SPORTY CREATIEF

  Type: Studentenjob

  Sporty Sportief vzw zoekt gemotiveerde en enthousiaste monitoren die zich tijdens het schooljaar willen engageren om één of meerdere uren per week naschoolse activiteiten (bouwen met LEGO, veilig leren fietsen, circus...) of sport (omnisport, dansen, ...) te begeleiden aan kinderen van de lagere school of kleuters.

 • Meubelmonteur/chauffeur m/v (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: ADECCO BORNEM

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Buggenhout zijn wij op zoek naar een meubelmonteur/chauffeur om op te starten in januari 2019: als meubelmonteur/chauffeur dien je samen met een collega meubelen te leveren en te monteren bij onze klanten thuis.

 • PROJECT MANAGER FARMA (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

  Type: Vaste Job

  Wat houdt deze functie in? Voor een groot, internationaal farmabedrijf in Vlaams-Brabant zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je nieuwe machines en productielijnen introduceren in een werkende productieplant. De projecten hebben als doel om de productiecapaciteit te verhogen. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het project, van opstellen van specificaties tot validatie en certificatie. Je wordt hierbij ondersteund door een multidisciplinair team dat zeer sterke technische competenties heeft. Jouw taken: vastleggen van projectdoelstellingen, specificaties, acceptatiecriteria planning en budget opmaken, opvolgen en rapporteren coördinatie en aansturen van design, layouts, lastenboeken aansturen van een multidisciplinair projectteam: mechanisch, elektrisch, automatisering, utilities team meetings en workshops plannen en leiden prijsvragen uitschrijven, offertevergelijking, leverancierskeuze, commerciële onderhandeling, contractering verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden coördinatie van FAT, levering, plaatsing, installatie, SAT en oplevering van machines, utilities documentatie, opleiding, overdracht aan productie validatie en certificatie volgens CE en FDA-normering communiceren met leveranciers, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen

 • Assistant Warehouse Supervisor (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

  Type: Vaste Job

  Als assistent warehouse supervisor ben je samen met de warehouse supervisor verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie en planning van het magazijn. · Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden/magazijnoperaties: ontvangst chauffeurs en toewijzing kaai (in samenwerking met de ploegchefs), communicatie tussen transportafdeling en commerciële binnendienst, voorbereiding laadplanning · Je staat in voor het inplannen van personeel en middelen en zorgt er mee voor dat de doelstellingen voor het team behaald worden · Je signaleert knelpunten in werkprocessen en doet voorstellen voor efficiëntere werkwijzen en methoden · De administratieve opvolging van een toekomstig ‘slot booking systeem’ zal ook tot jouw verantwoordelijkheden behoren · Tenslotte zal je ook het voorraadbeheer van de consumables voor jouw rekening nemen samen met een aantal administratieve taken (CMR, klassement) Je rapporteert aan de warehouse supervisor en hebt dagelijks verschillende interne contacten (commerciële binnendienst, transportafdeling…. ) en externe contacten (transporteurs).

 • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Zuiderkempen (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Zuiderkempen (15u) te combineren met uren beschikbaar in het kabinet te Geel, Laakdal en Balen. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren! We voorzien een intensieve begeleiding voor pas afgestudeerden.

 • Aankoper Elektriciteit Junior (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: A.T.I.

  Type: Werfreserve

  Momenteel zoeken we een aankoper van elektrisch materiaal. U helpt mee bij het opstellen van budgetten (omdat u de prijzen van vorige aankopen bijhoudt), u geeft beperkt technisch advies (op basis van eerdere ervaringen), u zoekt leveranciers, u onderhandelt over de prijzen, u plant de aankopen, ... Dit is een functie bij de Bouwheer. De werklocatie ligt in Brussel.

Zoek naar antwoorden van MARIA VANGOMPEL in sociale netwerken
Look for responds of MARIA VANGOMPEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIA VANGOMPEL. Laat een reactie achter voor MARIA VANGOMPEL. MARIA VANGOMPEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIA VANGOMPEL. Leave a respond for MARIA VANGOMPEL. MARIA VANGOMPEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIA VANGOMPEL op de google maps. Adres en contacten MARIA VANGOMPEL
Location of MARIA VANGOMPEL on the google maps. Address and contacts of MARIA VANGOMPEL

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIA VANGOMPEL MARIA VANGOMPEL: MENUISERIE ROUSSEAUX | INSTITUT MELI BELLE | T.C. ISIS | Eurostock & Services B.V.B.A. | BAKKERIJ DAISY

Other related companies as MARIA VANGOMPEL: MENUISERIE ROUSSEAUX | INSTITUT MELI BELLE | T.C. ISIS | Eurostock & Services B.V.B.A. | BAKKERIJ DAISY

MARIA VANGOMPEL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIA VANGOMPEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05266815185. Het bedrijf MARIA VANGOMPEL bevindt zich op het adres: GROTE BAAN 47; 3540; HERK-DE-STAD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 582,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 830,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in MARIA VANGOMPEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARIA VANGOMPEL is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIA VANGOMPEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIA VANGOMPEL, openstaande posities, locatie van MARIA VANGOMPEL op de kaart.

MARIA VANGOMPEL is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARIA VANGOMPEL, company assigned to the tax number BE05266815185. The company MARIA VANGOMPEL is located at the address: GROTE BAAN 47; 3540; HERK-DE-STAD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 582,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 830,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in MARIA VANGOMPEL were not found.
The main activity of MARIA VANGOMPEL is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIA VANGOMPEL is not available. You also can look at reviews of MARIA VANGOMPEL, open positions, location of MARIA VANGOMPEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIA VANGOMPEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIA VANGOMPEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIA VANGOMPEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIA VANGOMPEL, employees, financial statistics.