INSTITUT MELI BELLE

Contactgegevens INSTITUT MELI BELLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUT MELI BELLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUT MELI BELLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CARNOT 1B1; 7390; QUAREGNON, België

Telefoon (phone): 65792266 (+32-65792266) 65792266 (+32-65792266)

Fax (fax): +32 (86) 451-78-18 +32 (86) 451-78-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUT MELI BELLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUT MELI BELLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUT MELI BELLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUT MELI BELLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUT MELI BELLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUT MELI BELLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUT MELI BELLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUT MELI BELLE
Products information INSTITUT MELI BELLE

BTW identificatienummer (tax): BE07437713623
Ondernemingsnummer: 1768493652
Hoofdstad (capital): 325,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 310,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in INSTITUT MELI BELLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUT MELI BELLE
(Get full report from official database of BE for INSTITUT MELI BELLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUT MELI BELLE
Addition kinds of activities for INSTITUT MELI BELLE

209900. Voedingspreparaten, nec | Food preparations, nec
278204. Ontvangst-, factuur- en memorandumboeken | Receipt, invoice, and memorandum books
17999945. Spuitaannemer, niet-agrarisch | Spraying contractor, non-agricultural
20990804. Rijst, ongekookt: verpakt met andere ingrediënten | Rice, uncooked: packaged with other ingredients
36510117. Opnamemachines, behalve dicteren en telefoongesprekken | Recording machines, except dictation and telephone answering
38430105. Kasten, tandheelkunde | Cabinets, dental
50659903. Beveiligingsapparatuur en -systemen | Security control equipment and systems
73190201. Circulaire en handbill distributie | Circular and handbill distribution
73899948. Zwembad en hot tub service en onderhoud | Swimming pool and hot tub service and maintenance
78199900. Diensten gerelateerd aan motion pictures, nec | Services allied to motion pictures, nec

Werken bij INSTITUT MELI BELLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUT MELI BELLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUT MELI BELLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUT MELI BELLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Administratief Bediende bij Genzyme in Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Start People Inhouse Genzyme

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant Genzyme is op zoek naar een tijdelijke administratieve kracht (opdracht tot 31 december 2018) die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt!

  • Order processing officer/export (M/V) te Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Zaventem die leverancier is voor producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning zijn wij op zoek n aar een order processing officer/export. De functieomschrijving: De dienst orderverwerking ondersteunen Administratieve verwerking via het ERP-systeem Opvolging en afhandeling van de orders Klanten telefonisch als aan de balie helpen Opvolging van de klachten

  • Allround medewerker met technisch inzicht (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees(verwerking) zijn we op zoek naar een allround medewerker. Je zal in eerste instantie leren om machines van de afdeling "conserven", om te bouwen (instellen van de lijn op verschillende formaten) en helpt aan de(deels) geautomatiseerde inpaklijn van de conserven. Hiervoor is een interne opleiding mogelijk.... De andere uren zou je ingezet worden op de loskade!

  • Siroopbereider - snelle opstart - mooie verloning - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, in de regio Ninove, zijn we op zoek naar een siroopbereider voor twee ploegensysteem. Als siroopbereider sta je in voor het aanmaken van siropen voor frisdranken, het nemen van stalen ter controle en het verzorgen van een vlotte aanbreng aan de productie van de frisdranken. Je werkt in een twee ploegensysteem - de ene week van 6u tot 14u, de andere week van 14u tot 22u - en krijgt hiervoor een mooi loonpakket aangeboden. Na je opleiding, mag je zelfstandig siropen bereiden. Mits positieve evaluatie, krijg je na je interimperiode een vast contract aangeboden. We zijn op zoek naar iemand met minstens een eerste ervaring als operator/bereider in de voedingsindustrie. Heb jij die passie voor voeding die we zoeken? Wil je graag in Ninove werken? Stuur dan snel je CV door naar: [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is Europa’s grootste producent van frisdranken en vruchtensappen. In de vestiging te Ninove vindt de productie plaats voor vooraanstaande retailers in Nederland en België en nationale en internationale A-merken. Daarnaast produceren zij diverse dranken onder eigen merknaam voor de exportmarkten Afrika, Azië en het Midden-Oosten. 

  • Betonmixerchauffeurs C+E Heist-op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je werkt vanuit onze centrale in Heist-Op-Den-Berg, en levert mortel en stortklaar beton aan de klanten in de regio. - Je staat in voor de controle van de toestand van uw mixer-vrachtwagen voor elke levering en u verzorgt het dagelijkse onderhoud en de reiniging. - Je controleert de vracht bij het laden en lossen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Munte (MUNTE)

    Regio: MUNTE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • HUISHOUDHULPEN EKE/NAZARETH (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • huishoudhulp Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • STUDENT Grafisch vormgever (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aankopen van kunst en antiek. Hij is op zoek naar een student die hem 1 dagen in de week (uitgezonderd weekend) kan bijstaan bij het bewerken van afbeeldingen en daarnaast wat administratieve taken wil uitvoeren. Bvb (facturen klasseren etc) Ben jij een persoon met passie voor ontwerpen en afbeeldingen bewerken, foto's trekken etc? Werken met Indesign, Photoshop is natuurlijk mooi meegenomen. Je kon hier gisteren al beginnen Je bent zo nauwkeurig dat een hartchirurg er jaloers van wordt Je weet wat leeft en bent helemaal mee met de nieuwste trends Je stort je helemaal op projecten en dat enthousiasme werkt aanstekelijk

  • Boekhoudkundig Medewerker (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Boekhoudkundig Medewerker sta je in voor volgend takenpakket: Opmaken, controleren en inboeken van de verkoopfacturatie  Debiteurenbeheer Je biedt ondersteuning bij de algemene boekhouding Je bent verantwoordelijk voor de loonadministratie (BE/FR/LUX) Je assisteert bij de rapporteringen en voert verschillende controles uit  Bedrijfsprofiel: Voor een klant van Financial Talents actief in de bouw, gelegen regio Drongen, zijn we op zoek naar een Boekhoudkundig Medewerker. Naast een reeks boekhoudkundige taken sta je in voor de loonadministratie.

  • Taaltrainer Frans (Geel) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: EUROSPEAK-METODIKA ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taaltrainer Frans voor individuele en groepsopleidingen in bedrijven en voor expats

  • Zelfst. ondernemers in de dienstensector gezocht (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GDS & CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door het groeiende succes zijn we op zoek naar ondernemers op zelfstandige basis in hoofd- of bijberoep. Je helpt mensen besparen op hun maandelijkse facturen. Je vergelijkt de huidige facturen van de klant met het zeer competitieve aanbod van onze partners en sluit zo de contracten af. Je krijgt hiervoor een officiële licentie als verdeler van enkele grote spelers in de markt. Je bezoekt zowel particuliere klanten als zelfstandigen. Door ons uniek referentieprogramma kom je automatisch bij nieuwe klanten terecht, dus koude prospectie is niet noodzakelijk. Je krijgt de nodige opleiding en begeleiding door een ervaren expert. Plaats van samenkomst en meteen ook onze uitvalsbasis is de Ghelamco Arena.

Zoek naar antwoorden van INSTITUT MELI BELLE in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUT MELI BELLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUT MELI BELLE. Laat een reactie achter voor INSTITUT MELI BELLE. INSTITUT MELI BELLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUT MELI BELLE. Leave a respond for INSTITUT MELI BELLE. INSTITUT MELI BELLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUT MELI BELLE op de google maps. Adres en contacten INSTITUT MELI BELLE
Location of INSTITUT MELI BELLE on the google maps. Address and contacts of INSTITUT MELI BELLE

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUT MELI BELLE INSTITUT MELI BELLE: STAFF ET D?COR | PR.CENT.VORM.OVERHEIDSP. | MAETENS N?ON | JB Design | KANTOOR FONTEYN

Other related companies as INSTITUT MELI BELLE: STAFF ET D?COR | PR.CENT.VORM.OVERHEIDSP. | MAETENS N?ON | JB Design | KANTOOR FONTEYN

INSTITUT MELI BELLE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUT MELI BELLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07437713623. Het bedrijf INSTITUT MELI BELLE bevindt zich op het adres: RUE CARNOT 1B1; 7390; QUAREGNON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 325,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 310,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Instituts de beauté. Producten gemaakt in INSTITUT MELI BELLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INSTITUT MELI BELLE is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUT MELI BELLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUT MELI BELLE, openstaande posities, locatie van INSTITUT MELI BELLE op de kaart.

INSTITUT MELI BELLE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUT MELI BELLE, company assigned to the tax number BE07437713623. The company INSTITUT MELI BELLE is located at the address: RUE CARNOT 1B1; 7390; QUAREGNON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 325,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 310,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Instituts de beauté. Products created in INSTITUT MELI BELLE were not found.
The main activity of INSTITUT MELI BELLE is Printing, Publishing and Allied Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUT MELI BELLE is not available. You also can look at reviews of INSTITUT MELI BELLE, open positions, location of INSTITUT MELI BELLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUT MELI BELLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUT MELI BELLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUT MELI BELLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUT MELI BELLE, employees, financial statistics.