MARCELLUS CROLS

Contactgegevens MARCELLUS CROLS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARCELLUS CROLS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARCELLUS CROLS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENWEG OP GIERLE 57; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14412819 (+32-14412819) 14412819 (+32-14412819)

Fax (fax): +32 (15) 565-46-75 +32 (15) 565-46-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARCELLUS CROLS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARCELLUS CROLS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARCELLUS CROLS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARCELLUS CROLS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARCELLUS CROLS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARCELLUS CROLS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARCELLUS CROLS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARCELLUS CROLS
Products information MARCELLUS CROLS

BTW identificatienummer (tax): BE03697967529
Ondernemingsnummer: 9929138183
Hoofdstad (capital): 912,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 559,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in MARCELLUS CROLS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARCELLUS CROLS
(Get full report from official database of BE for MARCELLUS CROLS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARCELLUS CROLS
Addition kinds of activities for MARCELLUS CROLS

6021. Nationale handelsbanken | National commercial banks
019100. Algemene boerderijen, voornamelijk gewas | General farms, primarily crop
162900. Zware constructie, nec | Heavy construction, nec
354102. Slijpen, polijsten, buffing, lapping en honing machines | Grinding, polishing, buffing, lapping, and honing machines
28190907. Koperverbindingen of zouten, anorganisch | Copper compounds or salts, inorganic
28910205. Epoxy lijmen | Epoxy adhesives
32610208. Urinoirs, glanzend china | Urinals, vitreous china
35460100. Boren en boorgereedschappen | Drills and drilling tools
37140212. Transmissie, motorvoertuig | Transmissions, motor vehicle
79970302. Jachtclub, lidmaatschap | Hunting club, membership

Werken bij MARCELLUS CROLS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARCELLUS CROLS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARCELLUS CROLS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARCELLUS CROLS. Looking for open vacancies in other companies

 • A deeltijds melkvee 8u (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Medewerker voor het helpen verzorgen van de kalveren en koeien, voederen van de dieren, schoonmaken van de drinkemmers van de kalveren, uitvoeren van kleine herstellingen. Kan op maandag 8 u of kan ook twee halve dagen in de week, dit is bespreekbaar. Het reinigen van de stallen of de melkput met een hogedrukreiniger behoren ook tot jouw takenpakket.

 • Magazijnier met ervaring lassen (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring als magazijnier en met lassen? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit iets voor jou! Als polyvalent magazijnier ga je aan de slag in het magazijn, als chauffeur en help je mee in het atelier. In het magazijn zorg je de inkomende en uitgaande bestellingen van bouwmateriaal. Goederen die binnen komen moeten steeds gecontroleerd worden en bij problemen of schade, zal je kleine herstellingen uitvoeren. Het gaat hier voornamelijk over lasmachines vandaar. Verder moet je ook meehelpen met de voorbereiding van stukken, zoals platen knippen, gaten boren, en lassen. Tot slot zal je regelmatig ook heftruckwerk uitvoeren.

 • Automation Engineer m/v (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een houtverwerkende firma in regio Menen zijn we op zoek naar een Automation Engineer! Het bedrijf is Europees marktleider met productievestigingen in België, Frankrijk en Kroatië. De onderneming bouwde de laatste jaren wereldwijd uit, wat resulteert in een continue groei en waarbij ze dus moeten investeren in medewerkers, machines, systemen en gebouwen. Wat houdt een job als Automation Engineer in? Meehelpen aan hoogtechnologische projecten in het Automatiseringsteam, je helpt er mee voor zorgen dat de investeringen en optimalisaties top zijn Je hebt een grote interesse voor servo en synchrone sturingen Je kan complexere problemen snel en correct analyseren Je gaat systemen opstarten en testfases uitbouwen Je gaat het automatiseringsproces van de productielijnen opzetten, optimaliseren en onderhouden van de volledige site Je bent mee met de nieuwe trend op vlak van automatisering door vakbeurzen te bezoeken en opleidingen te volgen Je werkt in een klein team van 3 automation engineers, dit om de samenwerking te bevorderen.

 • Chauffeur CE Afzetcontainers SUEZ (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een baan als vrachtwagenchauffeur C(E) (M/V), om de afzetcontainers op te halen? Werk je graag zelfstandig en ben je een vroege vogel? Dan is SUEZ op zoek naar jou! SUEZ een toonaangevend bedrijf, dat instaat voor het ophalen en het verwerken van afval bij hun klanten. Ze zijn nog op zoek naar een enthousiaste chauffeur om, autonoom in de vroege uren afzetcontainers met industrieel afval op te halen. Je start al in de vroege uren om aan de hand van een planning, met vooraf ontvangen route(s) afval op te halen bij klanten in de regio, Gent. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een absolute must om de klant te woord te kunnen staan en de nodige documenten in te vullen.

 • HUISHOUDHULP VOOR GENTBRUGGE - LEDEBERG (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Gentbrugge, Ledeberg

 • Nespresso Coffee Advisor te Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Xtra Interim & Select

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

 • Jobstudent zaterdag (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: MOBIEL

  Type: Studentenjob

  zie bijlage

 • Medewerker HR-dienst Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wil je jouw competenties in de HR-wereld verder ontwikkelen en dit als student regio Lokeren? Het bedrijf valt onder de chemische sector en vervaardigt benzinetanks. Verder bieden ze machinebouw aan voor grote automobiel klanten. Je taken zullen bestaan uit: het in kaart brengen, standaardiseren van functiebeschrijvingen. Het in kaart brengen van welke skills er zijn op vandaag, welke hebben we nodig en welke opleidingen moeten we hiervoor voorzien?

 • Administratieve studentenjob - tot eind 2018 (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Wij zijn voor onze klant, een voedingsbedrijf regio Zwevegem, op zoek naar een administratieve kracht, ter ondersteuning van de afdeling supply chain & planning. Dit is een tijdelijk opdracht tot eind 2018.

 • Werfleider (PUTTE)

  Regio: PUTTE

  Bedrijf: VERELST BEDRIJFSBOUW EN RENOVATIE

  Type: Vaste Job

  Als Werfleider ben je verantwoordelijke voor de dagdagelijkse organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je bent verantwoordelijk voor: De begeleiding van en het toezicht op de ploegbazen en de arbeiders Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Het leiden van de werfvergaderingen. De werfadministratie alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veiligheidsvoorschriften. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v rendementen en budgetten. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan de projectleider.

 • Senior Java Developer (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: CEGEKA

  Type: Vaste Job

  Cegeka is op zoek naar senior Java developers, zowel voor consultancy-opdrachten als voor het maken van softwaretoepassingen op projectbasis. Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Wat houdt de job in? Ontwikkelen van complexe en uitdagende bedrijfstoepassingen en werken met de nieuwste tools en technologieën. Hands-on design en software development op basis van de functionele analyse en je zorgt voor een goede integratie met externe applicaties. Werken in een gedreven agile team dat bestaat uit functioneel analisten, ontwikkelaars en een agile projectleider/scrummaster. Het bouwen van applicaties met hoge kwaliteit die extra business value voor onze klanten genereren. Jij bent een echte “software craftsman” die software ontwikkeling als een ambacht ziet. Je schrijft kwalitatieve, goed leesbare code en doet aan refactoring waar nodig. Je garandeert kwaliteit door testdriven development en continuous learning. Actief je kennis delen en meewerken aan de continue verbetering van de werking van het team. Je technische kennis kan jij ook inzetten in presales trajecten.

 • Projectleider Speciale Technieken (LAARNE)

  Regio: LAARNE

  Bedrijf: Technieken Bogaerts

  Type: Vaste Job

  Als jong en dynamisch studiebureau technieken zijn wij opzoek naar een projectleider speciale technieken voor het opvolgen van diverse werven over Vlaanderen. Als projectleider speciale technieken ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de uitvoering van allerlei speciale technieken in gebouwen zoals HVAC, liften, elektriciteit, sanitair, ... bij diverse type van gebouwen. Onze kantoren in Laarne – Kalken zijn jou uitvalsbasis, de werven zijn verspreid over heel Vlaanderen. Je begeleidt de speciale technieken op verschillende werven mee in goede banen; Je kan goed in een bouwteam en met aannemers samenwerken; Je staat in voor de contracten, de uitvoering en oplevering van allerlei speciale technische installaties; Je bewaakt het budget, de kwaliteit en volgt deze op;

Zoek naar antwoorden van MARCELLUS CROLS in sociale netwerken
Look for responds of MARCELLUS CROLS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARCELLUS CROLS. Laat een reactie achter voor MARCELLUS CROLS. MARCELLUS CROLS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARCELLUS CROLS. Leave a respond for MARCELLUS CROLS. MARCELLUS CROLS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARCELLUS CROLS op de google maps. Adres en contacten MARCELLUS CROLS
Location of MARCELLUS CROLS on the google maps. Address and contacts of MARCELLUS CROLS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARCELLUS CROLS MARCELLUS CROLS: de Decker Frederic | Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL | URBAIN CRIEL | Fiduciaire G.A.F.C.O. SPRL | De Brauwere Drukkerij NV

Other related companies as MARCELLUS CROLS: de Decker Frederic | Service d'Acceuil & Aide Educative ASBL | URBAIN CRIEL | Fiduciaire G.A.F.C.O. SPRL | De Brauwere Drukkerij NV

MARCELLUS CROLS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARCELLUS CROLS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03697967529. Het bedrijf MARCELLUS CROLS bevindt zich op het adres: STEENWEG OP GIERLE 57; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 912,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 559,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in MARCELLUS CROLS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARCELLUS CROLS is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARCELLUS CROLS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARCELLUS CROLS, openstaande posities, locatie van MARCELLUS CROLS op de kaart.

MARCELLUS CROLS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARCELLUS CROLS, company assigned to the tax number BE03697967529. The company MARCELLUS CROLS is located at the address: STEENWEG OP GIERLE 57; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 912,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 559,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in MARCELLUS CROLS were not found.
The main activity of MARCELLUS CROLS is Nonclassifiable Establishments, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MARCELLUS CROLS is not available. You also can look at reviews of MARCELLUS CROLS, open positions, location of MARCELLUS CROLS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARCELLUS CROLS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARCELLUS CROLS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARCELLUS CROLS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARCELLUS CROLS, employees, financial statistics.