MARCEL MEESTERS

Contactgegevens MARCEL MEESTERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARCEL MEESTERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARCEL MEESTERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZAVELSTRAAT 10; 3620; LANAKEN, België

Telefoon (phone): 89714604 (+32-89714604) 89714604 (+32-89714604)

Fax (fax): +32 (86) 989-91-86 +32 (86) 989-91-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARCEL MEESTERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARCEL MEESTERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARCEL MEESTERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARCEL MEESTERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARCEL MEESTERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARCEL MEESTERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARCEL MEESTERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARCEL MEESTERS
Products information MARCEL MEESTERS

BTW identificatienummer (tax): BE06347869873
Ondernemingsnummer: 8694274902
Hoofdstad (capital): 877,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 263,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in MARCEL MEESTERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARCEL MEESTERS
(Get full report from official database of BE for MARCEL MEESTERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARCEL MEESTERS
Addition kinds of activities for MARCEL MEESTERS

23849903. Huishoudelijk, behalve kinderen: van aangekochte materialen | Housecoats, except children's: from purchased materials
28420100. Speciaal schoonmaken | Specialty cleaning
33160100. Koudgewalst strip of draad | Cold-rolled strip or wire
33579904. Automotive draad en kabel, behalve ontstekingsset: nonferrous | Automotive wire and cable, except ignition sets: nonferrous
38610402. Reels, film | Reels, film
51599909. Suiker, rauw | Sugar, raw
61110200. Wederzijdse vereniging kredietbureaus | Mutual association credit agencies
73420204. Termiet controle | Termite control

Werken bij MARCEL MEESTERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARCEL MEESTERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARCEL MEESTERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARCEL MEESTERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Geschoolde werkman dienst wegen (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gemeente in midden Limburg zijn we op zoek naar een geschoolde werkman (ploeg wegen) die in het bezit is van een rijbewijs C. Takenpakket. Je bent een polyvalent inzetbare werkman die vlot eenvoudige kleine herstellingen en onderhoudstaken aan wegen en andere openbare plaatsen kan uitvoeren. Je werkt zorgvuldig met de ter beschikking gestelde materialen, machines en het rollend materieel. Je streeft een hoge graad van afwerking na. Startdatum: zo snel mogelijk.

 • Monitor groendienst (m/v) Eeklo (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een maatwerkbedrijf in regio Eeklo zijn we op zoek naar een monitor in de groendienst. Jouw twee grootste taken zijn onderhoud van bedrijfsterreinen en particuliere tuinen (onkruid verwijderen, snoeien, scheren, bosmaaien en graf afrijden) en coachen en aansturen van een groep doelgroepmedewerkers. Als monitor zijn je taken: Taken op een duidelijke en eenvoudige manier uitleggen Taken opsplitsen in (zeer) eenvoudige deeltaken, aangepast aan de mogelijkheden van de doelgroepmedewerkers Bewaken van de kwaliteit Bewaken van de voortgang van de activiteiten Bewaken van de veiligheid Bewaken van de orde en de netheid van de werkplaats Aanspreken van doelgroepmedewerkers op gedrag Uurrooster: MA - VRIJ: 7u - 15u30 Aanbod: Tijdelijke voltijdse job tot en met eind december. Er zijn altijd mogelijkheden om langer te blijven indien positieve evaluatie.

 • Isolatiespuiter (m/v) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren isolatiespuiter! U staat in voor het spuiten van isolatie in spouwmuren, kelders, ed.

 • technieker op verplaatsing (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een nationale klant met hoofdzetel in Westerlo zijn wij voor regio West-Vlaanderen op zoek naar verschillende techniekers. taken: het bedrijf richt zich op 3 takken waar je kan ingeschakeld worden. outsourcing projectmatige opdrachten (bv. verhuis van een volledige afdeling naar een andere afdeling qua technische afbouw en opbouw). afdeling waar nieuwe producten worden gemaakt (bv. CCB = een morsvrije transportband voor bulkgoederen, ...) Openstaande vacatures: industrieel elektricien(junior en senior): industriële kasten bouwen adhv een plan + het trekken van kabels ( het gaat hier om vrij grote kasten) mekanieker met ervaring in plaatbewerking: knippen, plooien, rollen,... mekanieker met ervaring in monteren en lassen. ( lassen HA en eventueel Tig) Elektromekanieker voor rollend materiaal

 • Huishoudhulp (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: t-interim Haacht

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

 • Enthousiaste huishoudhulpen te Nazareth (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student Boekhoudkundig Medewerker - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Dit voor een klein en familiaal boekhoudkantoor regio Brugge. Als Student Boekhoudkundig Medewerker heb je volgende taken: inboeken en controleren van aankoop- en verkoopfacturen; uitvoeren van de betalingen; algemene administratieve taken (telefonie, mailbox beheren, voorbereide journaalposten inboeken,…). Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Student frituur (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: t-interim Bree

  Type: Studentenjob

  Voor een frituur in Bree zoeken we studenten tijdens de avonduren in het weekend (17u-max 21u). Eventueel ook op woensdagavond of vrijdagavond.  Hulp bij het aannemen van bestellingen, voorbereidend werk, tafels afruimen, maaltijden inpakken,... Klant heeft voorkeur voor kandidaten die in Bree wonen, omdat deze snel oproepbaar zijn bij drukte.

 • Laborant Productie (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Vaste Job

  Als Laborant (m/v)ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de productie in het labo: - Klaarzetten van de materialen die je tijdens de productie en bij het afvullen van producten in flessen nodig zult hebben - Afwegen en mengen van grondstoffen - Correct afstellen (pH, osmolaliteit, densiteit, viscositeit?) van producten zodat deze voldoen aan de product specificaties - Aseptisch afvullen van flessen in een steriele omgeving of in een isolator - Als laborant sta je mee in voor het nauwgezet onderhouden van de labo's, de gebruikte meettoestellen en apparatuur die nodig zijn voor de productie; Je kalibreert de apparaten op de juiste tijdstippen en meldt tijdig eventuele problemen - Je bent verantwoordelijk voor de interne kwaliteitscontrole op de half afgewerkte producten; Je zorgt tevens voor een regelmatige controle van de opgeslagen grondstoffen en meldt eventuele afwijkingen (kwaliteit, vervaldata?) - Als nauwgezet persoon vul je de nodige documenten tijdens en na productie, kwaliteitscontrole, kalibreren en andere activiteiten steeds correct in - In de toekomst neem je verantwoordelijkheid op bij de opleiding van nieuwe medewerkers.

 • Mechanieker vrachtwagen (RETIE)

  Regio: RETIE

  Bedrijf: RETIE TRANSPORT

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een gemotiveerde en flexibele mechanieker die instaat voor het dagelijks onderhoud en reparaties van ons wagenpark. Deze bestaat uit vrachtwagens en opleggers .

 • Bediende verkoper Colruyt Maaseik (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • zaalmedewerker flexijob (KLEMSKERKE)

  Regio: KLEMSKERKE

  Bedrijf: DE KRUIDENMOLEN

  Type: Flexijob

  zaal klaarzetten voor klanten, klanten ontvangen en aan tafel begeleiden, hulp in zaal, afruimen tafels, koelkast aanvullen

Zoek naar antwoorden van MARCEL MEESTERS in sociale netwerken
Look for responds of MARCEL MEESTERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARCEL MEESTERS. Laat een reactie achter voor MARCEL MEESTERS. MARCEL MEESTERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARCEL MEESTERS. Leave a respond for MARCEL MEESTERS. MARCEL MEESTERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARCEL MEESTERS op de google maps. Adres en contacten MARCEL MEESTERS
Location of MARCEL MEESTERS on the google maps. Address and contacts of MARCEL MEESTERS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARCEL MEESTERS MARCEL MEESTERS: Govaerts F | COIFFURE CATHERINE | COIFFURE ELYSEE | GARAGE DE SNOEK | THIERY & FILS

Other related companies as MARCEL MEESTERS: Govaerts F | COIFFURE CATHERINE | COIFFURE ELYSEE | GARAGE DE SNOEK | THIERY & FILS

MARCEL MEESTERS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARCEL MEESTERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06347869873. Het bedrijf MARCEL MEESTERS bevindt zich op het adres: ZAVELSTRAAT 10; 3620; LANAKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 877,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 263,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in MARCEL MEESTERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARCEL MEESTERS is Diversen Detailhandel, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARCEL MEESTERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARCEL MEESTERS, openstaande posities, locatie van MARCEL MEESTERS op de kaart.

MARCEL MEESTERS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARCEL MEESTERS, company assigned to the tax number BE06347869873. The company MARCEL MEESTERS is located at the address: ZAVELSTRAAT 10; 3620; LANAKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 877,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 263,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in MARCEL MEESTERS were not found.
The main activity of MARCEL MEESTERS is Miscellaneous Retail, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MARCEL MEESTERS is not available. You also can look at reviews of MARCEL MEESTERS, open positions, location of MARCEL MEESTERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARCEL MEESTERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARCEL MEESTERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARCEL MEESTERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARCEL MEESTERS, employees, financial statistics.