MARCEL FELTEN

Contactgegevens MARCEL FELTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARCEL FELTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARCEL FELTEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORFSTRASSE 6; 4780; SANKT VITH/SAINT-VITH, België

Telefoon (phone): 80570451 (+32-80570451) 80570451 (+32-80570451)

Fax (fax): +32 (14) 838-81-37 +32 (14) 838-81-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARCEL FELTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARCEL FELTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARCEL FELTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARCEL FELTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARCEL FELTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARCEL FELTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARCEL FELTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARCEL FELTEN
Products information MARCEL FELTEN

BTW identificatienummer (tax): BE09267761230
Ondernemingsnummer: 5267364501
Hoofdstad (capital): 632,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 632,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in MARCEL FELTEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARCEL FELTEN
(Get full report from official database of BE for MARCEL FELTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARCEL FELTEN
Addition kinds of activities for MARCEL FELTEN

203201. Bonen en bonen spruitjes, ingeblikt, jarred, enz. | Beans and bean sprouts, canned, jarred, etc.
10999905. Microlietwinning | Microlite mining
28699912. Chloroform | Chloroform
37329902. Boten, glasvezel: bouw en reparatie | Boats, fiberglass: building and repairing
50320307. Tegel, structurele klei | Tile, structural clay

Werken bij MARCEL FELTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARCEL FELTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARCEL FELTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARCEL FELTEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckchauffeur (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je neemt geproduceerde palletten van de rollenband. - Je controleert de palletten en plaatst ze in de buffer. - Je voorziet de palletten van het juiste label. - Je meldt aan de vrachwagenchauffeur de plaats van laden. - Je laadt de wagens volgens de pickinglijst. - Nadat de vrachtwagenchauffeur zijn palletten afgeriemd heeft, overhandig je de documenten aan de chauffeur.

 • Customer service en back office medewerkers NL/FR in Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Exhouse Call&Customer Support BXL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als customer service agent zal je op een project bij één van onze grote klanten aan de slag gaan: een informatielijn voor verkeersboetes. Je zal burgers aan de lijn krijgen die vragen hebben over een verkeersboete, die extra informatie willen, die niet akkoord gaan met hun boete en willen weten wat ze moeten doen... Je geeft hen alle nodige informatie en legt hen de procedures uit. Je staat burgers te woord in het Nederlands en het Frans. Daarnaast bestaat een deel van je takenpakket uit backoffice taken, voornamelijk het ingeven van betwistingen in het systeem.

 • Winkelmedewerker weekendwerk (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen uin het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

 • Ploegchef industiële reiniging voedingsindustrie (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een schoonmaakbedrijf in de regio Waregem is op zoek naa een ploegchef voor de voedingsindustrie.

 • Schrijnwerker Interieur (m/v) (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een ervaren schrijnwerker met CNC kennis.  Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van maatwerk keukens en badkamers Werken met particulieren, projectontwikkelaars, architecten en interieurarchitecten

 • Planner (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Konvert Interim Merksem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een planner. Taken : De planning verzorgen van onze activiteiten binnen de industriële reiniging. Inplannen van personen, voertuigen en materialen op diverse werven. De nodige documenten voorbereiden die nodig zijn bij het uitvoeren van de jobs op de werven (werkbons, attesten, …) Contacten onderhouden met de operators en klanten. Afvaltransporten organiseren ADR wetgeving opvolgen in de praktijk

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kortessem (KORTESSEM)

  Regio: KORTESSEM

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • student verkoper fashion m/v (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Studentenjob

  Student verkoper m/v voor een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op dagen in de week, alsook vrijdag, zatardag en zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewkerstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningtool.

 • Group controller (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: TELEVIC

  Type: Vaste Job

  Gepassioneerd door budgetten en forecasts? Een expert in rapportering? En interesse om voor een internationale firma te werken die exponentieel groeit? The Big Picture Televic NV is een privately owned firma in volle groei. Ter versterking van onze 4 Business Units en om onze internationale groei te faciliteren kijken wij uit naar een Group Controller. Als Controller maak je maandelijks de vertaalslag van boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering. Je biedt hiermee het Televic management team de nodige informatie om onze groeistrategieën continu te optimaliseren. Samen met 7 accounting collega’s vorm je het Televic Finance team Belgium. Rapportering gebeurt rechtstreeks aan de CFO. Jouw Taken Je neemt de lead in de voorbereiding, coördinatie en opmaak van de jaarlijkse budgetbesprekingen. Je staat in voor de maandelijkse, kwartaal en jaarlijkse financiële rapportering en presenteert deze op maandbasis aan het management. Je voert variantieanalyses uit op klantenprojecten, productieorders en R&D onderzoeksprojecten. Je bent SAP key-user voor de CO-module (in samenwerking met de SAP analist). Je helpt mee aan de continue verbetering van de financiële processen en systemen. Je werkt nauw samen met de accounting collega’s, zowel nationaal als internationaal.

 • Logistiek Planner (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: KALIMBA

  Type: Vaste Job

  Kalimba is al twintig jaar een een gevestigde waarde voor de productie en levering van drinkwater en waterkoelers in België en Nederland. Je staat in voor een dagelijkse optimale planning voor onze chauffeurs en techniekers op de baan rekeninghoudende met de specifieke eisen van de klant. Je draagt zorg voor het equipment en het wagenpark. Je werkt nauw samen met de chauffeurs en techniekers en rapporteert aan het management.

 • Operator lasrobot (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: AquaSecurity

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de uitvoering van schroefdraadwerk. Kennis rond de werking van een draadsnijmachine is hierbij een pluspunt. Je zorgt voor het groeven en snijden van buizen op de juiste lengte. Je assembleert metaalonderdelen. Je monteert aanboorzadels (mechanical t's) op buizen en dit volgens plan. Je wordt ingeschakeld als operator aan onze lasrobot. Kennis van halfautomaat lassen en TIG lassen is hierbij een absolute must.

 • frituur medewerker (VELDWEZELT)

  Regio: VELDWEZELT

  Bedrijf: BOULEVARD

  Type: Flexijob

  Je staat in voor het bereiden van warme en koude maaltijden, belegde broodjes, burgers, frieten Je staat in voor het bakken van de frituurproducten. Je ruimt de tafels af. Je bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van MARCEL FELTEN in sociale netwerken
Look for responds of MARCEL FELTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARCEL FELTEN. Laat een reactie achter voor MARCEL FELTEN. MARCEL FELTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARCEL FELTEN. Leave a respond for MARCEL FELTEN. MARCEL FELTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARCEL FELTEN op de google maps. Adres en contacten MARCEL FELTEN
Location of MARCEL FELTEN on the google maps. Address and contacts of MARCEL FELTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come MARCEL FELTEN MARCEL FELTEN: QUINTESSENCE CONSULTING NV | Malpertus TC | HERTOG VAN ARENBERG | OMER VERBIEST | Biechtstoel (Den)

Other related companies as MARCEL FELTEN: QUINTESSENCE CONSULTING NV | Malpertus TC | HERTOG VAN ARENBERG | OMER VERBIEST | Biechtstoel (Den)

MARCEL FELTEN is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARCEL FELTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09267761230. Het bedrijf MARCEL FELTEN bevindt zich op het adres: DORFSTRASSE 6; 4780; SANKT VITH/SAINT-VITH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 632,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 632,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in MARCEL FELTEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARCEL FELTEN is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARCEL FELTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARCEL FELTEN, openstaande posities, locatie van MARCEL FELTEN op de kaart.

MARCEL FELTEN is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARCEL FELTEN, company assigned to the tax number BE09267761230. The company MARCEL FELTEN is located at the address: DORFSTRASSE 6; 4780; SANKT VITH/SAINT-VITH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 632,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 632,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in MARCEL FELTEN were not found.
The main activity of MARCEL FELTEN is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MARCEL FELTEN is not available. You also can look at reviews of MARCEL FELTEN, open positions, location of MARCEL FELTEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARCEL FELTEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARCEL FELTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARCEL FELTEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARCEL FELTEN, employees, financial statistics.