MARCEL CORNELIS

Contactgegevens MARCEL CORNELIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARCEL CORNELIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARCEL CORNELIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HELSTSTRAAT 26; 2630; AARTSELAAR, België

Telefoon (phone): 38870002 (+32-38870002) 38870002 (+32-38870002)

Fax (fax): +32 (19) 840-59-17 +32 (19) 840-59-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARCEL CORNELIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARCEL CORNELIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARCEL CORNELIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARCEL CORNELIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARCEL CORNELIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARCEL CORNELIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARCEL CORNELIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARCEL CORNELIS
Products information MARCEL CORNELIS

BTW identificatienummer (tax): BE03621612548
Ondernemingsnummer: 7701660156
Hoofdstad (capital): 109,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 581,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in MARCEL CORNELIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARCEL CORNELIS
(Get full report from official database of BE for MARCEL CORNELIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARCEL CORNELIS
Addition kinds of activities for MARCEL CORNELIS

204103. Bloemmixen | Flour mixes
509105. Fitnessapparatuur en benodigdheden | Fitness equipment and supplies
801104. Psychiaters en psychoanalytici | Psychiatrists and psychoanalysts
35560104. Homogeniserende machines: zuivel, fruit, groente | Homogenizing machinery: dairy, fruit, vegetable
36990300. Elektronische trainingsapparatuur | Electronic training devices
37140408. Ruitenwissersystemen, motorvoertuig | Windshield wiper systems, motor vehicle
65120200. Woningoperatie, winkelbedrijf | Property operation, retail establishment

Werken bij MARCEL CORNELIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARCEL CORNELIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARCEL CORNELIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARCEL CORNELIS. Looking for open vacancies in other companies

 • Loodgieter (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Kontich zijn wij op zoek naar een LOODGIETER (M/V). Je monteert en herstelt sanitaire installaties en zal zelfstandig werken uitvoeren.  

 • Plant Manager (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons, gevestigd in Lokeren zijn wij op zoek naar een ingenieur. Samen met de huidige ingenieur ga je de processen bekijken, herdenken en moderniseren. Je neemt de leiding over de mechaniekers en arbeiders Je stuurt de volledige productie en onderhoud aan Je wordt opgeleid om in te staan voor alle technische zaken (nieuwbouw - uitbouw nieuwe productielijnen - onderhoud bestaande recyclagelijnen) Je volgt opleiding in alle productieprocessen met als doel op korte termijn de volledige leiding over te nemen (investeringen, productie en onderhoud) Je stuurt de mechaniekers en productiemedewerkers aan (12-tal personen) Waar nodig help je graag fysiek mee met de uitbouw van nieuwe lijnen en het onderhoud van de bestaande installaties

 • Lasser met ervaring (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij zeer flexibel naar uren toe? Ben jij een ervaren lasser met inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant zijn wij opzoek naar een ervaren lasser die passie heeft. Jouw takenpakket bevat: Voorbereiding van de werken; Boren, knippen, zagen, ... Monteren en samenstellen; Halfautomatisch lassen; Indien gewenst mee op montage (dit is vrijblijvend).

 • HUISHOUDHULP (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: DE MUTSAERD

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je past diverse technieken toe voor het schoonmaken zoals afstoffen, stofzuigen, ramen kuisen, enz. Daarnaast behoort ook strijken tot je takenpakket. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herenthout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Huishoudhulp in Zwevegem -Otegem (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Sint-Gillis-Waas/De Klinge (DE KLINGE)

  Regio: DE KLINGE

  Bedrijf: FIX & CLEAN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Fix & Clean staat u in voor de algemene schoonmaak van particuliere woningen in uw eigen regio. U heeft een gevarieerd takenpakket, soms vraagt de klant bijvoorbeeld ook om te strijken. Uw werkplaats is steeds bij klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Bij Fix & Clean dragen wij onze medewerkers een warm hart toe! Wij maken een uurrooster op maat, waarbij we in de mate van het mogelijke, rekening houden met uw gezinssituatie. U heeft u de vrije keuze voor een deeltijdse of een voltijdse betrekking. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij zoeken betrouwbare mensen die deze job met plezier en trots uitvoeren, met zin voor verantwoordelijkheid en respect naar de klanten toe. Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die wij zoeken? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected].

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Hamme (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Mechanical design engineer - 3D automated solutions (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: LGA Engineering

  Type: Vaste Job

  Onze klant, regio Deinze, is gespecialiseerd in geautomatiseerde oplossingen in haar niche, en dit voor tal van internationale klanten. Ben jij sterk in mechanische processen en heb je een sterke affiniteit met 3D ontwerpen? Zie je het zitten om te werken op projectbasis? Kijk dan hier wat onze klant in aanbieding heeft voor jou! Contacteer ons op 09/352.01.00 of via mail: apply(at)lga.jobs Een overzicht van het takenpakket: Je werkt nauw samen met het projectteam en verleent jouw advies tijdig Je staat in rechtstreeks contact met de project manager, waar je tijdig aan rapporteert Als mechanisch ingenieur sta jij in voor de analyses van de mechanische installaties en de opbouw ervan Dit alles aan de hand van 3D-CAD software Je controleert ook tijdig de aangekochte materialen en assemblages Het grootste deel van je tijd vertoef binnen het bedrijf, maar legt vaak telefonisch contact met de klant

 • Taaltrainer Nederlands (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Kinderverzorgende (VRASENE)

  Regio: VRASENE

  Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF WA WAA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor het onthaal van de ouders en de verzorging van de kindjes. Je bedenkt activiteiten met de kindjes en houdt hen creatief bezig. Je bereidt en geeft maaltijden. Je poetst ruimtes. Je werkt samen in een team.

 • STAGIAIR IN DE HR M/V (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: MANPOWER

  Type: Werfreserve

  Heb je zin om je eerste stappen te zetten in de wereld van de HR? Dan kan Manpower jou een duwtje in de rug geven via het aanbieden van een interessante stageplaatst! Je belangrijkse taken zijn : je helpt mee in het vinden van de perfect match tussen kandidaat en klant, je neemt deel aan acties om de commerciële groei van het kantoor te garanderen. Verder ondersteun je ons team in het telefonisch onthaal van klanten en kandidaten. Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

Zoek naar antwoorden van MARCEL CORNELIS in sociale netwerken
Look for responds of MARCEL CORNELIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARCEL CORNELIS. Laat een reactie achter voor MARCEL CORNELIS. MARCEL CORNELIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARCEL CORNELIS. Leave a respond for MARCEL CORNELIS. MARCEL CORNELIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARCEL CORNELIS op de google maps. Adres en contacten MARCEL CORNELIS
Location of MARCEL CORNELIS on the google maps. Address and contacts of MARCEL CORNELIS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARCEL CORNELIS MARCEL CORNELIS: FLCASSANDRA NV | CHOCO-FUN | Delikatessen Vervloesem BVBA | Vigan Technology S.A. | Traisnel P

Other related companies as MARCEL CORNELIS: FLCASSANDRA NV | CHOCO-FUN | Delikatessen Vervloesem BVBA | Vigan Technology S.A. | Traisnel P

MARCEL CORNELIS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARCEL CORNELIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03621612548. Het bedrijf MARCEL CORNELIS bevindt zich op het adres: HELSTSTRAAT 26; 2630; AARTSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 109,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 581,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in MARCEL CORNELIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARCEL CORNELIS is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARCEL CORNELIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARCEL CORNELIS, openstaande posities, locatie van MARCEL CORNELIS op de kaart.

MARCEL CORNELIS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARCEL CORNELIS, company assigned to the tax number BE03621612548. The company MARCEL CORNELIS is located at the address: HELSTSTRAAT 26; 2630; AARTSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 109,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 581,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in MARCEL CORNELIS were not found.
The main activity of MARCEL CORNELIS is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MARCEL CORNELIS is not available. You also can look at reviews of MARCEL CORNELIS, open positions, location of MARCEL CORNELIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARCEL CORNELIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARCEL CORNELIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARCEL CORNELIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARCEL CORNELIS, employees, financial statistics.