MARC VAN LIERDE

Contactgegevens MARC VAN LIERDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC VAN LIERDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC VAN LIERDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSTRAAT 19; 9890; GAVERE, België

Telefoon (phone): 93841106 (+32-93841106) 93841106 (+32-93841106)

Fax (fax): +32 (57) 676-95-73 +32 (57) 676-95-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC VAN LIERDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC VAN LIERDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC VAN LIERDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC VAN LIERDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC VAN LIERDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC VAN LIERDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC VAN LIERDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC VAN LIERDE
Products information MARC VAN LIERDE

BTW identificatienummer (tax): BE02931671142
Ondernemingsnummer: 2142578125
Hoofdstad (capital): 400,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 839,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in MARC VAN LIERDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC VAN LIERDE
(Get full report from official database of BE for MARC VAN LIERDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC VAN LIERDE
Addition kinds of activities for MARC VAN LIERDE

364400. Niet-stroomdraende bedradingstoestellen | Noncurrent-carrying wiring devices
953204. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling, bestuursniveau | Urban and community development, level of government
28739905. Ureum | Urea
32610100. Badkamer accessoires / toebehoren, glanzend china of aardewerk | Bathroom accessories/fittings, vitreous china or earthenware
35999912. Oliefilters, interne verbrandingsmotor, behalve auto | Oil filters, internal combustion engine, except auto
36790103. Vertragingslijnen | Delay lines
50850107. Kratten, behalve papier | Crates, except paper
51699908. Kunstmatige vezels | Manmade fibers

Werken bij MARC VAN LIERDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC VAN LIERDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC VAN LIERDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC VAN LIERDE. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoop Colruyt Merelbeke (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

 • Ervaren procesoperator (M/V) - Chemie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf actief in de chemische sector is Actief Interim op zoek naar een ervaren procesoperator voor het bewaken van het geautomatiseerde productieproces. Als operator bij deze bioraffinaderij zal jij instaan voor een nauwkeurige aansturing, opvolging en optimalisatie van het productieproces. Bij afwijkingen in het proces zoek jij naar oplossingen! Jij neemt stalen, analyseert deze en voert ook controlerondes uit. Bovendien ben jij technisch aangelegd en zal jij ook instaan voor kleine onderhoudswerken. Je komt terecht in een volcontinu ploegensysteem.

 • Huishoudhulp M/V regio Torhout PT OF FT (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: PICO BELLO

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hasselt en omgeving.

 • Student - Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Studentenjob

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar Studenten (m/v) die interesse hebben in een administratief studentenjob. Dit voor een mooie firma in volle expansie in de regio van Oostende. Om de piekperiode op te vangen, staan zij steeds open voor enthousiaste studenten die enkele weken beschikbaar zijn de maanden augustus en/of september of tijdens het schooljaar. Jouw takenpakket als Student: je staat in voor de eerstelijnstelefonie; je boekt reservaties in; je behandelt de klachten; je assisteert bij het opstellen van kredietnota's; je bent backup voor de planning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Deeltijdse STUDENT medewerker Product Support (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: CONFINITY (OUTSPOT)

  Type: Studentenjob

  VERANTWOORDELIJKHEDEN Je bent verantwoordelijk voor het testen van onze nieuwe producten en die opgedane technische kennis door te geven aan onze interne medewerkers van de helpdesk. Dit kan gaan van elektrische steps, tot strijkmachines, grasrobots tot partytenten etc. Je kan hierbij objectief en kritisch een korte handleiding uitschrijven. Je ondersteunt daar waar nodig bij bv. stocktellingen, organisatie van kijkdagen, het uitschrijven van technische specificaties.

 • Technisch Tekenaar (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

  Type: Vaste Job

  Afhankelijk van je voorkennis, stel je technische ontwerptekeningen (3D & 2D) op van de producten (Inventor) of van de bijbehorende staalstructuren (Tekla). Deze tekeningen zijn gebaseerd op uitgewerkte datasheets van klanten en specificaties, internationale normen en het voorontwerp van onze rekenafdeling. Met behulp van Inventor en/of Tekla maak je stuklijsten en detailtekeningen die bruikbaar zijn voor onze klant en in onze werkplaatsen. Je controleert de materiaalbestellingen en bestelt de ontbrekende materialen bij.

 • Stafcoördinator lokaal mondiaal beleid (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: STAD WAREGEM

  Type: Vaste Job

  Je werkt beleidsvoorstellen, adviezen en dossiers uit om het lokaal mondiaal beleid kwaliteitsvol voor te bereiden en bij te sturen. Daarnaast organiseer je projecten, activiteiten en evenementen om dit beleid optimaal vorm te geven.

 • JAVA Developer (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: UBENCH INTERNATIONAL

  Type: Vaste Job

  Als (senior) JAVA Developer werk je mee aan de ontwikkeling van de ‘high standard’ UBench applicatie. Je bent verantwoordelijk voor je eigen deelprojecten, nadat je van de scrum master de correcte business requirements hebt ontvangen. Je staat mee in voor functionele en technische analyse van de bestaande issues. Samen met je collega’s til je UBench naar een hoger niveau!

 • RESERVE schoonmaak regio Waregem 2018 (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

 • Bijlesgever wiskunde (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Werfreserve

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Telemarketing Consultant (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: TELUS

  Type: Werfreserve

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en dynamische part-time medewerkers (bedienden, jobstudenten of werkstudenten) voor de uitvoering van onze telemarketing activiteiten. ALGEMENE MISSIE U bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve, klantgerichte en efficiënte telefonische behandeling van uitgaande oproepen. Hiervoor voorziet u een optimale commerciële verzorging van het prospectie bestand. VERANTWOORDELIJKHEDEN Kwalitatieve, klantgerichte en efficiënte behandeling van uitgaande oproepen, volgens vooropgesteld script; Kwalitatieve, schriftelijke rapportering van uitgaande oproepen volgens standaard procedure

Zoek naar antwoorden van MARC VAN LIERDE in sociale netwerken
Look for responds of MARC VAN LIERDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC VAN LIERDE. Laat een reactie achter voor MARC VAN LIERDE. MARC VAN LIERDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC VAN LIERDE. Leave a respond for MARC VAN LIERDE. MARC VAN LIERDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC VAN LIERDE op de google maps. Adres en contacten MARC VAN LIERDE
Location of MARC VAN LIERDE on the google maps. Address and contacts of MARC VAN LIERDE

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC VAN LIERDE MARC VAN LIERDE: LES JARDINS DE BULGARIE | Artisans Wallons (Les)-Fortemps-Putzeys | EUROPEES FESTIVAL | M.G.P. Demeyere NV | Nexcis bvba

Other related companies as MARC VAN LIERDE: LES JARDINS DE BULGARIE | Artisans Wallons (Les)-Fortemps-Putzeys | EUROPEES FESTIVAL | M.G.P. Demeyere NV | Nexcis bvba

MARC VAN LIERDE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC VAN LIERDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02931671142. Het bedrijf MARC VAN LIERDE bevindt zich op het adres: DORPSTRAAT 19; 9890; GAVERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 400,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 839,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in MARC VAN LIERDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARC VAN LIERDE is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC VAN LIERDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC VAN LIERDE, openstaande posities, locatie van MARC VAN LIERDE op de kaart.

MARC VAN LIERDE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC VAN LIERDE, company assigned to the tax number BE02931671142. The company MARC VAN LIERDE is located at the address: DORPSTRAAT 19; 9890; GAVERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 400,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 839,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in MARC VAN LIERDE were not found.
The main activity of MARC VAN LIERDE is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC VAN LIERDE is not available. You also can look at reviews of MARC VAN LIERDE, open positions, location of MARC VAN LIERDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC VAN LIERDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC VAN LIERDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC VAN LIERDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC VAN LIERDE, employees, financial statistics.