MARC NUYTKENS

Contactgegevens MARC NUYTKENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC NUYTKENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC NUYTKENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEERSTRAAT 266; 1840; LONDERZEEL, België

Telefoon (phone): 52302508 (+32-52302508) 52302508 (+32-52302508)

Fax (fax): +32 (57) 695-82-48 +32 (57) 695-82-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC NUYTKENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC NUYTKENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC NUYTKENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC NUYTKENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC NUYTKENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC NUYTKENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC NUYTKENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC NUYTKENS
Products information MARC NUYTKENS

BTW identificatienummer (tax): BE08484710693
Ondernemingsnummer: 4858947753
Hoofdstad (capital): 636,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 468,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in MARC NUYTKENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC NUYTKENS
(Get full report from official database of BE for MARC NUYTKENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC NUYTKENS
Addition kinds of activities for MARC NUYTKENS

369501. Magnetische schijven en drums | Magnetic disks and drums
478399. Verpakkingen en kratten, nec | Packing and crating, nec
922900. Openbare orde en veiligheid, nv | Public order and safety, nec
27520802. Wikkelaars, gelithografeerd | Wrappers, lithographed
28191100. Ammoniumzouten en verbindingen | Ammonium salts and compounds
36290106. Rechters (elektrische apparaten) | Rectifiers (electrical apparatus)
38429911. Hydrotherapie apparatuur | Hydrotherapy equipment
39990400. Furs | Furs

Werken bij MARC NUYTKENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC NUYTKENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC NUYTKENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC NUYTKENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Arbeider montage woningbouw (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Oudenaarde zijn wij op zoek naar een enthousiaste bouwvakker! Samen met jouw teamgenoten ben je verantwoordelijk voor de montage van prefab wanden of grondwerken. De werven zijn gelegen over heel België of in de grensstreek van de omliggende landen. Bij verdere werven gebeurt het dat je samen met uw ploeg blijft overnachten in de buurt van uw werkplaats.

 • Magazijnier vaste middag (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP XL Essers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

 • PRODUCTIEMEDEWERKER 2 PLOEGEN (M/V) (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een productiebedrijf regio Beveren-Leie zijn we op zoek naar een voltijds medewerker om bij te springen in de productie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag in 2 ploegen. Je wordt allround ingezet en kan rekenen op een afwisselende functie.

 • Service Technieker (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

  Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als service technieker sta je in voor: Het installeren en onderhouden van fruitsorteermachines in België en sporadisch in het buitenland. Installeren en onderhouden van de sorteermachines Pannes herstellen bij klanten. Elektrische of mechanische storingen opsporen en herstellen Je doel is om een oplossing te bieden voor je klant zodat hij terug de productie kan opstarten! Je krijgt daarvoor een interne opleiding en telefonische ondersteuning van het bedrijf zelf.

 • Poetshulp Tervuren (TERVUREN)

  Regio: TERVUREN

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Student logistiek medewerker Black Friday 20-30 november | 3-ploegensysteem | Grobbendonk (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

  Type: Studentenjob

  Ben je tijdens de periode van 20 - 30 november beschikbaar? Wil je graag de handen uit de mouwen steken bij een grote logistieke speler in fashion en lifestyle? In Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . Denk jij onze kandidaat te zijn? Twijfel dan niet om ons te contacteren op 014404330 of via [email protected].

 • JOBSTUDENTEN ZORG-en VERPLEEGKUNDE (WENDUINE)

  Regio: WENDUINE

  Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken jobstudenten zorgkunde of verpleegkunde voor de weekends en verlofperiodes (Kerstvakantie, lesvrije week 2019, weekends 2019, Paasvakantie 2019) Studenten in opleiding zorgkundige/verpleegkundige zijn van harte welkom! Jij wil bijverdienen, wij willen je ervaring bijbrengen: win-win ! frequentie van werken en job time kunnen in gezamelijk overleg bepaald worden.

 • Technieker West- en Oost Vlaanderen en Vlaams Brabant (MARKE)

  Regio: MARKE

  Bedrijf: COZIE

  Type: Vaste Job

  Omschrijving Cozie, partner van Engie, is een sterk groeienden en innovatieve onderneming in de verwarmingssector met vestigingen doorheen België. Voor onze vestigingen in West- en Oost Vlaanderen en Vlaams Brabant zijn wij op zoek naar techniekers. Ben jij oplossings- en klantgericht ingesteld, technisch geschoold, heb je ervaring in HVAC en werk je graag zelfstandig? Lees dan zeker verder! Hoe ziet je dag eruit? Als onderhoudstechnieker sta je vooral in voor het preventief onderhoud van de cv-installaties. Jij zorgt voor de veiligheid en de efficiënte werking van installaties op stookolie en aardgas. Je spoort storingen op en controleert de conformiteit van de installatie. Je kan de verschillende onderdelen van installaties demonteren en monteren Je kan het volledig onderhoud van een HVAC-inrichting uitvoeren Je hebt kennis van elektrische aansluitingen Je beschikt over een goede kennis van hydraulische kringen Je stelt duidelijke servicerapporten op en laat deze tekenen door de klant Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het updaten van logboeken en technische plannen Je rapporteert commerciële opportuniteiten aan uw leidinggevende.

 • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (WAARDAMME)

  Regio: WAARDAMME

  Bedrijf: VS & PARTNERS FENESTRA

  Type: Vaste Job

  Verwerken van documenten (leveringsbons, facturen, ...) - opvolgen van bestellingen & leveringen - opvolgen klanten met betalingsproblemen - verwerken klantengegevens - ondersteuning van vertegenwoordigers via mail, telefoon, ... - verwerken bestellingen - 1e aanspreekpunt voor klanten binnen de firma

 • Operator 3 ploegen (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: t-interim Dendermonde

  Type: Vaste Job

  Je zal er de functie Twijnder bekleden. Concreet zal je een techniek aangeleerd krijgen waarbij je meerdere draden zal samenvoegen (twijnen) tot één draad. Dit houdt het bedienen van spinmachine van de spinmachine in, waaronder: o Bedienen van de stuurkast o Voorbereiden van de voorgarenrollen o Herstellen van garenbreuken o Wolafval uit de machine verwijderen o Vervangen ringlopers o Werking van de machine controleren o Bedienen van volautomatische spoelmachine o Werkpost proper houden

 • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: BERT BEUSEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

 • Front-End Ontwikkelaar - Angular Expert (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Blake and Partners is looking for a Senior/Medior Front End developer with solid expertise in Angular for a partner operating in the Electronics sector. They are developing a unique solution for their clients to manage their assets. Job Description Angular 6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootstrap, SOAP, Rest Team of 7 developers composed of UX/UI designers and Front-end developers You have a analatycal mind Your goal is to write clean and simple codes You want to challenge yourself You will work also a little with Nodejs Profile You have at least 3 years experience as a Front End developer You are enthousiastic and flexible You are an Angular (JS / 5/6) expert You are a team player You speak Dutch and English Details 6 months contract Possibility to learn new technologies Friendly and challenging atmosphere Possibility to extend your contract

Zoek naar antwoorden van MARC NUYTKENS in sociale netwerken
Look for responds of MARC NUYTKENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC NUYTKENS. Laat een reactie achter voor MARC NUYTKENS. MARC NUYTKENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC NUYTKENS. Leave a respond for MARC NUYTKENS. MARC NUYTKENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC NUYTKENS op de google maps. Adres en contacten MARC NUYTKENS
Location of MARC NUYTKENS on the google maps. Address and contacts of MARC NUYTKENS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC NUYTKENS MARC NUYTKENS: Claeys K | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND | Ucophot | Olympia | Petra

Other related companies as MARC NUYTKENS: Claeys K | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND | Ucophot | Olympia | Petra

MARC NUYTKENS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC NUYTKENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08484710693. Het bedrijf MARC NUYTKENS bevindt zich op het adres: MEERSTRAAT 266; 1840; LONDERZEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 636,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 468,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in MARC NUYTKENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARC NUYTKENS is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC NUYTKENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC NUYTKENS, openstaande posities, locatie van MARC NUYTKENS op de kaart.

MARC NUYTKENS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC NUYTKENS, company assigned to the tax number BE08484710693. The company MARC NUYTKENS is located at the address: MEERSTRAAT 266; 1840; LONDERZEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 636,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 468,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in MARC NUYTKENS were not found.
The main activity of MARC NUYTKENS is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC NUYTKENS is not available. You also can look at reviews of MARC NUYTKENS, open positions, location of MARC NUYTKENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC NUYTKENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC NUYTKENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC NUYTKENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC NUYTKENS, employees, financial statistics.