MARC DE FEYTER

Contactgegevens MARC DE FEYTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC DE FEYTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC DE FEYTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PASTORIJSTRAAT 5; 9770; KRUISHOUTEM, België

Telefoon (phone): 93836003 (+32-93836003) 93836003 (+32-93836003)

Fax (fax): +32 (19) 720-63-63 +32 (19) 720-63-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC DE FEYTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC DE FEYTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC DE FEYTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC DE FEYTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC DE FEYTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC DE FEYTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC DE FEYTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC DE FEYTER
Products information MARC DE FEYTER

BTW identificatienummer (tax): BE03426605224
Ondernemingsnummer: 1365295410
Hoofdstad (capital): 382,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 724,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in MARC DE FEYTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC DE FEYTER
(Get full report from official database of BE for MARC DE FEYTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC DE FEYTER
Addition kinds of activities for MARC DE FEYTER

20220101. Dips, op basis van kaas | Dips, cheese-based
30110205. Industriële banden, pneumatische | Industrial tires, pneumatic
36430302. Aansluitingen en aansluitingen voor elektrische apparaten | Connectors and terminals for electrical devices
39310201. Banjos en onderdelen | Banjos and parts
50430202. Fotocamera's, projectoren, apparatuur en benodigdheden | Photographic cameras, projectors, equipment and supplies
92220401. Juridische raad en vervolging, federale overheid | Legal counsel and prosecution, federal government

Werken bij MARC DE FEYTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC DE FEYTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC DE FEYTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC DE FEYTER. Looking for open vacancies in other companies

 • CHAUFFEUR HEFTRUCK en TERMINALTREKKER (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als heftruckchauffeur bent u verantwoordelijk voor het intern transport binnen het bedrijf. Je hebt de nodige ervaring in het besturen van de zwaardere types heftrucks (5-20T) Ook het bedienen van rolbruggen en het besturen van een terminaltrekker/oplegger zit binnen uw mogelijkheden. U draagt zorg voor het recent machinepark en de betonproducten.

 • Operator (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant uit regio Dendermonde zoekt een Operator om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd : Bedienen en bevoorraden van één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. Bewaken van de productieparameters. Het bijsturen van afwijkingen. De juiste mix van grondstoffen maken. Opvolgen van het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. In alle stadia de productkwaliteit controleren. Onderhoud en reinigen van de machines.

 • Polyvalent arbeider / inpakker (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: ADECCO AVELGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ADECCO AVELGEM zoekt een polyvalent medewerker / inpakker voor een voedingsbedrijf te Zwevegem. Jouw taken bestaan uit : * Inpakken van vleeswaren * Etiketteren van producten * Klaarzetten van bestellingen * Meehelpen in de productie * Op orde houden van de productieruimte * Je springt bij waar nodig.

 • schoonmaker/ster (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: Jobfixers Tielt Industry

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een schoonmaakbedrijf regio Pittem zijn wij op zoek naar een poetsdame. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en kan opstarten om 6.00 uur. Er wordt een bedrijfswagen ter beschikking gesteld waarmee je naar de verschillende posten kunt rijden.

 • Chauffeur CE container wagen met haaksysteem (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: D-JOB

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als chauffeur CE sta je in voor het afzetten van lege containers en ophalen van volle containers bij verschillende klanten. De volle containers breng je naar het depot waar deze geledigd worden en waarna u opnieuw naar de volgende klant vertrekt. U weet perfect hoe u met het haaksysteem werkt om de containers af te zetten. U kan kan met trekker oplegger rijden. U vertrekt steeds tussen 4u en 6 u 's morgens afhankelijk van uw klanten en de regio waar u naar toe moet. Per dag werkt u tussen de 9u en 11u.

 • Huishoudhulp in Lovendegem (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom gauw bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Ursel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (URSEL)

  Regio: URSEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Onderhoudsmonteur (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

  Type: Studentenjob

  Voor een firma gelegen in Tessenderlo, gespecialiseerd in het afvullen van gasflessen zijn we op zoek naar een Onderhoudsmonteur. Je staat in voor het verrichten/assisteren van werkzaamheden in het kader van preventief en curatief onderhoud aan machines; gebouwen; propaan en butaan installaties en de infrastructuur op het depot te Tessenderlo conform de richtlijnen van het veiligdheidsbeheersysteem. Bij interesse, contacteer Konvert Interim Tessenderlo!

 • jobstudenten McDonald's Knokke (WESTKAPELLE)

  Regio: WESTKAPELLE

  Bedrijf: MC DONALDS

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar jongens en meisjes vanaf 15 jaar om tijdens de vakanties en/of drukke weekends ons team te versterken.

 • Enthousiaste Jobstudenten die graag helpen op Festivals en Events! (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zijn we vaak op zoek naar stagehands! Kriebelen je vingers van het opbouwen of afbreken van een evenement ? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Maar ook andere functies die besproken werken zijn er volop in de aanbieding.

 • Plaatser veranda’s, ramen en deuren te Alken (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: PRES - ALL REEKMANS

  Type: Vaste Job

  Plaatsen van ramen, deuren en hoogwaardige veranda's plaatsen en assembleren. Schrijnwerkerelementen verzagen volgens het plan. Elementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers,..Het glaswerk op een drager plaatsen en vastzetten (glaslatten, neopreendichtingen, kit, stutten,...). De waterdichtheid en de isolatie controleren. Het geheel van drager en frame waterdicht maken en dichtingen ed plaatsen.

 • Dossierbeheerder immo (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: WaW

  Type: Vaste Job

  Als Dossierbeheerder werk je mee aan het beheer van een aantal verenigingen van mede-eigenaars. Je krijgt ondersteuning van een ervaren back-up team. Je zorgt voor een snelle en accurate oplossing van diverse problemen en volgt dit nadien nauwgezet op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opvolging van herstellingen en kleine renovatieprojecten. Je organiseert een 40-tal algemene vergaderingen per jaar.

Zoek naar antwoorden van MARC DE FEYTER in sociale netwerken
Look for responds of MARC DE FEYTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC DE FEYTER. Laat een reactie achter voor MARC DE FEYTER. MARC DE FEYTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC DE FEYTER. Leave a respond for MARC DE FEYTER. MARC DE FEYTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC DE FEYTER op de google maps. Adres en contacten MARC DE FEYTER
Location of MARC DE FEYTER on the google maps. Address and contacts of MARC DE FEYTER

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC DE FEYTER MARC DE FEYTER: A.D.F. BVBA | T.C. KWETSTENDAEL | THERMAL CERAMICS BENELUX | Neutraal ziekenfonds Brabant | AUTAC

Other related companies as MARC DE FEYTER: A.D.F. BVBA | T.C. KWETSTENDAEL | THERMAL CERAMICS BENELUX | Neutraal ziekenfonds Brabant | AUTAC

MARC DE FEYTER is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC DE FEYTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03426605224. Het bedrijf MARC DE FEYTER bevindt zich op het adres: PASTORIJSTRAAT 5; 9770; KRUISHOUTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 382,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 724,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in MARC DE FEYTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARC DE FEYTER is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC DE FEYTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC DE FEYTER, openstaande posities, locatie van MARC DE FEYTER op de kaart.

MARC DE FEYTER is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC DE FEYTER, company assigned to the tax number BE03426605224. The company MARC DE FEYTER is located at the address: PASTORIJSTRAAT 5; 9770; KRUISHOUTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 382,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 724,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in MARC DE FEYTER were not found.
The main activity of MARC DE FEYTER is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC DE FEYTER is not available. You also can look at reviews of MARC DE FEYTER, open positions, location of MARC DE FEYTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC DE FEYTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC DE FEYTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC DE FEYTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC DE FEYTER, employees, financial statistics.