MARC D'HAEYER

Particuliere bedrijvenLegale diensten • MARC D'HAEYER
Private companiesLegal Services • MARC D'HAEYER

Contactgegevens MARC D'HAEYER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC D'HAEYER: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC D'HAEYER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OORLOGE 18; 9660; BRAKEL, België

Telefoon (phone): 55423480 (+32-55423480) 55423480 (+32-55423480)

Fax (fax): +32 (65) 288-26-84 +32 (65) 288-26-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC D'HAEYER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC D'HAEYER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC D'HAEYER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC D'HAEYER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC D'HAEYER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC D'HAEYER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC D'HAEYER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC D'HAEYER
Products information MARC D'HAEYER

BTW identificatienummer (tax): BE01630615234
Ondernemingsnummer: 7212493896
Hoofdstad (capital): 958,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 479,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in MARC D'HAEYER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC D'HAEYER
(Get full report from official database of BE for MARC D'HAEYER)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC D'HAEYER
Addition kinds of activities for MARC D'HAEYER

327100. Betonblok en baksteen | Concrete block and brick
17719905. Terrasconstructie, beton | Patio construction, concrete
51439906. Yoghurt | Yogurt
79991201. Rijschool en school | Riding academy and school
97119905. Militaire opleidingsscholen | Military training schools

Werken bij MARC D'HAEYER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC D'HAEYER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC D'HAEYER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC D'HAEYER. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier: Hef - en reachtruckattest (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Orderpicking. - Verwerken van magazijn orders/documenten teneinde goederen tijdig en in de gevraagde hoeveelheid te verzenden. - Picking op consumenten eenheid/colli/palletniveau. - Controleren of de orders overeenstemmen met de eisen van de klant teneinde een kwaliteitsvolle dienstverlening te verzekeren. - Opvolging van magazijn voorraad. - Ordelijk en rein houden van de werkomgeving overeenkomstig de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels. - Scanning uitvoeren binnen verwerking van voorraad ,goederen en documenten.

 • Medewerker Burgerking (MINDERHOUT)

  Regio: MINDERHOUT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een nieuw filiaal van Burger King in Minderhout zijn we op zoek naar medewerkers voor in de keuken en in de bediening. Je kan zowel voltijds als deeltijds tewerkgesteld worden. Het gaat over een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je bedient de klanten je stelt de bestelling samen je rekent de bestelling af je helpt met het maken van de hamburgers: beleggen met groenten, hamburgers bakken, ... je bakt de frieten je maakt de werkplaats schoon

 • Front Office Medewerker (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - Op basis van de klantaanvraag en jouw vermogen om door te vragen weet je een klant altijd correct en snel te woord te staan. - Je vindt het belangrijk dat de wachttijd voor klanten zo min mogelijk is. - Samen met je  collega's bied jij de klant super service. Om dit te realiseren ben je niet alleen scherp op het signaleren van up- en cross sell mogelijkheden, maar ook op de downgrade mogelijkheden zodat de klant tevreden is en blijft.

 • Deegbereider (m/v) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant ontwikkelt, produceert en distribueert bakkerij-ingrediënten voor bakkers, groot en kleine industrie. - Je maakt volgens productieplanning en compositierecept, het benodigde deeg en de vullingen aan door het afwegen, doseren en verzamelen in een mengkuip van de verschillende grondstoffen en ingrediënten. - Je bedient vlot kneed- en menginstallaties en bent ook verantwoordelijk voor het hygiënische onderhoud van je afdeling. - Je kan uitermate nauwkeurig en snel werken en hebt eventueel al enige werkervaring, bijvoorbeeld in de bakkerswereld of voedingsindustrie. Een opleiding als bakker is ideaal voor deze functie.

 • Projectmanager industrie M/V (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: SPIE BELGIUM

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  SPIE Belgium helpt zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties. Voor onze afdeling SPIE Industry Grobbendonk afdeling E&I zoeken wij ter versterking een Project Manager. Als Project Manager binnen deze afdeling organiseer en coördineer je de werkzaamheden op vlak van Elektriciteit en Instrumentatie in het kader van onderhoudscontracten en projecten bij onze klanten. Je organisatorisch talent, inzicht in contractbeheer en leidinggevende capaciteiten zorgen ervoor dat je een goede uitvoering van de werkzaamheden garandeert, rekening houdend met de begroting, oplevertermijnen en kwaliteitseisen. Tot je pakket van taken en verantwoordelijkheden behoort o.a.: -Verantwoordelijkheid voor een economische, efficiënte en veilige uitvoering van de werken -Algemene organisatie van de werkzaamheden -Coördinatie van de werken van eigen personeel en subcontractors, gericht op een kwaliteitsvolle uitvoering van de werken -Communicatie en commerciële contacten onderhouden met de klant -Aansturen en motiveren van de operationele teams on-site In deze functie rapporteer je aan de Department Manager en geef je leiding aan een aantal werfleiders / supervisors, die op hun beurt een team van elektriciens, elektromonteurs en instrumentatietechniekers aansturen.

 • Inpakker m/v (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: ADECCO RONSE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wil jij werken in als inpakker (m/v) in 2 ploegen te Ronse? Bel ons dan snel. Onze klant zoekt 3 inpakkers om te werken in 2 ploegen Je verpakt goederen volgens voorschriften in dozen en maakt alles klaar voor verzending.

 • Shunter XPO Logistics (rijbewijs CE voor transport op bedrijf) (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant XPO Logistics te Zellik, een internationale speler in de logistiek, zijn wij op zoek naar een shunter. Je zorgt voor het aan- en afrijden van de vrachtwagens aan de laadkaaien. Je helpt mee met het laden en lossen.

 • GRONDWERKER (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je takenpakket bestaat uit: grondwerken rioleringswerken aanleggen van opritten en parkings

 • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Hasselt) (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

 • Toffe supermarkt in Beringen zoekt studenten (m/v) (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een toffe supermarkt in Beringen zoeken we naar studenten (m/v) die beschikbaar zijn om door de week na schooltijd te werken. Je word afhankelijk van jouw schooluren ingepland, dit kan bijvoorbeeld van 17u tot 20u zijn. Tevens kan je ook in het weekend ingeschakeld worden. Wij houden rekening met dagen van beschikbaarheid die jij doorgeeft. In de winkel word je voornamelijk ingeschakeld om aan te vullen, bakkerij of traiteur te ondersteunen. Interesse? Mail jouw cv naar [email protected]

 • Operator 2 ploegen (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: vind! Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Je komt terecht in een volledige geautomatiseerd machinepark. Als operator sta je hierbij vooral in voor de controle van het productieproces. Je doet tevens testen en rapporteert deze. Bij onregelmatigheden zoek je naar de oorzaak en verwittig je indien nodig de technische dienst.

 • ZELFSTANDIGE BEGELEID(ST)ER KINDEROPVANG (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: KIDDY DREAMS

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Instaan voor de opvang en verzorging van kinderen van 0 tot en met 3 jaar. - Een ondersteunende en verzorgende functie hebben met als doel het welbevinden en de veiligheid van de kinderen aanwezig in het kinderdagverblijf te garanderen. - beschikken over de vaardigheden, de mogelijkheden en de nodige kennis om ondersteuning in de kinderverzorging aan te bieden. - Instaan voor het onderhoud van het materiaal en de ruimtes - In zelfstandige samenwerking

Zoek naar antwoorden van MARC D'HAEYER in sociale netwerken
Look for responds of MARC D'HAEYER in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC D'HAEYER. Laat een reactie achter voor MARC D'HAEYER. MARC D'HAEYER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC D'HAEYER. Leave a respond for MARC D'HAEYER. MARC D'HAEYER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC D'HAEYER op de google maps. Adres en contacten MARC D'HAEYER
Location of MARC D'HAEYER on the google maps. Address and contacts of MARC D'HAEYER

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC D'HAEYER MARC D'HAEYER: SIGNATURE | Centre PMS Libre | PERFECT PARTNERS | DE ZWARTE KOMEDIE | Galet & Fils

Other related companies as MARC D'HAEYER: SIGNATURE | Centre PMS Libre | PERFECT PARTNERS | DE ZWARTE KOMEDIE | Galet & Fils

MARC D'HAEYER is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC D'HAEYER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01630615234. Het bedrijf MARC D'HAEYER bevindt zich op het adres: OORLOGE 18; 9660; BRAKEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 958,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 479,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in MARC D'HAEYER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARC D'HAEYER is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC D'HAEYER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC D'HAEYER, openstaande posities, locatie van MARC D'HAEYER op de kaart.

MARC D'HAEYER is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC D'HAEYER, company assigned to the tax number BE01630615234. The company MARC D'HAEYER is located at the address: OORLOGE 18; 9660; BRAKEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 958,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 479,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in MARC D'HAEYER were not found.
The main activity of MARC D'HAEYER is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC D'HAEYER is not available. You also can look at reviews of MARC D'HAEYER, open positions, location of MARC D'HAEYER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC D'HAEYER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC D'HAEYER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC D'HAEYER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC D'HAEYER, employees, financial statistics.