MAISON POUSSET

Contactgegevens MAISON POUSSET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON POUSSET: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON POUSSET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE HACCOURT 52; 4682; OUPEYE, België

Telefoon (phone): 42865923 (+32-42865923) 42865923 (+32-42865923)

Fax (fax): +32 (83) 821-39-90 +32 (83) 821-39-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON POUSSET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON POUSSET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON POUSSET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON POUSSET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON POUSSET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON POUSSET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON POUSSET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON POUSSET
Products information MAISON POUSSET

BTW identificatienummer (tax): BE04648284912
Ondernemingsnummer: 1004943847
Hoofdstad (capital): 634,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 370,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in MAISON POUSSET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON POUSSET
(Get full report from official database of BE for MAISON POUSSET)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON POUSSET
Addition kinds of activities for MAISON POUSSET

3463. Nonferrous smeden | Nonferrous forgings
085199. Bosbouwdiensten, nec | Forestry services, nec
221112. Decoratieve trim en speciale stoffen, inclusief twistweave | Decorative trim and specialty fabrics, including twist weave
363599. Huishoudelijke stofzuigers, nec | Household vacuum cleaners, nec
23859904. Gowns, plastic: gemaakt van gekochte materialen | Gowns, plastic: made from purchased materials
25420000. Partities en armaturen, behalve hout | Partitions and fixtures, except wood
35590200. Laarzen, schoenen en leerwerkmachines | Boots, shoes, and leather working machinery

Werken bij MAISON POUSSET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON POUSSET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON POUSSET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON POUSSET. Looking for open vacancies in other companies

 • Ervaren Bediende Logistiek regio Oostende M/V (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Start People Oostende

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is wereldwijd marktleider is in het ontwerpen en vervaardigen van hoogtechnisch vuurvast keramisch materiaal voor diverse industriële productieprocessen (zoals o.a. staal, glas… enz). De vestiging in Oostende is een productie-eenheid voor gespecialiseerde keramische materialen voor de staalindustrie met een personeelsbezetting van +/- 100 werknemers en een omzet van 25 miljoen euro. Om de verdere groei te verzekeren zijn we dringend op zoek naar een ervaren Bediende Logistiek m/v. Taken: In ons bedrijf word je tewerkgesteld op de afdeling Shipping. Daar sta je in voor het coördineren en controleren van de logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering. Je vult transport- en douanedocumenten in, je rijdt met de hef- en reachtruck om de goederen te halen of te brengen. Je garandeert een correcte registratie in ons systeem.

 • Productie operator (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Dilsen is Tempo-Team op zoek naar een gemotiveerde productie operator. Als productie operator sta je in voor de machinebediening.

 • Ervaren metselaar (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn zeer dringend op zoek naar een enthousiaste metselaar voor onze klant gelegen in Ingelmunster. Je vertrekt samen met je collega's vanuit Ingelmunster naar de werven waar je mee werkt aan de bouw van villa's. De werven zijn regionaal gelegen.

 • Grond & Wegenwerker (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als wegenwerker voer je opbraak-, grond- en funderingswerken uit, je plaatst en herstelt verhardingslagen voor onder meer wegen, inritten, voetpaden en parkeerterreinen. Je legt riolering-, waterafvoer- en andere leidingsstelsels aan en draagt een grote verantwoordelijkheid wat publieke veiligheid betreft.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kobbegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KOBBEGEM)

  Regio: KOBBEGEM

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP (MEEUWEN)

  Regio: MEEUWEN

  Bedrijf: NET IS NET

  Type: Dienstenchequebaan

  De klant vraagt hulp bij het huishouden omdat zij meestal geen tijd hebben of er zelf niet meer voor kunnen instaan. Jij, als huishoudhulp, hebt dus een belangrijke taak. Je bent niet zomaar een huishoudhulp. We streven naar kwalitatieve mensen.De klant zal dit ten zeerste weten te waarderen en zal de verantwoordelijkheden die je opneemt belonen met zijn vertrouwen. Wij hechten voornamelijk belang aan de huishoudhulp als persoon. Het huishouden en poetsen vraagt meer deskundigheid dan de meeste mensen denken. Het is bovendien fysiek een zwaar beroep. Daarom hechten we veel belang aan motivatie. Bij voorkeur zoeken we mensen die woonachtig zijn in Bree, Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Peer of Opglabbeek. Zodoende leg je +/- 10 km af naar de plaats van je tewerkstelling.

 • MAGAZIJNMEDEWERKER met veel administratieve & telefonische taken te Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: CELEKO

  Type: Vaste Job

  Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte magazijnmedewerker die graag administratief werk wil verrichten! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je gaat ingezet worden in het magazijn. Je gaat als hoofdtaak de buitendienst ondersteunen. Je takenpakket bestaat uit: - telefonische dienstverlening ( beantwoorden vragen klanten, vragen vertegenwoordigers, ...) - bestellingen/leveringen plaatsen & opvolgen - stockbeheer - er moet NIET gewerkt worden met heftruck of transpalet ACHTERGROND AUTOMOTIVE ( onderdelen) is super belangrijk omdat je deze kennis dagdagelijks nodig hebt om je job kwalitatief goed uit te kunnen voeren!

 • Meestergast lassen (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Als meestergast ben jij een zeer belangrijke spil in ons team van zo’n 60 tal eigen ervaren fotolassers en pijpfitters! zij (en jij) werken in flexibele ploegen, zodat dringende vragen of de werken op verschillende plaatsen steeds snel kunnen ingevuld worden. Door deze wisselende ploegen zoeken wij iemand met echte people skills, die deze flexibiliteit en variatie als een troef ziet, en die houdt van werken op verschillende locaties. Hiervoor is er uiteraard als enige ervaring vereist. Binnen ons team is er aandacht voor kwaliteit, gezondheid, milieu en arbeidsomstandigheden. Zijn dit waarden die ook jij wenst uit te dragen? Wat betekend deze job concreet: Je bent verantwoordelijk voor een kwalitatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega’s. Je rapporteert de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

 • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) KNOKKE (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: MIAUWW

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

 • PROJECTINGENIEUR ELEKTROMECHANICA (BRANDBLUSINSTALLATIES) REGIO ANTWERPEN (VAST OF FREELANCE) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als Projectingenieur Elektromechanica (Brandblusinstallaties) zal je verantwoordelijk zijn voor de engineering van projecten brandblusinstallaties (industriële gebouwen en kantoren) van A tot Z: engineering, tekenwerk, opvolgen werf, ... Een greep uit jouw takenpakket: Hetzelfstandig uitwerken van technische principeschema’s, berekeningen en plannen inzake HVAC, special piping en sanitaire installaties. De verdere uitbreiding tot ontwerpen en tekenen van sprinklerinstallaties, brandveiligheidsinstallaties in het algemeen en elektrische installaties. Je kan steeds rekenen op je ervaren collega's. Het opmaken van aanbestedingsplannen technische installaties. Het opmaken van ramingen en budgetten voor technische installaties. Coördinatie van de uitvoeringsplannen technische installaties in samenwerking met aannemers, leveranciers en mogelijke andere disciplines Het voeren van communicatie terzake met zowel projectingenieurs als aannemers inzake de technische plannen en dossiers. Aanmaak en beheer van technische bestekken in zijn geheel voor de toegewezen projecten. Het up-to-date houden van plannenlijsten, plotten en klasseren van plannen. Opvolging van het uitvoeringsontwerp, opgemaakt door de aannemers Het instrueren van tekenaars bij aannemers/leveranciers inzake de te gebruiken CAD-standaards. Nazicht van as-built dossier van technische aannemers.

 • Ploegbaas elektricien (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ESK

  Type: Leercontract

  U functie bestaat erin leiding te geven over een ploeg hulpelektriciens. U rapporteert rechtstreeks aan de projectleider en klant. U staat in voor uw dagelijkse administratie en planning. U beschikt over een rijbewijs B, attest VCA-leidinggevend, attest hoogtewerker, BA4-BA5

 • vochtbestrijder / stukadoor (TIELRODE)

  Regio: TIELRODE

  Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

  Type: Leercontract

  Uitvoeren van werkbonnen bij onze particuliere klanten gaande van injectiewerken,bezettingswerken, kelderbekuipingen , ventilatie en vloerdrainages Samen met je collega vertrek je dagelijks naar een andere werf in gans Vlaanderen

Zoek naar antwoorden van MAISON POUSSET in sociale netwerken
Look for responds of MAISON POUSSET in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON POUSSET. Laat een reactie achter voor MAISON POUSSET. MAISON POUSSET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON POUSSET. Leave a respond for MAISON POUSSET. MAISON POUSSET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON POUSSET op de google maps. Adres en contacten MAISON POUSSET
Location of MAISON POUSSET on the google maps. Address and contacts of MAISON POUSSET

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON POUSSET MAISON POUSSET: DE WATERBEDGALERIJ | D. ROBEYNS | EUGENE WALLAERT | S.N.L. Advertising | PHILIPPE JASPAR

Other related companies as MAISON POUSSET: DE WATERBEDGALERIJ | D. ROBEYNS | EUGENE WALLAERT | S.N.L. Advertising | PHILIPPE JASPAR

MAISON POUSSET is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON POUSSET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04648284912. Het bedrijf MAISON POUSSET bevindt zich op het adres: RUE DE HACCOURT 52; 4682; OUPEYE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 634,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 370,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in MAISON POUSSET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON POUSSET is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON POUSSET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON POUSSET, openstaande posities, locatie van MAISON POUSSET op de kaart.

MAISON POUSSET is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON POUSSET, company assigned to the tax number BE04648284912. The company MAISON POUSSET is located at the address: RUE DE HACCOURT 52; 4682; OUPEYE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 634,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 370,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in MAISON POUSSET were not found.
The main activity of MAISON POUSSET is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON POUSSET is not available. You also can look at reviews of MAISON POUSSET, open positions, location of MAISON POUSSET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON POUSSET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON POUSSET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON POUSSET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON POUSSET, employees, financial statistics.