MAISON JEAN-LUC

Contactgegevens MAISON JEAN-LUC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON JEAN-LUC: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON JEAN-LUC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PL ANDR? RENARD 3; 4540; AMAY, België

Telefoon (phone): 85314027 (+32-85314027) 85314027 (+32-85314027)

Fax (fax): +32 (16) 869-83-72 +32 (16) 869-83-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON JEAN-LUC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON JEAN-LUC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON JEAN-LUC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON JEAN-LUC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON JEAN-LUC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON JEAN-LUC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON JEAN-LUC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON JEAN-LUC
Products information MAISON JEAN-LUC

BTW identificatienummer (tax): BE01388366699
Ondernemingsnummer: 7073516845
Hoofdstad (capital): 267,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 826,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in MAISON JEAN-LUC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON JEAN-LUC
(Get full report from official database of BE for MAISON JEAN-LUC)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON JEAN-LUC
Addition kinds of activities for MAISON JEAN-LUC

322100. Glascontainers | Glass containers
23390201. Culottes: vrouwen, misses 'en junioren' | Culottes: women's, misses', and juniors'
25119902. Koffie tafels: hout | Coffee tables: wood
25119903. Kinderbedjes, huishouden: hout | Cots, household: wood
36489901. Arc verlichting armaturen | Arc lighting fixtures
39990502. Sigaren aanstekers, behalve edelmetaal | Cigar lighters, except precious metal
48229905. Transradio persdienst | Transradio press service
73899938. Plantenverzorging | Plant care service

Werken bij MAISON JEAN-LUC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON JEAN-LUC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON JEAN-LUC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON JEAN-LUC. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker Assemblage Nachtploeg (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: ASAP BEVEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jij bent de persoon die na het orderpicker zorgt dat de bestellingen correct gestapeld zijn, zodat deze goed gestapeld kunnen worden in de containers. Na het opnieuw stapelen van de bestellingen zorg je ervoor dat de palletten gewikkeld worden. Je staat mee in voor orde en netheid in de werkruimte. Cross docking is een proces binnen de logistiek waarbij inkomende goederen direct bij het lossen worden ingeladen bij uitgaande goederen. Bij cross docking worden goederen verplaatst, zonder dat ze tussendoor worden opgeslagen

 • Orderpicker (ITEGEM)

  Regio: ITEGEM

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Orderpicker (m/v) gezocht voor een magazijn in Heultje. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt)

 • Monteur - Technieker (m/v) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je maakt deel uit van één van onze montageploegen die over gans België op werven sprinkler- en schuimblusinstallaties plaatsen. Naast het monteren van de technische installaties, brandbeveleiliging (op hoogte met behulp van een hoogtewerker type schaarlift en kniktelescoop) behoren ook aanverwante metaalbewerkingen op de begane grond (bv. draad trekken, boren en zagen) tot je takenpakket. Daarnaast zal je, met het nodige oog voor detail en afwerking,ook sprinklerkoppen aanwerken in valse plafonds. Het is een dagfunctie waarbij vroeg opstaan je niet afschrikt. Vanuit onze zetel in Erembodegem wordt gemeenschappelijk vervoer georganiseerd naar de werven.

 • Automecanicien (SPIERE-HELKIJN)

  Regio: SPIERE-HELKIJN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Interesse in de vacature van Automecanicien? Dan voldoe je aan volgende pijlers: Je hebt een passie voor wagens. Je bezit een diploma automecanicien relevante ervaring als automecanicien is een pluspunt Je bent flexibel naar uren toe. Als je één van volgende talen beheerst is dit voldoende: Nederlands Frans of Engels

 • Carrosserie: Monteerder - Demonteerder (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een belangrijke klant te Genk zijn wij opzoek naar een monteerder/demonteerder met ervaring in de carrosserie. Je taken bestaat uit: - Demonteren van onderdelen van voertuigen, zowel interieur als exterieur. - Monteren van onderdelen. Heb jij ervaring als monteerder/demonteerder in de carrosserie? Stuur dan snel je CV en motivatie naar [email protected]

 • Enthousiaste huishoudhulp Hamme/ Moerzeke (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: BRIGHT SQUAD

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp neem je het huishouden van je klanten in handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen, enz.. Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 14 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent weekendwerk (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: COLMAR

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

 • Chauffeur C regio Genk (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

  Type: Vaste Job

  Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de Gentse Zeehaven, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C regio Genk om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

 • Polyvalent operator brouwer - Optie Vast (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Vaste Job

  Na een grondige opleiding ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle taken met betrekking tot het brouwen, gisten en lageren van bier Je staat in voor de reiniging van de gebruikte installaties en ruimten. Je houdt rekening met bestaande kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften. Je kan de gebruikte toestellen instellen en bedienen en kleine technische storingen oplossen. Je voert standaard labo analyses uit.

 • DYNAMISCHE (AUTO)MECHANIEKER (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Yes Talents Sint-Niklaas

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een gespecialiseerd garage in Amerikaanse voertuigen in België, zoeken we een multifunctioneel talent U hebt de kwaliteiten om : Montage en herstelling van banden voor personenwagens, bestelwagens en SUV’s uit te voeren Remmen en schokdempers te plaatsten; batterijen en uitlaten te vervangen; voertuigen uit te lijnen en diagnoses uit te voeren Klantvriendelijk te zijn

Zoek naar antwoorden van MAISON JEAN-LUC in sociale netwerken
Look for responds of MAISON JEAN-LUC in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON JEAN-LUC. Laat een reactie achter voor MAISON JEAN-LUC. MAISON JEAN-LUC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON JEAN-LUC. Leave a respond for MAISON JEAN-LUC. MAISON JEAN-LUC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON JEAN-LUC op de google maps. Adres en contacten MAISON JEAN-LUC
Location of MAISON JEAN-LUC on the google maps. Address and contacts of MAISON JEAN-LUC

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON JEAN-LUC MAISON JEAN-LUC: RESTAURANT HOMARD SHERRIF | Dumoulin J | DVV | Hermant J-C | ERIC DE BOECK

Other related companies as MAISON JEAN-LUC: RESTAURANT HOMARD SHERRIF | Dumoulin J | DVV | Hermant J-C | ERIC DE BOECK

MAISON JEAN-LUC is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON JEAN-LUC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01388366699. Het bedrijf MAISON JEAN-LUC bevindt zich op het adres: PL ANDR? RENARD 3; 4540; AMAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 267,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 826,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in MAISON JEAN-LUC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON JEAN-LUC is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON JEAN-LUC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON JEAN-LUC, openstaande posities, locatie van MAISON JEAN-LUC op de kaart.

MAISON JEAN-LUC is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON JEAN-LUC, company assigned to the tax number BE01388366699. The company MAISON JEAN-LUC is located at the address: PL ANDR? RENARD 3; 4540; AMAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 267,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 826,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in MAISON JEAN-LUC were not found.
The main activity of MAISON JEAN-LUC is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON JEAN-LUC is not available. You also can look at reviews of MAISON JEAN-LUC, open positions, location of MAISON JEAN-LUC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON JEAN-LUC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON JEAN-LUC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON JEAN-LUC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON JEAN-LUC, employees, financial statistics.