MAISON DECHAMPS

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • MAISON DECHAMPS
Private companiesReal Estate • MAISON DECHAMPS

Contactgegevens MAISON DECHAMPS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON DECHAMPS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON DECHAMPS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): O L'Z-EY?S 5; 4960; MALMEDY/MALMEDY, België

Telefoon (phone): 80799191 (+32-80799191) 80799191 (+32-80799191)

Fax (fax): +32 (83) 914-39-38 +32 (83) 914-39-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON DECHAMPS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON DECHAMPS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON DECHAMPS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON DECHAMPS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON DECHAMPS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON DECHAMPS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON DECHAMPS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON DECHAMPS
Products information MAISON DECHAMPS

BTW identificatienummer (tax): BE06371215820
Ondernemingsnummer: 2544403076
Hoofdstad (capital): 850,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 568,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in MAISON DECHAMPS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON DECHAMPS
(Get full report from official database of BE for MAISON DECHAMPS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON DECHAMPS
Addition kinds of activities for MAISON DECHAMPS

2296. Bandenkoord en stoffen | Tire cord and fabrics
252102. Houten kantoor kastkastjes en boekenkasten | Wood office filing cabinets and bookcases
36340506. Haardroger, elektrisch | Hair dryers, electric
37140400. Motorvoertuig elektrische apparatuur | Motor vehicle electrical equipment
50939905. Olie, afval | Oil, waste

Werken bij MAISON DECHAMPS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON DECHAMPS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON DECHAMPS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON DECHAMPS. Looking for open vacancies in other companies

 • Kok (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een zaak in regio Waregem zijn we op zoek naar een kok. Je komt terecht in een klein, maar ervaren team. Je bent mede-verantwoordelijk voor het reilen en zelen in de keuken. Als rechterhand van chef-kok sta je in voor de voorbereidingen in de keuken, het kruiden van eten, vlees en vis bereiden, het dresseren van de borden,… Je stelt menu’s op en je doet bestellingen.

 • Orderpicker bij Estée Lauder te Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers! De pickingoperator is verantwoordelijk voor de verschillende taken die te maken hebben met het picken, het afwerken, het verpakkings- en verzendingsklaar maken van de orders. Dit betekent dat je de cosmeticaproducten verzamelt in de pickingzone die aan jou worden toegewezen. Je werkt via het systeem 'pick to light'. De verzamelde producten scan je in met behulp van een handscanner. Bovendien voer je steeds kwaliteitscontroles uit, opdat beschadigde verpakkingen uit de stock worden gehaald.

 • Gemotiveerde en ervaren kelner (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je neemt, voor een deel van de zaal, een aantal tafels voor je rekening waar je: - Bestellingen opneemt - Dranken en maaltijden serveert - Afrekent - De tafels proper maakt Dit alles doe je uiteraard met enthousiasme en een zekere snelheid. Bij voorkeur werk je fulltime over 4 à 5 dagen.

 • Logistiek verantwoordelijke (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze internationale klant te Grobbendonk zijn we op zoek naar een Warehouse Supervisor. Zet je jouw medewerkers graag centraal? Wil je graag ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om te groeien? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou! Als Warehouse Supervisor ben je verantwoordelijk voor het optimaal runnen van de warehouse operatie. Je geeft directe leiding aan de teamleaders en indirect aan de operators (ontwikkeling, opleiding, coaching). Je draagt bij tot een leuke, informele en professionele werksfeer. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanningen van jouw team (verlof en opleidingen). Plannen en coördineren zit in je bloed en je stimuleert je team om operationele targets met succes te behalen. ...

 • Magazijnier bij Conway | Eindcontrole van de goederen (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers om de eindcontrole van de goederen uit te voeren. Reeds gepickte containers dienen nagecontroleerd te worden op mogelijke fouten. Opgespoorde fouten dienen dan in orde gebracht te worden. Op deze manier zorg jij ervoor dat fouten niet doorgaan naar klanten. Je zal in late uren tewerkgesteld worden, meestal is dit van 18u tot 3u.

 • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

  Regio: OPWIJK

  Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

 • Huishoudhulp regio BORNEM (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Is poetsen jouw passie? Dan ben jij de witte raaf die we zoeken! U kan zich makkelijk verplaatsen en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U wil parttime of fulltime werken (tussen 10u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Zoersel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student schoonmaak(WOM) (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: H & L PEOPLE

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant zoeken wij een gemotiveerde en energieke student die zal instaan voor het schoonmaken van kantoren, bedrijven,... in regio Antwerpen. Ben jij dé kandidaat waar wij op zoek naar zijn, wil je een centje bijverdienen en ben je elke dinsdag vrij? Solliciteer nu en kom op persoonlijk gesprek bij ons.

 • Archivaris – documentalist (m/v/x) (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Gemeentebestuur Jette

  Type: Vaste Job

  De verschillende archieflokalen inventariseren alsook de documenten die er bewaard worden. De archieven beheren volgens vastgestelde procedures: Het interne en externe publiek begeleiden in hun informatieverzoeken en hun archiveringsnoden Een geschikt conserveringsbeleid opmaken door de noodzakelijke middelen te evalueren Een waarderingsbeleid van de gemeentelijke archieven invoeren

 • Vrachtwagenbestuurder (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ADRIAENS

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het transport van vlees doorheen Vlaanderen Naast het transport help je ook bij het laden en lossen van de vrachtwagen vrachtwagen. Je vangt de werkdag aan om 04u00, je vertrekt vanaf de slachthuisstraat en keert na de levering ook naar de slachthuisstraat terug.

 • Montreal Associates - DevOps Engineer (België)

  Regio: België

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Montreal Associates is looking for a DevOps Engineer for a client based in Belgium.     Job Description  1 - Development: Experience in Java Backend development - this is mandatory Frontend experience is a plus.  2 - Continuous Integration: Experience in CI tools like Jenkins, Bamboo, Travis CI...  3 - Containerization and virtualization technology: 1+ year experience with Docker, this is mandatory As we're going to use Docker intensively, the candidate should have a strong understanding of container concepts  4 - Automation and Configuration Management: Should have experience with a configuration management tool like Chef, Puppet, Ansible, OpsWork... Best asset would be experience with Terraform or CloudFormation 5 - Cloud Technologies: AWS, Google Cloud or Azure, At least 1 year experience, important skill Should understand how to build infrastructure high availability, elasticity and fault tolerance  6 - System Administration, Security and Networking: 2+ years' experience in Linux systems is an important skill Write scripts in Bash is mandatory   Profile Language: English  Should be very communicative and team player. Collaboration is key, the candidate should be open-minded and always curious Should have experience in Agile methodologies   Details Location : Belgium  Duration: 1 year  Starting date: ASAP  Reference: MCAU - 37176   If you are interested by this position of DevOps Engineer and available, please send your updated CV via the button below with the reference MCAU - 37176.     Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

Zoek naar antwoorden van MAISON DECHAMPS in sociale netwerken
Look for responds of MAISON DECHAMPS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON DECHAMPS. Laat een reactie achter voor MAISON DECHAMPS. MAISON DECHAMPS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON DECHAMPS. Leave a respond for MAISON DECHAMPS. MAISON DECHAMPS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON DECHAMPS op de google maps. Adres en contacten MAISON DECHAMPS
Location of MAISON DECHAMPS on the google maps. Address and contacts of MAISON DECHAMPS

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON DECHAMPS MAISON DECHAMPS: Penne BVBA | DAVID GOUDELOUF | ANDRE LEONARD | Jacobs Leo NV | Stork Industry Services NV

Other related companies as MAISON DECHAMPS: Penne BVBA | DAVID GOUDELOUF | ANDRE LEONARD | Jacobs Leo NV | Stork Industry Services NV

MAISON DECHAMPS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON DECHAMPS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06371215820. Het bedrijf MAISON DECHAMPS bevindt zich op het adres: O L'Z-EY?S 5; 4960; MALMEDY/MALMEDY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 850,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 568,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in MAISON DECHAMPS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON DECHAMPS is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON DECHAMPS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON DECHAMPS, openstaande posities, locatie van MAISON DECHAMPS op de kaart.

MAISON DECHAMPS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON DECHAMPS, company assigned to the tax number BE06371215820. The company MAISON DECHAMPS is located at the address: O L'Z-EY?S 5; 4960; MALMEDY/MALMEDY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 850,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 568,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in MAISON DECHAMPS were not found.
The main activity of MAISON DECHAMPS is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON DECHAMPS is not available. You also can look at reviews of MAISON DECHAMPS, open positions, location of MAISON DECHAMPS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON DECHAMPS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON DECHAMPS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON DECHAMPS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON DECHAMPS, employees, financial statistics.