LUDWIG DERAEVE

Contactgegevens LUDWIG DERAEVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUDWIG DERAEVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUDWIG DERAEVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BIKSCHOTESTRAAT 59; 8920; LANGEMARK-POELKAPELLE, België

Telefoon (phone): 57488055 (+32-57488055) 57488055 (+32-57488055)

Fax (fax): +32 (58) 617-55-13 +32 (58) 617-55-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUDWIG DERAEVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUDWIG DERAEVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUDWIG DERAEVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUDWIG DERAEVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUDWIG DERAEVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUDWIG DERAEVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUDWIG DERAEVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUDWIG DERAEVE
Products information LUDWIG DERAEVE

BTW identificatienummer (tax): BE08279815673
Ondernemingsnummer: 5680175781
Hoofdstad (capital): 624,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 821,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in LUDWIG DERAEVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUDWIG DERAEVE
(Get full report from official database of BE for LUDWIG DERAEVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUDWIG DERAEVE
Addition kinds of activities for LUDWIG DERAEVE

922100. Politiebescherming | Police protection
15220200. Hotel / motel en multifamilie woning renovatie en renovatie | Hotel/motel and multi-family home renovation and remodeling
33340101. Ingots (primair), aluminium | Ingots (primary), aluminum
34999909. Drainproppen, magnetisch | Drain plugs, magnetic
36510101. Versterkers: radio, publiek adres of muziekinstrument | Amplifiers: radio, public address, or musical instrument
82310100. Gespecialiseerde bibliotheken | Specialized libraries

Werken bij LUDWIG DERAEVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUDWIG DERAEVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUDWIG DERAEVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUDWIG DERAEVE. Looking for open vacancies in other companies

 • LASSER - MONTEUR (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal als lasser - monteur instaan voor het HA lassen van onderlossers en de herstellingen ervan. Je werkt in atelier in daguren.

 • Verkoopsmedewerker beenhouwerij (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: ASAP EVERGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal in supermarkt op de afdeling beenhouwerij klanten bestellen. Je taken zijn vlees versnijden, sates maken, slaatjes bereiden. Je staat ook in voor de afwas en helpt mee aan de opkuis.

 • Product manager document automation (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Randstad Belgium

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant in A.I. is op zoek naar een productmanager voor alle documentautomatiseringsoplossingen, waaronder crediteurenautomatisering, mailroom automation en geautomatiseerde classificatie. Je beheert het beleveringsproces voor deze oplossingen en helpt bij de pre-sales gesprekken. Je ontwerpt een oplossing voor de klant op basis van zijn vereisten en configureert het project on-premise of in onze cloudomgeving. Je zal instaan voor: Assistentie bij voorverkoop; Functionele analyse; Solution design; Projectconfiguratie (productspecifieke training zal worden gegeven); Kleine codeerprojecten voor oplossingen op maat.

 • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

  Regio: KERKHOVE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

 • Verpleegkundige Heelkunde 8D (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Vacaturenummer: 5729 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 8D Algemene Heelkunde Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur (3 maanden)  Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Marleen Geurden, Verpleegkundig bedrijfsleider Heelkunde ZNA Middelheim, op 03 280 25 10. Zie je dit 100% zitten?

 • heftruckbestuurder nacht/ploeg - Wingene (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U laadt de vrachtwagens met pakken wand- en dakplaten. Gezien de platen op maat gemaakt worden gaat dit veelal om complexe pakken. U voert deze functie uit hoofdzakelijk met een heftruck en in sommige gevallen met een rolbrug. Voor uitgaande goederen beschikt u over een pickbon met paknummers en paklocaties en confirmeert u de vertrekkende barcodes met een handscanner. Bij afwijkingen of problemen zoals stockbreuken, plaats- en volumeproblemen contacteert u de logistieke verantwoordelijke. • de juiste producten, in de juiste hoeveelheid, geladen volgens de voorschriften, zodat de goederen in goed staat blijven.

 • Vacature chauffeur CE: bijverdienste op vrijdag en zaterdag (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een transportbedrijf in Genk zijn we op zoek naar chauffeur met rijbewijs CE voor een bijverdienste. Je werkt wekelijks op vrijdag en zaterdag. Je rijdt met een tankcontainer (geen ADR-attest). Je vertrekt vrijdagnacht rond 2:00 en rijdt naar München om daar de vrachtwagen te lossen. Je neemt daar dan 9 uur rust en vertrekt daarna terug richting Genk. Je doet dus een overnachting.

 • huishoudhulp (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: SUSANA GOMES

  Type: Dienstenchequebaan

  Als poetsvrouw of poetsman word je in ons dienstenchequebedrijf ingeschakeld in huishoudelijke taken bij particuliere mensen thuis. Je hebt volgende taken: schoonmaken ruiten wassen wassen en strijken afwassen kleine naaiwerken bereiden van maaltijden boodschappen doen

 • HUISHOUDHULP-onmiddellijk te starten : werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: ASPECT SERVICE

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

 • Poetshulpen (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: CLEANING DI & DA

  Type: Dienstenchequebaan

  In deze functie zal je ingezet worden voor het poetsen bij particulieren thuis. Ook strijken zal tot je takenpakket behoren. De klanten zijn gelegen in Gent en omstreken.

 • Jobstudent shop/belegde broodjes zat/zon/week (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SERVICESTATION GENT

  Type: Studentenjob

  wij zijn op zoek naar jobstudenten voor onze shop met supermarktgedeelte en belegde broodjes. Uw takenpakket bestaat oa uit; het beleggen van broodjes, kassawerk, shop aanvullen en proper houden.

 • Rietdekker (SCHRIEK)

  Regio: SCHRIEK

  Bedrijf: VRANKEN RIETEN DAKEN

  Type: Vaste Job

  Plaatsen van rieten daken. Een opleiding binnen de firma is voorzien.

Zoek naar antwoorden van LUDWIG DERAEVE in sociale netwerken
Look for responds of LUDWIG DERAEVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUDWIG DERAEVE. Laat een reactie achter voor LUDWIG DERAEVE. LUDWIG DERAEVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUDWIG DERAEVE. Leave a respond for LUDWIG DERAEVE. LUDWIG DERAEVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUDWIG DERAEVE op de google maps. Adres en contacten LUDWIG DERAEVE
Location of LUDWIG DERAEVE on the google maps. Address and contacts of LUDWIG DERAEVE

Andere gerelateerde bedrijven als come LUDWIG DERAEVE LUDWIG DERAEVE: Briffoz Style Europe SPRL | BUREAU GARBO | HANDBALKLUB MECHELEN | C T D SA | Cemea

Other related companies as LUDWIG DERAEVE: Briffoz Style Europe SPRL | BUREAU GARBO | HANDBALKLUB MECHELEN | C T D SA | Cemea

LUDWIG DERAEVE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUDWIG DERAEVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08279815673. Het bedrijf LUDWIG DERAEVE bevindt zich op het adres: BIKSCHOTESTRAAT 59; 8920; LANGEMARK-POELKAPELLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 624,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 821,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in LUDWIG DERAEVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUDWIG DERAEVE is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUDWIG DERAEVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUDWIG DERAEVE, openstaande posities, locatie van LUDWIG DERAEVE op de kaart.

LUDWIG DERAEVE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUDWIG DERAEVE, company assigned to the tax number BE08279815673. The company LUDWIG DERAEVE is located at the address: BIKSCHOTESTRAAT 59; 8920; LANGEMARK-POELKAPELLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 624,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 821,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in LUDWIG DERAEVE were not found.
The main activity of LUDWIG DERAEVE is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LUDWIG DERAEVE is not available. You also can look at reviews of LUDWIG DERAEVE, open positions, location of LUDWIG DERAEVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUDWIG DERAEVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUDWIG DERAEVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUDWIG DERAEVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUDWIG DERAEVE, employees, financial statistics.