C T D SA

Contactgegevens C T D SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C T D SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

C T D SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Albert I 111; 4030; Li猫ge 1 (Grivegn茅e), België

Telefoon (phone): 04 342 01 48 (+32-04 342 01 48) 04 342 01 48 (+32-04 342 01 48)

Fax (fax): 04 341 33 03 (+32-04 341 33 03) 04 341 33 03 (+32-04 341 33 03)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C T D SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C T D SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C T D SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C T D SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C T D SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C T D SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C T D SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C T D SA
Products information C T D SA

BTW identificatienummer (tax): BE01266418457
Ondernemingsnummer: 2350494384
Hoofdstad (capital): 649,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 216,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in C T D SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Matrices

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C T D SA
(Get full report from official database of BE for C T D SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor C T D SA
Addition kinds of activities for C T D SA

08310104. Gom verzamelen | Gum gathering
10999904. Kwikertsmijnbouw | Mercury ore mining
20439905. Granola en Muesli, behalve bars en clusters | Granola and muesli, except bars and clusters
23699902. Jeans: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Jeans: girls', children's, and infants'
28650315. isocyanaten | Isocyanates
73890802. Fotogrammatische mapping | Photogrammatic mapping
75190102. Verhuur van motorhuizen | Motor home rental
79979901. Aviation club, lidmaatschap | Aviation club, membership
79991113. Martial arts school, nec | Martial arts school, nec

Werken bij C T D SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C T D SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C T D SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C T D SA. Looking for open vacancies in other companies

  • SHIFT SUPERVISOR - 2 PLOEGEN - SNELLE OPSTART - GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Gent zijn wij op zoek naar een Shift Supervisor. Jouw hoofdtaak is het aansturen van een aantal medewerkers (5-40 per ploeg). Daarnaast sta je ook in voor het opmaken van de planningen, kwaliteitscontrole uitvoeren, planning/taken opvolgen, onthaal & opleiding geven, administratief werk, rapportages, ...

  • LABORANT VERPAKKING - 2 PLOEGEN - TIJDELIJK (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van testen volgens de voorgeschreven instructies. Je controleert zowel het uiterlijk van de verpakking (seal/code/…) als de kwaliteit van de groenten zelf bij de opstart van een verpakkingsrun. Je voert kwaliteits- en andere controles (temperatuur, smaak, …) uit. Je neemt stalen voor staalotheek, houdbaarheidstesten, microbiologie, allergenen etc.

  • Medewerker Procurement (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met het team verzorg je de operationele aankoop en bevoorrading, je voert uit en stuurt de afdeling ook aan Eind verantwoordelijkheid over optimale beschikbaarheid grond- en hulpstoffen in functie van productieplanning met oog voor het werkkapitaal Je optimaliseert en verbetert en volgt proactief de KPI's op Kritische en kostenbewuste zoektocht naar en negotiatie met ( nieuwe) leveranciers in nauwe samenwerking met aankoop Group

  • Poetshulp Baal (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Erembodegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zottegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten gezocht voor begeleiding stadstour (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Je bent werkzaam als begeleider van stadswandelingen waarbij de deelnemers al golvend door de stad allerlei weetjes toegelicht krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en geeft good-to-knows over de stad. Je voorziet de groep van materiaal en waakt over een veilig spelverloop onder het motto "safety first". Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores. Duurtijd van de begeleiding bedraagt ongeveer 2,5 uur per groep, het is mogelijk om meerdere groepen per dag te begeleiden.

  • Onderhoudstechnieker 2 ploegen te Gent (vast contract) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor een zeer mooie firma in de Gentse haven zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker om in twee ploegen te werken. Samen met je collega's sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van alle productiemachines. Volgende taken omschrijven je takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de probleemdiagnose en de vlotte herstelling bij optredende grote storingen. Je staat in voor het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken waar een diepgaande technische kennis vereist is. Je analyseert steeds terugkomende kleine storingen. Verder sta je de onderhoudsingenieur en/of onderhoudsassistent bij in de opmaak van wisselstukkenlijsten, preventieve onderhoudsplannen en de technische onderhoudsdocumentatie. Tevens geef je opleiding en technische ondersteuning aan collega's en machine-operatoren.

  • kwaliteitsmedewerker metaalsector (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    In deze functie als kwaliteitscontroleur beweeg je je voor 80% in de productie en ben je voor 20% van je tijd administratief aan het werk. Je volgt het complete proces op vlak van kwaliteitscontrole en stuurt bij waar nodig. Je hebt nauw contact met klanten & leveranciers en handelt klachten correct & professioneel af. Je sensibiliseert de medewerkers rond het belang van kwaliteit. Je houdt ons kwaliteitshandboek up to date. Je steekt ook graag de handen uit de mouwen indien nodig en dat voornamelijk id lakkerij. Je overtuigt onze nieuwe klanten van onze sterke kwaliteitsnormen Je maakt kwaliteitsrapporten aan werkt nauw samen met de meestergast en de planningsmeester.

  • Service Engineer (m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Yes Select

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een service Engineer die instaat voor de aansluitingen van nieuwe machines. In werking stellen van nieuwe machines + uitleg aan klanten. Verder staat u ook in voor alle herstellingen in de werkplaats van onze klanten. Welke technieken: Elektrotechniek / elektronica, koudetechniek, besturings- en regeltechniek, mechanica en software.

  • Video Content Creator ( Flexi Job ) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava is actief in de verkoop van 'Fitness & Health' producten en wij zoeken een Fulltime collega met pit, passie en durf die de wereld van videotrends kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Je draagt bij aan het creatieve proces en brengt proactief nieuwe video-ideëen aan, c reëer aansprekende video-content die geplaatst wordt op onze online kanalen en die resoneert bij specifieke doelgroepen door de boodschap en de gekozen vorm. Je denk mee aan concepten en helpt mee in de executie van pre-productie tot en met post-productie. Je bent ambitieus en voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk. Of je op die dag nou op een shoot staat of pre- of post-productie doet: je doet het met passie en nailed de taken die jij je eigen hebt gemaakt. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt onze producten perfect aan.

  • Flexijob zaalmedewerker (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BRASSERIE DE MIXX

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Brasserie de Mixx staat voor lekker eten en drinken in een sportief kader. Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers.

Zoek naar antwoorden van C T D SA in sociale netwerken
Look for responds of C T D SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor C T D SA. Laat een reactie achter voor C T D SA. C T D SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C T D SA. Leave a respond for C T D SA. C T D SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C T D SA op de google maps. Adres en contacten C T D SA
Location of C T D SA on the google maps. Address and contacts of C T D SA

Andere gerelateerde bedrijven als come C T D SA C T D SA: FLSANOFI-AVENTIS BELGIUM SA | OKIDO B.C. ARENDONK | ALI BOUAMARA | BOIS JOLY | Bartier NV

Other related companies as C T D SA: FLSANOFI-AVENTIS BELGIUM SA | OKIDO B.C. ARENDONK | ALI BOUAMARA | BOIS JOLY | Bartier NV

C T D SA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C T D SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01266418457. Het bedrijf C T D SA bevindt zich op het adres: Avenue Albert I 111; 4030; Li猫ge 1 (Grivegn茅e). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 649,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 216,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Matrices. Producten gemaakt in C T D SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C T D SA is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C T D SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C T D SA, openstaande posities, locatie van C T D SA op de kaart.

C T D SA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is C T D SA, company assigned to the tax number BE01266418457. The company C T D SA is located at the address: Avenue Albert I 111; 4030; Li猫ge 1 (Grivegn茅e). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 649,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 216,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Matrices. Products created in C T D SA were not found.
The main activity of C T D SA is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of C T D SA is not available. You also can look at reviews of C T D SA, open positions, location of C T D SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C T D SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C T D SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C T D SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C T D SA, employees, financial statistics.