LUCIENNE DE SMEDT

Contactgegevens LUCIENNE DE SMEDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUCIENNE DE SMEDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUCIENNE DE SMEDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENSTRAAT 106; 9950; WAARSCHOOT, België

Telefoon (phone): 93770182 (+32-93770182) 93770182 (+32-93770182)

Fax (fax): +32 (12) 449-82-11 +32 (12) 449-82-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUCIENNE DE SMEDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUCIENNE DE SMEDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUCIENNE DE SMEDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUCIENNE DE SMEDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUCIENNE DE SMEDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUCIENNE DE SMEDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUCIENNE DE SMEDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUCIENNE DE SMEDT
Products information LUCIENNE DE SMEDT

BTW identificatienummer (tax): BE01563323974
Ondernemingsnummer: 2173889160
Hoofdstad (capital): 716,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 308,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in LUCIENNE DE SMEDT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUCIENNE DE SMEDT
(Get full report from official database of BE for LUCIENNE DE SMEDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUCIENNE DE SMEDT
Addition kinds of activities for LUCIENNE DE SMEDT

34430115. Proces schepen, industrieel: metalen plaat | Process vessels, industrial: metal plate
35690000. Algemene industriële machines, nec | General industrial machinery, nec
47299900. Passagiersvervoer regeling, nec, nec | Passenger transportation arrangement, nec, nec
57349901. Persoonlijke computers | Personal computers
59999911. vuurwerk | Fireworks
82310103. Religieuze bibliotheek | Religious library

Werken bij LUCIENNE DE SMEDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUCIENNE DE SMEDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUCIENNE DE SMEDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUCIENNE DE SMEDT. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier bandencentrale m/v (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant - een garage, annex bandencentrale- in regio Zottegem zijn wij op zoek naar een ervaren magazijnier met kennis van autobanden. Je haalt in het ene depot de banden op ( op basis van picklijsten) die je dan naar de centrale brengt. Je voert ook de banden uit naar verschillende klanten in de regio.

 • Lakker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de regio Waregem zoeken we een lakker.

 • Lasser lasrobot (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor een welbepaalde werkpost binnen onze productieomgeving. Je onderzoekt gedetailleerde tekeningen of specificaties om te bepalen welke materialen en uitrusting vereist zijn. Je legt de materialen en in elkaar te zetten delen uit en zekert ze voor assemblage met gereedschap zoals een waterpas schuifmaat of liniaal. Je onderzoekt de kwaliteit van het laswerk om defecten te ontdekken en je bent verantwoordelijk voor de verdere afwerking van producten (schoonmaken oppoetsen etc.).

 • DTP-Operator (AARTRIJKE)

  Regio: AARTRIJKE

  Bedrijf: t-groep NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zal het ontwerp van de klant verzorgen en zorgen voor een tijdige opvolging tussen de bestelling en de productie. Je staat in voor de voorbereiding van de productie voor het zeefdrukwerk en het montagewerk. Dit steeds voor printwerk op groot formaat. Je bent tevens ook degene die verantwoordelijk is voor het werk van de plot- en printmachine. Je doet de nodige administratieve taken die gerelateerd zijn aan het proces, zo maak je ook offertes op voor de klanten. Je doet veel van je werk in Illustrator en Photoshop. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een zeef- en digitale drukkerij gespecialiseerd in het bedrukken van allerlei vlakke materialen. Ze streven steeds naar een kwaliteitsvol en gepersonaliseerd drukwerk en een goede service bij het printen en zeefdrukken. 

 • Huishoudhulp Waregem 15u (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Dringend! Als huishoudhulp ondersteun je éénzelfde gezin in de huishoudelijke taken. Licht huishoudelijk werk, voorbereiden van de maaltijden, boodschappen en strijken dinsdagnamiddag, woensdagnamiddag en vrijdagnamiddag

 • Huishoudhulp met Dienstencheques in Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksplas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSPLAS)

  Regio: MERKSPLAS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Operator Spuitgieten (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een klant gelegen in Malle zijn wij op zoek naar een Operator Spuitgieten (M/V): U zal instaan voor: Algemene werkorganisatie voor de totale groep van PET-machines: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark; Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; Kwaliteitscontrole 

 • JOBSTUDENT MAGAZIJNIER (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor één van onze klanten, een firma in Antwerpse havengebied, zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Je staat in voor de laad- en losactiviteiten. Afhankelijk van de planning kan je op diverse werkposten worden ingeschakeld. Zowel manueel werk als het werken met een elektrische transpallet kan tot het takenpakket behoren.

 • Carrosserier (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: vind! Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Als carrossier sta je in voor de herstellingen aan beschadigde carrosserie- of structuurelementen door ze weer in vorm te brengen of te vervangen. Je werkt aan de hand van een bestelorder en rapport na afwerking van de herstellingen. Je houdt je werkruimte proper en zorgt voor een perfecte afwerking.

 • Accountant (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Vaste Job

  Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een Accountant om het team van 3 personen te vervolledigen. Heb je een diploma in de boekhouding en reeds een eerste ervaring? Solliciteer dan snel. Jouw takenpakket als accountant: Inboeken aankoopfacturen Inboeken verkoopfacturen Je helpt met de voorbereiding van de maandafsluit Je bereidt de BTW-aangifte voor Je helpt met het debiteurenbeheer ….

 • Arhs Developments - BI Analyst Developer (Hadoop and/or Teradata and/or Informatica) (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Your Role You will work closely with your squad colleagues and be responsible for the analysis, development, testing and follow up of the implementation of project deliverables with a focus on quality load and integrate data from our multitude of applications, service platforms and networks in the Enterprise Data Warehouse/Data Lake via ETL solutions creating datamarts and/or reports/dashboards The analyst/developer is a key contact person for internal clients and takes care of optimal communication and collaboration with them and all other teams needed, in and outside our domain. He/she contributes to the organization and optimization of team processes. You make sure that your (and your colleagues') solutions are matching the requirements regarding security (retail/wholesale, legal, ...) and confidentiality, defined by Legal- and Security- teams and by our Datawarehouse Data Security Officer (DSO). You have to make sure that solutions make optimal use of available computer capacity (CPU, I/O, Storage, memory, ...), available on our platforms (Teradata, Hadoop, Oracle, ...) and guarantee optimal performance.   Your Skills   As we are looking for analyst/developers in 3 technological areas you possess several of the technical skills of 1 or more of the following skillsets: Data Integration Profound knowledge of key concepts of Business Intelligence, Data Warehousing and entity-relationship (E-R)-, Third Normal Form (3NF)- and dimensional modeling (knowledge on RDA helps) Good knowledge on Hadoop and related technologies (Hortonworks Hadoop stack, HBase, MapReduce, Storm, Hive, Kafka, Scala, Spark ...) Knowledge and experience in: Scripting (Perl, Java, Python, R, ...) NoSQL principles and systems: document stores, graph databases, Kvp stores Parallel data processing (Mpp) and tuning Statistical Modeling BI tools (Informatica, MicroStrategy), databases (Teradata, Oracle) modeling tools (RDA) Data Delivery with focus on MicroStrategy You have a good general knowledge of the entire MicroStrategy platform/architecture and know how components work/communicate You have a profound knowledge of the MicroStrategy Developer & Architect Schema & public objects development & design is like a second nature for you. You can develop interactive pixel perfect documents as well a dashboards through Visual Insight with the web (D3 JavaScript development is a plus) You have worked with object manager to create your own release Data Delivery with focus on Microsoft: SQL Server Integration Services Reporting Services Analysis Services (OLAP and/or Tabular) Power BI (Desktop and Services) Powershell Job scheduling via Jams

Zoek naar antwoorden van LUCIENNE DE SMEDT in sociale netwerken
Look for responds of LUCIENNE DE SMEDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUCIENNE DE SMEDT. Laat een reactie achter voor LUCIENNE DE SMEDT. LUCIENNE DE SMEDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUCIENNE DE SMEDT. Leave a respond for LUCIENNE DE SMEDT. LUCIENNE DE SMEDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUCIENNE DE SMEDT op de google maps. Adres en contacten LUCIENNE DE SMEDT
Location of LUCIENNE DE SMEDT on the google maps. Address and contacts of LUCIENNE DE SMEDT

Andere gerelateerde bedrijven als come LUCIENNE DE SMEDT LUCIENNE DE SMEDT: NELLES FRÈRES SA | Internaat Ka Laken | JEAN-YVES ROBERT | MUSIC CENTRALE | Gainerie Liégeoise

Other related companies as LUCIENNE DE SMEDT: NELLES FRÈRES SA | Internaat Ka Laken | JEAN-YVES ROBERT | MUSIC CENTRALE | Gainerie Liégeoise

LUCIENNE DE SMEDT is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUCIENNE DE SMEDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01563323974. Het bedrijf LUCIENNE DE SMEDT bevindt zich op het adres: MOLENSTRAAT 106; 9950; WAARSCHOOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 716,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 308,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in LUCIENNE DE SMEDT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUCIENNE DE SMEDT is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUCIENNE DE SMEDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUCIENNE DE SMEDT, openstaande posities, locatie van LUCIENNE DE SMEDT op de kaart.

LUCIENNE DE SMEDT is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUCIENNE DE SMEDT, company assigned to the tax number BE01563323974. The company LUCIENNE DE SMEDT is located at the address: MOLENSTRAAT 106; 9950; WAARSCHOOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 716,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 308,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in LUCIENNE DE SMEDT were not found.
The main activity of LUCIENNE DE SMEDT is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LUCIENNE DE SMEDT is not available. You also can look at reviews of LUCIENNE DE SMEDT, open positions, location of LUCIENNE DE SMEDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUCIENNE DE SMEDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUCIENNE DE SMEDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUCIENNE DE SMEDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUCIENNE DE SMEDT, employees, financial statistics.