LUCIEN VUYLSTEKE

Contactgegevens LUCIEN VUYLSTEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUCIEN VUYLSTEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUCIEN VUYLSTEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ALBERT MILLE 5; 7740; PECQ, België

Telefoon (phone): 69556137 (+32-69556137) 69556137 (+32-69556137)

Fax (fax): +32 (9) 819-52-78 +32 (9) 819-52-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUCIEN VUYLSTEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUCIEN VUYLSTEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUCIEN VUYLSTEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUCIEN VUYLSTEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUCIEN VUYLSTEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUCIEN VUYLSTEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUCIEN VUYLSTEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUCIEN VUYLSTEKE
Products information LUCIEN VUYLSTEKE

BTW identificatienummer (tax): BE08907958984
Ondernemingsnummer: 4224212646
Hoofdstad (capital): 349,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 276,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in LUCIEN VUYLSTEKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUCIEN VUYLSTEKE
(Get full report from official database of BE for LUCIEN VUYLSTEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUCIEN VUYLSTEKE
Addition kinds of activities for LUCIEN VUYLSTEKE

142999. Gebroken en gebroken steen, nec, nec | Crushed and broken stone, nec, nec
23359900. Vrouwen, junior's en misses jurken, nec | Women's, junior's, and misses' dresses, nec
24310502. Rail, trap: hout | Railings, stair: wood
34239900. Hand- en randgereedschappen, nec, nec | Hand and edge tools, nec, nec
50640203. Radios, nec | Radios, nec
65539901. Dier begraafplaats operatie | Animal cemetery operation
73899901. Autowarendienst | Automobile recovery service
87330000. Niet-commerciële onderzoeksorganisaties | Noncommercial research organizations

Werken bij LUCIEN VUYLSTEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUCIEN VUYLSTEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUCIEN VUYLSTEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUCIEN VUYLSTEKE. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Allereerst ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de dagelijkse acties zodat de vooropgestelde losplanning correct wordt opgevolgd. Volgend takenpakket wordt je toevertrouwd: - het lossen van de vrachtwagens in overeenstemmen met de losplanning - het administratief verwerken van de ontvangen goederen. - de ontvangen goederen controleren of deze overeenstemmen met de planning. - verwerken van de afgewezen goederen. - herpalletiseren en indien mogelijk de pallets herstellen. - onregelmatigheden melden aan de laadkaaiverantwoordelijke. vervolgens ben je verantwoordelijke voor het uitvoeren van de dagelijkse acties m.b.t. het aanleveren en afvoeren van grond- en hulpstoffen op de juiste locatie binnen de afdeling inpak en productie. Volgend takenpakket wordt je toevertrouwd: - aanvoeren van grond- en hulpstoffen aan de afdeling productie en inpak. - administratieve opvolging van de uit te voeren acties - de nodige meldingen verrichten bij onregelmatigheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer, nl. het correct opslaan van de voorraden. Dit doe je d.m.v. volgende taken: - Inventariseren van de voorraad en de pallets - Stockeren van de voorraad - Dagelijks vooropgestelde acties m.b.t. voorraadbeheer behandelen - De nodige meldingen verrichten bij onregelmatigheden

 • Logistiek verantwoordelijke | Duits - Engels - Frans | Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: OFFICETEAM

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Neem jij graag de leiding en zorg jij er steeds voor dat alles volgens plan verloopt? Heb jij daarbovenop ook een probleemoplossende ingesteldheid en een grondige kennis van Excel? Wij hebben de ideale job voor jou ! Onze klant, een sterk groeiende en dynamische onderneming gelegen te Genk, is momenteel op zoek naar een logistiek verantwoordelijke om de leiding te nemen over een afdeling en ervoor te zorgen dat alles in goede banen loopt. Jouw verantwoordelijkheden: Je verzorgt samen met je collega's de planning van A tot Z; Je neemt klantenbestellingen en retourdocumenten aan en doet de afhandeling hiervan; je regelt transporten op een efficiënte manier; je analyseert klantenbehoeften en biedt oplossingen op maat aan; je ontwikkelt de logistieke strategie en werkt mee aan de toepassing hiervan; je coördineert en leidt de activiteiten van het team; Je rapporteert aan de managing director. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • productiemedewerker (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  uw taken: De productieafdeling bij Meat&More bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen vleesbereidingen slicing salades keuken? > u bent verantwoordelijk voor de aan en afvoer van producten. > controle van afgewerkte producten en paletfiches

 • Customer Service Medewerker in Ronse (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je ondersteunt de customer service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfiches. Volgende taken behoren je toe: • Je bent verantwoordelijk voor de correcte (cijfer) ingave van de artikelen in SAP. • Je zorgt voor de administratieve afhandeling van directe zendingen. • Je helpt bij het opmaken van stockoverzichten voor klanten • Je ondersteunt de planning & logistieke medewerkers met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten & facturatie richting onze productievestigingen en met data-ingave in SAP. • Je ondersteunt deze beide afdelingen, waardoor je hun werking volledig leert kennen en in een groot deel van onze verkoops- en logistieke flow betrokken bent.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Beringen (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kessel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KESSEL)

  Regio: KESSEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Polyvalente supermarktmedewerker (Albert Heijn Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor de verschillende Albert Heijn filialen in Gent zijn we op zoek naar kassamedewerkers en aanvullers. Ben je flexibel, ben je op zoek naar een toffe job in een aangename werkomgeving? Aarzel niet om ons te contacteren!

 • Lesgever Engels in naschoolse opvang (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Dagdagelijks komen kinderen in contact met Engels, liedjes op de radio, een spel dat ze spelen en zoveel meer. De bedoeling is dat je kinderen een eerste kennismaking geeft met Engels, ze hebben op school nog geen Engels gehad maar willen al eens proeven van de taal op een leuke en actieve manier. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven schooldagen tussen 16.00 en 17.00 aan kinderen tussen 8 en 12 in Deurne en Antwerpen. Je werkt aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en leert zo de kinderen op een leuke manier het engels aan. Er is een lesprogramma voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

 • TELEFONISCHE ADVERTENTIEVERKOPERS KANTOOR ANTWERPEN (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ADREM INTERMEDIAGROEP

  Type: Vaste Job

  Adrem Intermediagroep is een uitgeverij met een enthousiast team van 100 medewerkers en heeft filialen in Turnhout, Antwerpen, Mechelen, Lommel en Breda. Jaarlijks realiseren wij meer dan 1000 uitgaven (luxemagazines, kranten, menuboeken, beursbrochures, beeldschermen,..). We werken o.a. voor bekende organisaties zoals: - De Lilse Bergen - Luchthaven van Antwerpen - Plopsaland - Echt Antwaarps Teater - Antwerp Giants - Fort van Breendonk Om ons team in Antwerpen te versterken zijn wij opzoek naar een telefonische advertentieverkoper (M/V). Functieomschrijving: - Je ben verantwoordelijk voor het werven van advertenties in diverse uitgave. (sport, musea, cultuur, beurzen, onderwijs, events,...) - Offertes opvolgen en realiseren - Verkooporders invoeren en administratief opvolgen - Telefonisch met de klant onderhandelen over de verkoopvoorwaarden van een advertentie. Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Waag je kans en mail je CV naar [email protected]. Tot snel! WWW.ADREM.BE

 • Mechanical Engineer (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: KH Engineering België NV

  Type: Vaste Job

  Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technische specificaties en data sheets voor zowel static- als rotating equipment. * Meest voorkomende soorten equipment: tanks, vaten, heat-exchangers, pompen, compressoren.  * Basiskennis voor bijbehorende elektromotoren, laadarmen, slangen(torens), mixers, pig-stations, etc. en kennis van de verschillende materialen, isolatie, coating, … komt hierbij goed van pas.  * Op de hoogte van ATEX- en PED-richtlijnen. Als mechanical engineer werk je zelfstandig of wordt je aangestuurd door een senior engineer en/of projectleider. Je onderhoudt in sommige gevallen rechtstreeks contact met de opdrachtgever en/of leverancier. Een schriftelijke verslaglegging en rapportage behoren tot de taken.

 • Vroedvrouw (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: NRGcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

 • instituteur maternel (FRASNES-LEZ-ANVAING)

  Regio: FRASNES-LEZ-ANVAING

  Bedrijf: ADMINISTRATION COMMUNALE

  Type: Werfreserve

  1 leerkracht kleuteronderwijs in onze immersieschool (50% frans-50% engels) te Saint-Sauveur

Zoek naar antwoorden van LUCIEN VUYLSTEKE in sociale netwerken
Look for responds of LUCIEN VUYLSTEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUCIEN VUYLSTEKE. Laat een reactie achter voor LUCIEN VUYLSTEKE. LUCIEN VUYLSTEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUCIEN VUYLSTEKE. Leave a respond for LUCIEN VUYLSTEKE. LUCIEN VUYLSTEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUCIEN VUYLSTEKE op de google maps. Adres en contacten LUCIEN VUYLSTEKE
Location of LUCIEN VUYLSTEKE on the google maps. Address and contacts of LUCIEN VUYLSTEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come LUCIEN VUYLSTEKE LUCIEN VUYLSTEKE: ACTIF INDUSTRIES INTERNATIONAL SA | DEXIA | BODELET R.-R.-M.-R. | PAUL BOHETS | Fran?ois N

Other related companies as LUCIEN VUYLSTEKE: ACTIF INDUSTRIES INTERNATIONAL SA | DEXIA | BODELET R.-R.-M.-R. | PAUL BOHETS | Fran?ois N

LUCIEN VUYLSTEKE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUCIEN VUYLSTEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08907958984. Het bedrijf LUCIEN VUYLSTEKE bevindt zich op het adres: RUE ALBERT MILLE 5; 7740; PECQ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 349,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 276,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in LUCIEN VUYLSTEKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUCIEN VUYLSTEKE is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUCIEN VUYLSTEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUCIEN VUYLSTEKE, openstaande posities, locatie van LUCIEN VUYLSTEKE op de kaart.

LUCIEN VUYLSTEKE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUCIEN VUYLSTEKE, company assigned to the tax number BE08907958984. The company LUCIEN VUYLSTEKE is located at the address: RUE ALBERT MILLE 5; 7740; PECQ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 349,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 276,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in LUCIEN VUYLSTEKE were not found.
The main activity of LUCIEN VUYLSTEKE is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LUCIEN VUYLSTEKE is not available. You also can look at reviews of LUCIEN VUYLSTEKE, open positions, location of LUCIEN VUYLSTEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUCIEN VUYLSTEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUCIEN VUYLSTEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUCIEN VUYLSTEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUCIEN VUYLSTEKE, employees, financial statistics.