LUC MARTIN

Contactgegevens LUC MARTIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC MARTIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC MARTIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE FERNANDE-PIERRARD 68BA; 5550; VRESSE-SUR-SEMOIS, België

Telefoon (phone): 61500262 (+32-61500262) 61500262 (+32-61500262)

Fax (fax): +32 (12) 122-57-67 +32 (12) 122-57-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC MARTIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC MARTIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC MARTIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC MARTIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC MARTIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC MARTIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC MARTIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC MARTIN
Products information LUC MARTIN

BTW identificatienummer (tax): BE02427398681
Ondernemingsnummer: 7179809570
Hoofdstad (capital): 249,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 352,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in LUC MARTIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC MARTIN
(Get full report from official database of BE for LUC MARTIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC MARTIN
Addition kinds of activities for LUC MARTIN

229904. Textielmolenafval en restantverwerking | Textile mill waste and remnant processing
17210400. Wallcovering contractors | Wallcovering contractors
22210901. Elastische stoffen, synthetische vezels en zijden | Elastic fabrics, manmade fiber and silk
35320300. Crushing, pulveriseren en screening apparatuur | Crushing, pulverizing, and screening equipment
36469901. Plafondsystemen, lichtgevend | Ceiling systems, luminous
50910201. Golfuitrusting | Golf equipment

Werken bij LUC MARTIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC MARTIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC MARTIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC MARTIN. Looking for open vacancies in other companies

 • Mecanicien weekend (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant uit de regio Moeskroen heeft een vacature als Weekend technieker als jij hen versterkt zal je deze taken uitvoeren: Preventief en curatief onderhoud van het machinepark op mechanisch vlak Smeren van kettingen vervangen van riemen ... Montage en demontage van machines Technische ondersteuning bieden aan de afdeling productie kwaliteit en onderhoud

 • Verkoper/Verkoopster Bakkerij Beerzel & Putte (BEERZEL)

  Regio: BEERZEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onderstaand takenpakket neem jij voor jouw rekening Bediening klanten met een glimlach Kassa Charcuterie versnijden Onderhoud van de winkel

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Bornem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Verrebroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VERREBROEK)

  Regio: VERREBROEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp regio Groot Leuven - voltijds (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Assistant Store Manager - Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1603800-inline.html?cid=Partner_VDAB Bij Delhaize willen we iedere dag opnieuw dat onze 250 miljoen klanten kunnen genieten van een unieke winkelervaring in één van onze 900 verkooppunten van Delhaize België.  Wij gaan voluit voor versheid en kwaliteit in een ruim assortiment van wel meer dan 24 500 producten. Wij plaatsen onze klanten centraal in alles wat we doen, de klantentevredenheid is onze absolute prioriteit.  Als Assistant Store Manager zal je deze verantwoordelijkheid opnemen samen met de Store Manager en een groot team van enthousiaste collega’s. Wil jij samen met ons ervoor zorgen dat iedereen van goed eten kan genieten, iedere dag opnieuw? Lees dan zeker verder want dan is deze job iets voor jou. Wat kan je verwachten? Training on the job Duurtijd: 12 maanden Place to be:  verschillende supermarkten in jouw regio Inhoud:  Al doende leer je hoe je de commerciële en budgettaire prestaties van jouw verkooppunt kan maximaliseren Commercieel en Operationeel beheer Meer dan de helft van jouw tijd zal je spenderen aan: Omzet en winstcijfers van de winkel optimaliseren door middel van concrete acties Coördineren en superviseren van de uitvoering van alle activiteiten met respect voor de procedures Efficiëntie van bestaande procedures en middelen optimaliseren met respect voor de strategie Leiding geven, coachen en aanmoedigen van  een team van 60 tot 90 medewerkers Samen met jouw team de klantentevredenheid garanderen en het imago van Delhaize behartigen Algemeen beheer Naast het Commercieel en Operationeel beheer, sta je ook in voor verschillende andere taken: Beheren van het budget van de winkel met het oog op het behalen van de geraamde begroting Verzekeren van een transparante en optimale samenwerking tussen de ondersteunende diensten, district managers en het terrein, door middel van open en duidelijke communicatie Garanderen van een efficiënt personeelsbeheer op vlak van organisatie, administratie en veiligheid Proactief opvolgen van relevante marktontwikkelingen en deze kennis uitwisselen met collega’s

 • Ervaren Carrossier (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Je wordt als Koetswerkhersteller... Tewerkgesteld bij een gerenommeerd carosseriebedrijf in Antwerpen. Wij zoeken ervaren Carrossiers (monteurs en demonteurs, voorbewerkers, plaatbewerkers en spuiters – m/v). Onze klanten hebben steeds behoefte aan geschoolde Koetswerkherstellers die hun ervaring willen inzetten in een team van enthousiaste vakmensen.

 • Kinderpsycholoog Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren tot 18 jaar • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Antwerpen • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen

 • Voedingdeskundige (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

 • BEHEERDER VAN RESIDENTIELE MEDE-EIGENDOMMEN - LAMY (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1674724-inline.html?cid=Partner_VDAB Het bedrijf Lamy is het Belgisch filiaal van een grote Franse groep met een brede waaier aan vastgoed diensten (vastgoed syndicus, beheer van onroerend goed en transacties & verhuur). Het team is 65 medewerkers sterk, verdeeld over de Brusselse en Antwerpse agentschappen. Om het team verder te versterken, zijn wij op zoek naar een (m/v):   BEHEERDER VAN RESIDENTIËLE MEDE-EIGENDOMMEN (Sint-Lambrechts-Woluwe) Het bedrijf Lamy is het Belgisch filiaal van een grote Franse groep met een brede waaier aan vastgoed diensten (vastgoed syndicus, beheer van onroerend goed en transacties & verhuur). Het team is 65 medewerkers sterk, verdeeld over de Brusselse en Antwerpse agentschappen. Om het team verder te versterken, zijn wij op zoek naar een (m/v):   BEHEERDER VAN RESIDENTIËLE MEDE-EIGENDOMMEN (Sint-Lambrechts-Woluwe) Uitvoering van en/of toezicht op het geheel van gebruikelijke en legale verantwoordelijkheden die inherent zijn aan het beroep van een erkend vastgoedmakelaar/syndicus zoals contractueel is vastgelegd, waaronder hoofdzakelijk de volgende taken: De voorbereiding, de convocatie, de deelname en de opstelling van proces-verbalen van de algemene overlegvergaderingen en het beheer van adviezen; Het beheer van technische dossiers; Het beheer van administratieve dossiers; Het beheer van schadedossiers; Het beheer van betwistingen; Het toezicht op de werven en/of het vertegenwoordigen van de werkleider; En toezicht op algemene wijze van alle nuttige en noodzakelijke taken verbonden aan het vastgoedbeheer, zoals het een goede huisvader betaamt. Voor deze taken, beschikt de beheerder over de hulp van een assistente en een boekhouder Ervaring is gelijkaardige functie is vereist; Zeer goede kennis Frans en Nederlands, alle andere talen zijn een plus; Kennis van de software Word, Excel & Microsoft Office Outlook; Uitstekende zelfbeheersing, flexibel, autonoom, dynamisch, verzorgd voorkomen, sociaal en vooral zeer georganiseerd; Erkenning bij BIV is een plus

 • Vivid Resourcing - Embedded Software Engineer (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Our SME client based on the Leuven area are looking for an Embedded C/C++ engineer with some skills in Hardware/ electronics (FPGAs) to work within the AI industry.     Responsibilities Improving the performance of their existing optical systems. Involved in both the research and product development. Some work on the FPGA based design which is written in Verilog and VHDL. Working in close collaboration with the Hardware team. Primarily programming in C/C++.   Requirements Over 3 years' experience with Embedded systems. Great skills in C/C++. Knowledge of SoCs and FPGAs is beneficial. Any experience with robotics, mechatronics and automation is beneficial. Fluent English.   Salary Package Up to EUR5000 per month. Company car + fuel card. Group and health insurance. Flexible working hours.   If interested feel free to apply below!

Zoek naar antwoorden van LUC MARTIN in sociale netwerken
Look for responds of LUC MARTIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC MARTIN. Laat een reactie achter voor LUC MARTIN. LUC MARTIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC MARTIN. Leave a respond for LUC MARTIN. LUC MARTIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC MARTIN op de google maps. Adres en contacten LUC MARTIN
Location of LUC MARTIN on the google maps. Address and contacts of LUC MARTIN

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC MARTIN LUC MARTIN: CASIER & CO | Theatercaf茅 M.L.C. | MUZIEKACADEMIE BOOM | JOHN QUINTYN | VOF Vanhaverbeke

Other related companies as LUC MARTIN: CASIER & CO | Theatercaf茅 M.L.C. | MUZIEKACADEMIE BOOM | JOHN QUINTYN | VOF Vanhaverbeke

LUC MARTIN is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC MARTIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02427398681. Het bedrijf LUC MARTIN bevindt zich op het adres: RUE FERNANDE-PIERRARD 68BA; 5550; VRESSE-SUR-SEMOIS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 249,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 352,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in LUC MARTIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC MARTIN is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC MARTIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC MARTIN, openstaande posities, locatie van LUC MARTIN op de kaart.

LUC MARTIN is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC MARTIN, company assigned to the tax number BE02427398681. The company LUC MARTIN is located at the address: RUE FERNANDE-PIERRARD 68BA; 5550; VRESSE-SUR-SEMOIS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 249,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 352,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in LUC MARTIN were not found.
The main activity of LUC MARTIN is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC MARTIN is not available. You also can look at reviews of LUC MARTIN, open positions, location of LUC MARTIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC MARTIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC MARTIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC MARTIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC MARTIN, employees, financial statistics.