LUC HERBOTS

Contactgegevens LUC HERBOTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC HERBOTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC HERBOTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SMOLDERSTRAAT 190; 3540; HERK-DE-STAD, België

Telefoon (phone): 11581809 (+32-11581809) 11581809 (+32-11581809)

Fax (fax): +32 (51) 782-51-35 +32 (51) 782-51-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC HERBOTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC HERBOTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC HERBOTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC HERBOTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC HERBOTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC HERBOTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC HERBOTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC HERBOTS
Products information LUC HERBOTS

BTW identificatienummer (tax): BE02642456054
Ondernemingsnummer: 6752166748
Hoofdstad (capital): 155,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 583,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in LUC HERBOTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC HERBOTS
(Get full report from official database of BE for LUC HERBOTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC HERBOTS
Addition kinds of activities for LUC HERBOTS

7832. Bewegende theaters, behalve de inrijlaan | Motion picture theaters, except drive-in
206600. Chocolade- en cacaoproducten | Chocolate and cocoa products
249904. Beeld- en spiegelframes, hout | Picture and mirror frames, wood
356101. Industriële pompen en onderdelen | Industrial pumps and parts
20910327. Makreel, gerookt | Mackerel, smoked
26760202. Panty liners: gemaakt van gekocht papier | Panty liners: made from purchased paper
27969907. Stereotype platen | Stereotype plates
49229900. Overbrenging van aardgas, anders | Natural gas transmission, nec
56990000. Diverse kleding- en accessoire winkels | Miscellaneous apparel and accessory stores
80110506. Ogen-, oren-, neus- en keelspecialist: arts / chirurg | Eyes, ears, nose, and throat specialist: physician/surgeon

Werken bij LUC HERBOTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC HERBOTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC HERBOTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC HERBOTS. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoop teammember OKAY Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de Okay in Puurs zijn we op zoek naar een gemotiveerd medewerker. Je zal samen met je collega's instaan voor allround winkelwerk. Dit wil zeggen dat je zal aanvullen, prijskaartjes plaatsen, kassawerk, afbakken van broodjes, onderhoud van de winkel, helpen van de klanten, opvolgen van de stock en de leveringen, ... Kortom een heel gevarieerde job!

 • Werkvoorbereider (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in het schrijnwerk/interieur in Poperinge, regio Ieper, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider Voorbereiding van ontwerpdossiers en projecten Indien voor de uitvoeringsdossiers Instaan voor de projectgebonden aankopen

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in RUMST/BOOM - uitstekend betaald (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Overmere (OVERMERE)

  Regio: OVERMERE

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • Polyvalente medewerker (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Voor een bed&breakfast te Brugge zijn we op zoek naar een jobstudent die als polyvalente medewerker aan de slag kan. werkt telkens van 11 - 14u30 polyvalent: helpen in de keuken onderhoud van de kamers en de gemeenschappelijke delen..

 • Technical Buyer (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Konvert Office Hasselt

  Type: Vaste Job

  Voor onze partner in Hasselt zijn we op zoek naar een Technical Buyer. Jouw takenpakket zal bestaan uit: Je bent verantwoordelijke voor de aankoop van technische componenten, hier focus je op koeltechnische installaties, vrachtwagens en hun onderdelen en bouwmaterialen. Je bespeurt opportuniteiten als de beste en kan door middel van tenders leveranciers reduceren en besparingen realiseren. Je werkt KPI's uit en door middel van deze KPI's verhoog je de performantie door verbeterprojecten uit te werken. Je houdt rekening met TCO terwijl je naar een strategisch aankoopbeleid streeft. Je optimaliseert de supply chain en denkt mee over de magazijninrichting. Je ontwikkelt en onderhoudt lange-termijnrelaties met de leveranciers, zorgt voor de nodige evaluaties en bijsturingen om zo een optimale samenwerking te bekomen. Tot slot help je mee aan de professionalisering van de aankoopafdeling. Je stelt de inhoud van de functie in vraag en denkt actief mee naar verbeteringen.

 • Medewerker Technische Dienst (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: RECREATIE- & CONGRESHOTEL TER ELST

  Type: Vaste Job

  Als Technisch medewerker zullen o.a. volgende taken tot jouw takenpakket behoren: onderhoud en het ordelijk houden van de gebouwen en materialen; algemene schilder, sanitaire, elektriciteit en schrijnwerkerij werken; logistieke ondersteuning, kleine herstellingswerken en ondersteuning bij werkzaamheden.

 • Elektrisch tekenaars (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: Brunel

  Type: Vaste Job

  Ben jij een krak als elektrisch tekenaar en sta je graag in voor de ontwikkeling van installatieplannen ?Ben je klaar voor de volgende stap ? Kijk dan snel verder en ontdek een leuke en uitdagende functie in jouw vakdomein. Als elektrisch tekenaar ontwikkel je de installatieplannen en elektrische bordschema’s conform de normeringen van zowel de algemene elektriciteit als de HVAC-installaties Dat doe je aan de hand van uitvoeringsplannen, P&ID’s en IO-lijsten Je werkt daarvoor voornamelijk met EPLAN en AutoCAD Daarnaast maak je de nodige kabelberekeningen met Caneco en stel je de keuringsdossiers op

 • Bewakingsagent haven Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: SALUS GROUP

  Type: Vaste Job

  Voor de bewaking van Haven en industriële sites in de regio Antwerpen zoeken wij gediplomeerde bewakers. Als bewakingsagent sta jij in voor: het onthaal en registratie, toegangscontrole, het aanmaken van toegangsbadges, het uitvoeren van preventieorders.

 • Vroedvrouw (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: NRGcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: BUITENSCHOOLSE OPVANG

  Type: Werfreserve

  Je staat als kinderbegeleider in voor de buitenschoolse opvang van kinderen tussen 2,5 en 12 jaar. Je speelt met de kinderen, organiseert spelletjes en activiteiten. Daarnaast heb je ook de nodige aandacht voor verzorging, rust en hygiëne. Je werkt samen in een team. Je informeert de ouders over het verloop van de opvangdag.

Zoek naar antwoorden van LUC HERBOTS in sociale netwerken
Look for responds of LUC HERBOTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC HERBOTS. Laat een reactie achter voor LUC HERBOTS. LUC HERBOTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC HERBOTS. Leave a respond for LUC HERBOTS. LUC HERBOTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC HERBOTS op de google maps. Adres en contacten LUC HERBOTS
Location of LUC HERBOTS on the google maps. Address and contacts of LUC HERBOTS

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC HERBOTS LUC HERBOTS: HUGO VAN HAVER | HENRI DARCHAMBEAU | TAXI BARRIER | Technodel SPRL | DIRK VAN DE VEN

Other related companies as LUC HERBOTS: HUGO VAN HAVER | HENRI DARCHAMBEAU | TAXI BARRIER | Technodel SPRL | DIRK VAN DE VEN

LUC HERBOTS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC HERBOTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02642456054. Het bedrijf LUC HERBOTS bevindt zich op het adres: SMOLDERSTRAAT 190; 3540; HERK-DE-STAD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 155,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 583,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in LUC HERBOTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC HERBOTS is Tabaksproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC HERBOTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC HERBOTS, openstaande posities, locatie van LUC HERBOTS op de kaart.

LUC HERBOTS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC HERBOTS, company assigned to the tax number BE02642456054. The company LUC HERBOTS is located at the address: SMOLDERSTRAAT 190; 3540; HERK-DE-STAD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 155,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 583,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in LUC HERBOTS were not found.
The main activity of LUC HERBOTS is Tobacco Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC HERBOTS is not available. You also can look at reviews of LUC HERBOTS, open positions, location of LUC HERBOTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC HERBOTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC HERBOTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC HERBOTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC HERBOTS, employees, financial statistics.