LOUIS ROGEZ

Contactgegevens LOUIS ROGEZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOUIS ROGEZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOUIS ROGEZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE FONTENOY 19; 7640; ANTOING, België

Telefoon (phone): 69442541 (+32-69442541) 69442541 (+32-69442541)

Fax (fax): +32 (82) 960-78-36 +32 (82) 960-78-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOUIS ROGEZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOUIS ROGEZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOUIS ROGEZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOUIS ROGEZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOUIS ROGEZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOUIS ROGEZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOUIS ROGEZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOUIS ROGEZ
Products information LOUIS ROGEZ

BTW identificatienummer (tax): BE04598022460
Ondernemingsnummer: 5139373779
Hoofdstad (capital): 384,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 638,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in LOUIS ROGEZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOUIS ROGEZ
(Get full report from official database of BE for LOUIS ROGEZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOUIS ROGEZ
Addition kinds of activities for LOUIS ROGEZ

393199. Muziekinstrumenten, nec | Musical instruments, nec
723100. Schoonheidswinkels | Beauty shops
07619900. Landbouwbedrijven, niet inbegrepen | Farm labor contractors, nec
14990700. Asfaltwinning en bitumineuze steengroeve | Asphalt mining and bituminous stone quarrying
28999929. Wasserij sours | Laundry sours
51120401. Computerpapier | Computer paper

Werken bij LOUIS ROGEZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOUIS ROGEZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOUIS ROGEZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOUIS ROGEZ. Looking for open vacancies in other companies

 • Service Technieker m/v (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Technisch onderhoud uitvoeren aan allerlei (kook) apparaten. Om je job ten volle uit te voeren krijg je een servicebus met alle benodigdheden ( laptop, telefoon, en IPad)

 • Bouwplaatmachinist/betonmixer M/V (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Om 7u30 begint jouw dag op de koer in Diksmuide. Vandaag zal jij in totaal 60m³ beton van de centrale naar de verschillende bekistingtafels in het atelier brengen. Dat is in totaal zo’n twintig keer op en af. Dit doe je met een compacte betonmixer die 3m³ beton transporteert. Niet te vergelijken met een grote betonmixer dus maar net de precisie van het werken vind jij leuk: meer bedieningselementen, de mengton die rond zijn vertikale as kan draaien en ook jouw bestuurderszetel die 180° draaien om een beter zicht te hebben op de plaats waar de beton moet worden gestort. Fijn werk is voor jou geen probleem! Jouw doel: het correct in vormen storten van allerhande types beton in verschillende kleuren. Hiervoor reinig je tussen de verschillende kleuren door ook jouw mixer Het leuke aan deze job voor jou is het feit dat je zelfstandig mag werken, maar toch niet helemaal alleen bent. Je hebt ook sociale contacten bij het afleveren aan de bekistingtafels. Om 16u30 zit jouw dag er al op. 60m³ beton afgeleverd, mission accomplished!

 • Onderhoudstechnieker (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je een technieker die graag wilt groeien in kennis en kunde? Wil je je groei bestendigen in een productie-omgeving? Komt het voor jou goed uit om in een tweeploegensysteem te werken? Dan is deze functie zeker dé opportuniteit die je zoekt! Onze klant in Maasmechelen is samen met ons op zoek naar een onderhoudsmedewerker die zal instaan voor: Het onderhoud aan productiemachines, Kleine laswerken, Onderhoud aan bedrijfsgebouwen en -terrein. Heb je een passie voor techniek? Mail naar hasselt_1544 @randstad.be of bel ons op 011-260022.

 • Operator chemie - Dagwerk - € 15/ uur (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als operator zal u instaan voor het sturen en beheren van een tankpark. Verschillende vrachtwagens komen hun chemische liquiden hier 'afhalen'. Als chemisch operator heeft u een gevarieerd takenpakket: - U neemt staalnames van de producten. - Het blenden van chemische producten. - U zorgt voor een vlotte, georganiseerde planning van het tankpark. - Gezond redeneren en meedenken in het proces - ... Als operator start u in dagploeg. Dit in het kader van een uitgebreide opleiding. Na ongeveer een jaar gaat u over in 2 ploegen. Een uitdagende job in een stabiele werkomgeving. Buitenwerk schrikt u niet af. Bovendien bent u er zich bewust van dat Oliën soms iets minder proper werk met zich kan meebrengen. Interesse? solliciteren kan door uw CV op te sturen naar [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler gespecialiseerd in het bewerken, verwerken, stockeren van allerhande producten voor de chemische industrie.   In België is onze klant gevestigd in de Antwerpse en Gentse haven.  

 • Chauffeur C - Schoten - Antwerpen (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt voltijds als chauffeur rijbewijs C waarbij je werkdag aanvangt rond 03u30. Je werkt in een 6-dagenstelsel. Je verdeelt producten in de regio Antwerpen (dit doe je dagelijks bij een 10-tal klanten). Je staat zelf in voor het correct laden van je vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte ingaven van gegevens op je boordcomputer. Chauffeurs gezocht te Antwerpen en Ninove.

 • dakdekkers ( volledig ploeg ook welkom ) (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Afbraak van bestaande daken en dakonderdelen Plaatsen van isolatie Plaatsen van verschillende soorten dakbedekking Plaatsen van randafwerking Plaatsen van groendaken

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Bornem/Sint-Amands (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze vacature beschikt u bij voorkeur over een auto of bromfiets.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Kortemark (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • ingenieur brandbeveiliging (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: INTEC

  Type: Vaste Job

  U staat in voor nieuwe projecten zowel commercieel als technisch . U komt in een unieke branche van brandbeveiliging. U heeft goede samenwerking met een jonge ploeg.

 • Oppas zieke kinderen (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: t-interim Roeselare

  Type: Werfreserve

  Medicatie toedienen Het kindje entertainen (spelletjes spelen,..) Reeds klaargemaakte maaltijden opwarmen. Ouders informeren over hoe de dag verliep. Bedrijfsprofiel:

 • Flexijob Horeca - M/V - Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TOPANGELS

  Type: Flexijob

  Onze klant, een bekende zaak in het nachtleven van Hasselt, is op zoek naar een medewerker in het weekend als flexijob. Je zal instaan voor toogwerk, opdienen, afruimen, afwassen,... Het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent, dat je een verzorgd voorkomen hebt én dat je geen problemen hebt met nachtwerk.

Zoek naar antwoorden van LOUIS ROGEZ in sociale netwerken
Look for responds of LOUIS ROGEZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOUIS ROGEZ. Laat een reactie achter voor LOUIS ROGEZ. LOUIS ROGEZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOUIS ROGEZ. Leave a respond for LOUIS ROGEZ. LOUIS ROGEZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOUIS ROGEZ op de google maps. Adres en contacten LOUIS ROGEZ
Location of LOUIS ROGEZ on the google maps. Address and contacts of LOUIS ROGEZ

Andere gerelateerde bedrijven als come LOUIS ROGEZ LOUIS ROGEZ: ASLK-CGER Bank | Van Acker & Baeke BVBA | VERDONCK C | N. MARTINET | Cardinal (Peintures)

Other related companies as LOUIS ROGEZ: ASLK-CGER Bank | Van Acker & Baeke BVBA | VERDONCK C | N. MARTINET | Cardinal (Peintures)

LOUIS ROGEZ is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOUIS ROGEZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04598022460. Het bedrijf LOUIS ROGEZ bevindt zich op het adres: RUE DE FONTENOY 19; 7640; ANTOING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 384,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 638,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in LOUIS ROGEZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOUIS ROGEZ is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOUIS ROGEZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOUIS ROGEZ, openstaande posities, locatie van LOUIS ROGEZ op de kaart.

LOUIS ROGEZ is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOUIS ROGEZ, company assigned to the tax number BE04598022460. The company LOUIS ROGEZ is located at the address: RUE DE FONTENOY 19; 7640; ANTOING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 384,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 638,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in LOUIS ROGEZ were not found.
The main activity of LOUIS ROGEZ is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LOUIS ROGEZ is not available. You also can look at reviews of LOUIS ROGEZ, open positions, location of LOUIS ROGEZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOUIS ROGEZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOUIS ROGEZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOUIS ROGEZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOUIS ROGEZ, employees, financial statistics.