LOUIS EERDEKENS

Contactgegevens LOUIS EERDEKENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOUIS EERDEKENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOUIS EERDEKENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): G. GEZELLELAAN 141; 3550; HEUSDEN-ZOLDER, België

Telefoon (phone): 11424166 (+32-11424166) 11424166 (+32-11424166)

Fax (fax): +32 (53) 660-88-17 +32 (53) 660-88-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOUIS EERDEKENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOUIS EERDEKENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOUIS EERDEKENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOUIS EERDEKENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOUIS EERDEKENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOUIS EERDEKENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOUIS EERDEKENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOUIS EERDEKENS
Products information LOUIS EERDEKENS

BTW identificatienummer (tax): BE04110504150
Ondernemingsnummer: 2798461914
Hoofdstad (capital): 616,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 595,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in LOUIS EERDEKENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOUIS EERDEKENS
(Get full report from official database of BE for LOUIS EERDEKENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOUIS EERDEKENS
Addition kinds of activities for LOUIS EERDEKENS

353300. Olie- en gasveldmachines | Oil and gas field machinery
354201. Ponsen, scheren en buigen machines | Punching, shearing, and bending machines
22840304. Handbreedraad | Hand knitting thread
35539903. Machines van kabinetmakers | Cabinet makers' machinery
35590501. Gieterijmachines en -uitrusting | Foundry machinery and equipment
38299923. Trillingsmeters, analysatoren en kalibratoren | Vibration meters, analyzers, and calibrators

Werken bij LOUIS EERDEKENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOUIS EERDEKENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOUIS EERDEKENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOUIS EERDEKENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Gezocht: Orderpickers / magazijniers voor Volvo Logistics Oostakker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Elke dag komen meer dan 30 000 bestellingen uit de hele wereld binnen in het magazijn. Als magazijnier word je ingeschakeld in het picken van deze orders voor de klanten via voicepicking. Je werkt snel en nauwkeurig jouw orderlijst af zodat de goederen hun bestemming op tijd bereiken. Je krijgt een grondige opleiding in het gebruik van de verschillende hulpmiddelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van de job. Taakomschrijving: Je pickt zorgvuldig onderdelen uit het magazijn met behulp van een headset (=voicepicking) Je staat in voor het juist verwerken van de gepickte goederen Je wordt ingeschakeld in verschillende orderpick processen: herbevoorrading van de eigen Volvo magazijnen herbevoorrading van dealers dringende dagorders van dealers

 • Bediende Facturatie (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw talen zullen bestaan uit: ingeven en verwerken binnenkomende bankverrichtingen (van wat niet automatisch verwerkt wordt) opmaak uitgaande betalingsopdrachten opzoeken en verwerken van kredietkaartverrichtingen boeken van fakturen

 • Electricien onderhoudsafdeling (m/v) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Let's Work Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  -Opsporen en oplossen van storingen aan productie-installaties randapparatuur en gebouwen. -Onderhoudsproblemen detecteren en signaleren en voorstellen formuleren. -Preventief onderhoud aan de productie-installaties, randapparatuur en gebouwen. -Uitvoeren van allerhande mechanische werken. -Ontwerpen, tekenen en uitvoeren van kleinere elektrische installaties. -Toepassen van de veiligheids- en kwaliteitsregels. -De reguliere prestaties gebeuren in een wisselend ploegensysteem (voormiddag – namiddag – dag), wachtdiensten zijn extra.

 • Chauffeur C (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groothandel van fruit en groenten regio Evergem, zijn we op zoek naar een ervaren chauffeur. Je staat zelf in voor het laden en lossen, een goede fysieke conditie is een must. Nederlands beheersen om met de tablets te kunnen werken. Uurrooster : van maandag tot en met zaterdag van 00.00 tot +/- 10 à 11.00u. 5dagen stelsel - vrij op zondag en 1 vaste dag in de week

 • Bagagerekmaker (KONINGSHOOIKT)

  Regio: KONINGSHOOIKT

  Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je vervaardigt diverse types van bagagerekken (voornamelijk uit hout) Je werkt daarbij volgens plan, schema of tekening Desgevallend help je bij het monteren van de bagagerekken in de wagens (autocar, bus voor openbaar vervoer) Bedrijfsprofiel: Wij zijn voor onze klant op zoek naar een bagagerekmaker die vertrouwd is met verschillende houtbewerkingsmachines. 

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Ruiselede,dringend! (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Bij dit gezin worden er 8 u gepresteerd.Combineren met andere gezinnen in de buurt is zeker mogelijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Enthousiaste Huishoudhulp Regio Dilsen (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: WORK@HOME DILSEN-STOKKEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Bredene (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Notulist (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Studentenjob

  Voor een klant van ons, gesitueerd in Gent - niet ver van Gent- Dampoort,- zijn wij regelmatig op zoek naar notulisten. De bedoeling is dat je tijdens een onderzoek, dat plaats heeft in de vorm van een groepsgesprek of interview, zo goed en nauwkeurig mogelijk uittypt wat er wordt gezegd. Het kan ook zijn dat je het werk van thuis uit kan doen via een link en nadien je werk per mail doorstuurt.

 • Service Technieker Automotive (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Service Technieker Automotive Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een service technieker automotive; Onderhoud en herstellingen van personenwagens volgens de procedure van onze klant; Diagnose en opvolging interventies en campagnes ; Klaarmaken nieuwe voertuigen; Onderhoud werkzones en gereedschappen en beheren opslagzones; Na uw opleiding als volwaardig service technieker sta je in voor het inboeken van de planning en servicebeurten, inclusief stukken bestellen, werken in teamverband, klanten ontvangen en afhandelen en communiceren;

 • Taaltrainer Nederlands (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: kwizien divien

  Type: Flexijob

  FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van LOUIS EERDEKENS in sociale netwerken
Look for responds of LOUIS EERDEKENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOUIS EERDEKENS. Laat een reactie achter voor LOUIS EERDEKENS. LOUIS EERDEKENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOUIS EERDEKENS. Leave a respond for LOUIS EERDEKENS. LOUIS EERDEKENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOUIS EERDEKENS op de google maps. Adres en contacten LOUIS EERDEKENS
Location of LOUIS EERDEKENS on the google maps. Address and contacts of LOUIS EERDEKENS

Andere gerelateerde bedrijven als come LOUIS EERDEKENS LOUIS EERDEKENS: COIFFURE ANASTASIA | DE BEZELAER | Résidence Birmingham sa SA | MAISON SAUFNAY-HONHON | BIEFNOT C

Other related companies as LOUIS EERDEKENS: COIFFURE ANASTASIA | DE BEZELAER | Résidence Birmingham sa SA | MAISON SAUFNAY-HONHON | BIEFNOT C

LOUIS EERDEKENS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOUIS EERDEKENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04110504150. Het bedrijf LOUIS EERDEKENS bevindt zich op het adres: G. GEZELLELAAN 141; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 616,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 595,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in LOUIS EERDEKENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOUIS EERDEKENS is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOUIS EERDEKENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOUIS EERDEKENS, openstaande posities, locatie van LOUIS EERDEKENS op de kaart.

LOUIS EERDEKENS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOUIS EERDEKENS, company assigned to the tax number BE04110504150. The company LOUIS EERDEKENS is located at the address: G. GEZELLELAAN 141; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 616,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 595,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in LOUIS EERDEKENS were not found.
The main activity of LOUIS EERDEKENS is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LOUIS EERDEKENS is not available. You also can look at reviews of LOUIS EERDEKENS, open positions, location of LOUIS EERDEKENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOUIS EERDEKENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOUIS EERDEKENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOUIS EERDEKENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOUIS EERDEKENS, employees, financial statistics.