LOUIS CEULEMANS

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • LOUIS CEULEMANS
Private companiesTobacco Products • LOUIS CEULEMANS

Contactgegevens LOUIS CEULEMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOUIS CEULEMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOUIS CEULEMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAGENBROEKSESTEENWEG 190; 2500; LIER, België

Telefoon (phone): 34800096 (+32-34800096) 34800096 (+32-34800096)

Fax (fax): +32 (57) 953-66-13 +32 (57) 953-66-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOUIS CEULEMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOUIS CEULEMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOUIS CEULEMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOUIS CEULEMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOUIS CEULEMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOUIS CEULEMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOUIS CEULEMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOUIS CEULEMANS
Products information LOUIS CEULEMANS

BTW identificatienummer (tax): BE08553375244
Ondernemingsnummer: 2653442382
Hoofdstad (capital): 718,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 609,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in LOUIS CEULEMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOUIS CEULEMANS
(Get full report from official database of BE for LOUIS CEULEMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOUIS CEULEMANS
Addition kinds of activities for LOUIS CEULEMANS

509900. Duurzame goederen, anders | Durable goods, nec
26530104. Pads, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Pads, corrugated: made from purchased materials
26720201. Adhesieve backed films, schuimen en folies | Adhesive backed films, foams and foils
28939901. Duplicerende inkt | Duplicating ink
36249901. Borstelblokken, koolstof of gegoten grafiet | Brush blocks, carbon or molded graphite
79299907. Goochelaar | Magician

Werken bij LOUIS CEULEMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOUIS CEULEMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOUIS CEULEMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOUIS CEULEMANS. Looking for open vacancies in other companies

 • BANDEN MONTEUR (SLEIDINGE)

  Regio: SLEIDINGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, met een filiaal in Sleidinge, zijn we op zoek naar een Bandenmonteur / automechanica. Voor het overbruggen van de winterpiek is men op zoek naar iemand die mee kan helpen met de bandenwissels. Daarnaast doet het bedrijf ook een carservice dus zal je ook mee verantwoordelijk zijn voor onderhoud en kleine herstellingen aan wagens.

 • Aankoop Assistent (m/v) (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Ontex Buggenhout zijn we op zoek naar een aankoop assistent (m/v). Op basis van opgestelde parameters en targets, zorgt de aankoop assistent voor een continue beschikbaarheid van verpakkingen binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsdomein. De assistent onderhoudt een perfecte relatie met zijn leveranciers en andere departementen voor een vlotte bevoorrading van het productieproces. Tevens staat deze persoon de product manager bij in het tijdig opstellen en doorsturen van allerlei gevraagde informatie naar sales toe bij nieuwe projectaanvragen. Werkzaamheden: Tijdig plaatsen van bestellingen voor stickers en labels , en bijsturen van die bestellingen in functie van de productieplanning. Dagelijks opvolgen van orderbevestigingen, zowel van verpakkingen, grondstoffen als van de afgewerkte producten die we niet zelf produceren maar aankopen. Dagelijkse call off’s van karton, en hiervan de orderconfirmatie die via EDI verloopt controleren. Controle en vrijgave van facturen van stickers en labels Opmaken van technische datasheets en pallettisatie schema’s voor nieuwe projecten en het onderhouden ervan.

 • Teammember Okay Hofstade (HOFSTADE)

  Regio: HOFSTADE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

 • Finance Manager | Voltijds | Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gedreven en financieel aangelegd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor een bedrijf in Hasselt zijn wij op zoek naar een Finance Manager. Takenpakket: Uittekenen van een financieel beleid Uittekenen en opvolgen van financiële projecten Jij bent de positieve vibe achter de analytische boekhouding, met als doel een duidelijke rapportering Optimaliseren van financiële processen Presenteren van financiële informatie aan de Raad van Bestuur Contacten onderhouden met banken, bedrijfsrevisoren en andere relevante relaties Je bent sparring partner voor de controlling manager en accounting manager Coachen en ontwikkelen van medewerkers Rapporteren aan CFO

 • HUISHOUDHULP (M/V) NEVELE (voltijds) (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Heusden-Zolder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp regio Zaventem (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zaventem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Winkelmedewerker bakkerij (Part-time) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: CONTRERAS

  Type: Vaste Job

  Verkoop brood en Banket Broodjes beleggen Stock bijhouden/bestellingen plaatsen Onderhoud winkel

 • PA (m/v) voor CEO (masterniveau) - Antwerpen (1291150) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Secretary Plus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als high level personal assistant (m/v) ondersteun je de CEO op administratief en organisatorisch vlak teneinde op een confidentiële wijze bij te dragen tot een vlot verloop de dagelijkse werkzaamheden. Jobinhoud: * Je beheert de agenda en staat in voor de coördinatie van activiteiten van het directielid; * Je verzorgt de correspondentie en staat in voor het mailboxbeheer; * Je bent verantwoordelijk voor de praktische en organisatorische voorbereiding en opvolging van vergaderingen en dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en opvolgen van diverse activiteiten en events; * Je staat in voor de opvolging van een aantal toegewezen dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het documentbeheer; * Office management voor een 20-tal collega's. De functie kan nog uitgebreid worden afhankelijk van de competenties en interesses van de persoon die wordt aangeworven.

 • Zelfstandig uitbater Hubiz station Denderleeuw (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: Ubiway Retail

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Momenteel zoeken we een zelfstandig uitbater voor een nieuwe Hubiz-supermarkt in het station van Denderleeuw. Er worden verse belegde broodjes bereid. De winkel opent in december  2018 en is momenteel een filiaal van Panos. Meer info over Hubiz, klik hier. De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten Je bereidt verse belegde broodjes Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

 • Freelance Docent Renovatiecoördinator (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

  Type: Zelfstandige activiteit

  Centrum voor Afstandsonderwijs werft aan: Freelance Docent renovatiecoördinator. Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor het uitbreiden van ons cursusaanbod! Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school, de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal . Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

Zoek naar antwoorden van LOUIS CEULEMANS in sociale netwerken
Look for responds of LOUIS CEULEMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOUIS CEULEMANS. Laat een reactie achter voor LOUIS CEULEMANS. LOUIS CEULEMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOUIS CEULEMANS. Leave a respond for LOUIS CEULEMANS. LOUIS CEULEMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOUIS CEULEMANS op de google maps. Adres en contacten LOUIS CEULEMANS
Location of LOUIS CEULEMANS on the google maps. Address and contacts of LOUIS CEULEMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come LOUIS CEULEMANS LOUIS CEULEMANS: ALBERIC VAN INGELGEM | SECURITY NIGHT | L. SCORIER | GARAGE BEAUTY-CAR | Demaegdt P

Other related companies as LOUIS CEULEMANS: ALBERIC VAN INGELGEM | SECURITY NIGHT | L. SCORIER | GARAGE BEAUTY-CAR | Demaegdt P

LOUIS CEULEMANS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOUIS CEULEMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08553375244. Het bedrijf LOUIS CEULEMANS bevindt zich op het adres: HAGENBROEKSESTEENWEG 190; 2500; LIER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 718,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 609,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in LOUIS CEULEMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOUIS CEULEMANS is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOUIS CEULEMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOUIS CEULEMANS, openstaande posities, locatie van LOUIS CEULEMANS op de kaart.

LOUIS CEULEMANS is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOUIS CEULEMANS, company assigned to the tax number BE08553375244. The company LOUIS CEULEMANS is located at the address: HAGENBROEKSESTEENWEG 190; 2500; LIER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 718,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 609,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in LOUIS CEULEMANS were not found.
The main activity of LOUIS CEULEMANS is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LOUIS CEULEMANS is not available. You also can look at reviews of LOUIS CEULEMANS, open positions, location of LOUIS CEULEMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOUIS CEULEMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOUIS CEULEMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOUIS CEULEMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOUIS CEULEMANS, employees, financial statistics.