LOMMERS F.

Contactgegevens LOMMERS F.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOMMERS F.: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOMMERS F.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA GARE 26; 6670; GOUVY, België

Telefoon (phone): 80517392 (+32-80517392) 80517392 (+32-80517392)

Fax (fax): +32 (53) 280-78-75 +32 (53) 280-78-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOMMERS F.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOMMERS F."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOMMERS F."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOMMERS F., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOMMERS F.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOMMERS F., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOMMERS F.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOMMERS F.
Products information LOMMERS F.

BTW identificatienummer (tax): BE09921722412
Ondernemingsnummer: 2622131347
Hoofdstad (capital): 402,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 339,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in LOMMERS F. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOMMERS F.
(Get full report from official database of BE for LOMMERS F.)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOMMERS F.
Addition kinds of activities for LOMMERS F.

249904. Beeld- en spiegelframes, hout | Picture and mirror frames, wood
24910102. Stapels, stichting en mariene constructie: behandeld hout | Piles, foundation and marine construction: treated wood
26210201. Bankbiljet | Bank note paper
51999927. Schors | Bark
55510200. Kano- en kajakhandelaars | Canoe and kayak dealers
56990201. Kostuums, maskerade of theatrale | Costumes, masquerade or theatrical
73740103. Computer tijd delen | Computer time-sharing
73779901. Huur of verhuur van computerhardware, uitgezonderd financiele leasing | Computer hardware rental or leasing, except finance leasing

Werken bij LOMMERS F.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOMMERS F.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOMMERS F.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOMMERS F.. Looking for open vacancies in other companies

 • Call agents / voltijds / snelle opstart / Herstal (HERSTAL)

  Regio: HERSTAL

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Herstal zijn wij op zoek naar enthousiaste call medewerkers. Je staat klanten telefonisch te woord en helpt hen verder met al hun vragen. We zoeken tweetalige (NL/ENG) en drietalige (NL/ENG/FR) call agents. Je werkt specifiek op projecten.

 • CNC LASEROPERATOR 2 PLOEGEN (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar 1 CNC Lasersnijmachine operator. Heb je reeds een eerste ervaring opgedaan of ben je net afgestudeerd? Dan kom je zeker in aanmerking!

 • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

 • Poetshulp Diepenbeek (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: PUUUR HASSELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Enthousiaste jobstudent weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste jobstudenten (m/v) die zich op regelmatige basis kunnen vrijmaken in het weekend. Je wordt tewerkgesteld in de keuken, de zaal of het restaurant en staat in voor: het voorbereiden van kinderfeestjes het klaarmaken van hapjes, frietjes, ... de afwas afruimen frigo's aanvullen opdienen in het restaurant ... Je werkt op zaterdag of zondag middag of avond (13 - 19h of 18 - 00h).

 • Technisch productiemedewerker/ster - dag/ploeg (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Vaste Job

  Voor een kunststof verwerkende firma regio Menen zijn wij op zoek naar een productiemedewerker/operator. De firma ontwikkelt en maakt verschillende producten, voor verschillende sectoren. Dit kan gaan van plastieken tonnen, design stukken, babyzitjes, tot producten voor de landbouwsector. Als operator heb je volgende taken: - matrijs bevoorraden met poeder, volgens gewicht - matrijs opwarmen zodat poeder wordt omgezet in een gel - temperatuur in de gaten houden, matrijs en gel laten afkoelen zodat de vorm wordt behouden - manueel afwerken van het product, met zin voor kwaliteit - tijdens die afwerking ook nabewerkingen uitvoeren zoals montage van kleine onderdelen - na iedere actie de machine ontluchten - afgewerkte en goedgekeurde producten wegbrengen en stockeren Je maakt het product van A-Z. Wat zorgt voor voldoening in je werk. Opleiding is voorzien, waarna je 2 machines draaiende kan houden. Je werkt in dagploeg. Je kan overschakelen naar 2 ploegen.

 • Tekenaar (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

  Type: Vaste Job

  Je tekent projecten van klanten uit op basis van de aangegeven plannen en studies, je werkt technische oplossingen uit voor het uit te voeren werk in productie. Je gebruikt je technische en architecturale kennis en je past de reglementeringen voor de bouwsector toe, je volgt de meegeleverde studieplannen nauwkeurig op.

 • Winkelverantwoordelijke colora gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: BOSS paints

  Type: Vaste Job

  Breng kleur in je job bij colora! Je bent gebeten door winkelverkoop of winkelmanagement? Maar je wil niet eender wat verkopen? Maak kennis met c olora, dé verfwinkel. Bij Colora verkoop je niet zomaar verf. Je helpt de dromen van onze klanten te verwezenlijken, met duurzame verf, maar vooral met heel veel passie en persoonlijk advies. Als winkelverantwoordelijke sta je in voor allerhande taken: Je staat samen met jouw team in voor een actieve verkoop naar de verschillende klantengroepn. Je zorgt ervoor dat elke klant met de juiste technische oplossing, producten en een goed gevoel van vertrouwen zijn/haar project kan starten. Je adviseert klanten op technisch en esthetisch vlak. Je haalt het beste uit jouw team. Je coacht en begeleid jouw medewerkers, stuurt en evalueert hen. Administratief help je de winkel optimaal runnen. Je zorgt voor een efficiënte stock- en assortiment opvolging.

 • Boekhouder/Financieel medewerker met ambitie (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Kempens Heftruckbedrijf

  Type: Vaste Job

  Kempens Heftruckbedrijf is een toonaangevend bedrijf in vorkheftrucks, hoogwerkers, schaarliften, verreikers, voorzetapparatuur, veegmachines en opbouwsystemen. ( www.khb.be) Momenteel zijn wij op zoek naar een gedreven boekhouder/financieel medewerker. Je takenpakket bestaat uit: inboeken van facturen en bankverplichtingen op meerdere boekhoudkundige software pakketten BTW-aangiftes batchfacturatie van huur- en onderhoudscontracten controle van intrastat en intracommunautaire gegevens voor aangiftes opvolgen van investering/afschrijvingstabellen afwerken boekhouding en voorbereiden afsluiting (inclusief updaten afschrijvingstabel en balans) opvolging facturatie en betalingen van nieuwe en occassie machines ten aanzien van klanten, intern of intercompany afspreken en opvolgen van betalingsplannen bij klanten opvolging van te ontvangen creditnota's van leveranciers nazicht boekhoudparameters in softwarepakket

 • KOELTECHNIEKER (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: INTEGRAL

  Type: Vaste Job

  Integral is sinds 26 jaar de winkelinrichter voor bakkers en slagers en produceert zelf de koeltoonbanken. Dankzij toenemend succes zijn wij op zoek naar een koeltechnieker die deze koeltoonbanken en airco's installeerd bij onze klanten.

 • CNC programmeur/tekenaar (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: RUN4TALENTS

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een CNC programmeur/tekenaar. U bent verantwoordelijkheid om projecten van a tot z op te volgen, te programmeren, en contact met klanten te onderhouden. Van zodra het order is ingegeven, controleert u de nodige tekeningen of gegevens om zelf een onderdeel te tekenen. Vervolgens maakt u met de specifieke postprocessoren het machinepad aan om het onderdeel te snijden of te frezen. Deze postprocessoren worden u intern aangeleerd. U neemt contact met klanten in geval van vragen en/of opmerkingen. U bereidt de werkfiche verder voor en voorziet voldoende informatie voor de operatoren. U dient ook in de productie te ondersteunen met uitleg en instructies. U volgt uw levertermijnen en de doorloop van een product doorheen de productie op. Hierbij dienen de kwaliteitsregels ten allen tijde gerespecteerd te worden. U bent ook betrokken bij de prijssetting.

 • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Hever-Boortmeerbeek (HEVER)

  Regio: HEVER

  Bedrijf: HAIRCLUB

  Type: Leercontract

  Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Hever-Boortmeerbeek. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van LOMMERS F. in sociale netwerken
Look for responds of LOMMERS F. in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOMMERS F.. Laat een reactie achter voor LOMMERS F.. LOMMERS F. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOMMERS F.. Leave a respond for LOMMERS F.. LOMMERS F. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOMMERS F. op de google maps. Adres en contacten LOMMERS F.
Location of LOMMERS F. on the google maps. Address and contacts of LOMMERS F.

Andere gerelateerde bedrijven als come LOMMERS F. LOMMERS F.: FLCONTIGEA SA | ETIENNE DE RUYCK | DE KAFT | D.G. COM | FNAC WIJNEGEM

Other related companies as LOMMERS F.: FLCONTIGEA SA | ETIENNE DE RUYCK | DE KAFT | D.G. COM | FNAC WIJNEGEM

LOMMERS F. is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOMMERS F., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09921722412. Het bedrijf LOMMERS F. bevindt zich op het adres: RUE DE LA GARE 26; 6670; GOUVY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 402,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 339,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in LOMMERS F. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOMMERS F. is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOMMERS F. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOMMERS F., openstaande posities, locatie van LOMMERS F. op de kaart.

LOMMERS F. is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOMMERS F., company assigned to the tax number BE09921722412. The company LOMMERS F. is located at the address: RUE DE LA GARE 26; 6670; GOUVY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 402,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 339,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in LOMMERS F. were not found.
The main activity of LOMMERS F. is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LOMMERS F. is not available. You also can look at reviews of LOMMERS F., open positions, location of LOMMERS F. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOMMERS F., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOMMERS F., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOMMERS F., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOMMERS F., employees, financial statistics.