LES TRANSPORTS GARSOUX

Contactgegevens LES TRANSPORTS GARSOUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES TRANSPORTS GARSOUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES TRANSPORTS GARSOUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SYLVAIN GOUVERNEUR 1; 4550; NANDRIN, België

Telefoon (phone): 85512223 (+32-85512223) 85512223 (+32-85512223)

Fax (fax): +32 (61) 669-12-87 +32 (61) 669-12-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES TRANSPORTS GARSOUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES TRANSPORTS GARSOUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES TRANSPORTS GARSOUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES TRANSPORTS GARSOUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES TRANSPORTS GARSOUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES TRANSPORTS GARSOUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES TRANSPORTS GARSOUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES TRANSPORTS GARSOUX
Products information LES TRANSPORTS GARSOUX

BTW identificatienummer (tax): BE04290405273
Ondernemingsnummer: 7820037841
Hoofdstad (capital): 307,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 774,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in LES TRANSPORTS GARSOUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES TRANSPORTS GARSOUX
(Get full report from official database of BE for LES TRANSPORTS GARSOUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES TRANSPORTS GARSOUX
Addition kinds of activities for LES TRANSPORTS GARSOUX

327203. Precast terrazo of betonproducten | Precast terrazo or concrete products
921104. Courts, niveau van overheid | Courts, level of government
39490101. Tassen, golf | Bags, golf
53999903. Land algemene winkels | Country general stores
75349901. Rebuilding en retreading banden | Rebuilding and retreading tires

Werken bij LES TRANSPORTS GARSOUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES TRANSPORTS GARSOUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES TRANSPORTS GARSOUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES TRANSPORTS GARSOUX. Looking for open vacancies in other companies

 • Ompakker (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als ompakker behandel je de inkomende bestellingen, je herverpakt deze en zet ze klaar op paletten. Je pakt goederen uit waarna je ze telt en sorteert en verpakt. Nauwkeurig en snel werken is van cruciaal belang. Je werkt van 8u tot 16u06.

 • ATELIERMEDEWERKER GEZOCHT - DAGWERK- REGIO DOTTENIJS (SPIERE-HELKIJN)

  Regio: SPIERE-HELKIJN

  Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een sterke firma regio Helkijn zijn we op zoek naar ateliermedewerkers met affiniteit in het hout of PVC. De firma zelf maakt poolhouses, veranda's en pergola's. Je doet de montage van A tot Z in het atelier. Dagwerk van 7-16u.

 • Pistoolschilder (natlak) (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van de carrosserie van vrachtwagens: (De)montage van het te bespuiten onderdeel, De voorbereiding: schuren, afplakken en invetten, Natlakspuiten met een verf op basis van solventen.

 • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Lauwe (LAUWE)

  Regio: LAUWE

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

 • Huishoudhulp in Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Uikhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (UIKHOVEN)

  Regio: UIKHOVEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • verkoop (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Oudenaarde zijn we op zoek naar een student  die  vrijdag 26 oktober  kan werken van  10h tot 16h: je helpt mee op een schoenenverkoop  je zet de schoenen terug in het rek  je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft je helpt klanten verder met vragen je zoekt de 2de schoen voor klanten 

 • (VRACHTWAGEN) CHAUFFEUR BINNENLADER (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: ALDERS INTERNATIONAAL TRANSPORT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur die ervaring heeft in het rijden met binnenlader voor het leveren van allerlei betonconstructies in onze bouwafdeling.

 • Enthousiaste, gedreven, Accountant (TERHAGEN)

  Regio: TERHAGEN

  Bedrijf: UniPartners IT - Financial - Engineering Services

  Type: Vaste Job

  Als UniPartners-consultant kies je voor een gevarieerd parcours dat je langs vele nieuwe bedrijven, sectoren, systemen, technologieën en mensen leidt. Je bepaalt zelf welk soort projecten (met een gemiddelde duur van zes maanden tot twee jaar) je doorloopt. We vinden het namelijk erg belangrijk om jouw persoonlijke ambities en groei zoveel mogelijk te ondersteunen. Je werkt tijdelijk intern en operationeel mee in een bedrijf of aan een project. Tijdens het proces bouw je jouw kennis en ervaring steeds verder uit, ook dankzij je persoonlijk opleidingsbudget én gerichte opleidingstrajecten samen met collega’s. Angst voor routine is uit den boze: wanneer die om de hoek loert, zoeken we samen een ander project met nieuwe uitdagingen

 • Freelance projectverpleegkundige (O) (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

 • Software Advies - Senior Project Manager Finance (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functie   Als projectmanager draag jij E2E verantwoordelijkheid voor het opleveren van je projecten binnen tijd, scope, budget en kwaliteit, en garandeert de verankering ervan binnen de organisatie. Wat verwachten wij van een Senior PM?   Als realisator: Faciliteer je de realisatie van de business case zonder er eigenaar van te zijn, binnen tijd- scope -budget - kwaliteit. Neem je verantwoordelijkheid voor het realiseren van de project doelstellingen binnen het gegeven mandaat. Vorm, leid en motiveer je het projectteam. Definieer, initieer en onderhoud je de projectstructuur en werking. Geef je dagelijkse leiding aan het project.  Als implementator: Creëer je de omgeving waar en voorzie je in de middelen waarmee alle partijen efficiënt en effectief kunnen samenwerken en opleveren Leid je het core team en extended team, zorg je voor de opvolging van de taken en stuur je het team voorwaarts.  Als regisseur: Rapporteer en leg je verantwoording af aan de project sponsor/stuurgroep Betrek je tijdig alle betrokken stakeholders Stuur je binnen het projectteam op samenhang en dynamiek Zorg je voor escalatie naar sponsor wanneer het project dreigt te ontsporen Leid je de verandering in goede banen via verander management    Gevraagde kennis & vaardigheden Je behaalde een masterdiploma en minimaal 10 jaar ervaring als Project Manager Je bent PMI Certified Je beschikt over ervaring met projectmethodologie en projectmanagement binnen de bank- en verzekeringswereld Je hebt affiniteit met IT, business process management Je hebt in het verleden ervaring opgebouwd in Financial en Risk project implementaties Kennis van Oracle Finance en Clarity zijn pluspunten Door jouw communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en assertiviteit ben je succesvol in het omgaan met verschillende stakeholders. Je beschikt over voldoende zelfzekerheid en je bent niet bang om vragen af te blokken van stakeholders die niet behoren tot je directe takenpakket. Je draagt kwaliteit hoog in het vaandel en werkt autonoom met oog voor service. Uitstekende communicatieve vaardigheden. Een grote dosis overtuigingskracht en assertiviteit. Kennis van en tenminste 5 jaar ervaring in stakeholder management. Resultaatsgericht, dynamisch en stressbestendig. Autonoom kunnen werken. Je bent dynamisch en flexibel ingesteld om in diverse omgevingen te werken. Je bent bovendien stressbestendig, hebt geen 9-to-5 mentaliteit en bent bereid om de 'extra mile' te lopen. 

 • Flexijob bij Mister Spaghetti Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Mister Spaghetti Antwerpen

  Type: Flexijob

  WOOHOOW! BEN JE GEÏNTERESSE OM EEN SPONTANE SOLLICITATIE TE DOEN ALS FLEXI-JOB IN DE HORECA BIJ MISTER SPAGHETTI? DAN BEN JE OP DE JUISTE PLEK WAAR WERKEN NOG LEUK KAN ZIJN! Wij zijn continu op zoek naar mensen als flexi-job om ons team te versterken. Heb je een passie voor horeca en wil je graag actief werken? Heb je een goede, positieve spirit en een verzorgd voorkomen? Wil je graag in een jong en dynamisch team terechtkomen? Zoek je een fulltime job? Ook hier je terecht voor een spontane sollicitatie.

Zoek naar antwoorden van LES TRANSPORTS GARSOUX in sociale netwerken
Look for responds of LES TRANSPORTS GARSOUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES TRANSPORTS GARSOUX. Laat een reactie achter voor LES TRANSPORTS GARSOUX. LES TRANSPORTS GARSOUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES TRANSPORTS GARSOUX. Leave a respond for LES TRANSPORTS GARSOUX. LES TRANSPORTS GARSOUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES TRANSPORTS GARSOUX op de google maps. Adres en contacten LES TRANSPORTS GARSOUX
Location of LES TRANSPORTS GARSOUX on the google maps. Address and contacts of LES TRANSPORTS GARSOUX

Andere gerelateerde bedrijven als come LES TRANSPORTS GARSOUX LES TRANSPORTS GARSOUX: MAISON CLAIR DE FEMME | CULTUREEL CENTRUM | SHELL | GEORGES DESMET | MARC BLATON

Other related companies as LES TRANSPORTS GARSOUX: MAISON CLAIR DE FEMME | CULTUREEL CENTRUM | SHELL | GEORGES DESMET | MARC BLATON

LES TRANSPORTS GARSOUX is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES TRANSPORTS GARSOUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04290405273. Het bedrijf LES TRANSPORTS GARSOUX bevindt zich op het adres: RUE SYLVAIN GOUVERNEUR 1; 4550; NANDRIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 307,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 774,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in LES TRANSPORTS GARSOUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LES TRANSPORTS GARSOUX is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES TRANSPORTS GARSOUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES TRANSPORTS GARSOUX, openstaande posities, locatie van LES TRANSPORTS GARSOUX op de kaart.

LES TRANSPORTS GARSOUX is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES TRANSPORTS GARSOUX, company assigned to the tax number BE04290405273. The company LES TRANSPORTS GARSOUX is located at the address: RUE SYLVAIN GOUVERNEUR 1; 4550; NANDRIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 307,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 774,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in LES TRANSPORTS GARSOUX were not found.
The main activity of LES TRANSPORTS GARSOUX is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LES TRANSPORTS GARSOUX is not available. You also can look at reviews of LES TRANSPORTS GARSOUX, open positions, location of LES TRANSPORTS GARSOUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES TRANSPORTS GARSOUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES TRANSPORTS GARSOUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES TRANSPORTS GARSOUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES TRANSPORTS GARSOUX, employees, financial statistics.