LEONIE EISCHEN

Contactgegevens LEONIE EISCHEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEONIE EISCHEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEONIE EISCHEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ALBERT IER 225; 6780; MESSANCY, België

Telefoon (phone): 63225831 (+32-63225831) 63225831 (+32-63225831)

Fax (fax): +32 (87) 396-16-99 +32 (87) 396-16-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEONIE EISCHEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEONIE EISCHEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEONIE EISCHEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEONIE EISCHEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEONIE EISCHEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEONIE EISCHEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEONIE EISCHEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEONIE EISCHEN
Products information LEONIE EISCHEN

BTW identificatienummer (tax): BE07644531250
Ondernemingsnummer: 8805511474
Hoofdstad (capital): 293,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 717,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in LEONIE EISCHEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEONIE EISCHEN
(Get full report from official database of BE for LEONIE EISCHEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEONIE EISCHEN
Addition kinds of activities for LEONIE EISCHEN

752100. Auto parkeren | Automobile parking
31990305. Veiligheidsgordels, leer | Safety belts, leather
34290500. Klemmen, koppelingen, spuitpunten en andere metalen slangkoppelingen | Clamps, couplings, nozzles, and other metal hose fittings
35470211. Structurele molens (walserij apparatuur) | Structural mills (rolling mill equipment)
35679904. Drijvers en dorrels, industrieel proces | Driers and redriers, industrial process
36340402. Beddengoed, elektrisch | Bedcoverings, electric
39491202. Mallets: polo, kroketten, enz. | Mallets: polo, croquet, etc.

Werken bij LEONIE EISCHEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEONIE EISCHEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEONIE EISCHEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEONIE EISCHEN. Looking for open vacancies in other companies

 • BANDENMONTEUR (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor deze bandencentrale met vestigingen verspreid over gans Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde bandenmonteur voor Antwerpen. jouw taken -Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. -Je monteert, balanceert en herstelt banden van personenwagens en vrachtwagens.

 • full time medewerker supermarkt centrum Gent (m/v/x) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt hartje Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kassierster! (38u/week). Heb jij reeds ervaring in de verkoop en heb je een portie verantwoordelijkheidszin? Dan hebben wij de job voor jou! Je helpt mee de vrachtwagens uit te laden en vult de rekken aan. Verder zorg je dat de rayons mooi op orde liggen. Ook kassawerk vormt een groot deel van jouw takenpakket. Je werkt 1 op 2 zaterdagen. Op zondag is de winkel gesloten.

 • KRAANMAN MONTAGEKRAAN INDUSTRIEBOUW (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het besturen van de mobiele telescopische montagekraan tot 110 ton voor het verrichten van montagewerken voor prefabbeton- en staalconstructies. Je organiseert het werk binnen de ploeg. Je helpt zelf ook mee met de montagewerken.

 • Verpleegkundige Heelkunde 8D (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Vacaturenummer: 5729 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 8D Algemene Heelkunde Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur (3 maanden)  Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Marleen Geurden, Verpleegkundig bedrijfsleider Heelkunde ZNA Middelheim, op 03 280 25 10. Zie je dit 100% zitten?

 • Productiearbeider (GIJZEGEM)

  Regio: GIJZEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de automotive sector zijn we op zoek naar: Operatoren in 2 ploegen en nachtploeg: Taken: Seriewerk, controleren van de geproduceerde producten, labelen van de producten. Een heftruckchauffeur met optie vast voor de afdeling verzending in 2 ploegen: Taken: laden/lossen vrachtenwagen, aanlevering van de productie,...

 • Heftruckchauffeur 2 ploegen (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Hasselt zijn wij op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je hebt een zeer ruim takenpakket. Zo sta je in voor de toevoer van productiemiddelen naar de productie, maar je gaat ook de operatoren bijstaan bij de productielijnen. Ook het onderhoud van van het magazijn en de heftrucks neem je voor je rekening.

 • inpak 2 ploegen OF vaste nacht (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn voor een snelle opstart op zoek naar inpakmedewerkers. Je werkt ofwel in twee ploegen, ofwel in de vaste nacht. Naast het inpakken, sta je in voor het uitvoeren van de nodige kwaliteitscontroles.

 • Customer Service Medewerker. (HOESELT)

  Regio: HOESELT

  Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal bedrijf in Bilzen zijn we opzoek naar een Customer Service Medewerker. Als Customer Service Medewerker krijg je de verantwoordelijkheid over een bepaald aantal klaten (intern of extern). Er wordt gecommuniceerd met andere verkoopskantoren wereldwijd of rechtstreeks met de eindklant, via mail en telefoon. Je boekt bestellingen op vraag van de klant. Je past bestaande bestellingen aan. Je volgt de bestellingen op en controleert de stock en de levertijden. Je verricht administratieve taken en stelt documenten op. Je zorgt voor de juiste oplossing wanneer er bij een bestelling iets mis gaat. Je overlegt met de andere afdelingen om op een correcte manier aan de vraag van de klant te kunnen voldoen.

 • Stabiliteitsingenieur (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de opmaak van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Technisch en bouwkundig advies geven tijdens elke fase (voorontwerp aanbesteding en uitvoering); Ontwerpen en dimensioneren van zowel staal- beton- als houtstructuren; Bestekken en meetstaten opmaken; Bouwkundige tekenaars begeleiden bij de opmaak van wapenings- en detailplannen; Samen met de projectmanager de werven opvolgen.

 • Huishoudhulp (BEGIJNENDIJK)

  Regio: BEGIJNENDIJK

  Bedrijf: DCO DE BEGIJN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud : schoonmaken van de woning, ramen wassen strijken,…

 • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: LA GARDE-ROBE

  Type: Studentenjob

  Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

 • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van LEONIE EISCHEN in sociale netwerken
Look for responds of LEONIE EISCHEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEONIE EISCHEN. Laat een reactie achter voor LEONIE EISCHEN. LEONIE EISCHEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEONIE EISCHEN. Leave a respond for LEONIE EISCHEN. LEONIE EISCHEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEONIE EISCHEN op de google maps. Adres en contacten LEONIE EISCHEN
Location of LEONIE EISCHEN on the google maps. Address and contacts of LEONIE EISCHEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LEONIE EISCHEN LEONIE EISCHEN: GROEP ARGENTA | Drouard N | GARAGE JURION & FILS | Vanhalst J | Fotomie

Other related companies as LEONIE EISCHEN: GROEP ARGENTA | Drouard N | GARAGE JURION & FILS | Vanhalst J | Fotomie

LEONIE EISCHEN is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEONIE EISCHEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07644531250. Het bedrijf LEONIE EISCHEN bevindt zich op het adres: RUE ALBERT IER 225; 6780; MESSANCY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 293,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 717,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in LEONIE EISCHEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEONIE EISCHEN is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEONIE EISCHEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEONIE EISCHEN, openstaande posities, locatie van LEONIE EISCHEN op de kaart.

LEONIE EISCHEN is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEONIE EISCHEN, company assigned to the tax number BE07644531250. The company LEONIE EISCHEN is located at the address: RUE ALBERT IER 225; 6780; MESSANCY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 293,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 717,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in LEONIE EISCHEN were not found.
The main activity of LEONIE EISCHEN is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LEONIE EISCHEN is not available. You also can look at reviews of LEONIE EISCHEN, open positions, location of LEONIE EISCHEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEONIE EISCHEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEONIE EISCHEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEONIE EISCHEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEONIE EISCHEN, employees, financial statistics.