LEONARDUS VANDENDUNGEN

Contactgegevens LEONARDUS VANDENDUNGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEONARDUS VANDENDUNGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEONARDUS VANDENDUNGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LUIKERSTEENWEG 259; 3920; LOMMEL, België

Telefoon (phone): 11641073 (+32-11641073) 11641073 (+32-11641073)

Fax (fax): +32 (14) 281-16-35 +32 (14) 281-16-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEONARDUS VANDENDUNGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEONARDUS VANDENDUNGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEONARDUS VANDENDUNGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEONARDUS VANDENDUNGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEONARDUS VANDENDUNGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEONARDUS VANDENDUNGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEONARDUS VANDENDUNGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEONARDUS VANDENDUNGEN
Products information LEONARDUS VANDENDUNGEN

BTW identificatienummer (tax): BE09216400146
Ondernemingsnummer: 6197082519
Hoofdstad (capital): 150,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 123,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in LEONARDUS VANDENDUNGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEONARDUS VANDENDUNGEN
(Get full report from official database of BE for LEONARDUS VANDENDUNGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEONARDUS VANDENDUNGEN
Addition kinds of activities for LEONARDUS VANDENDUNGEN

7537. Reparaties voor auto-overbrenging | Automotive transmission repair shops
20610104. Gepoederde rietsuiker | Powdered cane sugar
26749904. Mothproof zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Mothproof bags: made from purchased materials
39999941. Behandeling van klok- en kijkwieltjes met lichtgevend materiaal | Treating clock and watch dials with luminous material
51819903. Portier | Porter
76220201. Automotive radio reparatie | Automotive radio repair

Werken bij LEONARDUS VANDENDUNGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEONARDUS VANDENDUNGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEONARDUS VANDENDUNGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEONARDUS VANDENDUNGEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE M/V (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Opwijk zijn we momenteel op zoek naar een Chauffeur CE M/V. Je voornaamste taak zal het nationaal vervoer van voeding zijn. Daarnaast zal je laden en lossen met elektronische transpallet.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij gezin te Berlaar (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Berlaar kan runnen. Dit voor 8 uren per week, te presteren in 1 dag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Exclusieve Home Manager (M/V) in Temse 16u/week (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een exclusieve Home Manager (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende in Temse. De uren mag je verdelen over 4 dagen van 4 uur. Je bent discreet, oog voor detail, werkt nauwkeurig. Je hebt respect voor de materialen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp M/V regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.000 huishoudhulpen bijna 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Mogelijke taken: wassen en strijken naaiwerkjes bereiden van maaltijden schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen

 • administratief bediende (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

  Type: Studentenjob

  Voor een dynamisch bedrijf gelegen te Vilvoorde zoeken we een tijdelijke voltijdse administratieve ondersteuning voor de HR afdeling. Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, typen en opmaken van brieven, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

 • student mecanicien (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een studente job op zaterdag ? Je werkt als mecancien voor de vrachtwagens . Je stelt de juste diagnose en kan zelfstandig herstellingen uitvoeren van vrachtwagens of camionetten . Je voert het klein - en groot onderhoud en je onderhoudt ook jouw werkplaats

 • HR - werving (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Ben jij een communicatieve doorzetter, heb je oog voor talent en kan je op basis van een profiel een eerste selectieprocedure uitvoeren? Dan hebben wij jou nodig! We zoeken een bachelorstudent die op social media, linkedin, vdab etc. een eerste selectie kan maken op basis van een openstaande vacature. Je werkt in een jonge omgeving waar resultaatgericht gewerkt wordt. Meld je nu aan en help anderen aan een droomjob!

 • Verkoopmedewerker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: 4711 BRUGES

  Type: Studentenjob

  4711 is dé oudste Eau de Cologne ter wereld en opende haar eerste bijhuis in Brugge. Heb jij interesse in geuren, aromatherapy en hou je ook wel van wat geschiedenis, dan zal ons aanbod je interesseren. Voor 2 zaterdagen per maand kijken wij uit naar een enthousiaste persoon die graag omgaat met mensen - multiculturele mensen, dus je kan vlot verschillende talen spreken. Op zaterdag is de 4711 shop jouw verantwoordelijkheid dus we rekenen erop dat je vooral stipt en assertief bent, hands-on (met afwachten verkoop je immers niets), flexibel en vooral achter het merk 4711 staat. Ken je 4711 nog niet check dan zeker 4711.com of kom de geuren ontdekken in onze shop, gelegen op de Markt van Brugge (onder het Belfort en naast het Dali Museum). Dienstverband: Tijdelijk (November - December - Januari)

 • chauffeur (AARTRIJKE)

  Regio: AARTRIJKE

  Bedrijf: JOFA VERPAKKINGEN

  Type: Vaste Job

  Voor de versterking van ons kleinschalig familiebedrijf zijn wij op zoek naar een chauffeur. Wij leveren voedingsverpakkingen aan slagers, frituren en kleinhandelaars. U levert grotendeels goederen uit rechtstreeks bij de klant. Klantvriendelijkheid, correctheid, vlotheid en stiptheid zijn dus zeer belangrijk. (leveren gebeurt met een bestelwagen) U wordt ook ingezet in het magazijn voor volgende taken: klaarzetten bestellingen, binnenkomende goederen correct stockeren. Op geregelde tijdstippen helpt u ook bij het uitladen van containers. (leveren gebeurt met een bestelwagen)

 • Chauffeur CE - Nacht (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

  Type: Vaste Job

  Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. Als chauffeur sta je in voor de belevering van de filialen tijdens de nacht Je bent nauwkeurig Je kan zelfstandig werken Goede kennis Nederlands. Goede fysiek Oog voor veiligheid, uiterst defensieve rijstijl.

 • Creatieve Assistent storemanager - Brugge (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: UNITED TALENT

  Type: Vaste Job

  Als assistent winkelverantwoordelijke sta je mee in voor het commerciële en dagelijkse beheer. Je zorgt ervoor dat de verschillende afdelingen; decoratie- en horecamateriaal, verpakkingen, seizoenartikelen en schoolbenodigdheden op mekaar worden afgestemd. Je zorgt ervoor dat procedures worden nageleefd en dat klanten het nodige advies krijgen. Je bent medeverantwoordelijk over je personeel(team 5 mensen), als de goederen en de klanten. Dit betekent dat je een duizendpoot bent die graag samen met het team mooie resultaten boekt.

Zoek naar antwoorden van LEONARDUS VANDENDUNGEN in sociale netwerken
Look for responds of LEONARDUS VANDENDUNGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEONARDUS VANDENDUNGEN. Laat een reactie achter voor LEONARDUS VANDENDUNGEN. LEONARDUS VANDENDUNGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEONARDUS VANDENDUNGEN. Leave a respond for LEONARDUS VANDENDUNGEN. LEONARDUS VANDENDUNGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEONARDUS VANDENDUNGEN op de google maps. Adres en contacten LEONARDUS VANDENDUNGEN
Location of LEONARDUS VANDENDUNGEN on the google maps. Address and contacts of LEONARDUS VANDENDUNGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LEONARDUS VANDENDUNGEN LEONARDUS VANDENDUNGEN: LES ARCHERS DU VAL D'EMBL?VE | Bureau Financier Pietquin SA | Van Bladel R | RIA TIMMERMANS | Robijns R

Other related companies as LEONARDUS VANDENDUNGEN: LES ARCHERS DU VAL D'EMBL?VE | Bureau Financier Pietquin SA | Van Bladel R | RIA TIMMERMANS | Robijns R

LEONARDUS VANDENDUNGEN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEONARDUS VANDENDUNGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09216400146. Het bedrijf LEONARDUS VANDENDUNGEN bevindt zich op het adres: LUIKERSTEENWEG 259; 3920; LOMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 150,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 123,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in LEONARDUS VANDENDUNGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEONARDUS VANDENDUNGEN is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEONARDUS VANDENDUNGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEONARDUS VANDENDUNGEN, openstaande posities, locatie van LEONARDUS VANDENDUNGEN op de kaart.

LEONARDUS VANDENDUNGEN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEONARDUS VANDENDUNGEN, company assigned to the tax number BE09216400146. The company LEONARDUS VANDENDUNGEN is located at the address: LUIKERSTEENWEG 259; 3920; LOMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 150,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 123,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in LEONARDUS VANDENDUNGEN were not found.
The main activity of LEONARDUS VANDENDUNGEN is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LEONARDUS VANDENDUNGEN is not available. You also can look at reviews of LEONARDUS VANDENDUNGEN, open positions, location of LEONARDUS VANDENDUNGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEONARDUS VANDENDUNGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEONARDUS VANDENDUNGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEONARDUS VANDENDUNGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEONARDUS VANDENDUNGEN, employees, financial statistics.