LEO VAN ACKER

Contactgegevens LEO VAN ACKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEO VAN ACKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEO VAN ACKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VEERSTALSTRAAT 9; 9150; KRUIBEKE, België

Telefoon (phone): 37741042 (+32-37741042) 37741042 (+32-37741042)

Fax (fax): +32 (86) 937-88-61 +32 (86) 937-88-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEO VAN ACKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEO VAN ACKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEO VAN ACKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEO VAN ACKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEO VAN ACKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEO VAN ACKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEO VAN ACKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEO VAN ACKER
Products information LEO VAN ACKER

BTW identificatienummer (tax): BE08774475097
Ondernemingsnummer: 6351715087
Hoofdstad (capital): 998,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 712,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in LEO VAN ACKER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEO VAN ACKER
(Get full report from official database of BE for LEO VAN ACKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEO VAN ACKER
Addition kinds of activities for LEO VAN ACKER

203302. Jam, gelei en conserven, verpakt in blikjes, potten, enz. | Jams, jellies, and preserves, packaged in cans, jars, etc.
01719909. Aardbeienboerderij | Strawberry farm
22110812. Persdoek | Press cloth
25190205. Reed meubels: opgevuld of vlak | Reed furniture: padded or plain
32550303. Vuursteen, klei | Firebrick, clay
35490300. Snijmachines | Cutting and slitting machinery
39991104. Spoorwegmodellen, behalve speelgoed | Railroad models, except toy
54619903. cakes | Cakes

Werken bij LEO VAN ACKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEO VAN ACKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEO VAN ACKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEO VAN ACKER. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer Service Medewerker - Tijdelijk (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor DHL te Bornem zijn we op zoek naar een tijdelijke Customer Service agent tot eind februari 2018. Jouw taken: Controleren order/leverdata om indien nodig de klant te kunnen informeren en actie te kunnen ondernemen teneinde de overeengekomen afspraak te kunnen nakomen; Registreren en verwerken van gegevens mbt dagelijkse orders, de gestelde vragen en klachten in de beschikbare systemen; Het aanleveren van gegevens en rapporteringen en KPI's volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en); Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders tav operationele zaken met als doel de klanttevedenheid te verhogen; Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden; Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijke gestelde vragen van de klant, na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan.

 • Handlanger voor plaatsen van rolluiken (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Houthalen zijn we dringend op zoek naar een handlanger voor het helpen plaatsen van rolluiken en zonweringen. Heb je een eerste ervaring in de bouwsector en ben je onmiddellijk beschikbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 • Calculator deeltijds (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als calculator voer je berekeningen uit van de benodigde materialen en uren. Op basis hiervan stel je dan een begroting op. Die berekening maak je adhv bestekken, tekeningen en prijsgegevens. Naast dit alles maak je ook prijsoffertes,

 • Bobijnopzetter (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een textielfirma gelegen te Tielt. Men zoekt een bobijnopzetter 2-ploegen voor de tuft-afdeling. Taken: - u staat in voor het opzetten en afnemen van bobijnen - u staat af en toe in voor het lassen

 • Huishoudhulp regio Loppem (M/V) (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • BAKKERSHULP (weekendwerk) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BAKKERIJ OPSINJOOR

  Type: Studentenjob

  Je helpt de bakker bij het afwerken van koffiekoeken, patisserie en bij het verpakken van sandwiches. Je werkt tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag. Je begint rond middernacht te werken tot ongeveer 6 uur 's morgens.

 • Customer Service Representative (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TABAKNATIE

  Type: Vaste Job

  Als Customer Service Representative ga je aan de slag op ons hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen en zal je verantwoordelijk zijn voor het volledige dossierbeheer. Naast het beheren van deze dossiers sta je ook in voor de juiste communicatie naar andere afdelingen toe. Je staat dagelijks in contact met klanten, rederijen en betrokken afdelingen. Verantwoordelijkheden  Je neemt klantenorders aan en verwerkt deze volgens de procedure.  Je zorgt voor een correcte input van de gegevens in ons Tabaknatie ERP pakket.  Je bent verantwoordelijk voor de algemene administratie en opvolging van de dossiers.  Je volgt deze dossiers van a tot z op voorziet in een effectieve en efficiënte service naar de klant.  Je communiceert met interne en externe betrokken partijen.  Je stuurt de logistieke afdeling (operations) aan.  Je boekt transporten bij de afgesproken rederij of transporteur en volgt deze op.  Je behandelt de nodige documenten en certificaten (commerciële, handel en / of douane).  Je bereidt de facturatie voor.  Je voert controles uit en maakt rapporteringen op.

 • Bouwkundig Administratief Bediende (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Viavera - Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Je draagt de verantwoordelijkheid over de administratieve verwerking van bouwprojecten in zeer brede zin. Je krijgt een divers administratief takenpakket in een ondersteunende functie naar architecten, bouwkundige ingenieurs en projectcoördinatoren toe. Takenpakket: nacalculatie, administratieve verwerking bestekken, offertes, contracten, verzamelen van allerhande informatie, controle van juridische documenten en plannen,... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiend, dynamisch, stijlvol en stabiel bedrijf in het centrum van Antwerpen.

 • Tuinarbeider met C-rijbewijs (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DE TELDER TUINEN

  Type: Vaste Job

  Aanleggen van tuinen. Meehelpen bij de aanleg van tuinen en instaan voor de transport van tuinmaterialen met onze camion. Buiten werken in een tof gemotiveerd team. Een voltijdse job met doorgroeimogelijkheden.

 • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Ath)

  Regio: Regio Ath

  Bedrijf: CALLINWEST

  Type: Zelfstandige activiteit

  WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

 • RESERVE Industrieel reinigers Brussel 2018 (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Brussel zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

 • Conciërge feestzaal "Kersenpit" (OPWIJK)

  Regio: OPWIJK

  Bedrijf: OPWIJK

  Type: Flexijob

  2 Conciërges: - Iedere conciërge neemt steeds een halve maand voor zijn/ haar rekening - Verantwoordelijkheid opnemen voor de verhuringen van de zaal: afspraken met de huurders maken en opvolgen, staat van de zaal en materiaal opvolgen - Flexibiliteit noodzakelijk - Werken in een vrijwilligersstatuut met een vast vergoeding per maand van €100.

Zoek naar antwoorden van LEO VAN ACKER in sociale netwerken
Look for responds of LEO VAN ACKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEO VAN ACKER. Laat een reactie achter voor LEO VAN ACKER. LEO VAN ACKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEO VAN ACKER. Leave a respond for LEO VAN ACKER. LEO VAN ACKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEO VAN ACKER op de google maps. Adres en contacten LEO VAN ACKER
Location of LEO VAN ACKER on the google maps. Address and contacts of LEO VAN ACKER

Andere gerelateerde bedrijven als come LEO VAN ACKER LEO VAN ACKER: T NEERHOF | Landbouwkrediet | SALLE CDS | Madeleine Vandersteen SPRL | Peter De Jonghe

Other related companies as LEO VAN ACKER: T NEERHOF | Landbouwkrediet | SALLE CDS | Madeleine Vandersteen SPRL | Peter De Jonghe

LEO VAN ACKER is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEO VAN ACKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08774475097. Het bedrijf LEO VAN ACKER bevindt zich op het adres: VEERSTALSTRAAT 9; 9150; KRUIBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 998,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 712,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in LEO VAN ACKER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEO VAN ACKER is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEO VAN ACKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEO VAN ACKER, openstaande posities, locatie van LEO VAN ACKER op de kaart.

LEO VAN ACKER is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEO VAN ACKER, company assigned to the tax number BE08774475097. The company LEO VAN ACKER is located at the address: VEERSTALSTRAAT 9; 9150; KRUIBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 998,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 712,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in LEO VAN ACKER were not found.
The main activity of LEO VAN ACKER is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LEO VAN ACKER is not available. You also can look at reviews of LEO VAN ACKER, open positions, location of LEO VAN ACKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEO VAN ACKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEO VAN ACKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEO VAN ACKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEO VAN ACKER, employees, financial statistics.