LEFRAN MAZOUT

Contactgegevens LEFRAN MAZOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEFRAN MAZOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEFRAN MAZOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA CROIX ROUGE 31; 6110; MONTIGNY-LE-TILLEUL, België

Telefoon (phone): 71560352 (+32-71560352) 71560352 (+32-71560352)

Fax (fax): +32 (87) 784-38-11 +32 (87) 784-38-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEFRAN MAZOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEFRAN MAZOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEFRAN MAZOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEFRAN MAZOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEFRAN MAZOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEFRAN MAZOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEFRAN MAZOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEFRAN MAZOUT
Products information LEFRAN MAZOUT

BTW identificatienummer (tax): BE07130371093
Ondernemingsnummer: 3000335693
Hoofdstad (capital): 756,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 440,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in LEFRAN MAZOUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEFRAN MAZOUT
(Get full report from official database of BE for LEFRAN MAZOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEFRAN MAZOUT
Addition kinds of activities for LEFRAN MAZOUT

374302. Interurban auto's en auto-apparatuur | Interurban cars and car equipment
07520200. Animal boarding diensten | Animal boarding services
14599900. Klei en aanverwante mineralen, nec, nec | Clay and related minerals, nec, nec
22410407. Spindelbanding | Spindle banding
23990303. wimpels | Pennants
26780101. Looseleaf vulstoffen of ream papier in vulgroottes | Looseleaf fillers or ream paper in filler sizes
39310504. Cymbalen en delen | Cymbals and parts
39490105. Schachten, golfclub | Shafts, golf club
60629900. Staatskredietverenigingen, nv | State credit unions, nec
76992601. Venetiaanse blinde reparatie winkel | Venetian blind repair shop

Werken bij LEFRAN MAZOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEFRAN MAZOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEFRAN MAZOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEFRAN MAZOUT. Looking for open vacancies in other companies

 • Electricien (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Takenpakket: - opbouwen en aansluiten van de technische installaties, - het plaatsen van kabelbanen, bekabelen, het kableren van industriële kasten, aansluiten, testen,… van elektrische onderdelen. - Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. - Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

 • administratief bediende (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, verwerken van gegevens in het computersysteem, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

 • Winkelmedewerker supermarkt Zoersel (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een supermarkt in Zoersel zijn we op zoek naar een voltijdse winkelmedeewerker. Het gaat om een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je helpt met het laden en lossen van de vracht je vult de winkel aan en spiegelt volgens het FIFO-principe je rekent af aan de kassa je helpt klanten verder die vragen hebben je doet een kwaliteitscontrole

 • Huishoudhulp /Poetshulp (met dienstencheques) Knesselare (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: PUUUR AALTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp met dienstencheques regio Hasselt (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Hasselt en Diepenbeek ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die in prive-woningen willen instaan voor alle huishoudeliijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen...bij verschillende gezinnen in regio Hasselt

 • Een verpleegkundige (m/v) voor de dienst spoedgevallen (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

  Type: Vaste Job

  Kliniek Sint-Jan zoekt een verpleegkundige (m/v) voor de dienst spoedgevallen

 • System engineer met interesse in cyber security (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: VIND! ICT

  Type: Vaste Job

  Als System Engineer ben jij dé vertrouwenspartner en hét aanspreekpunt van de klant. Elke dag ondersteun je hen met raad en daad bij de uitbouw en ondersteuning van hun IT-infrastructuur. Je hebt een extra focus op alles wat IT security aangaat en bouwt hierin een diepgaande expertise uit die je deelt met klanten én collega's. Concreet takenpakket: Je analyseert de behoeftes van de je klanten ter plaatse en stelt een actieplan op. Je implementeert op een kwalitatieve manier de aangeboden oplossing binnen de vooropgestelde timing. Je geeft een continue en proactieve ondersteuning aan de klant. Hiervoor denk je steeds mee naar oplossingen voor de verschillende IT-uitdagingen. Je zorgt voor een correcte documentatie van je projecten, zodat je collega's je klanten kunnen ondersteunen als je er even tussen uit bent. Je verdiept je in IT Security en bouwt hierin een expertise uit. Je bent 75% van de tijd werkzaam bij de klant ter plaatse. Je rapporteert aan de Operations Manager.

 • Promotors en verdelers van voedingssuplmenten (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

 • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: QUEENS

  Type: Leercontract

  Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in centrum Leuven. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket aanleert? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen in functie van je opleiding. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract in Leuven gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

 • KEUKENMEDEWERKER FLEXIJOB (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

  Type: Flexijob

  Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerker voor hulp in onze keuken. U helpt bij de voorbereiding, wast groenten, serveert gerechten op borden en helpt mee voor algemeen onderhoud van de keuken. Interesse? Solliciteer snel.

 • medewerker broodjeszaak (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: BAGETEL

  Type: Flexijob

  Broodjes maken, Voorbereidend werk (groenten snijden,..) Afwas Winkel in orde houden

Zoek naar antwoorden van LEFRAN MAZOUT in sociale netwerken
Look for responds of LEFRAN MAZOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEFRAN MAZOUT. Laat een reactie achter voor LEFRAN MAZOUT. LEFRAN MAZOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEFRAN MAZOUT. Leave a respond for LEFRAN MAZOUT. LEFRAN MAZOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEFRAN MAZOUT op de google maps. Adres en contacten LEFRAN MAZOUT
Location of LEFRAN MAZOUT on the google maps. Address and contacts of LEFRAN MAZOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come LEFRAN MAZOUT LEFRAN MAZOUT: SONJA HOUWAER | F.C. ANADOL | RESTAURANT LEMON BASILIC | CLAES LILIANE | RENATO DE BAUYN

Other related companies as LEFRAN MAZOUT: SONJA HOUWAER | F.C. ANADOL | RESTAURANT LEMON BASILIC | CLAES LILIANE | RENATO DE BAUYN

LEFRAN MAZOUT is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEFRAN MAZOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07130371093. Het bedrijf LEFRAN MAZOUT bevindt zich op het adres: RUE DE LA CROIX ROUGE 31; 6110; MONTIGNY-LE-TILLEUL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 756,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 440,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in LEFRAN MAZOUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEFRAN MAZOUT is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEFRAN MAZOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEFRAN MAZOUT, openstaande posities, locatie van LEFRAN MAZOUT op de kaart.

LEFRAN MAZOUT is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEFRAN MAZOUT, company assigned to the tax number BE07130371093. The company LEFRAN MAZOUT is located at the address: RUE DE LA CROIX ROUGE 31; 6110; MONTIGNY-LE-TILLEUL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 756,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 440,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in LEFRAN MAZOUT were not found.
The main activity of LEFRAN MAZOUT is Insurance Carriers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LEFRAN MAZOUT is not available. You also can look at reviews of LEFRAN MAZOUT, open positions, location of LEFRAN MAZOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEFRAN MAZOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEFRAN MAZOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEFRAN MAZOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEFRAN MAZOUT, employees, financial statistics.