JURION LUC

Contactgegevens JURION LUC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JURION LUC: address, phone, fax, email, website, opening hours

JURION LUC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES BOIS 40; 6183; COURCELLES, België

Telefoon (phone): 71845378 (+32-71845378) 71845378 (+32-71845378)

Fax (fax): +32 (84) 259-16-63 +32 (84) 259-16-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JURION LUC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JURION LUC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JURION LUC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JURION LUC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JURION LUC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JURION LUC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JURION LUC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JURION LUC
Products information JURION LUC

BTW identificatienummer (tax): BE03258789062
Ondernemingsnummer: 4595550537
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 289,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in JURION LUC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JURION LUC
(Get full report from official database of BE for JURION LUC)

Aanvulling soorten activiteiten voor JURION LUC
Addition kinds of activities for JURION LUC

508399. Landbouw- en tuinmachines, nec | Farm and garden machinery, nec
14559900. Kaolin en bal klei, nec | Kaolin and ball clay, nec
14749904. Soda-as (natuurlijke) mijnbouw | Soda ash (natural) mining
22210702. Poplin, kunstmatige vezel | Poplin, manmade fiber
31110501. Kraagleer | Collar leather
35560304. Rokers, Apparatuur voor voedselverwerking | Smokers, food processing equipment
38410408. Hypodermische naalden en spuiten | Hypodermic needles and syringes
39490511. Schietmateriaal en benodigdheden, algemeen | Shooting equipment and supplies, general
50840400. Petroleumindustrie machines | Petroleum industry machinery
62890201. Beveiligingsbeambten | Security custodians

Werken bij JURION LUC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JURION LUC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JURION LUC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JURION LUC. Looking for open vacancies in other companies

 • Afwerker meubelen (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jij bent dé persoon voor deze uitvoering als je houdt van perfectie! Als afwerker sta jij in voor het perfect spuiten en afwerken van de meubelen, voornamelijk eik. Verder zal je ook monteren en samenstellen van de meubelen na het ontcijferen van het technisch plan met behulp van sloten, scharnieren, ladegeleiders, assemblage en tal van andere kleine gereedschappen. Je bent dus kortom een duizendpoot! Een duizendpoot die terechtkomt in een bedrijf met een goeie vibe, losse sfeer en waar iedereen elkaar te vriend houdt.

 • Allround Technieker (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een Kempisch bedrijf in metaalbewerking en machinebouw zijn we op zoek naar een Allround Technieker. Je voert allerlei mechanisch en elektrisch klusjes uit.

 • Operator Filler (m/v) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als machineoperator zorg je ervoor dat de werking van onze afvullijnen gesmeerd blijft lopen. Je start de productie op en houdt toezicht op algemene werking van de lijn samen met je collega's. Aanvoer lege bussen - afvullen - sluiten - etiketteren - verpakken en stapelen van gevulde bussen. Je neemt stalen en voert gewichtscontrole uit.

 • Passievolle Bakker (OPDORP)

  Regio: OPDORP

  Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een warme bakker gelegen regio Dendermonde zijn we op zoek naar een bakker, je zal instaan voor zowel de broden als patissier en de koffiekoeken. Je zal 's ochtends in de week starten om 5u30 en in het weekend om 3 uur. Ben jij een vroege vogel en heb je ervaring als bakker? Dan ben JIJ die wij nodig hebben! Stuur snel jouw naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00

 • Huishoudhulp dienstencheques Marke (MARKE)

  Regio: MARKE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp in Zingem (ZINGEM)

  Regio: ZINGEM

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

 • Jobstudenten schoonmaak avondwerk regio Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar jobstudenten om te poetsen bij een bedrijf in Puurs Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tem vrijdag van 16u40 tot 22u

 • Logistiek bediende (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

  Type: Studentenjob

  Voor een bloeiend, jong hostessenbureau zoeken wij een handige duizendpoot! Opruimen, ordenen, sorteren van uniformen en kleine materialen Stockbeheer + telling Kleine klusjes zoals bv. kast in elkaar steken, naar containerpark gaan, materialen leveren/ ophalen, auto's wassen,... Deze functie betreft 1 dag per week werken (onderling overeen te komen)

 • Chef-Gerant bedrijfscatering Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Vaste Job

  Als Chef-Gerant voor de afdeling Catering bent u verantwoordelijk voor uw uitbating bij een bedrijf te Diegem: U ressorteert onder de District Manager en geeft leiding aan het keuken- en bedieningspersoneel. U staat in voor de calculaties, controle van de bestellingen en alle benodigdheden. U waarborgt de kwaliteit van alle diensten en gerechten. U staat in voor het bereiden, schikken en presenteren van de gerechten (+600 passages) U zorgt voor een optimale werking tijdens de service en voert controles uit over de bereide gerechten (kwaliteit, smaak en uitzicht). U voert controle uit op de registraties van de HACCP en ISO-documenten en verwerkt deze volgend de ISO-normen. U staat in voor de menuopmaak. U zorgt voor de foodcostberekeningen bij de opgestelde menu's. U organiseert de maandelijkse vergadering van de menucommisie. U bent creatief in het zoeken, uitwerken en voorstellen van nieuwe bereidingen, gerechten en presentaties. U bespreekt menu's voor banketten, maakt een offerte, geeft klanten uitleg over de samenstelling van de gerechten en behandelt klachten. U staat in voor de werkplanning van het keuken-en bedieningspersoneel: u stelt hiervoor uurroosters op. U verwerkt allerhande gegevens: gepresteerde werkuren, ziekte of verlof, gegevens mbt tot calculatie en facturatie,... U analyseert verschillen van de maandelijkse resultaten tov het budget. U neemt deel aan vergaderingen en opleidingen. Werkuren: van maandag tot en met vrijdag van 7u tot 15u00 (38u/week).

 • Assistent - Storemanager Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: LIDL

  Type: Vaste Job

  Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

 • POLYVALENTE ZAALMEDEWERKER (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: DE BOEIE

  Type: Vaste Job

  Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een polyvalente kracht. Je zet de zaal klaar: 'mise-en-place', drank, bedieningsmateriaal, enz. Je helpt bij de bediening, je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes. Je zet de tafel klaar voor de volgende klant. Je wordt ook ingezet achter de bar.

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van JURION LUC in sociale netwerken
Look for responds of JURION LUC in social networks

Lees alle opmerkingen voor JURION LUC. Laat een reactie achter voor JURION LUC. JURION LUC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JURION LUC. Leave a respond for JURION LUC. JURION LUC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JURION LUC op de google maps. Adres en contacten JURION LUC
Location of JURION LUC on the google maps. Address and contacts of JURION LUC

Andere gerelateerde bedrijven als come JURION LUC JURION LUC: VICTOR VAN ISACKER | A.B.C Esth茅tique | RESTAURANT TIHANGE IV | BAETEN, PHILIPPE | Demaret SPRL

Other related companies as JURION LUC: VICTOR VAN ISACKER | A.B.C Esth茅tique | RESTAURANT TIHANGE IV | BAETEN, PHILIPPE | Demaret SPRL

JURION LUC is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JURION LUC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03258789062. Het bedrijf JURION LUC bevindt zich op het adres: RUE DES BOIS 40; 6183; COURCELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 289,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in JURION LUC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JURION LUC is Motorvrachtvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JURION LUC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JURION LUC, openstaande posities, locatie van JURION LUC op de kaart.

JURION LUC is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is JURION LUC, company assigned to the tax number BE03258789062. The company JURION LUC is located at the address: RUE DES BOIS 40; 6183; COURCELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 289,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in JURION LUC were not found.
The main activity of JURION LUC is Motor Freight Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JURION LUC is not available. You also can look at reviews of JURION LUC, open positions, location of JURION LUC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JURION LUC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JURION LUC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JURION LUC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JURION LUC, employees, financial statistics.