BAETEN, PHILIPPE

Contactgegevens BAETEN, PHILIPPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAETEN, PHILIPPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAETEN, PHILIPPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vijverstraat 13, ROTSELAAR, 3110, België

Telefoon (phone): 32 16 58 51 61 32 16 58 51 61

Fax (fax): +32 (59) 463-99-82 +32 (59) 463-99-82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAETEN, PHILIPPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAETEN, PHILIPPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAETEN, PHILIPPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAETEN, PHILIPPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAETEN, PHILIPPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAETEN, PHILIPPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAETEN, PHILIPPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAETEN, PHILIPPE
Products information BAETEN, PHILIPPE

BTW identificatienummer (tax): BE01013732910
Ondernemingsnummer: 3266754150
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 785,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in BAETEN, PHILIPPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAETEN, PHILIPPE
(Get full report from official database of BE for BAETEN, PHILIPPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAETEN, PHILIPPE
Addition kinds of activities for BAETEN, PHILIPPE

229903. Garen en draad, gemaakt van niet-stoffen materialen | Yarns and thread, made from non-fabric materials
353100. Bouwmachines | Construction machinery
23960102. Linnen, kleding: gemaakt van aangekochte materialen | Linings, apparel: made from purchased materials
33390103. Zinkraffinage (primair), inclusief platen en stof | Zinc refining (primary), including slabs & dust
33519905. Rails, koper en koperlegering | Rails, copper and copper alloy
35590000. Speciale industriële machines, nec | Special industry machinery, nec
38410214. Tonometers, medisch | Tonometers, medical
51370503. Slijtage van baby's | Infants' wear
67940103. Prestatie rechten, publicatie en licenties | Performance rights, publishing and licensing

Werken bij BAETEN, PHILIPPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAETEN, PHILIPPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAETEN, PHILIPPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAETEN, PHILIPPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Samsonite zoekt magazijniers ! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de beste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons snel op 056/620590 Samsonite te Oudenaarde is op zoek naar magazijnsmedewerkers. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens of zet bestellingen klaar. Dit in 2-ploegen of nacht.

  • Kraanman (ZERKEGEM)

    Regio: ZERKEGEM

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwonderneming regio Brugge zijn we dringend op zoek naar een kraanman (M/V). Je hebt reeds ervaring met het besturen van een graafkraan op rupsbanden. Daarnaast ben je ook bereid af en toe mee te werken op de werf.

  • Bagagerekmaker (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je vervaardigt diverse types van bagagerekken (voornamelijk uit hout) Je werkt daarbij volgens plan, schema of tekening Desgevallend help je bij het monteren van de bagagerekken in de wagens (autocar, bus voor openbaar vervoer) Bedrijfsprofiel: Wij zijn voor onze klant op zoek naar een bagagerekmaker die vertrouwd is met verschillende houtbewerkingsmachines. 

  • Loodgieter (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van een sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas, stookolie, steenkool, hout, zonne-energie, ...) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels. Regelt de installaties, stelt ze in werking en voert er herstelwerkzaamheden aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: ventilatie- en airconditioningssystemen voor huishoudelijk gebruik installeren, zwembaden installeren en onderhouden.

  • Huishoudhulpen DEELTIJDS Brugge centrum (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Brugge zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Weekendhulp Massimo Dutti Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI AALST

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp maak je deel uit van het verkoopsteam en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Aanwerving Specialist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: WORKPLACE OPTIONS

    Type: Vaste Job

    Workplace Options: Workplace Options (WPO) is ‘s werelds grootste aanbieder van geïntegreerde oplossingen voor het welzijn van medewerkers. We bieden kwalitatieve ondersteuning voor medewerkers en diensten voor de balans werk-privé, alsook wellnesscoaching, psychologische doorverwijzingen en advies over een reeks thema’s gaande van werkgerelateerde en persoonlijke stress tot geestelijke gezondheid en crisisondersteuning. Onze service centers bevinden zich in Raleigh (VS), Toronto (Canada), Londen (UK), Dublin (Ierland), Rijsel en Parijs (Frankrijk), Gent (België), Lissabon (Portugal), Bangalore (India), Tokio (Japan), Jakarta (Indonesië), Shanghai (China) en Singapore (Singapore). We bieden ondersteuning aan meer dan 58 miljoen werknemers bij 90.000 organisaties in meer dan 200 landen. In het kader van onze groei in de Benelux werven we een Senior Accountmanager aan. Beschrijving: Wij zoeken in ons servicecentrum van Gent een Aanwerving Specialist die deel uit zal maken van het team. Verantwoordelijkheden van de functie: Rekruteren van dienstverleners binnen het psychosociale veld, die ondersteuning dienen aan te bieden aan werknemers en hun gezinsleden, in het kader van allerlei psychologische problemen, of die training en coaching kunnen aanbieden. Rekruteren van juristen in kader van eerstelijns juridische vragen. Dit binnen een specifieke regio (Frankrijk, België, Nederland en Luxemburg) en eventueel daarbuiten. (Het globale wervingsgebied omvat alle locaties waar WPO actief is, momenteel 200 landen.) Opvolgen van de geleverde prestaties van de dienstverleners. Contactpunt zijn voor deze dienstverleners, correcte ondersteuning van en informatie verstrekken aan de dienstverleners. Koppelen van cliënten aan een geschikte dienstverlener. Contact opnemen met cliënten om contactdetails door te geven en dit in samenwerking met de klinische teams van WPO. Correct gebruik van het intern dataverwerkingssysteem.

  • Consultant Kredieten (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Respect dragen wij hoog in het vaandel Toewijding is onze drijfveer Klantgerichtheid is een absolute must Je staat er niet alleen voor: jouw team bestaat uit 4 enthousiaste collega's die je bijstaan met raad en daad. We hebben een mooi project op poten gezet waar ook jij aan kan deelnemen. Bij ons staat de klantenrelatie centraal. Daarom vinden wij het belangrijk dat je proactief kan meehelpen bij het adviseren en ondersteunen van onze klanten. Jouw takenpakket omvat: Je krijgt de verantwoordelijkheid om de vragen van klanten om te zetten in advies op maat, steunend op een gedegen kennis van de fiscaliteit en de kredietmarkt. Als vertrouwenspersoon blijf je daarnaast alert voor andere opportuniteiten en verwijs je door waar mogelijk naar je gespecialiseerde collega. Verder werk je samen met de kantoorhouder actief mee aan acties om het kantoor te laten groeien en je brengt ideeën aan voor cross-selling. Naast de commerciële verantwoordelijkheden sta je in voor de administratieve verwerking en opvolging van jouw dossiers.

  • Storingstechnieker productie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    Onze klant is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, verkoop en distributie van bakkerijingrediënten voor bakkers, industriële brood- en zuivelproducenten en retailers, zoals bijvoorbeeld broodmixen, bake-off producten en muffins. Wat zijn je taken als storingstechnieker? Als storingstechnieker zorg je voor de continuïteit van de productie door storingen aan de lijnen te analyseren en op te lossen Dit doe je steeds in overleg met de productie en met oog op kwaliteit en duurzaamheid Preventief onderhoud behoort ook tot je takenpakket wat volgens het onderhoudsplan is opgesteld

  • Ruimtelijk planner A1 - A3 (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR SCHILDE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gedreven medewerker die mee het ruimtelijk beleid van de gemeente vormgeeft. Als ruimtelijk planner sta je in voor de opvolging en advisering van o.a. ruimtelijke planningsprocessen, masterplannen, ruimtelijke beleidsplannen, stedenbouwkundige ontwerpen en verordeningen. Daarnaast werkt u in teamverband en ondersteunt u collega’s binnen de dienst Ruimte waar nodig.

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

  • Koetswerkherstellers / carrossiers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Garage TRAEN NOEL

    Type: Werfreserve

    Je brengt een herstelling van het koetswerk van voertuigen tot een goed einde Je herstelt of vervangt beschadigde stukken, soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij Je voert activiteiten uit op het gebied van plaatwerk, richten, voorbereiden, eventueel spuiten en afwerken Je meet en controleert met meetgereedschappen, meter, wieluitlijning, ...

Zoek naar antwoorden van BAETEN, PHILIPPE in sociale netwerken
Look for responds of BAETEN, PHILIPPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAETEN, PHILIPPE. Laat een reactie achter voor BAETEN, PHILIPPE. BAETEN, PHILIPPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAETEN, PHILIPPE. Leave a respond for BAETEN, PHILIPPE. BAETEN, PHILIPPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAETEN, PHILIPPE op de google maps. Adres en contacten BAETEN, PHILIPPE
Location of BAETEN, PHILIPPE on the google maps. Address and contacts of BAETEN, PHILIPPE

Andere gerelateerde bedrijven als come BAETEN, PHILIPPE BAETEN, PHILIPPE: EDDY ROELANDT | LES BLES DE L'EAU D'HEURE | ELICON | ST?PHANE WAUTERS | RUSTHUIS HOF TER BOONWIJK

Other related companies as BAETEN, PHILIPPE: EDDY ROELANDT | LES BLES DE L'EAU D'HEURE | ELICON | ST?PHANE WAUTERS | RUSTHUIS HOF TER BOONWIJK

BAETEN, PHILIPPE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAETEN, PHILIPPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01013732910. Het bedrijf BAETEN, PHILIPPE bevindt zich op het adres: Vijverstraat 13, ROTSELAAR, 3110. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 785,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in BAETEN, PHILIPPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAETEN, PHILIPPE is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAETEN, PHILIPPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAETEN, PHILIPPE, openstaande posities, locatie van BAETEN, PHILIPPE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BAETEN, PHILIPPE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAETEN, PHILIPPE, company assigned to the tax number BE01013732910. The company BAETEN, PHILIPPE is located at the address: Vijverstraat 13, ROTSELAAR, 3110. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 785,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in BAETEN, PHILIPPE were not found.
The main activity of BAETEN, PHILIPPE is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BAETEN, PHILIPPE is not available. You also can look at reviews of BAETEN, PHILIPPE, open positions, location of BAETEN, PHILIPPE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAETEN, PHILIPPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAETEN, PHILIPPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAETEN, PHILIPPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAETEN, PHILIPPE, employees, financial statistics.