JULIEN WALPOT

Contactgegevens JULIEN WALPOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JULIEN WALPOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JULIEN WALPOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSTRAAT 72A; 3790; VOEREN/FOURONS, België

Telefoon (phone): 43813258 (+32-43813258) 43813258 (+32-43813258)

Fax (fax): +32 (55) 372-75-49 +32 (55) 372-75-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JULIEN WALPOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JULIEN WALPOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JULIEN WALPOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JULIEN WALPOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JULIEN WALPOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JULIEN WALPOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JULIEN WALPOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JULIEN WALPOT
Products information JULIEN WALPOT

BTW identificatienummer (tax): BE08014221191
Ondernemingsnummer: 2691070556
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 863,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in JULIEN WALPOT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JULIEN WALPOT
(Get full report from official database of BE for JULIEN WALPOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JULIEN WALPOT
Addition kinds of activities for JULIEN WALPOT

3493. Staalveren, behalve draad | Steel springs, except wire
124100. Steenkoolmijndiensten | Coal mining services
44899903. Bezienswaardigheden boten | Sightseeing boats
50999910. Robots, service of nieuwigheid | Robots, service or novelty
56990304. Westelijke kleding | Western apparel

Werken bij JULIEN WALPOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JULIEN WALPOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JULIEN WALPOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JULIEN WALPOT. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer service medewerker Estée Lauder Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Customer service medewerker bied je administratieve en operationele ondersteuning aan een team van Customer service medewerkers Affiliate Benelux. Jouw gevarieerd takenpakket omvat het verwerken van klantenorders en opvolgen van deze bestellingen t.e.m. de levering bij de klanten. Dagelijkse opvolging en behandeling van e-mailverkeer is cruciaal teneinde een vlotte afhandeling te garanderen van de klantenvragen. Daarnaast onderhoud je contacten (zowel via e-mail als telefonisch) met diverse interne en externe partijen.

 • Distributie chauffeur met rijbewijs C (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ASAP BREE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is een ambachtelijke brouwerij waar familiale waarden hoog in het vaandel worden gedragen. Al meer dan 150 jaar garanderen zij kwaliteitsbieren. Voor een langdurige vervanging zijn wij voor hen op zoek naar een distributiechauffeur met rijbewijs C om de verschillende horecazaken te bezoeken en de gevraagde bestellingen te leveren.   Je rekent ook zelf af bij de klanten, helpt mee met het klaarzetten van de bestellingen en het opruimen van het leeggoed.

 • Operator 2 ploegen (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een aantrekkelijk bedrijf in Dendermonde is op zoek naar een operator met technisch inzicht om machines in te stellen en toezicht te houden op de productie. Je werkt mee aan de productie van printplaten. Je komt terecht in een jong team

 • POLYVALENT MEDEWERKER LAKKERIJ (OTEGEM)

  Regio: OTEGEM

  Bedrijf: DE PILOTEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een medewerker die polyvalent in de lakkerij zal meewerken. Je staat in voor: - je assembleert stukken - hangt deze op - neemt ze af en brengt ze naar de inpak.

 • Huishoudhelden Oostkamp! Opstart zo snel mogelijk! (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Huishoudhelden regio Oostkamp verzamel u! Easy Life is op zoek naar huishoudhulpen voor de regio Oostkamp! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

 • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES regio Deinze - Eke - Zulte (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN - kan deeltijds of voltijds U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kessel-Lo, 8 uur per week (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Kessel-Lo. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Halle (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: WIT-GELE-KRUIS HALLE

  Type: Studentenjob

  De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Pepingen, Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Drogenbos, Beersel, Limkebeek, & Sint-Genesius-Rode.

 • Jobstudent online marketeer (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

  Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

  Bedrijf: SALES AT SIZE

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent online marketeer wordt je nauw betrokken bij de online marketing van onze verschillende klanten. Bij elke opstartende klant wordt een online strategie uitgeschreven. Jij werkt vervolgens actief mee aan de implementatie van deze strategie. Dit kan op verschillende fronten; social media, Google Adwords, webdevelopment, grafische uitwerking, copywriting... Afhankelijk van jouw skills en interesses tekenen we samen een takenpakket uit in functie van jouw ontwikkeling. In onze kleine, maar weliswaar snel groeiende, ondernemeing kan je jezelf verder ontplooien in samenwerking met een aantal gediplomeerde vakexperten. de heel diverse klantenportefeuille maakt de uitdaging eens zo boeiend!

 • Laseroperator (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: vind! Roeselare

  Type: Vaste Job

  Je stelt aan de hand van de voorgeschreven programma's de machine in. Je belaadt de machine met de juiste materialen. Indien nodig stuur je het programma en de technologie bij. Als het programma voltooid is, maak je de machine weer leeg terwijl op de andere snijtafel het volgende programma reeds loopt. Na de onderdelen voorzien te hebben van de juiste identificatie verzorg je de afvoer van het gesneden product naar de correcte zones. Als het een eindfabrikaat betreft sta je in voor de degelijke verpakking ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van de machine en het werkgebied rond de machine. Je staat in voor de correcte en de tijdige afhandeling van de opdrachten.

 • CALCULATOR bouw (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: ANACONDA

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is een groot bouwbedrijf vooral actief in de bouw van appartementen, industriële complexen, kantoorgebouwen en openbare werken Uw functie • Verantwoordelijk voor het uitwerken van offertes en lastenboeken • Opvolging van deze offertes en lastenboeken tijdens de verkoopfase • Opvolging van de verrekeningen en technische besprekingen tijdens de dossiervoorbereiding in overleg met de projectleider

 • klinisch psycholoog - psychotherapeut op zelfstandige basis (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: ACT Academie

  Type: Zelfstandige activiteit

  Opdracht: Er zijn verschillende mogelijkheden: Geven van individuele begeleiding d.m.v. ACT, eventueel gebruik makend van andere therapeutische modellen Geven van individuele begeleiding d.m.v. voedingspsychologie

Zoek naar antwoorden van JULIEN WALPOT in sociale netwerken
Look for responds of JULIEN WALPOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JULIEN WALPOT. Laat een reactie achter voor JULIEN WALPOT. JULIEN WALPOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JULIEN WALPOT. Leave a respond for JULIEN WALPOT. JULIEN WALPOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JULIEN WALPOT op de google maps. Adres en contacten JULIEN WALPOT
Location of JULIEN WALPOT on the google maps. Address and contacts of JULIEN WALPOT

Andere gerelateerde bedrijven als come JULIEN WALPOT JULIEN WALPOT: BOEKHANDEL J. & L. | ALUTOVA | HT Benelux SPRL | MICHAEL DEREWIANKA | VAN DER VEKEN

Other related companies as JULIEN WALPOT: BOEKHANDEL J. & L. | ALUTOVA | HT Benelux SPRL | MICHAEL DEREWIANKA | VAN DER VEKEN

JULIEN WALPOT is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JULIEN WALPOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08014221191. Het bedrijf JULIEN WALPOT bevindt zich op het adres: DORPSTRAAT 72A; 3790; VOEREN/FOURONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 863,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in JULIEN WALPOT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JULIEN WALPOT is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JULIEN WALPOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JULIEN WALPOT, openstaande posities, locatie van JULIEN WALPOT op de kaart.

JULIEN WALPOT is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is JULIEN WALPOT, company assigned to the tax number BE08014221191. The company JULIEN WALPOT is located at the address: DORPSTRAAT 72A; 3790; VOEREN/FOURONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 863,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in JULIEN WALPOT were not found.
The main activity of JULIEN WALPOT is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JULIEN WALPOT is not available. You also can look at reviews of JULIEN WALPOT, open positions, location of JULIEN WALPOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JULIEN WALPOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JULIEN WALPOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JULIEN WALPOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JULIEN WALPOT, employees, financial statistics.