JULIEN SCHOEMANS

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • JULIEN SCHOEMANS
Private companiesMetal Mining • JULIEN SCHOEMANS

Contactgegevens JULIEN SCHOEMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JULIEN SCHOEMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JULIEN SCHOEMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BILZERSTEENWEG 471; 3700; TONGEREN, België

Telefoon (phone): 12231181 (+32-12231181) 12231181 (+32-12231181)

Fax (fax): +32 (64) 512-95-58 +32 (64) 512-95-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JULIEN SCHOEMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JULIEN SCHOEMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JULIEN SCHOEMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JULIEN SCHOEMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JULIEN SCHOEMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JULIEN SCHOEMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JULIEN SCHOEMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JULIEN SCHOEMANS
Products information JULIEN SCHOEMANS

BTW identificatienummer (tax): BE05443420410
Ondernemingsnummer: 9665191650
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 278,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in JULIEN SCHOEMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JULIEN SCHOEMANS
(Get full report from official database of BE for JULIEN SCHOEMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JULIEN SCHOEMANS
Addition kinds of activities for JULIEN SCHOEMANS

17510100. Kabinet en afwerking van timmerwerk | Cabinet and finish carpentry
30520204. Stofzuigerslang, kunststof | Vacuum cleaner hose, plastic
32810100. Meubels, gesneden steen | Furniture, cut stone
35790200. Typ- en tekstverwerkingsmachines | Typing and word processing machines
51910202. Eten geven | Feed
59419903. Bowling apparatuur en benodigdheden | Bowling equipment and supplies
87419907. Verpleeg- en persoonlijke zorgfaciliteitsbeheer | Nursing and personal care facility management
87449901. Basishouding (voortdurend personeel verstrekken) | Base maintenance (providing personnel on continuing basis)

Werken bij JULIEN SCHOEMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JULIEN SCHOEMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JULIEN SCHOEMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JULIEN SCHOEMANS. Looking for open vacancies in other companies

 • Industrieel Elektricien (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant te Brugge zijn wij op zoek naar een Industrieel Elektricien om in regio Antwerpen te werken. je staat in voor de kablage en bordenbouw. je vertrekt 's morgens vroeg om 05u00 en komt 's avonds wel laat thuis, daar staat natuurlijk wel een remuneratie tegenover!

 • ONDERHOUDS TECHNICUS CENTRALE VERWARMING (ERPS-KWERPS)

  Regio: ERPS-KWERPS

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen van sanitaire-, gas- en stookolie installaties bij onze klanten. Je zorgt voor een correcte rapportage van de uitgevoerde werken. Onze klant plaatst hoofdzakelijk CV- en sanitaire installaties bij particulieren in de omgeving van Kortenberg. Je bent klantvriendelijk en staat in voor het bewaken van kwaliteit van de afgeleverde werken.

 • Logistiek Medewerker / hulpverkoper Halle (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je verzorgt de presentatie van de winkel ( orde bevoorrading ontvangst van goederen reinigen van de winkel en de reserve de sanitaire ruimten en de nabije omgeving): Je monteert de toonmodellen Je zorgt voor de correcte affichering van de goederen in de winkel Je houdt de etikettering en promoties bij Je biedt assistentie bij de verkoop van goederen Je verschaft informatie over eenvoudige producten die geen specifieke kennis of geen hoge graad van dienstverlening vereisen of maakt de vraag van de klant over aan de hiërarchie of verkoper(s) Je zorgt voor een correcte betaling van de goederen Je gaat na of de goederen die de winkel verlaten in kwaliteit en hoeveelheid overeenstemmen met de aanduidingen op de bestelbon Je licht de hiërarchie of de aanwezige verkoper(s) in over ontbrekende goederen Je overhandigt bestelde goederen aan de klant Je neemt deel aan de opmaak van de inventaris

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Huishoudhulpen Regio Lummen (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: TRIXXO HOME LUMMEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je taken bestaan voornamelijk uit poetsen, strijken, ramen wassen. Dagen en uren zijn bespreekbaar. Full of Part time

 • Huishoudhulpen regio Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: HAPPI HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Haacht, Keerbergen, Tremelo. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken, zoals het wekelijkse poetswerk, die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

 • HUISHOUDHULP BRUGGE M/V (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op

 • Spelhost dinerspellen (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

 • Accessibility Agent (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Als Accessibility Coordinator is uitmuntendheid in klantenservice voor jou een erezaak. Je vriendelijke en spontane aanpak, evenals jouw flair voor detail en creatief denken zijn eveneens van groot belang. - Je zorgt voor actieve follow-up van doorstroom en bezetting van de drop-off zone van Brussels Airport - Je beantwoordt klantoproepen - Je logt oproepen voor toekomstige verbeteringen - Je verzorgt de dagelijkse controle van drop-off zone (gebruikte tickets verzamelen, ticketautomaten aanvullen, …) - Je volgt reparaties op en het loggen van rapporten in geval van schade - Je bent het eerste contact voor Taxi Management Systeem (ondersteunen van chauffeurs met informatie over flow, …) - Je onderhoudt contact met Interparking in geval van problemen met de parkeercapaciteit - Je zorgt voor updates van dynamische wegwijzers

 • Commercieel bediende (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: SEATS AND SOFAS

  Type: Vaste Job

  Aanmaken koopovereenkomsten voor klanten; Bestellen en opvolgen van aankopen van klanten; Klantenonthaal; Contacten met leveranciers en hoofdkantoor; Administratieve opvolging van dossiers.

 • Process Engineer (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: OMBRELO

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever in Oost-Vlaanderen is een internationaal, groeiend bedrijf in de verpakkingsindustrie met een vijftal vestigingen in België. Voor de Engineering afdeling kijkt Ombrelo uit naar een ervaren Process Engineer voor een vaste aanwerving! Als Process Engineer maak je deel uit van de Engineering afdeling. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en de innovatie van de productieprocessen. Jouw takenpakket bestaat uit: Analyseren van bestaande productieprocessen en uitwerken van optimalisaties; A tot Z coördineren van de procesverbeteringsprojecten; Ondersteuning bieden aan de productie; Detecteren en opvolgen van nieuwe markttrends en aftoetsen naar haalbaarheid; Rapporteren van de actuele toestand van bedrijfsprocessen; Onderhouden van contact met machineverantwoordelijken, ploegassistenten, productieverantwoordelijke, ... rond belangrijke productiestoringen, nieuwe processen of best practices.

 • People Manager (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: QUANTUM ONE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven commerciële kandidaat die samen met de zaakvoerders het bedrijf verder om de kaart zet. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. We zijn actief in de regio Kortrijk - Antwerpen. Managen van verwachtingen en resultaten Behalen van personeelsresultaten door het managen van verwachtingen van zowel de organisatie als de medewerkers zelf; plannen, bijhouden en beoordelen van resultaten; coachen, adviseren en terechtwijzen van personeel indien nodig; ontwikkelen, coördineren en handhaven van systemen, beleid en procedures. Strategische doelstellingen bepalen Formuleren van strategische doelstellingen door het verzamelen van relevante bedrijfsgegevens, financiële informatie en informatie over bedrijfstargets, diensten en operationele activiteiten; identificeren en evalueren van trends en kansen; maken van strategische keuzes; definiëren van gewenste resultaten en dit doorvertalen naar acties en targets voor het team. Werving en selectie Betrokken zijn bij het proces van werving en selectie van nieuwe medewerkers, oriëntatie en training van personeel, behouden van een veilige werkomgeving, en persoonlijke ontwikkeling van personeel.

Zoek naar antwoorden van JULIEN SCHOEMANS in sociale netwerken
Look for responds of JULIEN SCHOEMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JULIEN SCHOEMANS. Laat een reactie achter voor JULIEN SCHOEMANS. JULIEN SCHOEMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JULIEN SCHOEMANS. Leave a respond for JULIEN SCHOEMANS. JULIEN SCHOEMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JULIEN SCHOEMANS op de google maps. Adres en contacten JULIEN SCHOEMANS
Location of JULIEN SCHOEMANS on the google maps. Address and contacts of JULIEN SCHOEMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come JULIEN SCHOEMANS JULIEN SCHOEMANS: TONY PHILTJENS | CLARENHOF | CHRISTIAN LETENRE | LAURE BOUCHET | SETTAS SA

Other related companies as JULIEN SCHOEMANS: TONY PHILTJENS | CLARENHOF | CHRISTIAN LETENRE | LAURE BOUCHET | SETTAS SA

JULIEN SCHOEMANS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JULIEN SCHOEMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05443420410. Het bedrijf JULIEN SCHOEMANS bevindt zich op het adres: BILZERSTEENWEG 471; 3700; TONGEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 278,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in JULIEN SCHOEMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JULIEN SCHOEMANS is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JULIEN SCHOEMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JULIEN SCHOEMANS, openstaande posities, locatie van JULIEN SCHOEMANS op de kaart.

JULIEN SCHOEMANS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is JULIEN SCHOEMANS, company assigned to the tax number BE05443420410. The company JULIEN SCHOEMANS is located at the address: BILZERSTEENWEG 471; 3700; TONGEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 278,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in JULIEN SCHOEMANS were not found.
The main activity of JULIEN SCHOEMANS is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JULIEN SCHOEMANS is not available. You also can look at reviews of JULIEN SCHOEMANS, open positions, location of JULIEN SCHOEMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JULIEN SCHOEMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JULIEN SCHOEMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JULIEN SCHOEMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JULIEN SCHOEMANS, employees, financial statistics.