JEAN WILMART

Contactgegevens JEAN WILMART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN WILMART: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN WILMART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CENTRE 41; 1357; HELECINE, België

Telefoon (phone): 19656701 (+32-19656701) 19656701 (+32-19656701)

Fax (fax): +32 (61) 387-59-58 +32 (61) 387-59-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN WILMART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN WILMART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN WILMART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN WILMART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN WILMART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN WILMART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN WILMART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN WILMART
Products information JEAN WILMART

BTW identificatienummer (tax): BE05549163818
Ondernemingsnummer: 9868713378
Hoofdstad (capital): 730,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 432,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in JEAN WILMART zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN WILMART
(Get full report from official database of BE for JEAN WILMART)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN WILMART
Addition kinds of activities for JEAN WILMART

599912. Zwembaden, hot tubs, en sauna apparatuur en benodigdheden | Swimming pools, hot tubs, and sauna equipment and supplies
31310103. Clasps, schoen | Clasps, shoe
36779902. Spoelwikkelingen, elektronisch | Coil windings, electronic
65310400. Vastgoed leasing en verhuur | Real estate leasing and rentals
73340000. Fotokopieën en duplicatiediensten | Photocopying and duplicating services
80110104. hematoloog | Hematologist

Werken bij JEAN WILMART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN WILMART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN WILMART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN WILMART. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE - bulktransport nationaal (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een firma van mengvoeding regio Kortrijk is op zoek naar een chauffeur CE om bulktransport uit te voeren. Enige ervaring als chauffeur CE is gevraagd omwille van het moeilijk te bereiden leveringsterrein. Je vertrekt elke dag vanuit Kortrijk. Hierbij lever je in gans België (dagritten), waardoor Nederlands nodig is voor een goed contact met de klanten. De vrachtwagen kan echter niet mee naar huis.

 • Productieoperator nacht (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gerenommeerd voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een Operator nacht. Taken bestaan uit: - De machines in de gaten houden op een goed functioneren - Je voorkomt een uitval van machines - Je draagt zorg voor de goede orde aan de machines, toebehoren en de omgeving - Je stelt het proces af om een zo hoog mogelijke kwaliteit en rendabiliteit te garanderen - Je volgt de levering van grondstoffen op

 • Operator - vaste nacht (KLUISBERGEN)

  Regio: KLUISBERGEN

  Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productieoperator in 2 ploegen sta je in voor verschillende werkposten doorheen het productieproces van kunststof.

 • CHAUFFEUR C NATIONALE EXPRESSDIENST (REKKEM)

  Regio: REKKEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt een goede kennis van het Nederlands of het Frans. Je beschikt over een geldig rijbewijs C en bestuurderskaart. Mensen die net hun rijbewijs C behaald hebben zijn zeker welkom om te solliciteren! Je hebt een passie voor de job als chauffeur en je bent een voorbeeldchauffeur. Je bent stressbestendig en een initiatiefnemer. Je kan je flexibel opstellen bij gevallen van overmacht. Je bent bereid om uit te slapen als de werksituatie dat vereist. ELKE SOLLICITATIE WORDT STEEDS DISCREET BEHANDELD.

 • Operator Productie (VLETEREN)

  Regio: VLETEREN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Vleteren zijn wij op zoek naar een ervaren operator (m/v) Preventief en curatief onderhoud en herstellingen van de productie en verpakkingslijnen

 • Service technieker HVAC (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant regio Rotselaar, is actief in verwarming, ventilatie, elektriciteit en sanitair. Zij zoeken een service technieker HVAC voor regio Vlaams-Brabant. Als service technieker sta je in voor volgende: Je verzorgt de indienststelling en het elektrische aansluiten van nieuwe huishoudelijke installaties. Bovendien sta je in voor het onderhoud en de depannages bij de klant. Je plaatst dus nooit zelf maar bent verantwoordelijk voor de inregeling, parametrering en de verslaggeving van volgende installaties: Gaswandketels met bijhorende sturingen Warmtepompen: lucht-water en lucht-lucht Ventilatiesystemen C en D Fotovoltaïsche panelen en zonneboilers

 • Schrijnwerker glas (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring met het plaatsen en bewerken van glas? Werk je graag op verplaatsing? Heb je graag contact met klanten? Aarzel dan niet om te solliciteren! Wij zoeken een glasplaatser met een eerste ervaring . Je werkt in team . Je maakt verschillende glastoepassingen zoals glazen deuren en wanden, glasbalustrades, douchewanden en zoveel meer. Je doet voornamelijk industriële en residentiële projecten .

 • Poetsvrouw /Poetsman - Met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Bedrijfsarts regio West-Vlaanderen (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, zoeken we een bedrijfsarts regio West-vlaanderen. De functie omvat: Je bent verantwoordelijk voor de toepassing van de wetgeving inzake arbeidsgeneeskunde bij verschillende klanten. Je voert medische onderzoeken uit bij hun personeel en bezoekt werkplaatsen teneinde het concrete werkmilieu te analyseren op vlak van gezondheid, hygiëne en veiligheid. Daarnaast neem je als preventieadviseur van de werkgevers en de werknemers deel aan de comités voor preventie en bescherming op het werk en geef je daaromtrent ook opleidingen bij onze klanten.

 • Marketing Data Analyst (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

  Type: Vaste Job

  We zoeken een Marketing Data Analyst in Tessenderlo. Pas afgestudeerd en ben je Expert in Excel? Dan hebben wij dé job voor jou! Je komt terecht in een bedrijf gelegen in Tessenderlo in volle expansie, behorend tot een internationale groep en erkend als industrieleider in zijn segment. Deze functie heeft als bedoeling de marktinformatie te verspreiden binnen het bedrijf, alsook de informatie van het bedrijf door te geven aan de verschillende associaties die markt data verspreiden. Verantwoordelijkheden Marketing Data Analys:t Je verzamelt leveringsrapporten van klanten Je verzorgt de upload van gegevens naar associaties Je download marktgegevens van verwante verenigingen Converteren van downloads naar onbewerkte gegevens Voorbereiden van (standaard) interne rapporten Assisteren bij het maken van analyserapporten Presentaties voorbereiden Leiden van enquêtes Mediaplatform organiseren en beheren (wedstrijdpublicaties) Telefoon- en mailcommunicatie met belanghebbenden in meerdere talen

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • Psycholoog/Psychologisch Assistent (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: FLINK!

  Type: Zelfstandige activiteit

  Binnen ons multidisciplinair team staat u enerzijds in voor het psychodiagnostisch onderzoek in samenwerking met andere disciplines. U heeft ervaring met het afnemen van semi-gestructureerde en gestructureerde interviews en spelobservaties, klasobservaties alsook met het afnemen, scoren en interpreteren van de ADOS, CAT, Columbus, Familie in dieren, House Tree Person en Teach. Anderzijds behoort ook therapie geven aan kinderen en jongeren tot uw takenpakket.

Zoek naar antwoorden van JEAN WILMART in sociale netwerken
Look for responds of JEAN WILMART in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN WILMART. Laat een reactie achter voor JEAN WILMART. JEAN WILMART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN WILMART. Leave a respond for JEAN WILMART. JEAN WILMART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN WILMART op de google maps. Adres en contacten JEAN WILMART
Location of JEAN WILMART on the google maps. Address and contacts of JEAN WILMART

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN WILMART JEAN WILMART: MAISON SILVESTRE | PAPETERIE BALLIEU | DANNY VANHOUTTE | TOPKREDIET | Germinal

Other related companies as JEAN WILMART: MAISON SILVESTRE | PAPETERIE BALLIEU | DANNY VANHOUTTE | TOPKREDIET | Germinal

JEAN WILMART is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN WILMART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05549163818. Het bedrijf JEAN WILMART bevindt zich op het adres: RUE DU CENTRE 41; 1357; HELECINE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 730,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 432,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in JEAN WILMART zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN WILMART is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN WILMART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN WILMART, openstaande posities, locatie van JEAN WILMART op de kaart.

JEAN WILMART is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN WILMART, company assigned to the tax number BE05549163818. The company JEAN WILMART is located at the address: RUE DU CENTRE 41; 1357; HELECINE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 730,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 432,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in JEAN WILMART were not found.
The main activity of JEAN WILMART is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN WILMART is not available. You also can look at reviews of JEAN WILMART, open positions, location of JEAN WILMART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN WILMART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN WILMART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN WILMART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN WILMART, employees, financial statistics.