JEAN V

Contactgegevens JEAN V: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN V: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN V

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAURITS SABBESTRAAT 94; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15204932 (+32-15204932) 15204932 (+32-15204932)

Fax (fax): +32 (16) 174-43-29 +32 (16) 174-43-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN V: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN V"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN V"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN V, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN V. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN V, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN V. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN V
Products information JEAN V

BTW identificatienummer (tax): BE06227844238
Ondernemingsnummer: 2829498291
Hoofdstad (capital): 313,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 413,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in JEAN V zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN V
(Get full report from official database of BE for JEAN V)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN V
Addition kinds of activities for JEAN V

3965. Bevestigingen, knopen, naalden en spelden | Fasteners, buttons, needles, and pins
20850202. Cordials, alcoholisch | Cordials, alcoholic
25110305. Kindermeubilair: hout | Nursery furniture: wood
34999903. Aquarium accessoires, metaal | Aquarium accessories, metal
35590105. Hoedmakerij en hoedvernieuwingsmachines | Hat making and hat renovating machinery

Werken bij JEAN V: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN V: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN V. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN V. Looking for open vacancies in other companies

 • Werkvoorbereider interieurprojecten m/v (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In deze functie sta jij in voor de opmeting, werkvoorbereiding en bestellingen van interieurprojecten. Je zorgt er ten allen tijde voor dat je uitgewerkte projecten vlot geproduceerd kunnen worden. De projecten bestaan uit volledige interieurinrichtingen, kantoorinrichtingen, maatkasten en binnendeuren. Je werkt goed samen met de project-verantwoordelijken. Je hebt ervaring met CAD/CAM om vlot alles te kunnen uitwerken. (Trefwoorden: houtbewerking, tekenaar, calculator, ...)

 • Zaal- en Keukenmedewerker (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een gekende brasserie in het hartje van Lier, zoeken wij een zaal- en keukenmedewerker.  Onze klant is opzoek naar een extra werkkracht voor de zaal en keuken.  Je zal dus zowel dranken als hapjes en maaltijden serveren Je behoudt steeds het overzicht over de zaal Je ruimt af en je maakt tafels schoon Je helpt in de keuken waar nodig 

 • Automecanicien Amerikaanse wagens (M/V) (BORSBEEK)

  Regio: BORSBEEK

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in regio Borsbeek zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde "automecanicien" voor nieuwe en tweedehands Amerikaanse wagens. Je hebt minstens enkele jaren ervaring in een garage. Het is belangrijk dat je zelfstandig kan werken en over de nodige technische kennis en ervaring beschikt. Je hebt al enkele jaren ervaring met klein en groot onderhoud, de voorbereiding van een technische keuring en het oplossen van kleine storingen. Je schrikt er daarnaast niet voor terug om een distributieriem te vervangen, lichten af te stellen, remschijven en -blokken te vervangen, banden te wisselen en dat allemaal zowel op nieuwe als tweedehandswagens.

 • Kwaliteitscontroleur, Nieuwkerke (NIEUWKERKE)

  Regio: NIEUWKERKE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het testen van binnenkomende aardappelen en het afbakken van producten om deze opnieuw te testen. Je geeft richtlijnen aan de operatoren en zorgt voor de eindcontrole van het product. Je zal werken in een 2-ploegensysteem.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Student grootkeuken gezocht! (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

  Type: Studentenjob

  Voor een restaurant (grootkeuken) zijn we op zoek naar studenten! Je werkt in de herfstvakantie en bij voorkeur nadien ook een dag of avond in het weekend. Je helpt mee in de keuken, bij de kassa en bij de bediening. Je werkt in een flexibel uurrooster, uren overeen te komen. Toffe job, ervaring is niet nodig! Interesse? Contacteer me zo snel mogelijk!

 • Jobstudent Buurtslagers Smatch Zomergem (ZOMERGEM)

  Regio: ZOMERGEM

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • Business Developer (NL) – Regio Vlaanderen (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: HABEAS

  Type: Vaste Job

  Missie Als Business Developer bestaat uw missie erin de omzet van de onderneming te ontwikkelen door nieuwe commerciële contracten te onderhandelen. U rapporteert aan de Regionale Directeur en maakt deel uit van een ploeg van 4 commerciële medewerkers (1 Key Account, 2 Account Managers en 1 Business Developer). Functie - Als Business Developer bent u verantwoordelijk voor de verkoop van de producten en diensten aan bestaande en nieuwe klanten in Vlaanderen. - Uw verantwoordelijk bestaat erin commerciële leads via een bestaand databank te ontwikkelen om nieuwe contracten binnen te brengen evenals bestaande klanten te bezoeken om de samenwerking te ontplooien. - - U maakt gebruik van het databank om potentiele prospecten terug te contacteren en om nieuwe contracten te onderhandelen - Uw maakt een marktonderzoek om de geschikte ondernemingen van de industriële wereld te selecteren die matchen met ons productvoorstel. - U zorgt voor de constante promotie van al onze aanbiedingen. - Uw uitdaging bestaat erin de wensen van de klant te vertalen in een kwalitatief, technisch en commercieel passende oplossing. - U zorgt voor de goeie uitvoering van de contracten en aan de kwaliteit van de geleverde diensten - U maakt een wekelijkse rapportering van uw commerciële activiteiten

 • Shift Manager (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: McDONALD'S

  Type: Vaste Job

  Het leiden van een team met als doel het bereiken van een kwalitatieve en snelle service van de klanten. Je staat hoofdzakelijk op de werkvloer met beperkte administratieve taken. In team werken en een team leiden. Het leveren van een goede service naar de klanten toe. Voorraadbeheer. Instaan voor opleiding en begeleiding. Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven.

 • Postbode Temse (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Vaste Job

  Voor bpost regio Temse zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

 • kinderpsycholoog (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: OP WIELTJES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Begeleiden en behandelen van sociaal-emotionele problemen bij kinderen en jongeren. Begeleiding bij moeilijk hanteerbaar gedrag. Ouderbegeleiding en opvoedingsondersteuning. Procesgerichte diagnostiek.

 • Centric - Business Analysts for New Generation VOM (Vehicle Order Management) (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Topic / Content Learn & document current VOM application Vehicle Order mgt Asses functional impact/gap on VOM of other linked applications: Pricing, Accessories and Post Prouction options Gather and write user requirements for NG VOM Delivery Application documentation (flows, features, functionalities) Application documentation (flows, features, functionalities) Documented User requirements Frequency weekly deliverable towards line manager Technical Experience in the area of supply and demand, sales and pricing applications; stock (Supply Chain pipeline) management Specific automotive experience of the above is an asset. capability to propose and design future business processes and system support needs (i.e. architecture proposal for these new processes) fundamental IT knowledge & experience to transform the IT solution from concept to construction Experience with a business modelling tool is an asset

Zoek naar antwoorden van JEAN V in sociale netwerken
Look for responds of JEAN V in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN V. Laat een reactie achter voor JEAN V. JEAN V bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN V. Leave a respond for JEAN V. JEAN V on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN V op de google maps. Adres en contacten JEAN V
Location of JEAN V on the google maps. Address and contacts of JEAN V

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN V JEAN V: HOUBRIX ROYAL FENSTER SYSTEMS NV | Daisy | R.M. BOSSUYT | DE POST | SIMON VANSTEYVOORT

Other related companies as JEAN V: HOUBRIX ROYAL FENSTER SYSTEMS NV | Daisy | R.M. BOSSUYT | DE POST | SIMON VANSTEYVOORT

JEAN V is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN V, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06227844238. Het bedrijf JEAN V bevindt zich op het adres: MAURITS SABBESTRAAT 94; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 313,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 413,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in JEAN V zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN V is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN V is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN V, openstaande posities, locatie van JEAN V op de kaart.

JEAN V is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN V, company assigned to the tax number BE06227844238. The company JEAN V is located at the address: MAURITS SABBESTRAAT 94; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 313,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 413,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in JEAN V were not found.
The main activity of JEAN V is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN V is not available. You also can look at reviews of JEAN V, open positions, location of JEAN V on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN V, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN V, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN V, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN V, employees, financial statistics.