JEAN COPPENS

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • JEAN COPPENS
Private companiesMotion Pictures • JEAN COPPENS

Contactgegevens JEAN COPPENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN COPPENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN COPPENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NINOOFSESTEENWEG 1BA; 1670; PEPINGEN, België

Telefoon (phone): 23600510 (+32-23600510) 23600510 (+32-23600510)

Fax (fax): +32 (9) 446-73-43 +32 (9) 446-73-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN COPPENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN COPPENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN COPPENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN COPPENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN COPPENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN COPPENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN COPPENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN COPPENS
Products information JEAN COPPENS

BTW identificatienummer (tax): BE04536773681
Ondernemingsnummer: 4226684570
Hoofdstad (capital): 516,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 339,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in JEAN COPPENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN COPPENS
(Get full report from official database of BE for JEAN COPPENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN COPPENS
Addition kinds of activities for JEAN COPPENS

7993. Coin-operated amusement apparaten | Coin-operated amusement devices
335199. Koper rollen en tekenen, nec | Copper rolling and drawing, nec
344606. Sierwerk | Ornamental metalwork
28229902. Butylrubber, isobutyleen-isopreenrubber | Butyl rubber, isobutylene-isoprene rubbers
32910508. Schuur van wolfraamcarbide | Tungsten carbide abrasive

Werken bij JEAN COPPENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN COPPENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN COPPENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN COPPENS. Looking for open vacancies in other companies

 • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Dacor in Zwijnaarde! (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DACOR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze vestiging in Zwijnaarde zijn we op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Vanaf half september/begin oktober verwachten we hier een drukke periode naar aanloop van de eindejaarsfeesten. De productie in Dacor is onderverdeeld in 2 productieprocessen: ham en paté. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Je zal ingezet worden op verschillende posten: Kokerij

 • Commercieel Bediende Binnendienst (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Hasselt zijn we opzoek naar een Commercieel Bediende Binnendienst. Het gaat over een fulltime tewerkstelling. Je zal terechtkomen in een dynamisch, groeiend en positief ingesteld bedrijf met een familiaal karakter en vlakke structuur. Onze klant maakt deel uit van een internationale groep maar functioneert steeds als een autonome speler. Om bevallingsverlof op te vangen van een vaste medewerkster zijn we opzoek naar een all round medewerker die reeds de nodige expertise heeft in het verwerken van inkomende orders. Je zal samen met je 3 andere collega's instaan voor de volgende taken : Verwerken en opvolgen van de orderflow van ingave t.e.m. levering en facturatie binnen Microsoft Dynamics (Navision) je zorgt voor een correcte verwerking van de orderadministratie tot en met de facturatie en de logistieke afhandeling je staat in voor de stockcontrole, de organisatie van het distributietransport, het opmaken van de documenten. Voeren van de ordergerelateerde interne en externe communicatie : je staat de klanten te woord in verband met productvragen, voorraden, prijzen, … je behandelt eventuele klachten Receptie en onthaal (zeer beperkt) je onthaalt de bezoekers aan de balie je helpt de klanten bij de afhalingen van hun bestellingen Gerelateerd administratief en klasseerwerk

 • CHAUFFEUR C VOEDING MET WEEKENDWERK (SIJSELE)

  Regio: SIJSELE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zal tewerkgesteld worden binnen een groothandel voor horeca en grootkeukens. Uw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het laden in de verschillende afdelingen, alsook het rondvoeren bij klanten. Je zal deze producten moeten lossen en eventueel in de kelder zetten.

 • Renovatie-arbeider (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Konvert Construct Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een metselaar/renovatie arbeider. - Je hebt reeds ervaring als metselaar of bent een gemotiveerde schoolverlater. - Je staat open voor feedback en bent leergierig ingesteld. - Je bent flexibel. Vereisten: - Je volgde een opleiding bouw of hebt reeds ervaring in de bouwsector. - Je leert graag en snel bij. - Rijbewijs B is pluspunt. Aanbod: - Een marktconform loon, volgens pc 124. - Fulltime job, met optie vast, mits positieve interimperiode. - Je komt terecht in een aangenaam team. Interesse? Stuur dan je meest recente cv door naar [email protected] of bel ons op het nr 053/70.60.25.

 • Onderhoudsmechanieker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Gent zijn we op zoek naar een onderhoudsmechanieker. Takenpakket : · Het uitvoeren van preventief mechanisch onderhoud aan industriële installaties. · Het analyseren en oplossen van mechanische storingen en deze rapporteren aan de supervisor. · Zelfstandig uitvoeren van revisies en herstellingen van roterend equipment (pompen, compressoren, airfans,…). · Zelfstandig uitvoeren van statisch equipment (warmtewisselaars, filters, …). · Demontage/montage van piping en afsluiters. · Het reviseren van afsluiters, condensaatpotten en filters. · Demontage/montage van kleine constructies + eventuele herstellingen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Opwijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPWIJK)

  Regio: OPWIJK

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HR - werving (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Ben jij een communicatieve doorzetter, heb je oog voor talent en kan je op basis van een profiel een eerste selectieprocedure uitvoeren? Dan hebben wij jou nodig! We zoeken een bachelorstudent die op social media, linkedin, vdab etc. een eerste selectie kan maken op basis van een openstaande vacature. Je werkt in een jonge omgeving waar resultaatgericht gewerkt wordt. Meld je nu aan en help anderen aan een droomjob!

 • JOBSTUDENT INFRALIGNE DEURNE (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: FITN FOOD 4 FUN

  Type: Studentenjob

  Bij Infraligne motiveer je mensen die een gezond voedingspatroon willen aanleren in combinatie met spierverstevigende oefeningen in de infraroodcabine. Je komt terecht in een leuk team. Je hebt flexibele werkuren en staat in voor het ontvangst van de klanten, begeleiden en corrigeren van de oefeningen, uitvoeren van figuuranalyses, geven van voedingsadvies, opvolging eetgewoonten, nauw klantencontact en administratie.

 • Allround Commercieel Expediteur (m/v) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Square City

  Type: Vaste Job

  Vandaag zoeken we een Allround Commercieel Expediteur (m/v) in de regio Antwerpen voor een kleinere set-up met een onbeperkt aantal mogelijkheden. Onze opdrachtgever is actief in een groeiend logistiek segment en heeft een sterke groei in het vooruitzicht. De Missie: Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van prijzen voor logistieke diensten. Je negotieert prijzen met de klanten en stelt procedures op. Je behandelt expeditiedossiers van A tot Z, waarbij je je eigen accounts beheert. Je beschikt over volledige autonomie om je functie op termijn uit te bouwen. Je creativiteit ga je ombuigen in het op maat aanbieden van oplossingen voor je klanten. Deze extra service is voor jou een evidentie om de juiste oplossing met de juiste toegevoegde waarde te kunnen bieden. Je houdt van duidelijk targets die in het hier en nu plaatsvinden, maar daarnaast kijk je ook op de lange termijn naar een win-win situatie voor je klanten. Je gaat contracten opstellen en deze controleren en opvolgen. Je buigt je over alle orderbevestigingen, facturatie leidt alles in goede banen.

 • Infrastructure Engineer - Applications (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: ELEVATE PEOPLE

  Type: Vaste Job

  Elevate People is op zoek naar een enthousiaste medewerker die IT-infrastructuur en Applications als een uitdaging beschouwt. Ben jij de gedreven professional die daarnaast beschikt over goede contactuele eigenschappen? Heb je een uitgesproken interesse en stevige basis in alles wat met IT-Infrastructuur te maken heeft? Ben je gefascineerd door bedrijf kritische applicaties? Dan heeft Elevate People een uitdaging op maat voor jou! Installeren en onderhouden van diverse systemen en software Uitvoeren van de administratieve handelingen hierrond Meewerken aan het automatiseren van taken die momenteel manueel gebeuren Assisteren bij technische realisaties en verzorgen van de nodige installaties en configuraties van hard-en systeemsoftware Op een proactieve en kritische manier de IT-omgeving van de interne klant onderzoeken en het formuleren van nodige verbeteringsvoorstellen Het up-to-date houden van procedures 2de en 3de lijn ondersteuning bieden bij incidenten om zo onderbreking van de werkzaamheden van de eindgebruiker te beperken of voorkomen

 • Postbode Temse (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Vaste Job

  Voor bpost regio Temse zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

 • Keuken/meubelplaatsers (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: VAN KRANENBURG NICK

  Type: Vaste Job

  Vanwege onze constante groei zoeken wij ter versterking van ons huidige team een keuken / meubelplaatser die gepassioneerd zijn kennis wenst om te zetten in prachtige interieurrealisaties. Je komt terecht in een team van 2 en gaat samen met je collega de aangeleverde interieurelementen monteren om zo een werf om te toveren tot een afgewerkt product die de nodige fierheid naar boven brengt.

Zoek naar antwoorden van JEAN COPPENS in sociale netwerken
Look for responds of JEAN COPPENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN COPPENS. Laat een reactie achter voor JEAN COPPENS. JEAN COPPENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN COPPENS. Leave a respond for JEAN COPPENS. JEAN COPPENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN COPPENS op de google maps. Adres en contacten JEAN COPPENS
Location of JEAN COPPENS on the google maps. Address and contacts of JEAN COPPENS

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN COPPENS JEAN COPPENS: DEMAN | ZWEMBAD HET STROP | WAUTHION PHILIPPE | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | Alarm Car

Other related companies as JEAN COPPENS: DEMAN | ZWEMBAD HET STROP | WAUTHION PHILIPPE | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | Alarm Car

JEAN COPPENS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN COPPENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04536773681. Het bedrijf JEAN COPPENS bevindt zich op het adres: NINOOFSESTEENWEG 1BA; 1670; PEPINGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 516,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 339,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in JEAN COPPENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN COPPENS is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN COPPENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN COPPENS, openstaande posities, locatie van JEAN COPPENS op de kaart.

JEAN COPPENS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN COPPENS, company assigned to the tax number BE04536773681. The company JEAN COPPENS is located at the address: NINOOFSESTEENWEG 1BA; 1670; PEPINGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 516,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 339,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in JEAN COPPENS were not found.
The main activity of JEAN COPPENS is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN COPPENS is not available. You also can look at reviews of JEAN COPPENS, open positions, location of JEAN COPPENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN COPPENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN COPPENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN COPPENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN COPPENS, employees, financial statistics.