JEAN CLOTUCHE

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • JEAN CLOTUCHE
Private companiesBusiness Services • JEAN CLOTUCHE

Contactgegevens JEAN CLOTUCHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN CLOTUCHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN CLOTUCHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA GARE 2; 6670; GOUVY, België

Telefoon (phone): 80517504 (+32-80517504) 80517504 (+32-80517504)

Fax (fax): +32 (58) 977-21-43 +32 (58) 977-21-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN CLOTUCHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN CLOTUCHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN CLOTUCHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN CLOTUCHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN CLOTUCHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN CLOTUCHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN CLOTUCHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN CLOTUCHE
Products information JEAN CLOTUCHE

BTW identificatienummer (tax): BE07831024169
Ondernemingsnummer: 6055358886
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 755,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in JEAN CLOTUCHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN CLOTUCHE
(Get full report from official database of BE for JEAN CLOTUCHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN CLOTUCHE
Addition kinds of activities for JEAN CLOTUCHE

202100. Creamery boter | Creamery butter
23699904. Broekpakken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Pantsuits: girls', children's, and infants'
33121000. Coated of geplateerde producten | Coated or plated products
35339901. Derricks, olie of gasveld | Derricks, oil or gas field
50470104. Instrumenten, chirurgisch en medisch | Instruments, surgical and medical
72120104. Valet kleding dienst | Valet apparel service

Werken bij JEAN CLOTUCHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN CLOTUCHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN CLOTUCHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN CLOTUCHE. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief beheerder Inningen (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als administratief beheerder inningen ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je beheert de onbetaalde dossiers en zorgt voor de inning van de onbetaalde bedragen Je beoordeelt de risico’s en activeert de nodige waarborgen Je verzorgt de dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en telefonische oproepen Je brengt het management op de hoogte van afwijkende of frauduleuze gevallen

 • Elektricien (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Actief Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Als elektricien ben je verantwoordelijk voor algemene elektrische installaties - Je staat in voor slijpen, kappen en het plaatsen van leidingen - Je plaatst ook branddetectie- en beveiligingsinstallaties, alsook databekabeling

 • Verkoopster/Verkoper Kledingzaak (m/v) (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bekende modezaak in Maasmechelen zoeken wij een Shopmanager (M/V) Als toegewijd shopmanager ben je verantwoordelijke voor het commerciële resultaat van de vestiging. Natuurlijk blink je uit in verkoop en het verlenen van service. Je bent actief bezig met het analyseren van de verkoopresultaten en je streeft continue naar verbetering. Als een van de gezichten van onze zaak bevindt jouw rol zich op de voorgrond van de winkel. Hier creëer je samen met je team een unieke winkelervaring voor de consument. Het opbouwen en onderhouden van relaties met klanten is essentieel. Klanten shoppen graag bij jou en je team. Ze komen naar jullie toe met vragen wensen betreffende mode, tips en persoonlijk advies. Belangrijk is dat je als shopmanager je team kan motiveren en begeleiden in hun werkzaamheden en verkoopactiviteiten. Dit alles bereik je door je energieke, positieve en dynamische persoonlijkheid. Het bewerkstellen van een unieke winkelervaring, omgaan met klanten op persoonlijk gebied en het aansturen van een team houdt in dat je waarden als discipline respect, integriteit hoog in het vaandel hebt staan. Takenpakket " Inwerken, opleiden en motiveren van medewerkers en tijdig signalen doorgeven van eventuele problemen of obstakels. " Verantwoordelijk voor een correcte einde dag procedure, kassa afsluiting en het opsporen van eventuele kasverschillen. " Klantencontacten (informeren, adviseren, verkoop, retouren en klachtenafdeling) " Bijhouden van een accuraat en tot op de dag bijgewerkte filiaaladministratie. " Zorg dragen voor een te allen tijde up-to-date verzorgde winkel. " Wekelijks overleg met de commercieel manager om huidige en toekomstige ontwikkelingen, acties en verbetermogelijkheden te bespreken.

 • Magazijnier met Heftruckervaring (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een familiebedrijf gevestigd in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar ervaren magazijniers met heftruckattest (m/v) - Ben je op zoek naar een job als magazijnier? - Heb je ervaring met de heftruck? - En laat jij je niet afschrikken door gekoelde ruimtes? DAN IS DEZE JOB ECHT IETS VOOR JOU!! Een groot gedeelde van je taken bestaat uit manueel werk: - laden en lossen van vrachtwagens - kwaliteitscontroles - labeling Daarnaast ben jij ook bedreven in het rijden met de heftruck.

 • Productiemedewerker (m/v) (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een productiemedewerker Het grootste deel van je tijd werk je mee in de afdeling productie. Als monteur zorg je ervoor dat de te bekleden rollen geassembleerd worden voor het gietproces. Het t gebruik van kraan/loopbrug zal zeer intensief zijn. Verder hoort het in de ovens leggen van rollen, rollen transporteren, rollen verven , opruimen en ondersteuning in de stralerij ook tot het takenpakket van de productiemedewerkers. Het betreft een zelfstandige functie waarbij verantwoordelijkheidsgevoel, precisie, orde en netheid, probleemoplossend vermogen, flexibiliteit en motivatie noodzakelijk zijn.

 • Torenkraanbestuurder bovendraaier met afstandsbediening (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Synergie Oostende Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn dringend op zoek naar een torenkraanbestuurder met attest voor een bovendraaier met afstandsbediening. Wanneer je niet aan het kranen bent help je vooral mee met het bekisten en metselen. (50%-50%)

 • Verkoper Food (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Verkoper/ verkoopster gezocht voor een tijdelijke functie ter vervanging van een afwezige collega. Jouw takenpakket zal bestaan uit: het aanvullen van de rekken, het adviseren van klanten, kassawerk, ervoor zorgen dat de winkel er steeds netjes bijligt.

 • Elektromechanieker dienst revisie (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: Synergie Aalst Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Ternat zijn we op zoek naar een elektromechanieker dienst revisie. Jouw takenpakket zal bestaan uit het assisteren in de afdeling revisie, het assembleren van mechanische kraanonderdelen, het bevestigen van elektrische kabels aan liebherr snelmontage- en torenkranen en het onderhoud van het machinepark.

 • Verkopers (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Je bent vlot in de omgang, wil je handen uit de mouwen steken en op verschillende locaties in Antwerpen een superieur reinigingsproduct voor velgen demonstreren en verkopen. Kies zelf je dagen en locatie uit. We voorzien een standje en banden waarop je je volledig kan uitleven. TV shopping en Tel Sell zijn lang achterhaald. Een persoonlijke aanpak en duidelijke oplossing wordt hoog in het vaandel gedragen. Hierdoor vliegt het product van de schappen. Je wordt ondersteund op elk mogelijk vlak zodat je de beste verkoper in jezelf naar boven kan brengen. Twijfel niet om contact op te nemen voor deze flexibele en sociale vacature! perfect polish en wash - Jij biedt de oplossing

 • Mecanicien voor vrachtwagens boven 7,5 ton (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: vind! Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Je onderhoudt opleggers, aanhangers en diepladers, allen boven 7.5 ton. Je vervangt remmen, luchtbalen, schokdempers, luchtventielen... Je staat in voor het uitlezen en herstellen van EBS problemen. Alsook herstel je verlichting, schade na ongevallen en hydraulische problemen. Indien nodig depanneer je vrachtwagens, dit enkel tijdens de werkuren.

 • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ZOEMZOEM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

 • Zaalmedewerker (WESTMALLE)

  Regio: WESTMALLE

  Bedrijf: BUON GUSTO

  Type: Flexijob

  Klanten op een vriendelijke manier begroeten en bedienen. Alles klaarzetten met het oog op de service. Goed samenwerken in teamverband. Weekendwerk is geen probleem voor jou.

Zoek naar antwoorden van JEAN CLOTUCHE in sociale netwerken
Look for responds of JEAN CLOTUCHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN CLOTUCHE. Laat een reactie achter voor JEAN CLOTUCHE. JEAN CLOTUCHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN CLOTUCHE. Leave a respond for JEAN CLOTUCHE. JEAN CLOTUCHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN CLOTUCHE op de google maps. Adres en contacten JEAN CLOTUCHE
Location of JEAN CLOTUCHE on the google maps. Address and contacts of JEAN CLOTUCHE

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN CLOTUCHE JEAN CLOTUCHE: Instituutje (Het) | CATHةRINE SINET | Demanet H | BUTAYE JOEL EN ZONEN | Bureau de Gestion Comptable J-P Pilette

Other related companies as JEAN CLOTUCHE: Instituutje (Het) | CATHةRINE SINET | Demanet H | BUTAYE JOEL EN ZONEN | Bureau de Gestion Comptable J-P Pilette

JEAN CLOTUCHE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN CLOTUCHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07831024169. Het bedrijf JEAN CLOTUCHE bevindt zich op het adres: RUE DE LA GARE 2; 6670; GOUVY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 755,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in JEAN CLOTUCHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN CLOTUCHE is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN CLOTUCHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN CLOTUCHE, openstaande posities, locatie van JEAN CLOTUCHE op de kaart.

JEAN CLOTUCHE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN CLOTUCHE, company assigned to the tax number BE07831024169. The company JEAN CLOTUCHE is located at the address: RUE DE LA GARE 2; 6670; GOUVY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 755,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in JEAN CLOTUCHE were not found.
The main activity of JEAN CLOTUCHE is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN CLOTUCHE is not available. You also can look at reviews of JEAN CLOTUCHE, open positions, location of JEAN CLOTUCHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN CLOTUCHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN CLOTUCHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN CLOTUCHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN CLOTUCHE, employees, financial statistics.