JACOBS

Contactgegevens JACOBS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACOBS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACOBS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EIKENDREEF 5; 3970; LEOPOLDSBURG, België

Telefoon (phone): 11401476 (+32-11401476) 11401476 (+32-11401476)

Fax (fax): +32 (3) 768-89-73 +32 (3) 768-89-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACOBS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACOBS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACOBS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACOBS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACOBS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACOBS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACOBS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACOBS
Products information JACOBS

BTW identificatienummer (tax): BE06393737792
Ondernemingsnummer: 9740997314
Hoofdstad (capital): 200,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 890,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in JACOBS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACOBS
(Get full report from official database of BE for JACOBS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACOBS
Addition kinds of activities for JACOBS

24119905. Hout, gesneden bij het loggenkamp | Timber, cut at logging camp
42159900. Koeriersdiensten, met uitzondering van de lucht, nv | Courier services, except by air, nec
51370201. korsetten | Corsets
58120305. Delicatessen (eetgelegenheden) | Delicatessen (eating places)
82990200. Educatieve diensten | Educational services

Werken bij JACOBS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACOBS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACOBS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACOBS. Looking for open vacancies in other companies

 • BIJVERDIENSTE- medewerker productie voor hulp in een boekbinderij (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een boekbinderij regio Brugge zoeken wij een polyvalent arbeider voor dagopdrachten. Het bedrijf ligt in Oostkamp, wat wilt zeggen dat je er met eigen vervoer moet kunnen raken. Je staat in voor het helpen stapelen van boeken. Taak: stapelen van boeken opensnijden van dozen met breekmes

 • Productie medewerker bloemisterij (MOERBEKE-WAAS)

  Regio: MOERBEKE-WAAS

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je kan een team aansturen in de productie. Uitvoerende taken verrichten in het teeltproces. Instellen, controleren en bedienen van machines is voor u geen probleem. Het verzamelen en verzendklaar maken van bestellingen. Verrichten van bandwerk.

 • Huishoudhulp in Oostakker-Gent (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KORTEMARK (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Kortemark zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Jobstudent zaterdagwerk (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

  Type: Studentenjob

  We zoeken studenten om elke zaterdag te werken te Koekelare. Interesse? Neem dan snel contact op met Konvert Interim Diksmuide op 051/50 22 67

 • STUDENTENJOB (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: Hays Response Zaventem

  Type: Studentenjob

  * Machelen * Nederlands, Frans * Automotive sector Voor onze klant in Machelen is Hays Response op zoek naar een student dat tijdens het jaar beschikbaar is of minstens 1 week in de kerstvakantie. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde student om hun team te versterken. Als student ben je verantwoordelijk voor een breed administratief pakket. Je zal het departement op verschillende vlakken ondersteunen, zoals het invoeren van gegevens of het klasseren van dossiers. Bovendien zal je soms ingeschakeld worden bij de receptie van chauffeurs.

 • Student zorgkundige in opleiding of verpleegkundige in opleiding - weekendwerk (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: ZONNETIJ

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar studenten die tijdens de weekends hulp kunnen bieden bij: de verzorging van bejaarden (helpen bij het wassen, aankleden, etc.) de maaltijdbegeleiding

 • LESGEVER OMNISPORT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les omnisport op 10 december 2018 (14:30-15:30) in Gent zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Jobstudent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Verpleegkundige Urologie (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

  Type: Vaste Job

  Je werkt in een multidisciplinair team op de afdeling Urologie van het ziekenhuis op de campus Aalst. De equipe bestaat uit: artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen. Samen met je collega’s sta je in voor het bieden van kwalitatief hoogstaande totaalzorg aan patiënten met respect voor de individuele psychosociale en lichamelijke noden van de patiënt. Taakomschrijving Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn omgeving Je hebt een sterke interesse in urologie Je draagt verantwoordelijkheid in het verlenen van zorg. Je legt activiteiten vast in een verpleegkundig dossier en brieft je collega’s mondeling Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg Je zorgt voor de opvang, begeleiding en evaluatie van studenten verpleegkunde  Profiel Je hebt een diploma van bachelor in de (ziekenhuis) verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5). Je mag voorafgaande ervaring hebben, doch ook schoolverlaters komen in aanmerking Je werkt nauwkeurig, ordelijk en hygiënisch Je benadert patiënten op een professionele en deskundige wijze, doch je verliest ook het warme en menselijk contact niet uit het oog Je kan accuraat rapporteren aan collega's, leidinggevenden en geneesheren Aanbod Het betreft een voltijds contract van onbepaalde duur, inclusief avond-, weekend- en nachtshift (na inloopperiode) Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Pascal Vanmeenen, Zorgzonemanager, 053 72 48 75Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link: waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuisEen gedetailleerd cv geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt.Mogen wij u daarom vragen om uw cv op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.  

 • Recruiter ( als bijverdienste, bijberoep of hoofdberoep ) (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: G&V Recruiting

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze firma zijn we opzoek naar een zelfstandig recruiter. Je gaat opzoek naar de geschikte kandidaten via jobkanalen, netwerken, bedrijven ... Je plaats vacatures Je maakt telefonische afspraken Je neemt gesprekken af. Dit kan op locatie maar je kan ook verkiezen om te werken van thuis uit. Bij opstart ga je de kandidaten begeleiden

Zoek naar antwoorden van JACOBS in sociale netwerken
Look for responds of JACOBS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACOBS. Laat een reactie achter voor JACOBS. JACOBS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACOBS. Leave a respond for JACOBS. JACOBS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACOBS op de google maps. Adres en contacten JACOBS
Location of JACOBS on the google maps. Address and contacts of JACOBS

Andere gerelateerde bedrijven als come JACOBS JACOBS: ANTENOR PAYMENT SYSTEMS NV | P. DE PAEPE | C M C NV | Obumex NV | PAUL RAMAEKERS

Other related companies as JACOBS: ANTENOR PAYMENT SYSTEMS NV | P. DE PAEPE | C M C NV | Obumex NV | PAUL RAMAEKERS

JACOBS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JACOBS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06393737792. Het bedrijf JACOBS bevindt zich op het adres: EIKENDREEF 5; 3970; LEOPOLDSBURG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 200,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 890,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in JACOBS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JACOBS is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACOBS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACOBS, openstaande posities, locatie van JACOBS op de kaart.

JACOBS is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is JACOBS, company assigned to the tax number BE06393737792. The company JACOBS is located at the address: EIKENDREEF 5; 3970; LEOPOLDSBURG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 200,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 890,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in JACOBS were not found.
The main activity of JACOBS is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JACOBS is not available. You also can look at reviews of JACOBS, open positions, location of JACOBS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACOBS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACOBS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACOBS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACOBS, employees, financial statistics.