J.C. ANCART

Contactgegevens J.C. ANCART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.C. ANCART: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.C. ANCART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LA GARE 9; 1300; WAVRE, België

Telefoon (phone): 10413064 (+32-10413064) 10413064 (+32-10413064)

Fax (fax): +32 (86) 273-62-23 +32 (86) 273-62-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.C. ANCART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.C. ANCART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.C. ANCART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.C. ANCART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.C. ANCART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.C. ANCART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.C. ANCART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.C. ANCART
Products information J.C. ANCART

BTW identificatienummer (tax): BE01499053955
Ondernemingsnummer: 8198242187
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 874,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in J.C. ANCART zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.C. ANCART
(Get full report from official database of BE for J.C. ANCART)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.C. ANCART
Addition kinds of activities for J.C. ANCART

154200. Nonresidential bouw, nec | Nonresidential construction, nec
399901. Kapper en schoonheidssalon apparatuur | Barber and beauty shop equipment
27210100. Periodieken, alleen publiceren | Periodicals, publishing only
34330205. Ruimteverwarmers, behalve elektrisch | Space heaters, except electric
35610101. Pompen en andere pompapparatuur | Pump jacks and other pumping equipment
83610201. Halverwege huis voor misdadigers en misdadigers | Halfway home for delinquents and offenders

Werken bij J.C. ANCART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.C. ANCART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.C. ANCART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.C. ANCART. Looking for open vacancies in other companies

 • Ploegbaas/Monteur staalsconstructies (KINROOI)

  Regio: KINROOI

  Bedrijf: ASAP BREE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  voor een bedrijf specialiseerd in het monteren van prefabbeton- en cellenbetonelementen en staalconstructies, zijn we op zoek naar een Ploegbaas/monteur. Als ploegbaas sta je in voor de montage van staalconstructies en prefabbeton.

 • Meubelspuiter (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: t-interim Turnhout

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voorbereiden: Schuren / plamuren Spuiten van lakverf Beitsen en vernissen

 • Meewerkend projectleider/werkvoorbereider (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Arendonk zijn we op zoek naar een meewerkend projectleider voor het aansturen van een 30-tal personen. Je bent de rechterhand van de operationeel manager. werkorders uitschrijven Techniekers opvolgen LMRA's  Techniekers bijsturen, coördineren, ... Af en toe meewerken met de techniekers Het werk verdelen Opvolging van de planning (administratief)

 • ONDERHOUDSTECHNIEKER (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een klant gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van industriële reinigingstoestellen en compressoren. Je levert en onderhoudt reinigingstoestellen, compressoren en industriële verwarmingstoestellen. Na een inloopperiode in de werkplaats ga je zelfstandig op verplaatsing naar verschillende klanten voor levering en onderhoud. Je staat de klanten ook professioneel te worden bij het leveren van een nieuw toestel.

 • Katoen Natie Gent - Fulltime beschikbare jobstudenten (ma-vr) (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

  Type: Studentenjob

  Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die gedurende van maandag tot en met vrijdag fulltime beschikbaar zijn om te werken. Ook jobstudenten die één of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken, zijn welkom. Geef ons jouw beschikbaarheid door, en wij plannen u in. Uren: Dagshift van 8 tot 16u30 of van 10 tot 18u 2 ploegen: vroege ploeg van 6 tot 14u en late ploeg van 14 tot 22u Verschoven late ploeg: 16u t.e.m. 24u Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na elke tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten. Het takenpakket houdt allerhande magazijnswerk in: orderpicking, packing, kitting, receiving, overstapelen, laden en lossen, labelen, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

 • Word kleutermonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: IDEE KIDS

  Type: Studentenjob

  Als kleutermonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen tussen 3 en 6 jaar (kleuters). Jouw groep telt maximum 16 kinderen. Omdat we meer dan 100 verschillende kampthema's hebben, kiezen zowel de kinderen als jij een kamp dat volledig aansluit bij hun/jouw interesses. Het is jouw taak de kinderen 1 week lang volledig onder te dompelen in het thema Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

 • (Jobstudent) Zwemlesgever Sportoase Ter Heide Rotselaar (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen. Mogelijke lessen zijn: watergewenning, het aanleren van zwemslagen,… • De lessen vinden plaats op zaterdag • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

 • Freelance docent 'praktische psychologie' campus Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • Homeopaat (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: IN HARMONIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

 • Zelfstandig Medevennoot Bank omgeving Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AZURO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij kijken uit naar een toekomstig zaakvoerder en medevennoot voor een bank- en verzekeringskantoor met vestigingen in de bredere regio Kortrijk. Taken en verantwoordelijkheden In regio Kortrijk kijken wij uit naar een (mede)vennoot en toekomstig zaakvoerder van een bank- en verzekeringskantoor. Afhankelijk van je interesse, achtergrond en ervaring bestaat de mogelijkheid om: Onmiddellijk bij aanvang aandelen te verwerven en aldus onmiddellijk op te starten als partner-zaakvoerder. Gedurende het eerste jaar op te starten in dienstverband, met de concrete doelstelling om vervolgens na 1 jaar aandelen te verwerven. Vanuit de hoofdzetel voorziet deze bank een doorgedreven ondersteuning en begeleiding zoals het uitwerken van je financieel en strategisch plan en opleiding en training op jouw maat. Na je initiële opleidings- en inwerkperiode, zal je functie het volgende omvatten: Je bent het gezicht van de bank in je regio en je vormt het aanspreekpunt voor klanten. Je bent bij voorkeur woonachtig in de nabije regio van je kantoor en je bouwt een actief netwerk uit in de regio. Je adviseert een divers type van cliënteel (particulieren, zelfstandigen en ondernemingen) en dit over diverse financiële domeinen heen (spaar-en betaalproducten, verzekeringen, kredieten, vermogensbeheer). Je kan rekenen op doorgedreven ondersteuning vanuit de hoofdzetel van de bank: product-technische opleidingen, een veelzijdig productaanbod naar diverse doelgroepen zoals particulieren/zelfstandigen/ondernemingen, regionale specialisten waarop je beroep kan doen,... Je werkt een financieel en strategisch meerjarenplan uit voor je kantoor met als doel het realiseren van een verdere rendabele groei. Je gaat proactief op zoek naar nieuwe opportuniteiten en je neemt allerhande gerichte initiatieven om je kantoor verder op de kaart te zetten in de regio (campagnes opzetten, organisatie info avonden voor klanten, regionale netwerking....). Tot slot heb je ook oog voor een goede werking van je kantoor. Je begrijpt dat het realiseren van succes vooral een teamverhaal is en je hebt bijzondere aandacht voor de coaching, opleiding en motivering van je medewerkers.

 • Technieker Centrale verwarming & Sanitair installaties (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: YES! TALENTS AALST

  Type: Werfreserve

  Voor een dynamisch bedrijf zijn we op zoek naar techniekers(met enige administratie) Heb je een diploma Centrale verwarming en sanitair/ + ervaring op zak? Ben je gebeten om problemen op te sporen en op te lossen? Administratie(rapporteringen) schrikt jou niet af? Voel je de kriebel? Aarzel dan niet om te solliciteren!

 • Mystery Shopper (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

Zoek naar antwoorden van J.C. ANCART in sociale netwerken
Look for responds of J.C. ANCART in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.C. ANCART. Laat een reactie achter voor J.C. ANCART. J.C. ANCART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.C. ANCART. Leave a respond for J.C. ANCART. J.C. ANCART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.C. ANCART op de google maps. Adres en contacten J.C. ANCART
Location of J.C. ANCART on the google maps. Address and contacts of J.C. ANCART

Andere gerelateerde bedrijven als come J.C. ANCART J.C. ANCART: Orwell SPRL | INSTITUUT SILHOUETTE | Siclef | Picron J-L SPRL | JEAN PIERLOT

Other related companies as J.C. ANCART: Orwell SPRL | INSTITUUT SILHOUETTE | Siclef | Picron J-L SPRL | JEAN PIERLOT

J.C. ANCART is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.C. ANCART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01499053955. Het bedrijf J.C. ANCART bevindt zich op het adres: AVENUE DE LA GARE 9; 1300; WAVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 874,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in J.C. ANCART zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.C. ANCART is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.C. ANCART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.C. ANCART, openstaande posities, locatie van J.C. ANCART op de kaart.

J.C. ANCART is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.C. ANCART, company assigned to the tax number BE01499053955. The company J.C. ANCART is located at the address: AVENUE DE LA GARE 9; 1300; WAVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 874,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in J.C. ANCART were not found.
The main activity of J.C. ANCART is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of J.C. ANCART is not available. You also can look at reviews of J.C. ANCART, open positions, location of J.C. ANCART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.C. ANCART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.C. ANCART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.C. ANCART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.C. ANCART, employees, financial statistics.