IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC
Private companiesRailroad Transportation • IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC

Contactgegevens IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE DES MARRONNIERS 2; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42263821 (+32-42263821) 42263821 (+32-42263821)

Fax (fax): +32 (61) 217-91-68 +32 (61) 217-91-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC
Products information IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC

BTW identificatienummer (tax): BE01453460693
Ondernemingsnummer: 5702697753
Hoofdstad (capital): 946,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 242,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC
(Get full report from official database of BE for IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC
Addition kinds of activities for IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC

176199. Dakbedekking, pleisterwerk en plaatmetaalwerk, nec | Roofing, siding, and sheetmetal work, nec
503199. Timmerhout, multiplex en molenwerk, niet | Lumber, plywood, and millwork, nec
516910. Noncorrosive producten en materialen | Noncorrosive products and materials
02539900. Kalkoenen en Kalkoen eieren, Nect | Turkeys and turkey eggs, nec
26720103. Vliegpapier: gemaakt van aangekochte materialen | Fly paper: made from purchased materials
50990701. Antiques | Antiques
73590301. Palletbox verhuur | Pallet box rental
79480101. Motorrijden | Motorcycle racing
82449900. Bedrijfs- en secretariële scholen, nec | Business and secretarial schools, nec
87310302. Milieuonderzoek | Environmental research

Werken bij IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC. Looking for open vacancies in other companies

 • Horecamedewerker 30h (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je hoofdtaak is het beheren van de bar, opnemen, bedienen afrekenen en afruimen van de bestellingen. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen.Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. Ook bediening achter de bar zal tot jouw takenpakket behoren. Als proactieve medewerker ben je attent voor de noden van de bezoeker en handel je klachten op een respectvolle en effectieve manier af. Je zal als allround horecamedewerker worden ingezet met een variërend takenpakket. De horecamanager ondersteunt je in al je taken.

 • Procurement Officer regio Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring als Procurement Officer ? Dan heb je zeker volgende taken uitgevoerd : Doel : Efficiënt en tijdig omzetten van aankoopaanvragen in orders met het in acht nemen van het aankoopbeleid en geldende procedures met support van de verantwoordelijke aankopers. 1. Orderverwerking : Toezien op het gebruik van juiste materiaalgroepen betalingscondities incoterms...bij opmaak van de aanvragen. Leveranciers contacteren ivm forecasts leveringstermijnen prijzen incoterms.. indien van toepassing. Zeker stellen van OTIF levering van materialen/diensten/projecten binnen de verantwoordelijke domeinen en hiervoor de nodige afstemmingen doen met interne klanten en leveranciers. Ondersteuning bij de selectie van de juiste leveranciers. Communiceren van richtlijnen (best practices) aan de interne klanten met betrekking tot prijsafspraken contracten bestelaanvragen... Spot buy voor beperkte spend / voorgedefinieerde zaken De bestellingen verder opvolgen : orderbevestigingen nakijken daar waar er afwijkingen zijn (prijs leveringsdatum..) de interne klanten op de hoogte brengen facturen controleren... 2. drijvende kracht voor het behalen van de vooropgestelde KPI's binnen de aankooporganisatie en hiervoor de nodige acties nemen binnen de dagelijkse verwerking van aanvragen.4 3. Helpdesk functie en support voor de processen en systemen binnen aankoop (Rectiquest P2P proces...) 4. Master databeheer (leveranciers catalogen artikelen inforecords contracten aankoopdatabase...) 5. Operationele rapportering /dataverwerking (analyses volumes opvolgen check/controle van richtlijnen jaarbonus..) 6. Category purchasers support geven en bijdragen tot optimalisatieprojecten.

 • WERFLEIDER (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als werfleider zoeken we iemand die de uitvoering en opvolging van projecten voor zijn rekening neemt. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van alle werkzaamheden vanaf de voorbereiding van de werf tot en met de oplevering; Plannen van personeel materiaal en materieel; Motiveren en aansturen van de medewerkers op de werf; Toezien op de veiligheid en de kwaliteit van de werf.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS DESTELBERGEN/HEUSDEN (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Destelbergen/Heusden zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Begeleiders voor sport-&speelweken tijdens schoolvakanties (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: FUN VOOR KIDS

  Type: Studentenjob

  Tijdens elke schoolvakantie organiseert Fun voor Kids vzw sport en speelweken op verschillende locaties in de provincie Antwerpen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Wij bieden onze kinderen een gevarieerd programma aan met elke dag toffe uitstappen en leuke activiteiten. Om de kinderen te begeleiden op deze uitstappen en kleine spelactiviteiten tussendoor te organiseren, zoeken wij nog leerkrachten lager/kleuteronderwijs, regenten/licentiaten L.O. en studenten orthopedagogie/onderwijs (vanaf het TWEEDE jaar).

 • Vrachtwagenchauffeur CE Bulk (VAC143) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Voor het kleine internationale werk zoeken we nog chauffeurs die geen hekel hebben aan uitslapen. De ene week slaap je uit en de andere week doe je koppelwerk in de Antwerpse haven en daar omheen. Als chauffeur CE ga je met een bulkwagen op pad. Standplaats is Antwerpen. Als de auto thuis veilig staat en de ligging is centraal is dit bespreekbaar. Werkgebied BENELUX + Duitsland en Frankrijk. Je staat in voor het transport van bulk in korrels. Indien je ADR hebt ben je voor onze klant meer inzetbaar. Dit is dus een Pré. Je werkt in wisseldiensten wat wil zeggen dat je de ene week heel de week van huis bent en de andere (bijna) alle dagen thuis. De week dat je niet weg bent doe je voornamelijk koppel- en voorlaadwerk.

 • Assistent Productiemanager (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: NOHAU

  Type: Vaste Job

  Als rechterhand van de Productie Manager sta je in voor volgende taken; Aansturen, motiveren, coachen en ondersteunen van het team; Samenwerken met kwaliteit en productieverantwoordelijke; Opvolgen en controleren van nieuwe recepten volgens de voorschriften en procedures; Bedenken van oplossingen bij niet geplande stilstanden; Afstemmen met externe partijen voor geplande onderhoud; Rapporteren aan de productieverantwoordelijke.

 • Monteur (HVAC) (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: MAINTENANCE COMPANY VANHEE

  Type: Vaste Job

  Als monteur HVAC ga je alleen de baan op om bij klanten verwarming, ventilatie en airco installaties te monteren. Het gaat steeds om korte opdrachten, grote werven komen dus niet aan bod. De opdrachten gaan niet bij particulieren door, maar wel bij scholen, hotels, bedrijven, banken, sportpaleis, Capitole, etc. Je zal dagelijks zelfstandig volgende taken op jou nemen: installaties opbouwen, ketels vervangen, laswerken, aanpassen installaties, pompen vervangen, luchtkanalen plaatsen, ...

 • Winkelbediende deeltijds 24u onmiddellijk indienstname (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Vaste Job

  Voor een supermarkt in Tessenderlo zoeken we een gemotiveerd winkelbediende. Je werkt in 1 filiaal. Je staat in voor het aanvullen van de rekken, je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft, je hebt oog voor detail. Je wordt ook ingeschakeld als kassamedewerker. Je helpt de klant zo goed mogelijk verder met het afrekenen van de aangekochte goederen. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag 8u30 tot 20u. Je stelt je flexibel op om tussen 7u en 20u ingepland te worden.

 • Arts (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: DEVOS CAROLINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, jongeren- en loopbaancoach en logopedisten. Wij zoeken een arts die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

 • PROCESOPERATOR LATEX (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een bedrijf in de chemische sector, gelegen te Oudenaarde, zijn wij op zoek naar een OPERATOR. Tot je takenpakket behoren: - Je staat in voor de opvolging van het productieproces via het Delta V systeem. - Je stuurt de productie volgens vastgelegde procedures en recepturen. - Je detecteert in eerste lijn technische defecten aan pompen, kleppen, enz. maar kan uiteraard ook beroep doen op het onderhoudsteam. - Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van het productieproces. - Je stuurt een team van 3 arbeiders aan maar springt bij waar nodig. - Je rapporteert aan de supervisor.

 • Regionale Account Manager (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1655152-inline.html?cid=Partner_VDAB Menssana levert fruitmanden op het werk en is verdeler van Zummo® citruspersen, Pine-OMatic, ® ananas slicers, en Soup-Server® soepautomaten in België en Frankrijk. Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een Account Manager op zelfstandige basis (freelance) voor de regio’s Antwerpen/Limburg en Oost-Vlaanderen/Vlaams-Brabant. Je prospecteert actief in jouw regio en weet je potentiële klanten te overtuigen om tekiezen voor onze merken. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille. Je bent de gesprekspartner voor je klanten en helpt ze o.a. wanneer zij vragen hebben met betrekking tot de werking van de toestellen. Je commerciële gedrevenheid zorgt ervoor dat de vastgestelde verkoop – en omzetdoelstellingen worden gerealiseerd. Je werkt nauw samen met de directie en de collega’s van de technische dienst. Je bent verantwoordelijk voor het updaten van de CRM met alle nodige correcte informatie, o.a. m.b.t. de wekelijkse fruitleveringen.

Zoek naar antwoorden van IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC in sociale netwerken
Look for responds of IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC. Laat een reactie achter voor IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC. IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC. Leave a respond for IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC. IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC op de google maps. Adres en contacten IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC
Location of IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC on the google maps. Address and contacts of IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC

Andere gerelateerde bedrijven als come IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC: BAVO S.I. | HOUTZAGERIJ CLAESSENS | Bombeek R | Heliphoto Belgi? SARL | FE. QUALIPHAR

Other related companies as IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC: BAVO S.I. | HOUTZAGERIJ CLAESSENS | Bombeek R | Heliphoto Belgi? SARL | FE. QUALIPHAR

IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01453460693. Het bedrijf IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC bevindt zich op het adres: PLACE DES MARRONNIERS 2; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 946,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 242,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC is Spoorwegvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC, openstaande posities, locatie van IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC op de kaart.

IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC, company assigned to the tax number BE01453460693. The company IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC is located at the address: PLACE DES MARRONNIERS 2; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 946,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 242,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC were not found.
The main activity of IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC is Railroad Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC is not available. You also can look at reviews of IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC, open positions, location of IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMMOB. PATIENCE-BEAUJONC, employees, financial statistics.