HOUTZAGERIJ CLAESSENS

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • HOUTZAGERIJ CLAESSENS
Private companiesRailroad Transportation • HOUTZAGERIJ CLAESSENS

Contactgegevens HOUTZAGERIJ CLAESSENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOUTZAGERIJ CLAESSENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOUTZAGERIJ CLAESSENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAAR 62; 2140; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32354490 32354490

Fax (fax): +32 (53) 911-79-31 +32 (53) 911-79-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOUTZAGERIJ CLAESSENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOUTZAGERIJ CLAESSENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOUTZAGERIJ CLAESSENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOUTZAGERIJ CLAESSENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOUTZAGERIJ CLAESSENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOUTZAGERIJ CLAESSENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOUTZAGERIJ CLAESSENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOUTZAGERIJ CLAESSENS
Products information HOUTZAGERIJ CLAESSENS

BTW identificatienummer (tax): BE05790313720
Ondernemingsnummer: 6802978515
Hoofdstad (capital): 288,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 108,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in HOUTZAGERIJ CLAESSENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse meubelen Fab; Hout and afgeleiden Gh; Houtbewerking and -behandeling; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOUTZAGERIJ CLAESSENS
(Get full report from official database of BE for HOUTZAGERIJ CLAESSENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOUTZAGERIJ CLAESSENS
Addition kinds of activities for HOUTZAGERIJ CLAESSENS

799914. Verhuur en diensten voor strand- en watersportuitrusting | Beach and water sports equipment rental and services
26720201. Adhesieve backed films, schuimen en folies | Adhesive backed films, foams and foils
39490513. Doelen, boogschieten en geweerschieten | Targets, archery and rifle shooting
48220100. Fotografische berichtdiensten | Photographic message services
51980104. lakken | Lacquers

Werken bij HOUTZAGERIJ CLAESSENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOUTZAGERIJ CLAESSENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOUTZAGERIJ CLAESSENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOUTZAGERIJ CLAESSENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator lasersnijmachine (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een polyvalente metaalarbeider/ afraper voor aan de lasermachine Onze klant gelegen in Koekelare is op zoek naar een polyvalente metaalarbeider / afraper (m/v) Taakomschrijving van de polyvalente metaalarbeider / afraper zijn Afrapen van stukken aan de lasermachine, op palletten plaatsen en helpen laden in de vrachtwagen Bedienen van de lasermachine metaalplaten met de rolbrug verplaatsen

  • Chauffeur / Mecanicien (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma @ Oudenaarde die actief is in de elektriciteitssector, zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C. Jouw taken bestaan er uit enerzijds het vervoeren van materiaal naar de werven alsook hoogtewerkers en dergelijke. Anderzijds zal je ook instaan (indien je niet naar werven moet) om de mechanische taken in het atelier te Oudenaarde.

  • Ploegbaas wegenwerken (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groot bedrijf in infstructuurwerken zoeken wij een enthousiaste ploegbaas wegenwerken. Het bedrijf is gespecialiseerd in wegenwerken, afbraakwerken, rioleringswerken en grondwerken . Als ploegbaas wegenwerken voer je bestratingswerkzaamheden uit . Je brengt funderingslagen aan en plaatst kantstenen, tegels en vormstenen . Verder voeg en verdicht je de verharding . Naast het uitvoeren van de werkzaamheden geef je ook leiding aan je team . Je stuurt de arbeiders en verdeelt de taken . De controle van het materiaal en de kwaliteit behoren ook tot jouw takenpakket .

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oostkamp zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Zaal medewerker student of flexi-job (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Een snelwegrestaurant is op zoek naar snackbarmedewerkers: student en flexi-medewerker. Als student ben je beschikbaar in de vakanties en in het weekend. Belangrijk is dat je je eigen vervoer hebt aangezien de snackbar langs de snelweg ligt. Als flexi-medewerker ben je 1 of meerdere dagen in de week beschikbaar om te werken. Dit het liefst op vrijdag en een andere dag, maar dit is bespreekbaar. De taken die je zal moeten uitvoeren: Bereiden van kleine maaltijden Algemeen onderhoud Stukje verkoop De werkuren zijn meestal van 14u tot 22u.

  • ICT en PC technicus (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: PC Tech

    Type: Vaste Job

    Sinds 2007 levert PCTECH in Vichte zijn klanten in Vlaanderen en Wallonië totaaloplossingen inzake IT en telecom. Dankzij onze gedegen product- en marktkennis en onze ruime visie kunnen wij als geen ander een alomvattende dienstverlening aanbieden.   Om onze service t.a.v. de klant nóg te verbeteren, zoeken wij momenteel een (m/v) ICT en PC technicus Ben jij een handige Harry met een meer dan normale interesse voor hardware? Heb je tijdens je studies een passie ontwikkeld voor hardware? Dan hebben wij misschien wel de job van je dromen! Als Hard en Software technicus sta jij bij onze klanten in voor de snelle en correcte plaatsing en installatie van hardware en de implementatie van software en bijbehorende updates. Zodra een klant zijn computer, printer of ander toestel uit ons uitgebreide assortiment ontvangen heeft, trek jij ter plekke om alles te installeren en werkingsklaar te maken. Daarbij heb je ook ruime aandacht voor de softwarekant: je installeert de gevraagde programma’s, verzorgt updates voor bijvoorbeeld de firewall en antivirusprogramma’s en checkt de werking van het back-upsysteem. Daarbij hou je je steeds aan de door ons vastgelegde procedures.

  • Industrieel elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je klaar om jouw teamgenoten iedere dag te ondersteunen met de wil om de handen uit de mouwen te steken? Ben je klaar om kansen en uitdagingen aan te nemen? Ben je klaar om onze klant te verbazen met jouw praktische kennis en motivatie? Blaas ons omver met jouw kunnen! We zijn namelijk dringend op zoek naar mensen die onze klant met de volgende dingen kunnen bijstaan: Je staat mee in voor de diverse industriële installaties. Je vertrekt van een plan om de installatie op te bouwen en de nodige aansluitingen te maken. Dit gaat van het plaatsen van kabelbanen en het trekken van kabels over het monteren, aansluiten, testen en inbedrijfstellen van verdeelborden. Met andere woorden, een veelzijdige job waarin je flexibel bent naar taakinhoud, en dan ook niet verveeld raakt!

  • Ongediertebestrijder (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DESCROES

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van onze diensten zijn wij op zoek naar een ongediertebestrijder. Je voert interventies uit en gaat langs bij klanten met een servicecontract om periodieke inspecties uit te voeren. Verder denk je mee na om problemen te analyseren en oplossingen te bieden om ongedierte te weren. Bij voorkeur zoeken wij een technieker met ervaring en in het bezit van een fytolicentie P2.

  • Solution Designer - Tijdelijk (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Solution Designer Netwerk en Security valt onder de directie Change Support en rapporteert aan de competence center manager support. Deze solution designer is binnen zijn domein Change Support verantwoordelijk voor het uitwerken van een oplossings-architectuur en designs in een project context. De solution designer staat vanuit zijn domein de enterprise architect bij in het in kaart brengen en beheersbaar houden van het ICT landschap. Hiernaast geeft hij/zij in samenwerking met de Productowner Security advies om de werking van de organisatie d.m.v. het IT landschap verder te optimaliseren en standaardiseren. Als autoriteit en aanspreekpunt binnen zijn/haar domein, verzekert hij/zij dat de architectuur keuzes binnen de projecten kwalitatief en uniform worden gedocumenteerd en architecturale beslissingen in lijn zijn met de ICT strategie. Daarnaast zijn ze ook coherent en bevatten ze de juiste mix tussen korte en lange termijn beslissingen, gebaseerd op best practices. We zoeken iemand die sterk coachend en adviserend optreedt door de juiste vragen te stellen en uit te dagen, steeds vanuit het algemene bedrijfsbelang, en daardoor soms ingaande tegen individuele belangen of silo werking.

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

  • ZAALMEDEWERKER FLEXI WEEKEND M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Flexijob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een flexi om te werken in het weekend. Het takenpakket bestaat: - De klant verwelkomen en de kaart aanbieden - De bestelling opnemen - De kassa bedienen - Dranken klaarzetten + frigo's aanvullen

Zoek naar antwoorden van HOUTZAGERIJ CLAESSENS in sociale netwerken
Look for responds of HOUTZAGERIJ CLAESSENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOUTZAGERIJ CLAESSENS. Laat een reactie achter voor HOUTZAGERIJ CLAESSENS. HOUTZAGERIJ CLAESSENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOUTZAGERIJ CLAESSENS. Leave a respond for HOUTZAGERIJ CLAESSENS. HOUTZAGERIJ CLAESSENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOUTZAGERIJ CLAESSENS op de google maps. Adres en contacten HOUTZAGERIJ CLAESSENS
Location of HOUTZAGERIJ CLAESSENS on the google maps. Address and contacts of HOUTZAGERIJ CLAESSENS

Andere gerelateerde bedrijven als come HOUTZAGERIJ CLAESSENS HOUTZAGERIJ CLAESSENS: CENTEA | LUYTS -FLEERACKERS | Van Laecke-De Muynck & Zn | WIJNEN G.-H. | ROBERT AGNEESSENS

Other related companies as HOUTZAGERIJ CLAESSENS: CENTEA | LUYTS -FLEERACKERS | Van Laecke-De Muynck & Zn | WIJNEN G.-H. | ROBERT AGNEESSENS

HOUTZAGERIJ CLAESSENS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOUTZAGERIJ CLAESSENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05790313720. Het bedrijf HOUTZAGERIJ CLAESSENS bevindt zich op het adres: LAAR 62; 2140; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 288,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 108,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse meubelen Fab; Hout and afgeleiden Gh; Houtbewerking and -behandeling; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE. Producten gemaakt in HOUTZAGERIJ CLAESSENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOUTZAGERIJ CLAESSENS is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOUTZAGERIJ CLAESSENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOUTZAGERIJ CLAESSENS, openstaande posities, locatie van HOUTZAGERIJ CLAESSENS op de kaart.

HOUTZAGERIJ CLAESSENS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOUTZAGERIJ CLAESSENS, company assigned to the tax number BE05790313720. The company HOUTZAGERIJ CLAESSENS is located at the address: LAAR 62; 2140; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 288,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 108,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse meubelen Fab; Hout and afgeleiden Gh; Houtbewerking and -behandeling; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE. Products created in HOUTZAGERIJ CLAESSENS were not found.
The main activity of HOUTZAGERIJ CLAESSENS is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HOUTZAGERIJ CLAESSENS is not available. You also can look at reviews of HOUTZAGERIJ CLAESSENS, open positions, location of HOUTZAGERIJ CLAESSENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOUTZAGERIJ CLAESSENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOUTZAGERIJ CLAESSENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOUTZAGERIJ CLAESSENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOUTZAGERIJ CLAESSENS, employees, financial statistics.