HUYVAERT

Contactgegevens HUYVAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUYVAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUYVAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GALGENVELD 11; 8730; BEERNEM, België

Telefoon (phone): 50788284 (+32-50788284) 50788284 (+32-50788284)

Fax (fax): +32 (53) 447-43-10 +32 (53) 447-43-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUYVAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUYVAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUYVAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUYVAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUYVAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUYVAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUYVAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUYVAERT
Products information HUYVAERT

BTW identificatienummer (tax): BE05999328613
Ondernemingsnummer: 2249420166
Hoofdstad (capital): 719,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 468,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in HUYVAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUYVAERT
(Get full report from official database of BE for HUYVAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUYVAERT
Addition kinds of activities for HUYVAERT

02140204. Wolproductie | Wool production
20990200. Bakpoeder en frisdrank, gist en andere ontlastingmiddelen | Baking powder and soda, yeast, and other leavening agents
44990301. Bootverhuring, behalve plezier | Boat hiring, except pleasure
51990803. Oliën, dieren of groenten | Oils, animal or vegetable
56610101. Schoenen, op maat | Shoes, custom

Werken bij HUYVAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUYVAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUYVAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUYVAERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Ompakker (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als ompakker behandel je de inkomende bestellingen, je herverpakt deze en zet ze klaar op paletten. Je pakt goederen uit waarna je ze telt en sorteert en verpakt. Nauwkeurig en snel werken is van cruciaal belang. Je werkt van 8u tot 16u06.

 • Call Agent M/V (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

  Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bij dit Contact Center gaan gezelligheid en kwaliteit hand in hand. Daarom zoeken wij voor ons callcenter in Maastricht leuke, energieke mensen die onze teams komen versterken. Heb jij een vlotte babbel, hou je van verkopen en van afwisseling en uitdagingen?

 • Operator thermovormen (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Keyworks

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wegens de vraag van de klanten en de aankoop van een nieuwe machine zijn wij opnieuw dringend op zoek naar 1 persoon die ons team asap kan versterken en dit voor min. 14 dagen met verlenging indien deze persoon voldoet. We zoeken iemand die de nodige technische en sociale vaardigheden heeft om te starten als operator om na een inwerkperiode op te leiden tot teamleider. Als fabrikant van verpakkingen willen we meegeven dat het een staande job is , waar bij het veranderen van folie, matrijzen en verpakkingen toch wel wat hef-en tilwerk gevraagd wordt. 1. Bedienen van machines gedurende het productie – proces; 2. Instellen, bijstellen en zo nodig - mede - ombouwen van machines conform de planning en werkopdracht(en); 3. Controleren van juiste werking machines én de kwaliteit van de producten; 4. Indien mogelijk, het – mede - verhelpen van kleine storingen. 5. Toezien op tijdige en constante aanvoer van folie, verpakkingsmateriaal etc; 6. Uitvoeren van klein onderhoud aan de machines; 7. Scheiden van productie – uitvallen; 8. Afvoer van productie – uitvallen

 • Orderpicker (M/V) (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een transportbedrijf in Oostkamp zijn wij op zoek naar een logistiek talent: - Je werkt in een diepvriesomgeving - Je rijdt hoofdzakelijk met een reachtruck maar ook met transpalet - Laden en lossen van diepvriesproducten

 • Zeer Dringend gemotiveerde huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Is poetsen een passie voor jou en heb jij het graag opgeruimd en netjes? Is het antwoord ja!! Dan ben jij de persoon die we zoeken. In de regio Hasselt zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde poetsdames die graag bij gezinnen thuis willen schoonmaken! Interesse? Laat dan zo snel mogelijk iets van je horen!

 • Student (M/V) te Oostende 2 (filiaal 468) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: WIBRA

  Type: Studentenjob

  - etikettering en aanduiding van koopwaar - rekken vullen met goederen - onder de verantwoordelijkheid werken van de winkelverantwoordelijke - klanten informeren - kassawerk verrichten, omgaan met geld en andere betaalmiddelen - instaan voor het onderhoud van de werkplek

 • telecom installateurs (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: REBUILD

  Type: Vaste Job

  we zoeken kandidaten voor proximus fuctie telecom installateur

 • JR / SR Dossierbeheerder die veel verantwoordelijkheid wilt (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Ben je op zoek naar een nieuwe functie? Dit kan je hier verwachten: Je komt terecht in een grotere structuur dat het persoonlijke aspect naar klanten en medewerkers toe, niet uit het oog verloren is. Medewerkers kunnen rekenen op constante opleiding van het kantoor uit en dit in verschillende vormen: interne opleidingen, externe opleidingen, discussiegroepen, etc. Ze doen hun best om elk niveau dossierbeheerder verder op te leiden zodat je je professionele carrière kan optimaliseren. Er zijn verschillende opties om door te groeien: van Junior tot Senior, naar Manager, naar Vennoot, noem maar op. Indien je de juiste ingesteldheid en ambitie hebt, kan je het hier ver schoppen. Naast de opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn ook de meer persoonlijke aspecten van belang. Je wordt hier omringd door een dynamisch team van jonge mensen waarmee je al snel een band zal opbouwen. De aangename werksfeer en -omgeving zijn een extra stimulatie die ervoor zorgen dat je elke dag graag gaat werken. JR / SR Dossierbeheerder: functie Als dossierbeheerder, junior of senior, zal je je niet veel moeten bezig houden met het basis inputwerk. Dankzij de moderne aanpak van dit kantoor en de softwarepakketten die ze ter beschikking hebben, verlies je dus geen tijd aan inboekwerk, maar kan je je effectief bezighouden met de core business van dossiers (op boekhoudkundig & fiscaal vlak). Afhankelijk van je ervaring zal je vooral bezig zijn met de voorbereiding en / of afsluiting van dossiers. Ook adviezen en optimalisaties kunnen tot je takenpakket behoren. Het is dus uiteindelijk wel de bedoeling dat je doorgroeit tot A-Z dossierbeheerder. Ben je dit al? Dan staan er andere titels op jou te wachten wanneer je stijgt in je functie.

 • 1ste Kamermeisje/Kamerjongen Westende (WESTENDE)

  Regio: WESTENDE

  Bedrijf: HOLIDAY SUITES

  Type: Vaste Job

  Holiday Suites is een start-up firma, die comfortabele vakanties aanbiedt op bruisende locaties. Holiday Suites is momenteel actief aan de Belgische kust, de Franse Opaalkust en in Limburg. De firma is in volle expansie en er staan nog uitbreidingen ingepland, zowel in België als in Frankrijk. Onze missie is om de klant duurzaam en betaalbaar vakantiegeluk te bieden in comfortabele vakantieverblijven in bruisende omgevingen. Om de snelle groei van het bedrijf te ondersteunen zoeken we: 1e kamermeisje/kamerjongen regio Westende De functie Als 1e kamermeisje/kamerjongen werk je nauw samen met de Quality controller om de schoonmaak te organiseren. Je begeleidt de schoonmaakploegen en je poetst zelf mee. Je helpt met de opstart van nieuwe werknemers en helpt de grote schoonmaak te organiseren. Je bent flexibel, je werkt in het weekend, op feestdagen en in de vakantieperiodes. Je werkzaamheden § Het opmaken van werkplanning. § Je staat in voor de schoonmaak en onderhoud van de kamers. § Je staat in voor de schoonmaak en het onderhoud van gemene delen (gangen, receptie, lobby). § De lakens vervangen, het bed opmaken (verversen, toeleggen, ...) § De handdoeken vervangen. § De kamer opnieuw voorzien van zeep, shampoo, bloemen, snoepjes, ... § Het sanitair op de kamer schoonmaken en ontsmetten § Het vuile linnengoed naar de linnendienst of wasserij brengen.

 • Ervaren CNC operator Hout (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: DESMET G

  Type: Vaste Job

  Je taak bestaat er in om de veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren (werktuigen, montageband, ...), productie- en verwerkingshandelingen uitvoeren met: CNC-gestuurde werktuigmachines, preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren, bewerkings- en afwerkingshandelingen uitvoeren op houten werkstukken: Houtstof verwijderen.

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • Vacature Kinesist(e) – (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: CURA-MC

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kinesist(e) om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat (zie www.cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

Zoek naar antwoorden van HUYVAERT in sociale netwerken
Look for responds of HUYVAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUYVAERT. Laat een reactie achter voor HUYVAERT. HUYVAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUYVAERT. Leave a respond for HUYVAERT. HUYVAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUYVAERT op de google maps. Adres en contacten HUYVAERT
Location of HUYVAERT on the google maps. Address and contacts of HUYVAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come HUYVAERT HUYVAERT: RIGHT ON | WESTEASTBRIDGE COMPANY | MARTINE DUFRASNE | Feestzaal De Landman | FA. DESEES-MARCHAND

Other related companies as HUYVAERT: RIGHT ON | WESTEASTBRIDGE COMPANY | MARTINE DUFRASNE | Feestzaal De Landman | FA. DESEES-MARCHAND

HUYVAERT is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUYVAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05999328613. Het bedrijf HUYVAERT bevindt zich op het adres: GALGENVELD 11; 8730; BEERNEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 719,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 468,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in HUYVAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUYVAERT is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUYVAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUYVAERT, openstaande posities, locatie van HUYVAERT op de kaart.

HUYVAERT is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUYVAERT, company assigned to the tax number BE05999328613. The company HUYVAERT is located at the address: GALGENVELD 11; 8730; BEERNEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 719,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 468,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in HUYVAERT were not found.
The main activity of HUYVAERT is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUYVAERT is not available. You also can look at reviews of HUYVAERT, open positions, location of HUYVAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUYVAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUYVAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUYVAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUYVAERT, employees, financial statistics.