HUGO VAN DEN BROECK

Contactgegevens HUGO VAN DEN BROECK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUGO VAN DEN BROECK: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUGO VAN DEN BROECK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEIKANT 10; 9240; ZELE, België

Telefoon (phone): 52448818 (+32-52448818) 52448818 (+32-52448818)

Fax (fax): +32 (61) 444-94-99 +32 (61) 444-94-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUGO VAN DEN BROECK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUGO VAN DEN BROECK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUGO VAN DEN BROECK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUGO VAN DEN BROECK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUGO VAN DEN BROECK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUGO VAN DEN BROECK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUGO VAN DEN BROECK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUGO VAN DEN BROECK
Products information HUGO VAN DEN BROECK

BTW identificatienummer (tax): BE01435333251
Ondernemingsnummer: 2324951171
Hoofdstad (capital): 723,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 628,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in HUGO VAN DEN BROECK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUGO VAN DEN BROECK
(Get full report from official database of BE for HUGO VAN DEN BROECK)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUGO VAN DEN BROECK
Addition kinds of activities for HUGO VAN DEN BROECK

161102. Surfacing en bestrating | Surfacing and paving
349199. Industriële kleppen, nec | Industrial valves, nec
602900. Commerciële banken, nv | Commercial banks, nec
799901. Tennis diensten en professionals | Tennis services and professionals
35780104. Punt-van-verkoop apparaten | Point-of-sale devices
47310200. Vrachtvervoer | Freight forwarding
51499905. Pickles, conserven, gelei en jam | Pickles, preserves, jellies, and jams
67949903. Octrooien, licenties, leasing | Patent buying, licensing, leasing
73740000. Gegevensverwerking en voorbereiding | Data processing and preparation

Werken bij HUGO VAN DEN BROECK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUGO VAN DEN BROECK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUGO VAN DEN BROECK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUGO VAN DEN BROECK. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvalent arbeider m/v (buitenwerk) (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij op zoek naar afwisselend werk en ben je graag in de open lucht? Dan is deze job als polyvalent arbeider (m/v) zeker iets voor jou! Als polyvalent arbeider zul je verantwoordelijk zijn voor het laden en lossen van grote hoeveelheden producten. Daarnaast sta je in voor loskoppelen of aansluiten van verschillende tanken. Je controleert of alles goed is aangesloten, en de regelgeving wordt nageleefd.

 • Huishoudhulp met Dienstencheques in Deinze (voltijds) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

 • Poetshulp Herent (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Huishoudhulp te Drongen (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: STUZO

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor enkele gezinnen omgeving Drongen zijn we op zoek naar een geschikte huishoudhulp. De taken omvatten vooral schoonmaken, opruimen en eventueel strijken.

 • Jobstudent ADL-assistentie (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ADO ICARUS

  Type: Studentenjob

  ADO Icarus vzw ondersteunt personen met een handicap die zelfstandig willen wonen en leven. ADO Icarus biedt hiervoor een ruime waaier van ondersteuningsvormen aan (ADL-assistentie, PAB-assistentie, thuisverpleging, aangepast vervoer, vrijwilligerswerk, …). Centraal staat de autonomie van de persoon om zijn leven zelf vorm te geven. Als ADL-assistent lever je assistentie in een dienst voor zelfstandig wonen aan personen met een lichamelijke beperking. Deze personen wonen in aangepaste woningen en beschikken over de nodige hulpmiddelen. Omwille van hun lichamelijke beperkingen, hebben deze personen hulp nodig bij het uitvoeren van een aantal dagelijkse handelingen. Zij kunnen, middels een oproepsysteem, 24/24u een beroep doen op ADL-assistentie (activiteiten van het dagelijks leven) of krijgen assistentie op afspraak. Alle woningen bevinden zich binnen een straal van een kilometer. Verplaatsingen worden met de fiets/te voet gedaan.

 • Verlichtingsadviseur (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Als verlichtingsadviseur onthaal je klanten in showroom of sta je hen telefonisch te woord. Je gaat op een creatieve en innovatieve manier op zoek naar de gepaste verlichting en bijhorende accessoires voor hun project. Indien het materialen zijn die niet standaard tot het gamma behoren ga je ook zelf actief opzoek naar een gepaste leverancier. Ook het uitwerken en opvolgen van de offertes behoort tot jou takenpakket. Daarnaast sta je ook in voor het technisch uitwerken van het dossier en lichtstudies.

 • STORINGSTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: MAXICON

  Type: Vaste Job

  Heb jij het inzicht om technische verbeteringen aan te brengen bij verschillende machineparken om zo het rendement te verhogen, maar ben je niet bang om zelf de handen uit de mouwen te steken? Wil je hiernaast ook nog een jonge en dynamische werkgever? Dan ben je bij Maxicon aan het juiste adres! Wij zoek een storingstechnieker dat zal instaan voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

 • commercieel bankbediende (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

  Type: Vaste Job

  je voert commerciële klantengesprekken over de 4 bankdomeinen (betalingsverkeer, sparen, kredieten en verzekeringen) je werkt pro-actief en ziet opportuniteiten je werkt graag in teamverband

 • Gepassioneerde financieel adviseur verzekeringen B2B! (M/V) (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een onafhankelijk en zeer goed draaiend verzekeringskantoor met een verfrissende en kwalitatieve aanpak, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega die als ervaren adviseur hun team wil komen versterken! * Als financieel adviseur sta je in voor een pro-actieve begeleiding van voornamelijk de bedrijfsleiders van grotere bedrijven. Je zorgt ervoor dat deze klanten nauwgezet worden opgevolgd en het juiste advies krijgen op vlak van oa. beleggingsmogelijkheden * Je bent de vlotte, betrouwbare gesprekspartner van jouw cliënten betreffende de financiële opvolging van hun dossiers. Je houdt alle dossier volledig op punt en helpt de cliënt verder bij mogelijke vragen of oplossingen. Kortom, een klant volledig 'ontzorgen' in zijn finaciële verzekeringszaken zit in jouw bloed!

 • Klusjesman regio Leuven (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Adviseur watercoolers (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: ECO-SERV

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in die diensten sector, zowel het B2B als B2C segment. Als erkend partner van een Belgisch bedrijf dat actief is op de markt van watercoolers, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers over gans Vlaanderen om deskundig advies op maat te verlenen aan nieuwe klanten, zowel gezinnen als bedrijven. Je toont hen de vele voordelen & mogelijkheden van dit topproduct met bijgaande all-in-service formule. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

 • Regionale Account Manager (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1655152-inline.html?cid=Partner_VDAB Menssana levert fruitmanden op het werk en is verdeler van Zummo® citruspersen, Pine-OMatic, ® ananas slicers, en Soup-Server® soepautomaten in België en Frankrijk. Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een Account Manager op zelfstandige basis (freelance) voor de regio’s Antwerpen/Limburg en Oost-Vlaanderen/Vlaams-Brabant. Je prospecteert actief in jouw regio en weet je potentiële klanten te overtuigen om tekiezen voor onze merken. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille. Je bent de gesprekspartner voor je klanten en helpt ze o.a. wanneer zij vragen hebben met betrekking tot de werking van de toestellen. Je commerciële gedrevenheid zorgt ervoor dat de vastgestelde verkoop – en omzetdoelstellingen worden gerealiseerd. Je werkt nauw samen met de directie en de collega’s van de technische dienst. Je bent verantwoordelijk voor het updaten van de CRM met alle nodige correcte informatie, o.a. m.b.t. de wekelijkse fruitleveringen.

Zoek naar antwoorden van HUGO VAN DEN BROECK in sociale netwerken
Look for responds of HUGO VAN DEN BROECK in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUGO VAN DEN BROECK. Laat een reactie achter voor HUGO VAN DEN BROECK. HUGO VAN DEN BROECK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUGO VAN DEN BROECK. Leave a respond for HUGO VAN DEN BROECK. HUGO VAN DEN BROECK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUGO VAN DEN BROECK op de google maps. Adres en contacten HUGO VAN DEN BROECK
Location of HUGO VAN DEN BROECK on the google maps. Address and contacts of HUGO VAN DEN BROECK

Andere gerelateerde bedrijven als come HUGO VAN DEN BROECK HUGO VAN DEN BROECK: PAVELL | GARAGE VAN DEN BERGHE | MARBRERIE DE PRY | P?TISSERIE DIESBECQ | Stoffen Atelier

Other related companies as HUGO VAN DEN BROECK: PAVELL | GARAGE VAN DEN BERGHE | MARBRERIE DE PRY | P?TISSERIE DIESBECQ | Stoffen Atelier

HUGO VAN DEN BROECK is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUGO VAN DEN BROECK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01435333251. Het bedrijf HUGO VAN DEN BROECK bevindt zich op het adres: HEIKANT 10; 9240; ZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 723,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 628,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in HUGO VAN DEN BROECK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUGO VAN DEN BROECK is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUGO VAN DEN BROECK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUGO VAN DEN BROECK, openstaande posities, locatie van HUGO VAN DEN BROECK op de kaart.

HUGO VAN DEN BROECK is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUGO VAN DEN BROECK, company assigned to the tax number BE01435333251. The company HUGO VAN DEN BROECK is located at the address: HEIKANT 10; 9240; ZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 723,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 628,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in HUGO VAN DEN BROECK were not found.
The main activity of HUGO VAN DEN BROECK is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HUGO VAN DEN BROECK is not available. You also can look at reviews of HUGO VAN DEN BROECK, open positions, location of HUGO VAN DEN BROECK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUGO VAN DEN BROECK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUGO VAN DEN BROECK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUGO VAN DEN BROECK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUGO VAN DEN BROECK, employees, financial statistics.