HUDIKO - NIJS

Contactgegevens HUDIKO - NIJS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUDIKO - NIJS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUDIKO - NIJS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): METROPOOLSTRAAT 14; 2900; SCHOTEN, België

Telefoon (phone): 36467171 (+32-36467171) 36467171 (+32-36467171)

Fax (fax): +32 (68) 138-24-13 +32 (68) 138-24-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUDIKO - NIJS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUDIKO - NIJS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUDIKO - NIJS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUDIKO - NIJS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUDIKO - NIJS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUDIKO - NIJS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUDIKO - NIJS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUDIKO - NIJS
Products information HUDIKO - NIJS

BTW identificatienummer (tax): BE06189392089
Ondernemingsnummer: 7664581298
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 430,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in HUDIKO - NIJS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUDIKO - NIJS
(Get full report from official database of BE for HUDIKO - NIJS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUDIKO - NIJS
Addition kinds of activities for HUDIKO - NIJS

209202. Voorbereide vis of andere zeevruchtencakes en stokjes | Prepared fish or other seafood cakes and sticks
20150101. Kip, verwerkt, NSK | Chicken, processed, nsk
24110100. Houten bouten, gekapt | Wooden bolts, hewn
73799901. Diskette duplicatiedienst | Diskette duplicating service
73899906. Koffie service | Coffee service

Werken bij HUDIKO - NIJS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUDIKO - NIJS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUDIKO - NIJS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUDIKO - NIJS. Looking for open vacancies in other companies

 • Marktspecialist (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Konvert Office Hasselt

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een drijvende kracht voor de Customer Service afdeling. Je zal het rechtstreekse aanspreekpunt vormen voor de klant en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Je reageert snel en correct op de vragen van de klant met betrekking tot orders, levering- en termijnmogelijkheden en eventuele klachten. Tot je takenpakket behoren ook het toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten. Daarnaast analyseer en optimaliseer je de informatie van de goederenstroom naar de klant. Tot slot zal je ook de retouraanvragen behandelen en werk je aan verbeteringsactiviteiten.

 • Administratief medewerker facturatie (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: QJOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als administratief medewerker facturatie zorg jij ervoor dat alle facturen op een correcte manier uitgestuurd worden. Dit betekent : - Dat je obv verschillende documenten (gepresteerde uren, offerte, werkbonnen, brandtekeningen, …) een dossier per werf opmaakt en structureert - Dat je facturen administratief opmaakt, structureert en opvolgt - Dat je obv betaallijsten de betalingen van opgemaakte facturen opvolgt en controleert - Dat je klanten contacteert nav openstaande facturen

 • CNC Bediener (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant regio Ieper is Let's Work op zoek naar een CNC-bediener voor het draaien en frezen.

 • Poetshulp Zonhoven (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: PUUUR HASSELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Turnhout (POPPEL)

  Regio: POPPEL

  Bedrijf: POETSHULP & WERK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

 • Huishoudhulpen DEELTIJDS Brugge centrum (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Brugge zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Student zondag regio Maldegem (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

  Type: Studentenjob

  Voor een klant, regio Maldegem, zijn we op zoek naar een student om iedere zondag te werken. - Je zorgt voor een perfecte registratie van de verkoop van de artikelen. - Je controleert of de juiste prijzen gehanteerd werden en verwijdert of deactiveert de diefstalbeveiliging van artikels. - Je begroet en bedankt steeds vriendelijk de klanten en verschaft hen info rond garantie en ruilvoorwaarden. - Je luistert naar opmerkingen van klanten en maakt deze over aan de juiste persoon. - Je ontvangt de betaalmiddelen, controleert de geldigheid en geeft gepast terug. - Daarnaast help je ook in de winkel met het aanvullen van de rekken.

 • STUDENT INPAKKERS EN OPSCHEPPERS (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BARAQUE

  Type: Studentenjob

  Voor Baraque Friture zijn wij continu op zoek naar pittige medewerkers die graag willen opscheppen over hun goesting om in onze keuken te gaan staan. Maar ook naar die inpakkers die keer op keer stevig onze klanten weten in te pakken met liters charme en een flinke snuif Gastvrijheid! Om al onze bestaande en nieuw op stapel staande concepten zo gestroomlijnd mogelijk te laten lopen zijn we dan ook continu op zoek naar goeie, nieuwe studenten die graag in nieuwe horeca-avonturen willen stappen.

 • Student frituur (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

  Type: Studentenjob

  - je bedient de klanten met de glimlach - je maakt de bestellingen klaar - je bedient de kassa - je kuist de tafels op - je bent beschikbaar in het weekend (tot 23u) en vakantieperiodes

 • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

 • Lead Developer (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Modis Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Introduction We are looking for an Experimented Lead developer freelance to work for our client in Mechelen. Your mission • Translate the functional requirements into a solid technical solution. • Execute and describe the technical solution in a technical analysis document • Perform technical impact analysis of the project and derive needed code changes • Ensure the usage of structured methods and techniques, the use of standards and guidelines. • Development lead for a team of 4 developers for one specific project (in coöperation with a dev lead o Other (less important): • Modelling of our processes in Jira. Model the high level process of our organisation in Jira, support others in modelling the process, model the detailed development process in Jira. Input: • High-level technical designs and Pre-Assessment Architecture Documents (architect team and business process analysts). • Functional analysis documents. • Release milestone plan (Release Management). • Task milestone plan. Output: • Technical analysis documentation • Operational readiness documentation • Code deliveries • Patches / Scripts / … Acceptance: • Technical analysis documents reviewed and approved by stakeholders (functional analysts and Test team). • Participation in concept analysis meetings and in development workshops and decision meetings • On time review of development deliverables Profile • You are a Bachelor and/or Master • You have minimum 5 years of experience in a similar function • You are a team player and are flexible • You are Result driven and able to take ownership • You are flexible between the different area's • You have good oral and written communication skills in Dutch • You are team player • You have experience with: o PHP frameworks Laravel and Symfony o jQuery o Soap, Rest o Javascript, React, GIT o WebSocket o SQL Contact You are interested in this opportunity? Please, contact me at the following phone number +32 482 82 90 or send me an email at [email protected] and I will definitely come back to you to see if we can collaborate on this.

Zoek naar antwoorden van HUDIKO - NIJS in sociale netwerken
Look for responds of HUDIKO - NIJS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUDIKO - NIJS. Laat een reactie achter voor HUDIKO - NIJS. HUDIKO - NIJS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUDIKO - NIJS. Leave a respond for HUDIKO - NIJS. HUDIKO - NIJS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUDIKO - NIJS op de google maps. Adres en contacten HUDIKO - NIJS
Location of HUDIKO - NIJS on the google maps. Address and contacts of HUDIKO - NIJS

Andere gerelateerde bedrijven als come HUDIKO - NIJS HUDIKO - NIJS: HILDE | UKKE-PUCK | VALCKE | LUC VERJANS | FER-JI

Other related companies as HUDIKO - NIJS: HILDE | UKKE-PUCK | VALCKE | LUC VERJANS | FER-JI

HUDIKO - NIJS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUDIKO - NIJS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06189392089. Het bedrijf HUDIKO - NIJS bevindt zich op het adres: METROPOOLSTRAAT 14; 2900; SCHOTEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 430,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in HUDIKO - NIJS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUDIKO - NIJS is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUDIKO - NIJS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUDIKO - NIJS, openstaande posities, locatie van HUDIKO - NIJS op de kaart.

HUDIKO - NIJS is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUDIKO - NIJS, company assigned to the tax number BE06189392089. The company HUDIKO - NIJS is located at the address: METROPOOLSTRAAT 14; 2900; SCHOTEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 430,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in HUDIKO - NIJS were not found.
The main activity of HUDIKO - NIJS is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUDIKO - NIJS is not available. You also can look at reviews of HUDIKO - NIJS, open positions, location of HUDIKO - NIJS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUDIKO - NIJS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUDIKO - NIJS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUDIKO - NIJS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUDIKO - NIJS, employees, financial statistics.