HUBERT LOOMANS

Contactgegevens HUBERT LOOMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUBERT LOOMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUBERT LOOMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SMOUTBERG 42; 1730; ASSE, België

Telefoon (phone): 24525350 (+32-24525350) 24525350 (+32-24525350)

Fax (fax): +32 (53) 744-58-78 +32 (53) 744-58-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUBERT LOOMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUBERT LOOMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUBERT LOOMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUBERT LOOMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUBERT LOOMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUBERT LOOMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUBERT LOOMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUBERT LOOMANS
Products information HUBERT LOOMANS

BTW identificatienummer (tax): BE06511016845
Ondernemingsnummer: 3093994140
Hoofdstad (capital): 184,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 798,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in HUBERT LOOMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUBERT LOOMANS
(Get full report from official database of BE for HUBERT LOOMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUBERT LOOMANS
Addition kinds of activities for HUBERT LOOMANS

229904. Textielmolenafval en restantverwerking | Textile mill waste and remnant processing
799907. Schietfaciliteiten en boogschieten rijstroken | Shooting facilities and archery lanes
20769906. Pindakaas, taart of maaltijd | Peanut oil, cake or meal
24319903. Silo staven, hout | Silo staves, wood
32290701. Lampen voor elektrische verlichting | Bulbs for electric lights
35550402. Photoengraving machines | Photoengraving machines
36619905. Multiplex apparatuur, telefoon en telegraaf | Multiplex equipment, telephone and telegraph
39140110. Toiletartikelen, zilver | Toilet ware, silver
65120205. Winkelcentrum, buurt (30.000-100.000 m²) | Shopping center, neighborhood (30,000-100,000 sq ft)
87310203. Computer (hardware) ontwikkeling | Computer (hardware) development

Werken bij HUBERT LOOMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUBERT LOOMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUBERT LOOMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUBERT LOOMANS. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnicus/ mechanieker (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een maalderij gelegen te Merksem zijn wij op zoek naar een voltijdse kandidaat. Bij storingen wordt er van je verwacht dat je meteen reageert en het probleem gaat oplossen. Daarnaast voer je geregeld een controle uit op de productieapperatuur. Je bent gekend met onderhoudswerken op een geautomatiseerd proces. Je lost de problemen op volgens de veiligheids- en kwaliteitsprocedures en je behandelt de bijhorende administratie. Je probeert buiten het herstellen en het controleren van het materiaal ook het materiaal te optimaliseren om wederkerende storingen te elimineren. Je maakt deel uit van een renovatieproject. Je hebt de nodige ervaring of een toepasselijk diploma. Kennis hebben van pneumatica of PLC is een pluspunt. Je bent verantwoordelijk,een initiatiefnemer en hebt oog voor detail. Je bent bereid om in twee ploegen te werken.

 • Robotoperator 2 ploegen (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ASAP NINOVE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Wetteren gespecialiseerd in het produceren van orthopedisch maatartiklen, zijn we op zoek naar een operator voor de freesmachine. Het bedreft een functie in een 2-ploegensysteem. Je job is niet van de minste, integendeel, jij bent een uitermate belangrijke schakel in het proces aangezien je de lijm vormt tussen de CAD-ploeg en de ateliers. Je werkt vergt ook wat precisie, want je zal steeds allerlei afmetingen gaan invoeren in het programma van de machine en vervolgens heb je een nagenoeg perfect gefreesde mal gevormd die zal gebruikt worden om het orthopedische maatwerk rond te gaan maken. Je zal ook instaan voor het voorbereidend werk en het netjes houden van je werkplaats. Let op! Dit kan stoffig werk zijn!

 • Storingstechnieker (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: t-interim Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zoekt storingen aan machines mee op. Als je de storing gevonden hebt, ga je ze verhelpen. Het is ook de bedoeling dat je preventieve onderhoudswerkzaamheden uitvoert.

 • Gemotiveerde onderhoudstechnicus auto's (m/v) (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gerenommeerde garage regio Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnicus voor personenwagens.  je voert onderhoudsbeurten uit aan personenwagens je monteer en demonteert de verschillende onderdelen je stelt een diagnose en stelt de motor af met de meest geschikte apparatuur je herstelt, stelt het onderstel af en controleert je controleert de voorwieluitlijning je reviseert verbrandingsmotoren je houdt rekening met de autotechnische veiligheidsvoorschriften

 • sprankelende huishoudhulp (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: alfaThuis

  Type: Dienstenchequebaan

  alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO ZOTTEGEM (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Zottegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • HUISHOUDHULP regio ARDOOIE bij 1 klant(M/V) (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Flexi-job verkoop najaar tot eind december (BAARLE-HERTOG)

  Regio: BAARLE-HERTOG

  Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

  Type: Studentenjob

  Voor een vuurwerkwinkel in Baarle zijn wij op zoek naar een medewerker/ster verkoop via flexi-job. In de winkel heet je de klanten welkom, helpt hen bij het nemen van hun bestellingen, zet deze klaar en rekent af. Je bent beschikbaar om te werken op zaterdag en/of zondag vanaf oktober t/m december en de ganse laatste week van het jaar. Je bent klantvriendelijk, weet van aanpakken en bent cijfermatig.

 • Gepassioneerde controller! (m/v) (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een bloeiend en sterk groeiend bedrijf actief in de ontwikkeling en productie van verven,zijn wij op zoek een enthousiaste en gedreven controller om hun leuk team te komen versterken! Jouw takenpakket bestaat oa. uit: - Taken ten behoeve van de maand- en jaarafsluiting: · Controle kosten · Boeken van voorzieningen · Boeken van over te dragen kosten · Inboeken/controle van payroll · Vaste activa - Opstellen van maandelijkse rapporten voor US - Opstellen van budgetten - Cost Accounting/opvolging voorraad - Opstellen/nakijken van maandelijkse reconciliaties ivm diverse interne controles

 • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

 • Flexijob zaalmedewerker (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BELGE

  Type: Flexijob

  Cafe Belge is op zoek naar een enthousiaste flexibele flexi medewerker voor de bar/zaal, beschikbaar tydens weekend, weekavonden is een pluspunt. Uren en dagen zijn bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van HUBERT LOOMANS in sociale netwerken
Look for responds of HUBERT LOOMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUBERT LOOMANS. Laat een reactie achter voor HUBERT LOOMANS. HUBERT LOOMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUBERT LOOMANS. Leave a respond for HUBERT LOOMANS. HUBERT LOOMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUBERT LOOMANS op de google maps. Adres en contacten HUBERT LOOMANS
Location of HUBERT LOOMANS on the google maps. Address and contacts of HUBERT LOOMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come HUBERT LOOMANS HUBERT LOOMANS: Loca Bike | Infrasonor BVBA | N.D.A. | GARAGE CLAESKENS | S. HENDRICK

Other related companies as HUBERT LOOMANS: Loca Bike | Infrasonor BVBA | N.D.A. | GARAGE CLAESKENS | S. HENDRICK

HUBERT LOOMANS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUBERT LOOMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06511016845. Het bedrijf HUBERT LOOMANS bevindt zich op het adres: SMOUTBERG 42; 1730; ASSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 184,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 798,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in HUBERT LOOMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUBERT LOOMANS is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUBERT LOOMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUBERT LOOMANS, openstaande posities, locatie van HUBERT LOOMANS op de kaart.

HUBERT LOOMANS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUBERT LOOMANS, company assigned to the tax number BE06511016845. The company HUBERT LOOMANS is located at the address: SMOUTBERG 42; 1730; ASSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 184,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 798,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in HUBERT LOOMANS were not found.
The main activity of HUBERT LOOMANS is Social Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HUBERT LOOMANS is not available. You also can look at reviews of HUBERT LOOMANS, open positions, location of HUBERT LOOMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUBERT LOOMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUBERT LOOMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUBERT LOOMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUBERT LOOMANS, employees, financial statistics.