HERVE RASSCHAERT

Contactgegevens HERVE RASSCHAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HERVE RASSCHAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

HERVE RASSCHAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOUWAARTSTRAAT 72; 3270; SCHERPENHEUVEL-ZICHEM, België

Telefoon (phone): 13771386 (+32-13771386) 13771386 (+32-13771386)

Fax (fax): +32 (13) 337-57-43 +32 (13) 337-57-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HERVE RASSCHAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HERVE RASSCHAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HERVE RASSCHAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HERVE RASSCHAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HERVE RASSCHAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HERVE RASSCHAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HERVE RASSCHAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HERVE RASSCHAERT
Products information HERVE RASSCHAERT

BTW identificatienummer (tax): BE02858612060
Ondernemingsnummer: 9529235839
Hoofdstad (capital): 292,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 791,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in HERVE RASSCHAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HERVE RASSCHAERT
(Get full report from official database of BE for HERVE RASSCHAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor HERVE RASSCHAERT
Addition kinds of activities for HERVE RASSCHAERT

106104. Tungstenmalmwinning | Tungsten ores mining
01719902. Bosbessenboerderij | Blueberry farm
10440101. Open pit zilveren mijnbouw | Open pit silver mining
20240300. Nondairy gebaseerde bevroren desserts | Nondairy based frozen desserts
23110203. Vesten: gemaakt van aangekochte materialen | Vests: made from purchased materials
36690203. Pedestrian traffic control equipment | Pedestrian traffic control equipment

Werken bij HERVE RASSCHAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HERVE RASSCHAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HERVE RASSCHAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HERVE RASSCHAERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoopster (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt in een orthopedische schoenwinkel regio Kortrijk waar comfortschoenen worden verkocht. Met jouw glimlach ontvang jij dagelijks de klanten in de winkel. Door jouw leergierigheid ken je ook al snel verschillende soorten schoenen en steunzolen, en kan je de klant op een correcte manier adviseren. Soms spring je ook bij bij de zaakvoerder, die ook podoloog is. Je ontvangt klanten, zet hun voetbad klaar en na de behandeling zorg je ook dat alles terug netjes is.

 • Inpakmedewerkers chocoladebedrijf te Boom (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor mijn opdrachtgever, een chocoladebedrijf, te Boom ben ik op zoek naar gemotiveerde inpakmedewerkers. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade truffels in doosjes. Opgelet, dit is een hele dag rechtstaand werk en er wordt aan een hoog tempo ingepakt. Dit gaat over een tijdelijke opdracht t.e.m. december 2018.

 • Enthousiaste thuishulp te Wolvertem (MEISE)

  Regio: MEISE

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp Torhout- vanaf 10 tot 38u per week (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hulp in huis is steeds op zoek naar huishoudhulpen die zeer gemotiveerd zijn en aan de slag willen in eigen regio, met gezinsvriendelijke werkuren en mooie loonvoorwaarden. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Vaste job, maaltijdcheques, spaarpunten, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

 • Student/flexijob horeca in Wevelgem (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Unique Menen is op zoek naar een student(e) voor een horecazaak in Wevelgem. Je taak bestaat voornamelijk uit bediening van klanten; opdienen en afruimen van gerechten.

 • Bijlesgever wiskunde (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Helpdesk medewerker (nachtdienst) (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: DRAC

  Type: Vaste Job

  Hapbit® is een vernieuwend en dynamisch bedrijf in volle groei: in de laatste twee jaar is het aantal medewerkers (bijna) vertienvoudigd en we staan nu ook te trappelen om de internationale markt omver te blazen! Daar zullen we natuurlijk vaardige collega’s voor nodig hebben die de Hapbit® mentaliteit vol enthousiasme willen omhelzen en hun schouders kunnen zetten onder heel uitdagende – lees, nog nooit eerder uitgevoerde- projecten. We specialiseren in IT-oplossingen op maat, maar zien het ook veel groter dan dat. Door steeds op zoek te gaan naar betere, snellere, duurzamere en efficiëntere manieren om bestaande systemen te optimaliseren en nieuwe toepassingen te verzinnen voor bestaande technologieën, slagen we er al jaren in om unieke en vooruitstrevende, betrouwbare producten en diensten aan te bieden. Functieomschrijving Als helpdesk medewerker sta je in voor de first/second line support van onze klanten over heel België. Je beantwoordt vragen, luistert aandachtig naar de problemen die beschreven worden, stelt opvolgvragen, reikt oplossingen aan en escaleert problemen naar second line support en onze field service engineers, waarbij je waakt over de voortgang van gestelde prioriteiten en werkzaamheden. Zowel telefonisch als via elektronische communicatiemiddelen zal je de klanten met raad en daad bijstaan waarna je het contact in het systeem registreert met de genomen acties. Soms zijn stalen zenuwen en engelengeduld geen overbodige luxe, maar met een beetje gezond verstand, relativeringsvermogen en een gezond gevoel voor humor heb je de vrijheid om op je eigen manier onze klanten van de beste service te voorzien. Momenteel is Hapbit® op zoek naar 1 HELPDESK MEDEWERKER voor maandag tot en met vrijdag van 22.00 tot 06.00

 • Boekhouder (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: SIMPLY SELECT

  Type: Vaste Job

  - Verwerken van in / uitgaande facturen - Boeken financiëlen - Voorbereiden fiscale verplichtingen - Periodieke rapportering Verantw. Boekhouding - Voorbereiden BTW - aangifte en andere maandelijkse verplichtingen - Debiteurenbeheer - Opvolging advocaten dossiers - Wagenpark - Opvolging cash flow

 • Kinesitherapeut (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een kinesist voor het geven van psychomotorische therapie en diagnostiek. Je werkt vooral met kinderen en jongeren maar kan ook werken met volwassenen. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

 • Taaldocent Nederlands (NT2) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: BXL ACADEMY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bxl Academy is een groeiende talenschool in het hart van Brussel. We bieden lespakketten op maat van bedrijven en particulieren. Onze taalcursussen zijn aangepast aan de persoonlijke en professionele noden van onze cursisten. Wij zijn op zoek naar een vlotte, communicatieve leraar Nederlands die lesgeeft en zijn of haar studenten uitdaagt, prikkelt en op sleeptouw neemt. Als taaldocent bij Bxl Academy zal je over een gevarieerd takenpakket beschikken. 's Ochtends geef je intensieve cursussen aan professionals, in de namiddag geef je taalmodules aan een groep gemotiveerde werkzoekenden en één of twee avonden per week verzorg je de avondcursussen Nederlands. Behalve een uitstekend taaldocent ben je ook een sterke communicator, aangenaam in de omgang en weet je een groep op sleeptouw te nemen door jouw enthousiasme. Je begint met enkele losse opdrachten, maar zal al snel een volle agenda weten op te bouwen.

 • Interim Zorgkundige BLANKENBERGE (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor een woonzorgcentrum in Blankenberge zijn we op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen die graag willen bijwerken. Je bepaalt zelf of en wanneer je werkt.

 • zaalmedewerker flexi (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Vjeu Djeu

  Type: Flexijob

  Wij zijn DRINGEND' op zoek naar zaalmedewerker. ( m/v) U bent gedreven, collegiaal en loyaal t.o.v. uw collega 's . U hebt de wil en de passie om het vak te leren en bent bereid hard te werken ... ? Dan bent u de m/ v die wij zoeken. Wij bieden u een flexi contract en interne opleiding.. Niet te vergeten ... u werkt in een ploeg met superfijne en gedreven collega's!! Neem contact en weet ons te overtuigen! Enige ervaring is een pluspunt . voorwaarden flexi: uw werkt 4/5e of voltijds bij een andere werkgever

Zoek naar antwoorden van HERVE RASSCHAERT in sociale netwerken
Look for responds of HERVE RASSCHAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor HERVE RASSCHAERT. Laat een reactie achter voor HERVE RASSCHAERT. HERVE RASSCHAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HERVE RASSCHAERT. Leave a respond for HERVE RASSCHAERT. HERVE RASSCHAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HERVE RASSCHAERT op de google maps. Adres en contacten HERVE RASSCHAERT
Location of HERVE RASSCHAERT on the google maps. Address and contacts of HERVE RASSCHAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come HERVE RASSCHAERT HERVE RASSCHAERT: KATRIEN HOET | ETS. SOTTIAUX PIERRE | LEO TIMMERS | VAN DUN P (D.O.) | VIA HUGO X

Other related companies as HERVE RASSCHAERT: KATRIEN HOET | ETS. SOTTIAUX PIERRE | LEO TIMMERS | VAN DUN P (D.O.) | VIA HUGO X

HERVE RASSCHAERT is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HERVE RASSCHAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02858612060. Het bedrijf HERVE RASSCHAERT bevindt zich op het adres: HOUWAARTSTRAAT 72; 3270; SCHERPENHEUVEL-ZICHEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 292,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 791,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in HERVE RASSCHAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HERVE RASSCHAERT is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HERVE RASSCHAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HERVE RASSCHAERT, openstaande posities, locatie van HERVE RASSCHAERT op de kaart.

HERVE RASSCHAERT is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is HERVE RASSCHAERT, company assigned to the tax number BE02858612060. The company HERVE RASSCHAERT is located at the address: HOUWAARTSTRAAT 72; 3270; SCHERPENHEUVEL-ZICHEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 292,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 791,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in HERVE RASSCHAERT were not found.
The main activity of HERVE RASSCHAERT is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HERVE RASSCHAERT is not available. You also can look at reviews of HERVE RASSCHAERT, open positions, location of HERVE RASSCHAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HERVE RASSCHAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HERVE RASSCHAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HERVE RASSCHAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HERVE RASSCHAERT, employees, financial statistics.