HENDRIKX BRANDSTOFFEN

Contactgegevens HENDRIKX BRANDSTOFFEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HENDRIKX BRANDSTOFFEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HENDRIKX BRANDSTOFFEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUINSTRAAT 30; 3520; ZONHOVEN, België

Telefoon (phone): 11813416 (+32-11813416) 11813416 (+32-11813416)

Fax (fax): +32 (68) 331-94-70 +32 (68) 331-94-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HENDRIKX BRANDSTOFFEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HENDRIKX BRANDSTOFFEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HENDRIKX BRANDSTOFFEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HENDRIKX BRANDSTOFFEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HENDRIKX BRANDSTOFFEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HENDRIKX BRANDSTOFFEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HENDRIKX BRANDSTOFFEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HENDRIKX BRANDSTOFFEN
Products information HENDRIKX BRANDSTOFFEN

BTW identificatienummer (tax): BE03259613037
Ondernemingsnummer: 9249084472
Hoofdstad (capital): 263,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 272,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in HENDRIKX BRANDSTOFFEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HENDRIKX BRANDSTOFFEN
(Get full report from official database of BE for HENDRIKX BRANDSTOFFEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HENDRIKX BRANDSTOFFEN
Addition kinds of activities for HENDRIKX BRANDSTOFFEN

20370201. Vruchtensapconcentraten, bevroren | Fruit juice concentrates, frozen
24419901. Carrier bakken, hout | Carrier trays, wood
30210102. Laarzen, plastic | Boots, plastic
50820202. Logging apparatuur en benodigdheden | Logging equipment and supplies
50910000. Sport- en recreatiegoederen | Sporting and recreation goods
51120101. Markeringsapparaten | Marking devices
54619906. gebakjes | Pastries

Werken bij HENDRIKX BRANDSTOFFEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HENDRIKX BRANDSTOFFEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HENDRIKX BRANDSTOFFEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HENDRIKX BRANDSTOFFEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakkers - Productiemedewerkers (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant, actief in de voedingssector, zoeken wij ervaren en betrouwbare medewerkers! Je zal voornamelijk visuele kwaliteitscontrole doen en zorgt voor een correcte verpakking van de afgewerkte producten. Je ziet erop toe dat de kwaliteitsnormen nageleefd worden.

 • Hulpkok (HEIST-AAN-ZEE)

  Regio: HEIST-AAN-ZEE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Hulpkok: Voer je voorbereidende werkzaamheden in functie van warme en koude keukenbereidingen uit. Verwerk je ingrediënten door het toepassen van basis kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen. Bestel en ontvang je voedingsmiddelen binnen de keuken. Organiseer en volg je keukenprocessen op en geef je instructies aan keukenmedewerker. Je bereidt gerechten en maaltijden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens een technische fiche. Je werkt de gerechten af en controleert hun kwaliteit. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een kok. Je werkt in een instelling die over een keuken beschikt: restaurant traiteur industriële- en grootkeuken en dit alleen of in een team. Je werkt rechtstaand en je staat voortdurend bloot aan uiteenlopende temperaturen van koud tot warm. Je past de hygiëne en veiligheidsregels voor de behandeling van levensmiddelen strikt toe en je draagt de gepaste uitrusting. Je hebt een goede geur- en smaakgeheugen en dit om smaken en aroma's waar te nemen en te kunnen onderscheiden.

 • KLANTENADVISEUR (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zorgt voor de ontvangst en professionele ondersteuning van de klanten die binnen komen. Je stelt de goede vragen aan de klanten, om zo exact te bepalen wat er moet gebeuren met de klant en hun wagen. Je verschaft de klanten de juiste informatie, geeft ze relevant advies rekening houdend met hun verwachtingen en wensen. Je werkt nauw samen met het atelier, waar je de werkplanning opstelt en de werkzaamheden van kort bij opvolgt. Je zorgt voor het afleveren van de wagen aan de klant. Je maakt de factuur op en verzamelt de nodige informatie om de klant te briefen over de verrichte werkzaamheden. Jouw einddoel? Versterken van klantentevredenheid dankzij jouw professionalisme, klantgerichtheid en enthousiasme! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant binnen de automotive sector, zijn wij op zoek naar een dynamische Klantenadviseur.

 • Huishoudhulp Neerpelt (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: PUUUR NEERPELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

 • Marketing Assistant - Student job (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Cross International

  Type: Studentenjob

  Ben je gepassioneerd door Marketing en ben je twee halve dagen per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je graag jouw kennis van Marketing omzetten in de praktijk en heb je zin om mee te bouwen aan onze marketing- en communicatiestrategie? Jouw takenpakket: Je staat in voor het operationeel uitvoeren van de contentplanning en voorziet de nodige content hiervoor. Je maakt social media posts aan en plaatst deze op het juiste kanaal Je ondersteunt ons in het zoeken zoeken naar artikels, maken van foto's, videos, etc. Je adviseert ons over mogelijke content en houdt ons op de hoogte van de nieuwste trends. Je staat in voor de redactie van onze interne en externe nieuwsbrief.

 • Landmeter (Leuven) (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: STUDIEBUREAU JONCKHEERE BVBA

  Type: Vaste Job

  Voor ons satellietkantoor te Leuven zijn wij op zoek naar een landmeter. Aanvankelijk kom je 1 of 2 dagen per week in Brugge werken om de bedrijfscultuur te leren kennen, daarna word je voltijds tewerkgesteld in Leuven.

 • Dispatchplanner Chemie (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Square City

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een internationale chemische producent, zijn we op zoek naar een Dispatchplanner Chemie op Linkeroever. De Missie: Je maakt de planning op voor het transport van een vlotte en tijdige transport van gevaarlijke goederen Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden Je houdt de transportkosten nauwlettend in het oog Je zet je maximaal in om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je spreekt af met je collega’s wie wanneer permanentie houdt om mogelijke noodoproepen op te vangen

 • Aankoper technische onderdelen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

  Type: Vaste Job

  Als Brand Purchaser ben je verantwoordelijk voor het aankopen van hoogwerker/telehandler onderdelen. Je hebt als doel de beschikbaarheid van onderdelen voor de klanten te garanderen. De markt van onderdelen voor hoogwerkers/telehandlers is sterk aan het groeien, daarom gaat TVH vandaag op zoek naar versterking. Tot je verantwoordelijkheid behoren de volgende taken: Het actief beheren van het leveranciersnetwerk van het toegewezen merk alsook het onderhandelen zelf met de leveranciers; Het systematisch opvolgen en behandelen van de signalen van het aankoopsysteem; Het samenwerken met en ondersteunen van collega’s in aankoop, zusterbedrijven en andere afdelingen; (verkoop, klanten, logistiek, ...) teneinde aankopen te realiseren rekening houdend met zowel kostenefficiëntie als klantentevredenheid; Het verwerken van informatie over merkonderdelen en detecteren wat de alternatieve aankoopmogelijkheden zijn, teneinde een merkonderdeel op het gepaste moment te kunnen overhevelen naar productaankoop; Het up-to-date houden van de kennis over alle modellen zodat TVH steeds de onderdelen op stock heeft die beantwoorden aan de behoeften van de klant.

 • (ingenieur) Architect(e) (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: KAREN MICHIELSEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  KA-architectuur is op zoek naar een (ir.) architect(e) om ons team te versterken. KA-architectuur is een jong, klein bureau, actief in een ruim gamma van projecten: private woningbouw, zowel nieuwbouw als renovatie, horeca, industrie. Het kantoor is gelegen te Kasterlee. Kennis van vectorworks 3D is een pluspunt.

 • Thuisverpleegkundige (full-time en op zelfstandige basis) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: THUISVERPLEGING MICHAEL VERGAUWEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Thuisverpleging Vergauwen CV is een middelgrote thuisverplegingspraktijk en sinds enkele jaren een vaste waarde voor thuisverpleging in de provincie Antwerpen. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot een zeer professionele en mensvriendelijke organisatie. Elke dag opnieuw staan een tiental medewerkers vol enthousiasme en toewijding klaar voor hun patiënten om alles uit de kast te halen om het welzijn van onze patiënten te verzekeren. Door hen aan het lachen te brengen als het even minder gaat. Door het hoofd koel te houden als het eens moeilijk wordt. Door te luisteren naar wat patiënten kwijt willen. Of door vol energie de handen uit de mouwen te steken. Onze patiënten kunnen dus elke dag opnieuw op ons rekenen. Achter het team schuilt een kleinschalige, dynamische, flexibele en persoonlijke organisatie die een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienstverlening centraal stelt. Wat houdt de job in? Je werkt op ZELFSTANDIGE BASIS Je bent verantwoordelijk voor een volledige toer Je biedt jouw patiënten dagelijks aan huis een breed gamma van kwalitatieve verpleegkundige verzorgingen aan en bouwt hierbij een hechte band met hen op Je werkt nauw samen met je collega's en de verantwoordelijke Je ondersteunt en adviseert de familie en vrienden van je patiënten Je overlegt regelmatig met huisartsen en andere thuiszorgdiensten Wat verwachten we van jou? Je werkt onder een ZELFSTANDIG STATUUT in bijberoep of hoofdberoep Je bent A1 of A2 verpleegkundige Je hebt het hart op de juiste plaats, je bent begaan met je patiënten en hun omgeving Je overlegt graag met onze zorgpartners en met de familie v/d patiënt Je bent maandelijks aanwezig op een teamoverleg en verzorgt een dagelijkse briefing Je werkt graag zelfstandig Je werkt volgens een flexibele uurregeling 15 tot 20 dagen per maand Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bereid om professioneel mee te ontwikkelen binnen de sterk evoluerende gezondheidszorg Aanbod Een voltijdse functie Een vaste toer Dicht bij huis werken Dynamisch en gemotiveerd team Werkzekerheid Persoonsgebonden competenties Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Zelfstandig werken Contactvaardig zijn Zin voor nauwkeurigheid Plannen (= ordenen) Kunnen omgaan met stress

 • Maatschappelijk assistent (provincie Antwerpen) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: POBOS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een maatschappelijk assistent is een externe professional die klanten (bedrijven) ter beschikking stellen aan hun personeel. Op verzoek van de werkgever kan de maatschappelijk assistent tussenkomen voor zowel privé- als werkgerelateerde problemen. Adviezen en interventies richten zich vooral op: psycho-medico-sociale problemen (relatie, kinderen, ziekte, handicap) geschillen (verzekering, mutualiteit) verslaving (alcohol, drugs, gokken, ...) financiële problemen (budgetbeheersing, doorverwijzen naar schuldbemiddelaar, eventueel verzoeken tot een voorschot bij werkgever) hulp bij overlijden van een personeelslid of naaste familie (steun en administratieve hulp) informatie over sociale wetgeving/familiaal recht

 • Ergotherapeute (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: NRGcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

Zoek naar antwoorden van HENDRIKX BRANDSTOFFEN in sociale netwerken
Look for responds of HENDRIKX BRANDSTOFFEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HENDRIKX BRANDSTOFFEN. Laat een reactie achter voor HENDRIKX BRANDSTOFFEN. HENDRIKX BRANDSTOFFEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HENDRIKX BRANDSTOFFEN. Leave a respond for HENDRIKX BRANDSTOFFEN. HENDRIKX BRANDSTOFFEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HENDRIKX BRANDSTOFFEN op de google maps. Adres en contacten HENDRIKX BRANDSTOFFEN
Location of HENDRIKX BRANDSTOFFEN on the google maps. Address and contacts of HENDRIKX BRANDSTOFFEN

Andere gerelateerde bedrijven als come HENDRIKX BRANDSTOFFEN HENDRIKX BRANDSTOFFEN: AQUAPUR | Dirk | De Schutter L | HUIS FESTRAETS | Vigon VZW

Other related companies as HENDRIKX BRANDSTOFFEN: AQUAPUR | Dirk | De Schutter L | HUIS FESTRAETS | Vigon VZW

HENDRIKX BRANDSTOFFEN is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HENDRIKX BRANDSTOFFEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03259613037. Het bedrijf HENDRIKX BRANDSTOFFEN bevindt zich op het adres: BRUINSTRAAT 30; 3520; ZONHOVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 263,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 272,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in HENDRIKX BRANDSTOFFEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HENDRIKX BRANDSTOFFEN is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HENDRIKX BRANDSTOFFEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HENDRIKX BRANDSTOFFEN, openstaande posities, locatie van HENDRIKX BRANDSTOFFEN op de kaart.

HENDRIKX BRANDSTOFFEN is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is HENDRIKX BRANDSTOFFEN, company assigned to the tax number BE03259613037. The company HENDRIKX BRANDSTOFFEN is located at the address: BRUINSTRAAT 30; 3520; ZONHOVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 263,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 272,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in HENDRIKX BRANDSTOFFEN were not found.
The main activity of HENDRIKX BRANDSTOFFEN is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HENDRIKX BRANDSTOFFEN is not available. You also can look at reviews of HENDRIKX BRANDSTOFFEN, open positions, location of HENDRIKX BRANDSTOFFEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HENDRIKX BRANDSTOFFEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HENDRIKX BRANDSTOFFEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HENDRIKX BRANDSTOFFEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HENDRIKX BRANDSTOFFEN, employees, financial statistics.