HEITE PETROLEUM

Contactgegevens HEITE PETROLEUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HEITE PETROLEUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

HEITE PETROLEUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROZENDAALSTRAAT 50; 8900; IEPER, België

Telefoon (phone): 57200568 (+32-57200568) 57200568 (+32-57200568)

Fax (fax): +32 (13) 412-43-12 +32 (13) 412-43-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HEITE PETROLEUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HEITE PETROLEUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HEITE PETROLEUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HEITE PETROLEUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HEITE PETROLEUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HEITE PETROLEUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HEITE PETROLEUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HEITE PETROLEUM
Products information HEITE PETROLEUM

BTW identificatienummer (tax): BE03869079589
Ondernemingsnummer: 7313018798
Hoofdstad (capital): 550,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 124,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in HEITE PETROLEUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HEITE PETROLEUM
(Get full report from official database of BE for HEITE PETROLEUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor HEITE PETROLEUM
Addition kinds of activities for HEITE PETROLEUM

20150804. Turkije, verwerkt: vers | Turkey, processed: fresh
20419905. Meelmolens, granen (behalve rijst) | Flour mills, cereal (except rice)
34430206. Koeltorens, metalen plaat | Cooling towers, metal plate
35450303. Balanceringsmachines (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Balancing machines (machine tool accessories)
65520000. Onderverdelers en ontwikkelaars, anders | Subdividers and developers, nec
86610116. Grieks-orthodoxe kerk | Greek orthodox church

Werken bij HEITE PETROLEUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HEITE PETROLEUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HEITE PETROLEUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HEITE PETROLEUM. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator Greenyard Belgium - voltijds (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ASAP BREE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productieoperator bij Greenyard zorg je voor een efficiënte uitvoering van de productieplanning.  Je houdt hierbij kwaliteit, hygiëne en veiligheid nauwlettend in het oog.  Als operator is het belangrijk dat je zin hebt voor techniek en graag werkt in een geautomatiseerde, technologische omgeving.

 • Inpakker Part-time (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Xtra Interim Mechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons , groothandel in fruit en groenten, zijn we op zoek naar een inpakker van kruiden. Werkdagen: van maandag tot vrijdag van 6u tot 13u. Je zal met 3 andere collega's instaan voor het in zakjes doen van kruiden.

 • Productiemedewerker - Glassnijder (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als glassnijder bedien je de (automatische) snijtafels voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas. Vervolgens worden de gesneden glasplaten - manueel of met behulp van een kraan of rolbrug met hijstoestel - van de snijtafel genomen en op de juiste karren geplaatst. Hierbij staan veiligheid & kwaliteit centraal. Je werkt veilig : dit doe je enerzijds door algemene veiligheidsprocedures plichtsbewust na te leven, anderzijds draag je zorg voor een propere & ordelijke werkomgeving. Je werkt nauwkeurig en voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit. Ervaring in de glassector is een pluspunt maar geen must. On-the-job training wordt voorzien.

 • Huishoudhulp M/V regio Roeselare PT OF FT (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: PICO BELLO

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • JOBSTUDENTEN RECEPTIE CAMPING TER HOEVE (weekends, juli & augustus) (ADINKERKE)

  Regio: ADINKERKE

  Bedrijf: PLOPSALAND

  Type: Studentenjob

  Je onthaalt de nieuwe bezoekers Je werkt met het inschrijvingsyssteem Je staat in voor de verkoop van Merchandising-producten Je bent verantwoordelijk voor de omgang met een kassa en geld Je staat in voor de reservaties en volgt deze zorgvuldig op Je bent het eerste aanspreekpunt voor de gasten en staat hun bij met raad en daad Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch contact met bezoekers Je onderhoudt en verzorgt samen met het team de camping Je werkt alleen en zelfstandig aan de receptie van de camping

 • STUDENT Credit Advisor (Zaterdag) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Buy Way Personal Finance

  Type: Studentenjob

  Bent u op zoek naar een autonome student job waarbij u in contact staat met klanten ? Wenst u in te staan voor het imago van Buy Way Personal Finance bij een leider van de meubelmarkt en hun eindklanten bijstaat ? Bent u op zoek naar een functie waar u toegang krijgt tot officiële opleidingen over kredieten en verzekeringen? Dan is deze functie iets voor u ! U bent op zoek naar een studentjob te Gent? Voornaamste activiteiten Als Credit Advisor bent u aanwezig in de winkel van onze partner en vertegenwoordigt u Buy Way, zowel ten opzichte vanzowel de eindklanten als de teams van onze partner: U verwelkomt, begeleidt en adviseert de klanten op een persoonlijke en professionele manier U luistert aandachtig en analyseert zijn/haar situatie om financiële oplossingen te bieden die aangepast zijn aan zijn/haar situatie. U volgt de procedures om een hoogwaardige service te bieden U staat in vor het imago van Buy Way bij de teams van onze partner

 • jobstudenten (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: LA STALLA

  Type: Studentenjob

  werken in de zaal en achter de bar in het restaurant

 • Huisarts (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: WGC Daenshuis vzw

  Type: Vaste Job

  erkend geaccrediteerd huisarts voor een langdurig engagement evidence based medicine als belangrijke basis zien goede kennis van talen : Nederlands,Frans, Engels multidisciplinaire opvolging van de patiënt in overleg met verschillende disciplines (verpleging, maatschappelijk werk, kiné, psycholoog) week- en weekendwachten opnemen binnen de georganiseerde lokale wachtdienst

 • Monteur (526-256) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: vanAnaarBETER.com

  Type: Vaste Job

  Ben jij een handige Harry en heb je gezonde interesse in fijne mechaniek? Dan ben jij de MONTEUR die wij zoeken! Onze klant is een engineeringbedrijf dat ook actief is in de machinebouw. Zij bouwen voornamelijk prototypes maar leveren ook stukwerk in kleine tot middelgrote oplages. Voor de groei van hun activiteiten zoeken ze vandaag een monteur. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch monteren van machines Je staat in voor de elektrische bekabeling van machines

 • Zelfstandig sales agent - Vlaanderen (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: b'ELLE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een creatieve Sales Agent met een passie voor mode? Heb je een pro-actieve mindset en ben je gemotiveerd om van Jewels by b’Elle een gevestigde waarde binnen de accessoires- en fashionwereld te maken? Jouw taak Als Sales Agent is het essentieel dat je zorgzame relaties kan opbouwen met jouw klanten. Jouw persoonlijke touch en input is hierbij cruciaal. Je zal instaan voor de verkoop en het imago van Jewels by b’Elle. Je zorgt ervoor dat je vingers aan de pols houdt en zo op de hoogte blijft van de laatste trends en wat er leeft binnen de accessoires- en modewereld. Jouw verantwoordelijkheden Je verkoopt de collectie van Jewels by b’Elle op de baan, via telefoon en via e-mail. Je bent verantwoordelijk om het juiste assortiment bij jouw klanten te plaatsen en de collectie op te volgen. Je prospecteert om zo jouw klantenportefeuille uit te bouwen en onderhoudt de relaties die je reeds maakte. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen verkoopdoelstellingen en planning. Over Jewels by b’Elle b’Elle werd opgericht in 2011 en groeide al snel uit tot een gezellige winkel met een uitgebreide collectie aan kleding en mode-accessoires. Ondertussen hebben wij twee goeddraaiende winkels, in Kalmthout en in Schide. Begin 2017 kwam er bij ons retailconcept een eigen label "Jewels by b’Elle" bij. Ons label ontwikkelde zich al snel met een herkenbare look en feel. De filosofie van b’Elle is toegankelijke accessoires te maken voor dames met een trendy stijl, waarin kwaliteit, design en oog voor detail centraal staan. meer info: www.jewelsbybelle.com

 • Polyvalente horecamedewerker (flexijob) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: SAVOYARD

  Type: Flexijob

  Je staat in voor het werk aan de bar, uitschenken en aanvullen. Je verzorgt de mis en place en het afruimen. Je serveert de bestelde dranken en gerechten. Je helpt bij het schoonmaken van de zaal.

Zoek naar antwoorden van HEITE PETROLEUM in sociale netwerken
Look for responds of HEITE PETROLEUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor HEITE PETROLEUM. Laat een reactie achter voor HEITE PETROLEUM. HEITE PETROLEUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HEITE PETROLEUM. Leave a respond for HEITE PETROLEUM. HEITE PETROLEUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HEITE PETROLEUM op de google maps. Adres en contacten HEITE PETROLEUM
Location of HEITE PETROLEUM on the google maps. Address and contacts of HEITE PETROLEUM

Andere gerelateerde bedrijven als come HEITE PETROLEUM HEITE PETROLEUM: Pevabo | SURFCLUB D.D.V. | De Klaproos | let's go consult | SABINE PAUWELS

Other related companies as HEITE PETROLEUM: Pevabo | SURFCLUB D.D.V. | De Klaproos | let's go consult | SABINE PAUWELS

HEITE PETROLEUM is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HEITE PETROLEUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03869079589. Het bedrijf HEITE PETROLEUM bevindt zich op het adres: ROZENDAALSTRAAT 50; 8900; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 550,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 124,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in HEITE PETROLEUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HEITE PETROLEUM is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HEITE PETROLEUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HEITE PETROLEUM, openstaande posities, locatie van HEITE PETROLEUM op de kaart.

HEITE PETROLEUM is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is HEITE PETROLEUM, company assigned to the tax number BE03869079589. The company HEITE PETROLEUM is located at the address: ROZENDAALSTRAAT 50; 8900; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 550,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 124,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in HEITE PETROLEUM were not found.
The main activity of HEITE PETROLEUM is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HEITE PETROLEUM is not available. You also can look at reviews of HEITE PETROLEUM, open positions, location of HEITE PETROLEUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HEITE PETROLEUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HEITE PETROLEUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HEITE PETROLEUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HEITE PETROLEUM, employees, financial statistics.